تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایون، خانم ها، تا حالا چقــــــــدر پای پوششتون ایستادید؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5

به نام خدا
سلام

یه مطلبی رو بگم
شاید بعضی از آقایون ناراحت بشن
قصد من ناراحت کردن نیست
فقط حرف حقهSmile
مگر ما پوشش پیامبر و حضرت فاطمه و کلا 5 تن از همه بیشتر نباید برامون مهم باشه؟
خب
بحث اینه که
پس
اگر بخواهیم بر این اساس نمره بدیم
پوشش عبا و امامه برای آقایون میشه دقیقا پوشش پیامبر و نمره 20 رو میگیره
و پوشش چادر برای خانم ها میشه پوشش حضرت زهرا(سلام الله علیها) و نمره 20 رو میگیره

خب تا اینجا کار چند چندیم؟!!Blush
تو همین ایران خودمون در نظر بگیرید...
نسبت خانم های چادری به خانم های مانتویی
و نسبت آقایونی که از عبا و امامه استفاده میکنن به آقایونی که بلوز و شلوار هستن و یا کت و شلوار!

خب نسبت گرفتید؟؟!!
خب راست حسینیشو خودتون بگید
گفتم راست حسینیا
بگید ما خانم ها ثابت قدم تر موندیم پای پوششمون یا شما آقایون؟؟؟Cool
من چادری هستم و به همه خواهران مانتویی احترام میذارم ...اصلا بحث من الان این نیست مانتو خوبه، چادر خوبه یا کت و شلوار خوبه یا عبا و امامه
بحث من دقیقا اینه که:
ما خانم ها بیشتر با چنگ و دندون پای اون نمره 20 وایستادیم یا شما آقایون؟؟؟Cool
ما مدرسه رفتیم با چادر...دانشگاه رفتیم با چادر...گردش رفتیم با چادر....جنگل های شمال(که میدونید تابستون چه رطوبتی داره) رفتیم با چادر...
هر چقدر هم بهمون گفتن چادرتو بذار کنار، مردونه پاش واستادیمCoolBlush گفتیم به عشق حضرت زهرا سرمون کردیم....هرچقدر دلتون میخواد مسخره کنیدBig Grin

حالا شما آقایون گرامی
چقدر پای اون نمره 20 ته واستادید؟؟؟Blushواسه پوششتون مسخره شدید؟؟؟؟DodgySmileBlush
مسئله این است

یک عدد سود استفاده! از موقعیتWink
این نقاشی رو برادرم طراحی کردند...Smile Heart
ببینید زیباستHeart
سوال خیلی خوبی بود

یکی از معیارهای مهم در لباس آقایان اینه که لباس بلند باشه

خیلی واضح نمیشه گفت ولی چیزی که الان به اسم عبا میبینیم چیز مناسبیست

باید نهادینه بشه

دقیقا مقابل چیزی که غرب در لباس نهادینه کرده
با یاد حق

این قیاس درست نیست رضوانه جان!
نکته اش در اینه که لباس و عبا و عمامه ی پیامبر امروز نشان دهنده ی یک قشر جامعه است نه صرفا یک لباس ..!!
اصلا مگه میشه هر آقایی لباس روحانیت بپوشه؟... ولی هر خانومی میتونه چادر سر کنه....
این لباس نشون دهنده ی گذروندن یک سری سلسله مراتب هست .. اگه قرار باشه همه ی آقایون روحانی که جامعه راکد میمونه ...

یاالله
سلام خدمت شما خواهر گرامی

یه جورایی هم حرفاتون درسته هم نادرست

این که میفرمایین چادر مگه دقیقا چادر که ما سر میکنیم همون مدلیه که حضرت زهرا (سلام الله علیها) سر میکردن؟
این چادر ما یه پوششیه 100% فک کنم ایرانیه حالا برگرفته از حجاب حضرت فاطمه (سلام الله علیها)

در مورد اقایون هم همینطور .نمیتونیم اقایون رو مجبور کنیم که شبیه مردای عرب لباس بپوشن.
اینکه مثلا در مورد پوشش زنان ایران خوب تحقیق تاریخی کنیم خب انواع و اقسام پوشش ها هیییییییییی تغییر کرد و تغییر کرد و البته مابینش با پوش غربی مقابله شد تا اینکه الان تو این سبکیم.
منظوم اینه که اصل رو گرفتیم ایات و روایات و با توجه به بعضی مفاهیم
از جمله پوشش بانوی اسلام
مفهوم جلباب در قران
پوشش برجستگی های بدن و...
رسیدیم به چادری که الان میبینید و پاش ایستادیم

در مورد اقایون هم باید به این نگاه کرد که مگه در مورد پوشش اقایون تو ایات و روایات موثق ما چیا گفته شده؟آیا اون قدر محکم بوده که اقایون مجاب بشن با لباس بلند حتما بیان بیرون؟ خب مسلمه نه
از طرفی هم حالا با تغییراتی که رو پوشش به وجود اومده وقتی تا حدی پیش رفت و دلیل محکمی روایی پیدا نشد که روش مقاومت کنن خب مقاومت هم نکردن و تغییر رو پذیرفتن.. حالا هم لباس رسمیشون شده کت و شلوار

اتفاقا با اقای حداد عادل یه مصاحبه جالبی راجع به همین موضوع داشتن حدود 5 یا 6 سال پیش تو تلویزیون دیدم ... ایشون گفتن نمیدونم از سال چند یه چند متر پارچه خریدن و گذاشتن پیش خیاط تا ایده ای برای یک طرح لباس ایرانی بدن و هنوز که هنوزه به جوابی نرسیدن که نتیجه بده...
نقل قول: ما خانم ها بیشتر با چنگ و دندون پای اون نمره 20 وایستادیم یا شما آقایون؟؟؟[تصویر: cool.png]

بینی و بین الله اینروزا حجاب کامل یعنی جهاد در راه خدا . اصلا شک نکنید و حتما ثواب یک مجاهد در میدان جنگ رو داره

شخصا شدیدا افتخار میکنم به خانم های محجبه و با حیا و همیشه ارزش فراوانی براشون قاءل هستم .

خدا اجرتون بده .

Rose
مثل اینکه کلا متوجه تاپیک نشدید

این از یک تاپیک دیگه جدا شد

عمامه رو فعلا بهش فکر نکنید

بحث سر اینه که عبا چرا استفاده نمیشه؟

لباس بلند هم ربطی به عرب ها نداره و در شرق آسیا هم وجود داشته

کوتاه شدن لباس اتفاق بدی بود که رخ داد

روش فکر کنید به نکات خاصی میرسید

تاپیک رو جنسیتیش نکنید لطفا

نقل قول:
بینی و بین الله اینروزا حجاب کامل یعنی جهاد در راه خدا . اصلا شک نکنید و حتما ثواب یک مجاهد در میدان جنگ رو داره

شخصا شدیدا افتخار میکنم به خانم های محجبه و با حیا و همیشه ارزش فراوانی براشون قاءل هستم .

خدا اجرتون بده .

من بعید میدونم یک خانم چادری برای من و شما این چادر رو سرش بکنه که من و شما بخوایم تشکر کنیم

برای رضای خدا و راحتی خود شخصه

موضوع تاپیک رو ادامه بدن دوستان

مهمه
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۵)Aryha نوشته است: [ -> ]این لباس نشون دهنده ی گذروندن یک سری سلسله مراتب هست .. اگه قرار باشه همه ی آقایون روحانی که جامعه راکد میمونه ...
البته قبل از این قانون مسخره ی رضا شاه درباره پوشش یک دست و این چرت و پرت ها پوشش همه ی مردان ایرانی چیزی شبیه به همین لباس روحانیون امروزی بود.
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۵)Aryha نوشته است: [ -> ]با یاد حق

نکته اش در اینه که لباس و عبا و عمامه ی پیامبر امروز نشان دهنده ی یک قشر جامعه است نه صرفا یک لباس ..!!
اصلا مگه میشه هر آقایی لباس روحانیت بپوشه؟... ولی هر خانومی میتونه چادر سر کنه....
این لباس نشون دهنده ی گذروندن یک سری سلسله مراتب هست .. اگه قرار باشه همه ی آقایون روحانی که جامعه راکد میمونه ...

یاالله

SurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurprise
لباس پیامبر نشان دهنده یک قشر جامعه است؟؟؟!!!
عزیز من اصلا به فکر فعلی جامعه کاری ندارمSmile
اصلا شما جو فعلی جامعه ما رو بذار کنار ...خب؟
حالا به من بگو
مگه لباس پیامبر عبا و امامه نبود؟
مگه لباس حضرت امیر ، امام حسین، امام حسن و ....تا امام زمان
همین لباس مقدس نبود
و بعد از اون شما رجوع کنید به ایران خودمون
آبجی لباس ابن سینا چی بود؟
لباس غیاث الدین جمشید رو در سریالش یادتونه؟
لباس های باستانی و تاریخی و یا مناطق مختلف کشور ما چطوریه؟
گیلکی
کرد
لر
آذری
خب؟؟؟؟

بابا خیلی سادست
اگر ما خانم ها چادر سر کردیم
هم به خاطر این بوده که یک عقبه فرهنگی برامون داره چون توی ایران قبل از اسلام هم خیلی از خانم ها پوششی شبیه چادر داشتند
منابع هست میتونید رجوع کنید...
و هم اینکه ریشه در دین و مذهبمون داره(حضرت زهرا(سلام الله علیها))
.
.
.

اما بیاید سراغ لباس آقایون!Cool
الان بلوز شلوار هایی که آقایون میپوشن چه ارتباطی با لباس های قبل از اسلام و بعد از اسلام ما داره؟؟؟؟؟

حرف اصلی من این بــــــــــــود:
شما الان یک لحظه توی خیابون سرتون رو بالا بیارید و ببینید چند تا خانم چادری هست
خب همین لحظه بشمارید ببینید چند تا آقای با عبا و امامه میبینید

قبول دارید ما خانم ها محکم تر سر حرفمون واستادیم؟؟؟؟CoolWink
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۵)Aryha نوشته است: [ -> ]با یاد حق

یاالله
به نام حق
سلام!
منظورشون این نبود

این باید عرف جامعه بشود.. نه اینکه همه بروید طلبه بشید!

پوشش عبا برای آقایون....بسیار زیبا تر از کت وشلوار هم هست

البته روی سلیقه ها حسابی کار شده

یا رحمن
با یاد حق

اگر منظورت نگاه فردی به آقایون هست باید بگم نه عزیزم قبول ندارم ....
چون آقایی که این روز ها با بلوز و شلوار بیرون میره انتخاب دیگه ای نداره ... داره؟
میشه بگی دقیقا روی کدوم اعتقادش نمونده؟؟ ... لباس پیغمبر؟؟؟
خب دست خودش نیست که ... هست؟
اون قشر جامعه هم که گفتم منظورم قشر روحانیون بود ...
اما اگه منظورت جامعه است که باز هم قبول ندارم که ندارم که آقایی روی عقایدش پا گذاشته...
چون زمان قانون متحد الشکل کردن لباس ها مردا نمیتونستن بشینن تو خونه .... می تونستن؟
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع