(۷/فروردین/۹۴ ۰:۵۶)vahid BM نوشته است: [ -> ]سلام به دوست عزیزم ، حقیقتا من هم چند وقت پیش این مطلب رو خوندم و خیلی جالب بود که چطور همچین چیزی امکان داره ، حقیقت اینه که همچین چیزیایی حقیقت داره و خیلی ها هم امروزه دارن آموزش میبینن، حالا جدا از همه این مسائل فکر میکنم جای بحث داره ، خب به نظر من معنی نداره بیایم و بگیم این خوابو نبینیم اون خوابو ببینیم ، این متنی که شما نوشتید نمیدونم بهش چی بگم ، مقاله ؟ تحقیق؟ ولی هرچی هست من چیزی از این نوشته دستگیرم نشد بهتر بود کاملا تحقیق میکردید و مطلب پخته تحویل ما میدادید
علیک سلام
اگر تاپیک های بنده رو دیده باشی طرز زیبای نوشتنم رو متوجه شدی
شما تحت عنوان یه دل نوشته با رنگ و لعاب مقاله بهش نگاه کن
من از دبستان توی درس انشاء نمرات درخشان میگرفتم

کسی رو میشناسم که حدود 10 سال پیش خواب این مرد رو دیده.البته بنده خدا آدم خوبی بود اما در اثر فشارهایی که تو زندگی بهش اومد از رحمت خدا ناامید میشه و به عقاید خودش پشت می کنه.شبی در خواب این مرد رو می بینه که بسیار خوشرو و مهربان در حال قدم زدم باهاش توی یک جاده جنگلیه.مضمون صحبتهاش کوبیدن نظام خلقت طراحی شده به دست خدا که باعث رنج انسانها میشه..خدایی که مخلوقاتش رو رها کرده و...خیلی از صحبتهای شبهه آور دیگه که اینجا قابل بیان نیست.
اما هدفش رو از دیدار دوستم به این معنی بیان میکنه
"پیدا کردن افراد با استعداد و مستعد جهت همکاری در انجام کاری بزرگ"
"وقت زیادی تا بروز اتفاقی بزرگ باقی نمانده و هر لحظه ممکنه دنیا آبستن حادثه ای بزرگ بشه "
و در ازای این همکاری از امکانات مالی و مادی مناسبی برخوردار میشن
من به شخصه روی این موضوع همون چند سال پیش تحقیق کردم به نکات جالبی رسیدم
اما این شخص کیه ؟؟؟ من عکس ها و فیلم های زیادی از آدمهای معروف دنیا به دوستم نشون دادم.اما روی یک عکس قفل شد
جناب آقای michael aquino !!!!!!!!
احتمالا دوستان زیادی بشناسنش.پس نتیجه گیری رو به خودتون می سپارم
البته جناب نیست ....ه
درسته
الان فعالیتشون زیاد شده مثلا یکی از کاراشون اینه که میان در مورد یک نفر در ذهن اطرافیانش یه خواب رو طراحی میکنن تا اون افراد بیان و به شخص بگن چیز بدی در موردت دیدیم
در کنارش به خود شخص در بیداری حمله میکنن تا در نهایت به شخص القاء بشه که آدم بدی شده و نتیجش اینه که حداقل عملکردش ضعیف میشه
همه اینا بخاطر دوری از ولایت اهل بیته البته وگرنه نمیتونن کاری بکنند
ضمناً این معبد ست شامل افراد خیلی پلیدتری به نسبت کلیسای شیطانه و رابطشون با ابلیس آنلاین تره و لابیشون قوی تره بین نظام سلطه
بسم الله
سلام
یک پیشنهاد خوب برای کسانی که خواب آشفته دارند
پ.ن: خودم امتحان کردم و نتیجه گرفتم ...
سلام
منبع اعلام نمایید لطفا
(۱۴/دی/۹۵ ۹:۱۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]http://forum.bidari-andishe.ir/user-9713.html
صادق جان خودتو خسته نکن این با شما نبود. لینک هایی تو امضاش داره هدفش از ارسال پست قرار گرفتن اونها در محتوای تالار هست.
پست هاش اسپم هست. اینا برای کسب اعتبار از گوگل تالارم به بازی گرفتن.
سلام
راستی شیطان و اجنه میتونن از طریق ایجاد وسواس فکری و افکار چرت و پرت زندگی یه نفر رو مختل کنن؟؟
یعنی طرف اینقدر وسواس فکری داشته باشه که زندگیش مختل بشه؟؟؟
یه چیز دیگه : بعضی وقت ها هست که ما میخواییم مثلا یه کاری رو انجام بدیم ، چند روز قبل از اون کار خوابش رو می بینیم که اتفاق بدی افتاده ، میشه گفت اجنه و شیاطین عمدا اون خواب رو درست کردن که ما بترسیم و سراغ اون کار نریم؟
نقل قول:سلام
راستی شیطان و اجنه میتونن از طریق ایجاد وسواس فکری و افکار چرت و پرت زندگی یه نفر رو مختل کنن؟؟
یعنی طرف اینقدر وسواس فکری داشته باشه که زندگیش مختل بشه؟؟؟
اگر مومن نباشه بله
نقل قول:یه چیز دیگه : بعضی وقت ها هست که ما میخواییم مثلا یه کاری رو انجام بدیم ، چند روز قبل از اون کار خوابش رو می بینیم که اتفاق بدی افتاده ، میشه گفت اجنه و شیاطین عمدا اون خواب رو درست کردن که ما بترسیم و سراغ اون کار نریم؟
شیطان یکی از کاراش القای ناامیدیه در هر کاری که باعث
رشد انسان میشه
ولی نه به اون غلظت
(۱۴/دی/۹۵ ۱۳:۴۱)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]صادق جان خودتو خسته نکن این با شما نبود. لینک هایی تو امضاش داره هدفش از ارسال پست قرار گرفتن اونها در محتوای تالار هست.
پست هاش اسپم هست. اینا برای کسب اعتبار از گوگل تالارم به بازی گرفتن.
البته ایده من اینه که با توجه به خراب بودن وضع کار تو ایران جوونا به مشکل خوردن چه متاهل چه مجرد
چه اشکال داره یه بنده خدا هم به کارش کمک بشه
البته قوانین تالار احتمالا سر این قضیه اما و اگر داره
من خوشبینم

نقل قول:سلام
راستی شیطان و اجنه میتونن از طریق ایجاد وسواس فکری و افکار چرت و پرت زندگی یه نفر رو مختل کنن؟؟ یعنی طرف اینقدر وسواس فکری داشته باشه که زندگیش مختل بشه؟؟؟
سلام
من دنبال این موضوع رفتم و با بعضی اساتید صحبت کردم. بله اینکار رو حتما با توجه به شخصیت شما انجام میدن.
یه راهکار جدیش داشتن طهارت دائمیه.
چیزی که من بدتر از وسواس فکری می دونم القای بدبینی و ظن و گمان بد در بین مومنین هست که به شدت موفق عمل می کنه.
نقل قول:یه چیز دیگه : بعضی وقت ها هست که ما میخواییم مثلا یه کاری رو انجام بدیم ، چند روز قبل از اون کار خوابش رو می بینیم که اتفاق بدی افتاده ، میشه گفت اجنه و شیاطین عمدا اون خواب رو درست کردن که ما بترسیم و سراغ اون کار نریم؟
در این مورد چیزی نمیگم اما بر اساس تجربه شخصیم خواب یکی از بهترین زمینه ها برای بهم ریختن روان مومن و ایجاد اشتباه و تشویق به انحراف هست.
وقتیم بلند میشی هیچی یادت نمیاد ولی تو بیداری مدام میخوای بری سمت یه موضوعی که نمی دونی از کجا نشات گرفته. با خواب برای شما زمینه سازی می کنن تو بیداری هم وسوسه میشی. این دو تا موازی با هم قوه عقل و مقاومتت رو می شکنن. ( اصلا هم موضوع مورد نظر من مسائل جنسی نیست ، هر موضوعی میتونه باشه )
وسوسه زمانی در شما اثر می کنه که زمینش تو نفست بوجود اومده باشه ، یجایی کوتاه اومده باشی حتی یه اشتباه و اجازه لحظه ای به نفست.
نقل قول:البته ایده من اینه که با توجه به خراب بودن وضع کار تو ایران جوونا به مشکل خوردن چه متاهل چه مجرد چه اشکال داره یه بنده خدا هم به کارش کمک بشه
سلام
هدف وسیله رو توجیه می کنه؟ پیدا کردن کار به هر قیمتی ؟ میدونستی این کار باعث میشه اعتبار تالار توی گوگل به کلی از بین بره؟
هزینه ای که اینکار در برابر فایدش ایجاد می کنه 1000 به 1 ، این کلک زدن ها و دزدی هایی که ایرانی ها می کنن برکت میاره؟
اگر دانش و اصول کافی کسب بشه نیازی به این کارها نیست. صد برابرم بیشتر درآمد کسب می کنه.