احساسي كه از خوندن اين تاپيك به آدم دست مي ده احساس بي اعتمادي و شك به همه چيز حتي خداست و در نهايت احساس يأس و شكست !!!فكر نمي كنيد داريد دقيقا آب به آسياب دشمن مي ريزيد و شياطين و اجنه را داراي قدرتهايي مافوق تصور معرفي مي كنيد كه ظاهرا هيچ راه نجات و فراري از دستشان نيست؟!!!
"...وَلا یُمکِنُ الفرارُ مِن حُکومَتِک..."
اين جمله خطاب به خداست يا شيطان؟
(۱۵/اسفند/۹۲ ۱:۰۱)رضا1357 نوشته است: [ -> ]احساسي كه از خوندن اين تاپيك به آدم دست مي ده احساس بي اعتمادي و شك به همه چيز حتي خداست و در نهايت احساس يأس و شكست !!!فكر نمي كنيد داريد دقيقا آب به آسياب دشمن مي ريزيد و شياطين و اجنه را داراي قدرتهايي مافوق تصور معرفي مي كنيد كه ظاهرا هيچ راه نجات و فراري از دستشان نيست؟!!!
"...وَلا یُمکِنُ الفرارُ مِن حُکومَتِک..."
اين جمله خطاب به خداست يا شيطان؟
مگه شما چند در صد از برنامه ها زندگیتون رو بر مبنای خواب میچینید؟
دوم
کسی منکر قدرت خدا نشد
من عالم اونها رو وسط کشیدم
عالم ملکوت (عالم مثال)
همون مثال آکواریوم که آقا میثم گفتن مثال خوبی بود
(۱۵/اسفند/۹۲ ۱:۲۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]مگه شما چند در صد از برنامه ها زندگیتون رو بر مبنای خواب میچینید؟
دوم
کسی منکر قدرت خدا نشد
من عالم اونها رو وسط کشیدم
عالم ملکوت (عالم مثال)
همون مثال آکواریوم که آقا میثم گفتن مثال خوبی بود
صفر در صد
چه ربطي داره به صحبتهايي كه عرض كردم؟
انگار درست متوجه منظور بنده نشديد
شما خواسته يا ناخواسته داريد شياطين را داراي قدرتي بيش از حد بزرگ نشان مي دهيد
اگر شياطين به امر الهي داراي چنين قدرتي هستند قطعا خاص اين دوره نيست و سابق بر اينهم داراي چنين توانايي بوده اند.
مردمان تاكنون در اين گونه موارد چه مي كرده اند؟ با استعاذه به خداوند پناه مي برده اند و شيطان را لعن مي كرده اند؛ نه اينكه بنشينند و از توانايي هاي مافوق تصوري شيطان براي همديگر قصه ها و داستانها نقل كنند.
زياد جوگير فيلمهايي مثل اينسپشن نشويد برادر
(۱۵/اسفند/۹۲ ۲:۳۵)رضا1357 نوشته است: [ -> ]صفر در صد
چه ربطي داره به صحبتهايي كه عرض كردم؟
انگار درست متوجه منظور بنده نشديد
شما خواسته يا ناخواسته داريد شياطين را داراي قدرتي بيش از حد بزرگ نشان مي دهيد
اگر شياطين به امر الهي داراي چنين قدرتي هستند قطعا خاص اين دوره نيست و سابق بر اينهم داراي چنين توانايي بوده اند.
مردمان تاكنون در اين گونه موارد چه مي كرده اند؟ با استعاذه به خداوند پناه مي برده اند و شيطان را لعن مي كرده اند؛ نه اينكه بنشينند و از توانايي هاي مافوق تصوري شيطان براي همديگر قصه ها و داستانها نقل كنند.
زياد جوگير فيلمهايي مثل اينسپشن نشويد برادر
ایده من از اینسپشن نبود
من ایده خودمو گفتم
من نمیدونم چرا قدرت بیش از حد میدونید
مگه شیطان نمیتونه تمثل پیدا کنه؟
مگه نمیتونه خواب سازی کنه؟
من نگفتم آهای مردم بیایید تسلیم بشید
راه حلش رو گفتم به همین راحتی
به خواب اعتنا نکنید
اعتنا که نشه دیگه کاری نمیتونن بکنن
اما در زمان حال فعالیتشون بیشتر شده
ابلیس فهمیده به زمان موعود نزدیک شده
میخواد بیشترین خرابکاری رو بکنه
افراد بیشتری رو با خودش ببره تو گرداب کفر
احساس میکنم چهره این ادمو تو خواب دیدم..

داداش من یه درخواستی داشتم.
من دو سالی هست که یه خواب های عجیب و قریبی می بینم. عجیب قریب میگم. یعنی واقعا عجیب قریب. پر از تعبیر هم هستن. اما اینقده تعبیر زیاده که نمی تونم یه نتیجه سالم بگیرم. خواب ها به شکلی نیستن که بخوام بهش اعتماد کنم یا اینکه باور کنم.
مثلا یه بار توی خواب لحظه ظهور رو دیدم. فریاد آسمان ها رو شنیدم و چاقو برداشتم تا برم بجنگم. البته چیز هایی هم دیدم که مضمون های سیاسی شدیدی دارن که جاش اینجا نیست. دنبال یه تعبیر مناسب واسه خواب هام می گشتم.
این مردی هم که می گید اصلا ندیدم. یعنی چیزی از چهره ها یادم نمی آد.
من به شما بابت تحقیقاتون اعتماد دارم. اگه میشه با ایمیلم در تماس شید تا درمورد خواب هام صحبت کنم و شما کمکم کنید.
Bidel1996@gmail.com
درسته ، تو دنیای ما از ابتدای خلقت آدم زمانی که ابلیس قسم یاد کرد بشر را گمراه کنه ، برنامه ریزی کرده خیلی هم جدی ، اما ما فراموش کردیم . چون ما رو مشغول دنیا کرده طوری که از ملکوت چیزی نمیدونیم جالبه از اصل خودمون .
تا اونجا که یادم میاد ، امیرالمؤمنین امام علی عليه السلام فرمودند: همانا خوابها در گذشته و در ابتدای خلقت نبودند و بعداً بوجود آمدند. (راوی ميگويد) گفتم: علت اين امر چه بوده است؟ امام علی عليه السلام فرمود: همانا خداوند عزوجل پيامبری را به سوی اهل زمانش برانگيخت. او آنها را به عبادت خداوند و طاعت او فراخواند. قوم او گفتند: اگر ما اين کار (عبادت و طاعت الهی) را انجام دهيم به ما چه ميرسد؟ به خدا که تو نه مالت از ما بيشتر است و نه عزت قبيله ات (تا بر اين اساس ما از تو اطاعت کنيم). آن پيامبرفرمود: اگر مرا اطاعت کنيد، خداوند شما را وارد بهشت ميکند و اگر مرا عصيان کنيد، خدا شما را داخل در آتش (جهنم) ميکند. قوم او گفتند: بهشت و جهنم چيست؟ پيامبر، آن را برايشان توصيف کرد. قومش گفتند: کِی به آنجا ميرويم؟ فرمود: زماني که بميريد. آنها گفتند: بی ترديد ما مردگانمان را ديديم که استخوان و خاک شدند؛ سپس بیشتر و بیشتر، آن پیامبر را تکذيب کرده و خوار شمردند. آنگاه خداوند عزوجل در ميانشان خواب را بوجود آورد. پس نزد پيامبرشان آمدند و از آنچه که (در خواب) ديده بودند و آنچه که تکذيب ميکردند به او خبر دادند. پيامبرشان فرمود: همانا خداوند عزوجل اراده کرده است که به اين وسيله حجت را برشما تمام کند. وقتي که بميريد، ارواحتان همين گونه ميشود هر چند که به بدنهايتان بلا برسد (و بپوسد)، ارواح به سوی عقاب (و ديدن نتيجه اعمال) مي روند تا روزي که بدنها برانگيخته شوند.
آدرسها:
- کافی
؛
ج8 ص90 حدیث الأحلام و الحجة علی ذلک الزمان
- وافی
؛
ج25 ص640-641 (طبع جدید)
اما حالا ، اسرار خواب خیلی پیچیده است ، و از آنجا که جن فریبنده انسان است به هر روشی کارش رو انجام میده ، برای مقابله اوراد و اذکار و حرزهای معصومین بسیار نافع هستند به همین علت مسلمانان و مومنین کمتر مورد ازار انها قرار میگیرند .
در مورد خواب همین مقدار کافی است .
نقل قول:وقتي که بميريد، ارواحتان همين گونه ميشود هر چند که به بدنهايتان بلا برسد (و بپوسد)، ارواح به سوی عقاب (و ديدن نتيجه اعمال) مي روند تا روزي که بدنها برانگيخته شوند.
در ایه ای از قران هم اومده که هنگام خواب روح انسان توفی میشه یعنی همون اتفاقی که در مرگ میفته در خواب هم شبیه به همون واقع میشه
در کتاب اتش درون کاستاندا هم یه سری مطالب در مورد کالبد رویا اومده که شبیه به همین بحثاس
سلام به دوستان
خواب ها تون رو جدی بگیرید.
مطلب اصلی و چند تا از کامنت های دوستان رو خوندم.
احساس کردم لازمه چند تا نکته رو بهش اشاره کنم.
بنده چند وقت پیش یا دقیقا" بگم 01/01/1388 خوابی دیدم که نقطه عطف زندگیم بود و مسیر زندگیم رو عوض کرد، تا اون موقع در مورد خواب و تعبیر و کلا" این چیزها کوچکترین اطلاعی نداشتم. الان می خوام بگم به خاطر اون خواب کتاب تعبیری نیست که از ابتدا تا انتها رو نخونده باشم!
این ها رو گفتم تا بدونین روی هوا حرف نمی زنم.
اول: خیالتون رو راحت کنم که هیچ مخلوق الهی در خواب نمی تونه خودش رو به شکل پیامبران الهی به شما نشون بده. به شکل اقوام و دوستان و ... شاید ولی به شکل پیامبران الهی هرگز. اگه توی خواب ائمه(علیه السلام) یا پیامبری از پیامبران الهی رو دیدین شک نکنید که خوابتون روئیای صادقه هست و تعبیرش بستگی به این داره که اون پیامبر رو توی چه حالتی توی خواب دیده باشین. (خنده رو، ناراحت و ...)
دوم: اینکه تعبیر خواب بد شما با معبران جاهل خوب نمیشه و تعبیر خواب خوب شما با معبران جاهل بد نمیشه.
سوم: علم تعبیر خواب علم بسیار پیچیده، مهم و والایی هست و تعبیر خواب کار هر کسی نیست، خواب روز با خواب شب تفاوت داره، حالات روحی شما توی تعبیر تفاوت داره، روزی که در اون خواب دیده میشه در تعبیر خواب اثر داره و ...
در حال حاظر بهترین معبر برای خواب شما خود شما هستید. پس باید حداقل اطلاعاتی در مورد تعبیر خواب بدونید.
جامع تر از
این کتاب تعبیر خواب پیدا نخواهید کرد. (گشتیم نبود، نگرد نیست! مولف منظورم نیست، فقط خود نرم افزار منظورم هست، ضمن اینکه این به معنی درست بودن تمام مطالب این نرم افزار نیست.)
در این نرم افزار، تعبیر خواب امام صادق (علیه السلام) و منوچهر مطیعی تهرانی به تجربه به خودم ثابت شده که از بقیه درست تر هست. الله علم
سلام دوستان
بحث جالبی است. تشکر میکنم از این مبحث جالب.
اما این که میگید فقط برای غیر ولایتی ها غیر مسلمان ها اتفاق میفته و ... خیلی خنده داره (البته توهین نباشه ها)
اما مگه میشه؟ فقط اونها امتحان بشن؟ ما که مسلمانیم امتحان نمیشیم؟ فکر نمیکنید همین غروری که داریم که ما مسلمانیم و سمت ما همچین چیزهایی نمیاد و اینطوری امتحان نمیشیم، خودش یه جور حمله است از طرف شیطان؟ خودش یه جور امتحان شدنه؟ فکر نمیکنید نباید غرور داشت؟ در طول تاریخ چه مسلمان هایی بودند که بعداً به راه شیطان رفتند و از راه خدا منحرف شدند. پس مراقب باشید.
حتی در خواب باید حضور ذهن داشته باشید که بتونید تشخیص بدید چی شیطانیه و چی خدایی. دقیقا اون خوابی که حضرت زهرا دیدند (من نشنیده بودم و برام جالب بود) دقت کنید که توی این ماجرا درسی هست. یعنی حتی ائمه، افراد خاص، مسلمانها هم امتحان میشن. مگه میشه امتحان نشن؟
جریان اون فرد کوری که میره دم در خونه حضرت زهرا و ایشون ازشون حجاب میگیرن... این هم یک امتحان بوده.
پس مراقب حربه های شیطان باشید که امتحان شدن برای همه است.
موفق باشید...