تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زلال کوثــــر ... (ویــــژه نامه فاطمیـــه)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
قالت فاطمه الزهرا (علیها السلام) :
فَأکْثِرْ مِنْ تِلاوَهِ الْقُرآنِ، وَالدُّعاءِ، فَإنَّها ساعَهٌ یَحْتاجُ الْمَیِّتُ فیها إلى أُنْسِ الاْحْیاءِ.
حضرت زهرا (علیها السلام ) ضمن وصیّتى به امام علىّ (علیه السلام) اظهار نمود: پس از آن که مرا دفن کردى، برایم قرآن را بسیار تلاوت نما، و برایم دعا کن، چون که میّت در چنان موقعیّتى بیش از هر چیز نیازمند به اُنس با زندگان مى باشد.

بحارالأنوار: ج ۷۹، ص ۲۷
[تصویر: 63044340175585432202.png]

آنچه خوبان همه دارند تو تنها داری ...

• در احادیث معتبر از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده که فرمود: خداوند در پیغمبران بوی بهِ بهشتی قرار داده و در حورالعین بوی گل یاس بهشتی و در ملائکه بوی گل سرخ بهشتی و در دخترم زهرا هر سه بو را جمع فرموده است. (ریاحین الشیعه،ج1)

پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هر زمان که فاطمه را می دید شاد می شد چرا که ایشان طلیعه بهشت بود و با خود بوی بهشت می آورد.

[تصویر: 22125793626732429723.jpg]
روزی امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) وارد منزل شد و از همسر گرامی‌اش اندکی غذا برای رفع گرسنگی‌اش خواست. حضرت زهرا(سلام الله علیها) عرضه داشت سه روز است که هر چه خوردنی در خانه داشتیم برای شما آورده‌ام و در این سه روز خودم و بچه‌ها نیز سیر غذا نخورده‌ایم. فرمود: چرا به من نگفتی که تهیه کنم عرض کرد:
از خدا حیا می‌کنم از شما چیزی بخواهم که توانای بر تهیه آن نباشید.
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: zolale_kosar.jpg]

می بیند محبوبه خدا آمده، برمی خیزد می فرماید: "فداها ابوها"؛ پدرش به قربانش. می فرماید: رضا و غضب خدا با رضا و غضب فاطمه است، هرکس زهرا از او راضی ست خدا هم از او راضی و خشنود است و بر هر کس که زهرا از او خشمگین است خدا هم بر او خشمناک می باشد.(بحارالانوار،ج10)
  • درتواریخ است وقتی عمربن عبدالعزیز فدک را به اولاد فاطمه(سلام الله علیها) برگردانید بنی امیه به او اعتراض کردند گفتند چرا اولاد فاطمه را بر ما ترجیح دادی؟
  • گفت: نشنیده اید که پیامبر خدا فرموده است هرکس زهرا از او خشنود باشد خدا هم از او خشنود است، من که عملی ندارم شاید با این کار حضرت زهرا(سلام الله علیها) از من خشنود گردد.

بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: zolale_kosar_1.jpg]

زمخشری از مفسرین و محققین عامه در کتاب ربیع الابرار خود نقل می کند که پیغمبر خدا فرمودند:

• این جماعت؛ فاطمه، علی، حسن و حسین کسانی هستند که خداوند عالم دوستی ایشان را واجب فرموده است. اما فاطمه قلب من است و علی(علیه السلام) نور چشم من و حسن و حسین میوه های دل من هستند و اوصیای من از نسل حسین(علیه السلام) امین های پروردگار عالمند. اینها همان "حبل الله" هستند *و اعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا* که ریسمانی بین بنده و آفریدگارند.

روزى عايشه بر فاطمه (سلام الله علیها) وارد شد، در حالى كه آن حضرت براى حسن و حسين (علیه السلام) با آرد و شير و روغن در ديگى غذاى حريره درست مى‏كرد. ديگ بر روى اجاق و آتش مى‏جوشيد و بالا مى‏آمد و فاطمه (سلام الله علیها) آن را با دست خود هم مى‏زد.
عايشه با اضطراب و نگرانى از نزد او بيرون آمده، نزد پدرش ابوبكر رفت و گفت: اى پدر! من از فاطمه چيز شگفت‏آورى ديدم، و آن اينكه دست به درون ديگى كه بر روى آتش مى‏جوشيد برده، آن را به هم مى‏زد.
گفت: دختركم! اين را پنهان كن كه كار مهمى است.

اين خبر كه به گوش پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسيد، بر بالاى منبر رفت و حمد و سپس الهى را به جاى آورد، سپس فرمود:
همانا مردم ديدن ديگ و آتش را بزرگ شمرده و تعجب مى‏كنند. سوگند به آن كسى كه مرا به پيامبرى برگزيد، و به رسالت انتخاب فرمود، همانا خداى عزوجل آتش را بر گوشت و خون و موى و رگ و پيوند فاطمه حرام كرده است، فرزندان و شيعيان او را از آتش دور نمود، برخى از فرزندان فاطمه داراى رتبه و مقامى هستند كه آتش و خورشيد و ماه از آنها فرمانبردارى كرده در پيش رويش جنيان شمشير زده، پيامبران به پيمان و عهد خود درباره‏ى او وفا مى‏كنند، زمين گنجينه‏هاى خودش را تسليم او نموده، آسمان بركاتش را بر او نازل مى‏كند.

واى، واى، واى به حال كسى كه در فضيلت و برترى فاطمه شك و ترديد به خود راه دهد، و لعنت و نفرين خدا بر كسى كه شوهر او، على بن ابى‏طالب را دشمن داشته به امامت فرزندان او راضى نباشد. همانا فاطمه، خود داراى جايگاهى است و شيعيانش نيز بهترين جايگاه‏ها را خواهند داشت. همانا فاطمه پيش از من دعا مى‏كند و شفاعت مى‏نمايد و شفاعتش على‏رغم ميل كسانى كه با او مخالفت مى‏كنند، پذيرفته مى‏شود.

فاطمه زهرا (سلام الله علیها) شادمانى دل پيامبر، ص 152.
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: zolale_kosar_2.jpg]

پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) غیر از شئون الهی ندارد، دست زهرا(سلام الله علیها) را می بوسد، وقتی می خواهد سفر برود برای خداحافظی نخست نزد زهرا(سلام الله علیها) می رود و وقتی هم که از سفر برمیگردد نخست به دیدار زهرا(سلام الله علیها) می شتابد.

• مکرر رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درب خانه زهرا می آمد و می فرمود: "السلام علیکم یا اهل بیت النبوة" ، اگر پاسخی نمی شنید برمی گشت.

به نام خدا
ازبانوی اخلاق بیاموزیم
Heartمی فرمود:آن لحظه ای که زن درخانه به امورتربیت فرزندمی پردازد به خدانزدیکتراست
Heartمعتقدبود بهترین روش برای تربیت فرزندعمل ورفتارصحیح والدین است
Heartفرزندان خودراهمیشه برای یادگیری وآموختن آماده میکرد
Heartفرزندانش راباالقاب نیکوومحبت آمیزصدامیکردچنانچه درحدیث کسا درپاسخ سلام امام حسن (علیه السلام)وامام
حسین(علیه السلام)به صورت جداگانه می فرماید سلام برتوای نوردیده ام ومیوه ی دلم
Heartمی فرمود:کسی که کودکی داردبایددرراه تربیت اوخودراتاسرحدکودکی تنزل دهد
5 صلوات هدیه به مادرپهلوشکسته حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها)

[تصویر: dastane_anar.jpg]

در این داستان همه چیز هست؛

گوش دادن به حرف والدین

همسر داری

احساس مسئولیت در برابر فقرا

بخشندگی

عمل واقعی به قرآن در همه شرایط

تلاش و تکاپو برای ایجاد رضایت قلبی همسر

ایمان به تحقق وعده های الهی

و رازهایی در مورد خود انار
...

و اما داستان انار

در حدیث قدسی آمده است:
یا أحمد، لولاک ؛‌ لما خلقتُ الافلاک‌ و لولا علیٌ لما خلقتُک‌ و لو لا فاطمه‌ ؛ لما خلقتکما

ای احمد، اگر تو نبودی‌ ، افلاک‌ را خلق‌ نمی‌کردم‌، و اگر علی‌ نبود، تورا خلق‌ نمی‌کردم‌ و اگر فاطمه‌ نبود، شما را خلق‌ نمی‌کردم‌.

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع