شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۶/فروردین/۹۳ ۲:۰۲)Majid4mi نوشته است: [ -> ]اول: خیالتون رو راحت کنم که هیچ مخلوق الهی در خواب نمی تونه خودش رو به شکل پیامبران الهی به شما نشون بده. به شکل اقوام و دوستان و ... شاید ولی به شکل پیامبران الهی هرگز. اگه توی خواب ائمه(علیه السلام) یا پیامبری از پیامبران الهی رو دیدین شک نکنید که خوابتون روئیای صادقه هست و تعبیرش بستگی به این داره که اون پیامبر رو توی چه حالتی توی خواب دیده باشین. (خنده رو، ناراحت و ...)
سلام
میتونید راجع به این نکته ای که فرمودید منبع و یا سندی مرقوم بفرمایید که خیال ما راحت تر بشه.
ممنون
من فکر میکنم اگر ادم عادت به قرآن خوندن و نماز باشه هیچ کس نمیتونه روش تاثیر بزاره
(۱۴/تیر/۹۳ ۱۲:۲۱)mobina147 نوشته است: [ -> ]من فکر میکنم اگر ادم عادت به قرآن خوندن و نماز باشه هیچ کس نمیتونه روش تاثیر بزاره
خوارج همشون قرآن خون بودن و و نمازهای طولانی داشتند ... همان کاری را می کردند که داعش امروز می کند..سر بچه ی هنوز به دنیا نیامده را بر سر نیزه می کردند....امام علی (علیه السلام) همشون رو کشت، فقط عده ی معدودیشون زنده موندن ....ابن ملجمشون هم امام علی (علیه السلام) رو شهید کرد ... قطام هم آن تاثیر رو روش گذاشت
ولایت مهم است
موفق باشید
من که شخصا جز دری وری چیزی تو خواب نمیبینم و اصلا به خواب اهمیت نمیدم
ادم کلا نباید خواب رو حجت قرار بده
سلام
عالم خواب با بیداری ارتباط داره
ما 3 نوع خواب داریم
1-بی معنی و مربوط به مغز
2-شیطانی
3-روحانی
اگر می خوای خواب از نوع 1 و 3 رو فقط ببینی باید گناه کبیره انجام ندی
مورد 2 هم بستگی داره
قبلا یه جایی تو قران دیدم نوشته بود خواب ندیدن نعمتی هست که به بعضیها میدن
حالا درست یادم نیست شایدم توهم زدم

عشق می کنم با این معکوس زدن های عبدالرحمن
خواب حجت نیست ولی گاهی وقتا می شه ازش چیزی برداشت کرد ولی ما ها بهتره زیاد بهش توجه نکنیم .
برای جلوگیری از خواب های شیطانی هم خودتون بهتر از من می دونید چی کار کنید
برای آرامش ذهن و روحتون بهتره قبل از خواب یه نوشیدنی طبیعی آرامش بخش هم بخورین (خنک و تازه باشه ).
شیاطین هیچ وقت نمیتوانند در خواب مومنین وارد شوند
بنده قبل از تقویت ایمان خود با این موضوع روبرو شده بودم ولی مدت زیادیه که پیش نیومده
یه روز تو خواب شیطان رو با قیافه یکی از علما دیدم
پس این موضوع را تایید میکنم[/b]
در مورد تصویر باید بگم منم این قیافه رو تو بچگی دیدم قسم میخورم
سلام
اگر با وضو بخوابید و یا قبل از خواب ایت الکرسی بخوانید هیچ شیطانی در خواب شما وارد نخواهد شد
روایت است که لاقیس دختر شیطان کارش نفوذ در خواب جوانان است

سلام به دوست عزیزم ، حقیقتا من هم چند وقت پیش این مطلب رو خوندم و خیلی جالب بود که چطور همچین چیزی امکان داره ، حقیقت اینه که همچین چیزیایی حقیقت داره و خیلی ها هم امروزه دارن آموزش میبینن، حالا جدا از همه این مسائل فکر میکنم جای بحث داره ، خب به نظر من معنی نداره بیایم و بگیم این خوابو نبینیم اون خوابو ببینیم ، این متنی که شما نوشتید نمیدونم بهش چی بگم ، مقاله ؟ تحقیق؟ ولی هرچی هست من چیزی از این نوشته دستگیرم نشد بهتر بود کاملا تحقیق میکردید و مطلب پخته تحویل ما میدادید