|
اولین نگاه شما به جنس زن ... ( ویژه آقایون )
|
|
۲۰:۲۳, ۲۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان یک سوال کلیدی و بسیار مهم از آقایون دارم و تمنا دارم رک و بدون تعارف بگید : اولین نگاه شما به جنس زن چه نگاهیست ؟ دوستان لطفا کوتاه جواب بدید نهایتا در 2 خط ، توضیحات اضافه تایپیک رو منحرف میکنه . یک خواهش ویژه دارم از مدیران و ناظرین که شرکت کنن تو این پست . ممنون . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۷, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
حس خوبی به آدم دست نمیده وقتی میبینه 262 بار پست مشاهده داشته و فقط 5 نفر از آقایون جواب دادن !!! البته حق میدم سوال سختی پرسیده شده و خیلی ها در توانشون نیست بهش جواب بدن !!! ![]() برای اینکه تایپیک بی مضمون نمونه نظر خودم رو هم میگم : مردان در لحظه با قوه تخیل قوی که دارن برداشت خودشون رو میکنن اگر خانم چادری باشه : عبودیت و آرامش اگر خانم چادری نباشه : نگاه جنسی |
|||
|
|
۲:۰۵, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱:۵۷)soshiant نوشته است: بهتر بگم ، با حجاب باشه : عبودیت و آرامش بد حجاب باشه ( یعنی طرف کرم داشته باشه) : نگاه جنسی و یه گزینه دیگه که دوستمون نگفت: بی حجاب باشه : مثل بعضی کشور های اروپایی که طرف مسلمون نیست و حجاب نداره ولی لباس تحریک آمیز نمیپوشه. متاسفانه بعضی مانتویی های ما از بعضی از بلوز شلواری های خارجی ها تحریک امیز ترن. البته ادم میتونه نگاه نکنه ، کاری نداره |
|||
|
|
۳:۵۷, ۲۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۲ ۳:۵۸ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
انسانی کهبه دلیل عدم مسئولیت جدی همانند مردها باعث شده که اکثر عمرش رو به کارهای عبث مشغول شود و از مسائل علمی و مذهبی اصلی! و ... غافل شود!
|
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:حس خوبی به آدم دست نمیده وقتی میبینه 262 بار پست مشاهده داشته و فقط 5 نفر از آقایون جواب دادن !!! اون تاپیک کافی نبود , یه دونه هم خودمون زدیم واسه سوالات از اقایون ؟ داریم دیو سپید توی شاهنامه رو بررسی میکنیم ؟ الان باید خانم ها یاد بگیرن که با حجاب باشن توی خیابون پسرها یاد عبادت بیفتن ؟ واسه پسری که توی سن من دیگه نمیتونه حتی به جنس دختر نگاه کنه باید چیکار کنن ؟ کمتر توی خیابون حضور داشته باشن ؟ |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۸)Reza2035 نوشته است: اون تاپیک کافی نبود , یه دونه هم خودمون زدیم واسه سوالات از اقایون ؟ نه اتفاقا باید حضور داشته باشید توی خیابون. اول بهشون نگاه نمیکنید ، اگه دیدید بهتون نگاه کردن ، یه لبخند بسیار مزحکانه بهشون میزنید. از 100 تا فحش بدتره واسشون |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:نه اتفاقا باید حضور داشته باشید توی خیابون. اول بهشون نگاه نمیکنید ، اگه دیدید بهتون نگاه کردن ، یه لبخند بسیار مزحکانه بهشون میزنید. از 100 تا فحش بدتره واسشون مگه سادیسم دارم ؟
|
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من دارم
![]() ![]() نه والا سادیسمنیست. مگه دوست ندارن که نگاهشون کنیم ، ما هم نگاه میکنیم + یه لبخند مزحکانه |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول: من دارم اما این ما هستیم که دینمون رو میبازیم ...منم اگه نگاه کنم نمیتونم لبخند مزحکانه یا مضحکانه و مظحکانه بزنم ! سنگ فرش خیابون ارجحیت داره
|
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۸)Reza2035 نوشته است: اون تاپیک کافی نبود , یه دونه هم خودمون زدیم واسه سوالات از اقایون ؟ سلام . اگر دقت کنیم تایپیک حقیر با تایپیک قبلی متفاوته ، گرچه هردو از آقایون سوال میکنن . ![]() اصلا قرار نیست چیزی رو یاد بگیریم و یا انجام بدیم ( حداعقل تو این پست منظور حقیر این نبوده ) ، فقط اینکه با طرح این سوال یکم بیشتر به این قضیه دقت کنیم و اگر خدای ناکرده دید مناسبی نداشتیم هر چه زودتر اصلاح کنیم . و موارد دیگه ... البته شرط نتیجه گرفتن از این پست مشارکت بالای آقایون هست که فعلا بهش نرسیدیم . در این صورت میشه نتیجه گیری کرد . |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
چرا فکر میکنید با چند تا استدلال میشه نظر کسی رو عوض کرد ؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ... | فانوس *7* | 86 | 30,202 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۲:۰۲ آخرین ارسال: Hadith |
|
| تعارضی برای برخی آقایون !! کی باید صندلی جلو بشینه ؟ | soshiant | 31 | 13,484 |
۶/آبان/۹۲ ۷:۵۴ آخرین ارسال: Patriot |
|

![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)