تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زلال کوثــــر ... (ویــــژه نامه فاطمیـــه)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
بسم الله الرحمن الرحیم

این را به هوای کربلا پُست کنم

یا اینکه به مشهدالرّضا پُست کنم؟

یک نامه نوشته‌ام برایت بی‌بی!

این را به نشانی کجا پست کنم؟

بی‌بی! سلام، شب شده و کرده‌ام هوات

گفتم یکی دو خط بنویسم که از صفات

کم کم زلال‌تر شوم و مثل آینه

روحم جلا بگیرد و از برکت دعات

مثل پرنده‌ها بپرم سمت آسمان

مثل فرشته‌ها بزنم بال در هوات...

بانوی خوب من! چه خبر؟ از خودت بگو

از زخم‌های کهنه‌تر از چادر سیات

که خاکی است و بوسۀ شلاق می‌خورد

از آتشی که شعله زد از گوشۀ ردات...

مولا کجاست؟ زخم دلش را چه می‌کند

آن شیر زخم خوردۀ صحرای عادیات؟

از من سلام و عرض ارادات و بندگی

حتما ببر به خدمت چشمان مرتضات...

ما را ملال نیست به جز دوری شما

خوبند بچه هام... به قربان بچه هات...

شاعر:ایوب پروندآور
مادر که برود نظم خانه به هم میریزد
علی نجف
حسن بقیع
حسین کربلا
زینب دمشق

شهادت حضرت فاطمه رو به همه دوستان تسلیت میگم.
التماس دعا

نای نفس کشیدن و رعنا شدن نداشت
سرو علی دگر کمر پا شدن نداشت
این بر همه طبیب ، ز خود دست شسته بود
کی گفته او توان مسیحا شدن نداشت
مقام حضرت زهرا (سلام الله علیها) وخطبه فدکیه در کلام رهبر انقلاب
زمان حجم دانلود پخش 00:03:48 3.14 MB [تصویر: icon_download.gif]

به نام مادرسادات

چادر مادر من فاطمه، حرمت دارد...

نه فقط شبه عبایی مشکیست
که سرت بندازی
و خیالت راحت
که شدی چادری و محجوبه!

چادر مادر من فاطمه، حرمت دارد

قاعده، رسم، شرایط دارد
شرط اول همه اش نیت توست...
محض اجبار پدر یا مادر
یا که قانون ورودیه دانشگاه است
یا قرار است گزینش شوی از ارگانی
یا فقط محض ریا

چادر مادر من فاطمه،شرطش عشق است

عشق به حجب و حیا
به نجابت به وفا
عشق به چادر زهرا
که برای تو و امنیت تو خاکی شد

تا تو امروز شوی راحت و آسوده
کسی سیلی خورد
خون این سیل شهیدان

همه اش با هدف چادر تو ریخته شد.

خواهرم
حرمت این پارچه ی مشکی تو
مثل آن پارچه مشکی کعبه والاست
یادگار زهراست

نکند چادر او سرکنی اما روشت،منشت
بشود عین زنان غربی

خنده های مستی.عشوه های...............

به خدا قلب خدا می گیرد
به خدا مادرمان فاطمه شاکی بشود

به همان لحظه سیلی خوردن
لحظه پشت در او سوگند

خواهرم
چادر مادر من ، فاطمه ، حرمت دارد

آه مادر
پدرم ایل و تبارم
همه ی دار و ندارم
به فدایت مادر

آجرک الله یا صاحب الزمان فی مصیبته
** السلام علیک ایتها الصدیقه الشهیده **

این روضه دل ادمو اتیش میزنه:

" ببار ای بارون ببار...."
حاج محمود کریمی

http://dl.iranmedia.in/1/tmp/mahmoud%20k...ia.in).mp3
.
اگه دلتون شکست و اشک ریختین التماس دعا...
بسم الله الرحمن الرحیم
تقدیم به انانی که در غم مادر می سوزند

[تصویر: icon.ico]

ضمن عرض تسلیت همزمان با ایام شهادت یگانه دخت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله، مرکز ملی پاسخگوئی به سؤالات دینی اقدام به تولید نرم افزار «مادر پاکی ها» نمود.
این نرم افزار مشتمل بر191 پرسش و پاسخ در موضوعاتی چون زندگانی حضرت زهرا [تصویر: doa%288%29.png]، سیره و سنت، ویژگی و فضایل و سایر مباحث زندگانی آن حضرت بوده که توسط کارشناسان این مرکز تهیه شده است.

[تصویر: Lflasher.gif]دریافت نسخه کامپیوتری نرم افزار مادر پاکی ها
[تصویر: Lflasher.gif]دریافت نسخه اندوریدی نرم افزار مادر پاکی ها
حديثی از امام جعفر صادق(علیه السلام) مى ‏باشد، که میفرماید:

[b]
إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ اَلْقَدْرِ، اَللَيْلَةُ فاطمة والقدر اَللَّهُ فمن عرف فاطمة حق معرفتها فقد ادرك ليلة القدر، و انّما سُمّيت فاطمة لانّ الخلق فطموا عن معرفتها... و قوله: «وَ ما أَدْراكَ ما لَيْلَةُ اَلْقَدْرِ لَيْلَةُ اَلْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ
؛
يعنى خير من الف مؤمن و هى ام المؤمنين‏
تَنَزَّلُ اَلْمَلائِكَةُ وَ اَلرُّوحُ فِيها و الملائكة المؤمنون الذين يملكون علم آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) والروح القدس هى فاطمة،بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ سَلامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ اَلْفَجْرِ
؛
يعنى حتى يخرج القائم‏
»
[/i]

(تفسير فرات كوفى، ابوالقاسم فرات بن ابراهيم بن فرات كوفى از علماى عصر غيبت صغرا، تحقيق محمد كاظم، ص 581 - 582، نشر وزارت ارشاد اسلامى)
بر مبناى تفسير و تأويل آن حضرت، تفسير سوره قدر به اجمال چنين است: «الليلة فاطمة» است والقدر «اللَّه» پس هر كس كه فاطمه را به حقيقت بشناسد، حتماً شب قدر را درك كرده است. علت نام‏گذارى آن حضرت به فاطمه، به خاطر اين است كه مردم از شناختنش ناتوان هستند. اما معناى «ليلة القدر، بهتر از هزار ماه است»؛ يعنى، بهتر از هزار مؤمن است و آن نيز ام‏المؤمنين حضرت زهرا(سلام الله علیها) مى‏باشد. مراد از ملائكه، مؤمنان عالِم به علوم آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اهل بيت اويند و مراد از روح يا روح‏القدس همانا فاطمه است. مراد از اين كه: در آن شب تا طلوع فجر همه امور به سلامت بوده، و نيز داراى رحمت است، طلوع فجر همان ظهور حضرت مهدى آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است.
[تصویر: d18.jpg]

صلوات بر حضرت زهرا (سلام الله علیها) به نقل از امام حسن عسکری (علیه السلام)
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّیقَهِ فَاطِمَه الزَّهْرَاءِ الزَّکِیَّهِ حَبِیبَهِ نَبِیِّکَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِکَ وَ أَصْفِیَائِکَ الَّتِی انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِینَ اللَّهُمَّ کُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا اللَّهُمَّ وَ کُنِ الثَّائِرَ لَهَا بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ کَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّهِ الْهُدَى وَ حَلِیلَهَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ الْکَرِیمَهَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَیْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِیجَهَ الْکُبْرَى صَلَاهً تُکْرِمُ بِهَا وَجْهَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه‏ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْیُنَ ذُرِّیَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّی فِی هَذِهِ السَّاعَهِ أَفْضَلَ التَّحِیَّهِ وَ السَّلَامِ.
خدایا درود بفرست بر بانوی صدیقه، فاطمه‏‌ی پاکیزه صالحه، که اوست حبیبه‏‌ی تو و پیامبرت و مادر اولیائت و برگزیدگان تو (امامان معصوم علیهم‏‌السلام) آن بانویی که او را بر زن‌های جهانیان برگزیده‌‏ای و برتری داده‌‏ای و انتخاب کرده‏‌ای، خدایا تو داد او را از ستمگرانش بستان و از کسانی که حق او را سبک شمردند بازخواست نما، و به حق خون فرزندانش، خونخواه او باش.
خدایا همچنان که او را مادر امامان هدایت و همسر صاحب لواء (علی علیه‌‏السلام)، و بزرگوار در نزد ملأ اعلی (ملائکه الله) مقرر داشتی، پس درود بفرست بر او و بر مادرش (خدیجه کبری) آن درود و صلواتی که به‌وسیله‏‌ی آن کرامت و آبروی افزون دهی پدرش حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) را و آن درود و صلواتی که روشن گردانی چشم‌های ذریه او را، و برسان به آنان از طرف من در این وقت بهترین درود و سلام را. ۱
[/font]
  1. [font=Trebuchet MS]جمال الاسبوع، ۴۸۶
[تصویر: c4bc440490598bfec60f1c76c4ad3139-425]

کـاشــ سوغـاتـی زوّار بـقـیـع

مُـهـری از تـربـتِ مـآدر♥ می‌شـد ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع