نقل قول:حضرت علی(علیه السلام) می فرماید: كم می شود كسی خود را شبیه قومی سازد و اندك اندك از آنها نشود.[1]
امام صادق(علیه السلام) فرمود: خداوند به پیامبری از پیامبرانش وحی فرمود: به مؤمنان بگو كه لباس دشمنان مرا نپوشید. راه های دشمنان مرا نپیمایید وگرنه در زمره دشمنان من به شمار خواهید رفت.[2]
خدای متعال به نبی ای امر می کند که به مومنان بگو: هم شكل دشمنان من نشوید.[3]
[1]. نهج البلاغه، کلمات قصار 207.
[2]. من لا یحضره الفقیه، ج1، ص 252.
[3]. تهذیب الأحكام (تحقیق خرسان)، ج6، ص: 172.
در ضمن بنا به قول اکثر فقها (و شاید تمام فقها) استفاده از لباس کفار حرام است ، مگر این که این امر طبیعی شده باشه (مثلا کت شلوار دیگه طبیعی شده و اگر یکی رو با کت شلوار ببینیم به نظرمون لباس غربی نیست) ،اما آیا کراوات هم یک لباس معموله و قبحش ریخته؟
جالبه ، اعراب که این قدر توی سرشون می زنیم ، از ما عرق ملیشون بیشتره و لباس رسمی تنشون می کنند ، اون موقع ما ایرانی ها.....
باید از بالا به پایین شروع شه ، یعنی باید مسئولین شروع کنند و رفته رفته لباس ملی ایران رو بپوشند و جا بندازند!
اصلا اگر اسلام هم نمی گفت ، یک ایرانی غیور هم چین لباسی نباید می پوشید.
2 تا سوال!
1. به نظرتون کراوات لباسه؟
2.اصلا فلسفه ی کراوات چیه؟
نه عزیزم کروات لباس نیست ! چون به قول آقای قرائتی نه سرما داره !نه گرما !نه پوشش!!
یک وسیله ی تزیینی! و گاهی در مورد ایشون( آقای سریع اقلم ) از نوع تجملاتی هم هست!!
باید دید هدفشون چیه که ایشون رو به داووس اعزام کردن! ؟و حالا ایشون قراره چه کاری انجام بده؟و این مذاکرات چه تاثیری برای ما داره؟؟؟؟؟
(۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۷)Tishtar نوشته است: [ -> ]2 تا سوال!
1. به نظرتون کراوات لباسه؟
2.اصلا فلسفه ی کراوات چیه؟
سلام
1- لباس که باید باشه، جزو لباس های کوچک هست که نجاستشون برای نماز ایراد نداره ، لباس هم که نباشه حکم تغییر نمی کنه ، مهم شباهت به کفاره (الآن اگر من ندونم این آقا ایرانیه ، ظاهرشم ایرانی نباشه ، حدس می زنم کافر باشه ، غیر از اینه؟چون مردم ایران در حالت عادی کراوات نمی زنند
2- فلسفه اش در وهله دوم اهمیت داره ، مهم اینه که ازش چه استفاده ای میشه
البته من هم شنیده بودم نماد صلیب هست ، هم چنین یادم هست یک ربطی هم به افسار داره (یادم نیست دقیقش رو)
(۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۱۴)zahra11 نوشته است: [ -> ]نه عزیزم کروات لباس نیست ! چون به قول آقای قرائتی نه سرما داره !نه گرما !نه پوشش!!
لباس که صرفا سرما و گرما نیست.شنیده بودم حتی ساعت هم جزو لباس حساب میشه (همون بحث نجاست).
اگه اینجوری باشه، شریعتی رو چی می گین. بس کنید این کار ها رو. من کاری ندارم که آقای مشاور آدم درستی هست یا نه.
اما این گیر ها گیر سی پیجه و اخلاقا درست نیست.
(۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۷)bidel نوشته است: [ -> ]اگه اینجوری باشه، شریعتی رو چی می گین. بس کنید این کار ها رو. من کاری ندارم که آقای مشاور آدم درستی هست یا نه.
اما این گیر ها گیر سی پیجه و اخلاقا درست نیست.
زمان شریعتی کراوات مد بوده!
ای خدا! بابا مشخصه راه و چاه چرا هی پیچش می دید.
یه تحلیلی هست که میگه ، ایشون تلاش کرده و تونسته و به این پست رسیده(البته گویا اقای روحانی تکذیب کرده) و الان دوست داره کروات بزنه.
شما به این مقام رسیدید ، کروات نزنید. اصراری نیست که
(۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۵۱)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]یه تحلیلی هست که میگه ، ایشون تلاش کرده و تونسته و به این پست رسیده(البته گویا اقای روحانی تکذیب کرده) و الان دوست داره کروات بزنه.
شما به این مقام رسیدید ، کروات نزنید. اصراری نیست که
دیگه تو این مقام چه کارا میشه کرد؟
سلام.
1. سوال نظر سنجی غلطه! مثلا اگر مقام دیپلمات کروات بزنه فاجعست. بقیه مسئولین بزنن بَده. مردم عادی هم مختارند،
2. بیایم طرح سوال رو عوض کنیم: آیا مشاوره خواستن از کسی که کروات می زنه مشکل داره؟
حتما نباید از کسی که منطبق تمام عرف ها و هنجار ها و اعتقادات ما هستند مشاوره بخوایم!
3. چند سال پیش مدودف و پوتین در مصاحبه ای کراواتشون رو به اعتراض از نظام سرمایه داری برداشتن و این یعنی کراوات رو سمبل نظام سرمایه داری می دونن! اگر با نظام کاپیتالیستی مشکل دارید از سمبلش هم استفاده نکنید! البته تو داخل کشور کسی به این فکر نمی کنه که این سمبل چی هست اما تو مجامع بین المللی مشخص می شه!
در ضمن مشکل اصلی اینه که که تفکر غرب، کامل وارد بطن زندگی و اقتصاد ما شده، و ما فقط مراقبیم یک وقت سمبلش وارد وضع ظاهری ما نشه!
خیلی جالب وقتی ی موضوع اینقدر واضح چرا می خواییم با توجیه وآسمان ریسمان بافتن خودمون گول بزنیم ،هر وقت مقامات اروپایی یا هر کشوری که کراوات جزء لباس ملی اونا محسوب میش کراوات رو ،وقتی اومدن ایران در آوردن مثل ما پیراهن یقه بسته پوشیدن اون وقت میش گفت پوشش ملی وعرف جدای از سیاست و.......چرا همیشه ما باید خودمون شبیه اونا در بیاریم ؟؟؟؟؟