بابا این بنده خدا می خواد ازدواج کنه ! خب تو خونه ی هر کی بره اینجوری که تو تالار حرف میزنه حرف بزنه خب بهش زن نمی دن !
بابا مگه ملت دخترشونو از سر راه اوردن ! این جلسه اول خواستگاری با داداش دختره دست به یقه میشه!!

من مشکلات اقتصادی رو در مورد ایشون قبول ندارم (به دلایلی که خودشون گفتن)ولی باید یکم این خشونتشو کم کنه !اگر نه ممکنه با عروس خانم هم خدایی نکرده ....! کار میکشه به پلیس 110!
خدایا بخت این جوان ترشیده را باز بگردان آمین !!
نقل قول:ابا این بنده خدا می خواد ازدواج کنه ! خب تو خونه ی هر کی بره اینجوری که تو تالار حرف میزنه حرف بزنه خب بهش زن نمی دن !
بابا مگه ملت دخترشونو از سر راه اوردن ! این جلسه اول خواستگاری با دادش دختره دست به یقه میشه!!![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
من مشکلات اقتصادی رو در مورد ایشون قبول ندارم (به دلایلی که خودشون گفتن)ولی باید یکم این خشونتشو کم کنه !اگر نه ممکنه با عروس خانم هم خدایی نکرده ....! کار میکشه به پلیس 110!
خدایا بخت این جوان ترشیده را باز بگردان آمین !!
بله میخوام ولی خب اینجوری هم صحبت میکنم .
مشکلات اقتصادی هم شده این شعر وحشی بافقی که میگه :
درد من کشته ی شمشیر بلا میداند
سوز من سوخته ی داغ جفا میداند
مسکن ام ساکن صحرای فنا میداند
همه کس حاله من بی سر و پا میداند
خودم گریه ام گرفت

( این شکلک حس درونی ایم رو انتقال نمیده )
از ته دل آمین بگین که حق تعالی نظری کنه

نقل قول: بله میخوام ولی خب اینجوری هم صحبت میکنم .
خب نباید این طوری صحبت کنی ! یکی از دوستای همسرم که آدم بسیار موفقی هم هست از نظر تحصیلی و اقتصادی میره خواستگاری ! خانواده دختردرباره محل سکونت آینده دخترشون سوال میکنن! پسره میگه ما وقتی ازدواج کنیم اون دیگه زن منه هر جا بخوام میبرمش و اگه دلم بخواد سرشم می برم !

فکر میکنی اون جوان نگونبخت تونست به حرف قرآن عمل کنه ؟ خیر !پرتش کردند بیرون ! هر چی التماس کرد گفت شوخی کردم! غلط کردم ! دیگه فایده نداشت ! بیچاره چشمش هم گرفته بود عروس خانم رو !!!!
سلام دوستان
من نمیدونم چرا ما زمونه و وضعیت حال کشورمون رو درک نمی کنیم؟؟؟
چرا اینقده ادعا می کنم مهدی مهدی مهدی اما.....
بابا این کشور نیرو می خواد ناسلامتی ادعا می کنیم شیعه هستیم بخدا بقول کسی ازدواج تبدیل شده به رویداد ناگهانی
دست بردارید از ماشین خونه او کوفت......
والا بلا همین الانش جوون ها ذختر و پسر بلا نسبت شما عین سگ دارن تو این خیابون هرزگی می کنند اونقت ....
زندگی ها خیلی ها به زندگی زیر یک سقف بدون ازدواج کشیده....
فحشا و افسردگی روانی و روحی به اوج داره میرسه طلاق بی داد می کنه....
هرکی امام زمانشو دوست داره باید ازدواج کنه هرچه زودتر...
فقط می مونه انتخاب درست یه همسر که خود پیدا کردن یه دختر و پسر با ایمون که همجوره پارامتراشون به هم بخوره
مشکل دیگه ای نداشته باشن خودش معضلی شده....
شاید فکر کنید شعار دادن راحته اما اتفاقن چون شرایط معاش سخت شده ملت فهمیدن باید با آقا داماد باید بسازن همجوره
والا هیچ پدر و مادری دوست نداره دخترو پسرش تو اوج جوانی 22 تا 30 سالگی عذب بمونه به دوره اطراف خودتون نگاه کنید همه
دونباله یه کیس مناسبن
مرد و زن زندگی با ایمان و عاشق , سنگم جلوشون بزاری چون باهمن می سازن , میخورن سنگرو کلی شکر خدا هم می کنند
الان یکی که چشمو دلش نلرزه قناعت پیشه باشه مردو زن عمل باشه سر سوزنم عرضه داشته باشه خدا مگه میشه کمکش نکونه؟؟؟؟
یک مشکل ایمان 2 طرف , دومن خانواده ها بعد بدبختی هستن
یا علی
فقط اونایی که لمس کردن داستان رو میفهمن خدا چطور از جایی که اصلا انتظار نداری روزی میرسونه .
اونقدر غافلگیر میشی که ایمان بیاری .
خدا همیشه به وعدش عمل میکنه
ما که هزار بار دیدیم .
خدا را شکر
یه روزی شاید دستم رفت به نوشتن و نوشتم داستان هایی از خودم و این داستان روزی رو
جاهایی که اصلا دیگه محال بوده بخواد پولی برسه و خیلی نیاز داشتم .
حتی مبالغ زیاد .
ولی ایمان پیدا کردن به این چیزا برهانی نیست . اتفاقاتی باید بیفته تا اعتماد کنه به خدا .
از نظر تءوری همه چی راحته .
یه بار بچه بودم با بابام دعوام شد . (ایشون با من دعوا کرد )
از خونه زدم بیرون ظهر بود خیلی هم گشنه بودم .
گفتم خدایا این روزی ما رو چطور میخوای برسونی !!! یهویی دیدم عمه داره میاد ! توی خیابون اون وقت . گفت عمه جان این ساندویچا رو برات گرفتم گفتم بیارم برات . میدونست علاقه دارم .
این مثال سادش بود

(۱۴/اسفند/۹۲ ۱۸:۵۶)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]
دوست عزیزم تبریک میگم ناظر شدی
حالا چرا بدبخت؟ خیلی هم خوب، خدا رو شکر که تو رسم ما جهیزیه به پای پسره...
اتفاقا درستش هم اینه که جهیزیه به پای مرد باشه. مگه امام علی (علیه السلام) زره رو نفروختن و وسایل خونه رو خریدن؟
البته زره مهریه حضرت زهرا بود ( در اصل با پول مهریه وسایل زندگی و هزینه ازدواج تامین شد )
2. مهریه بر اساس دارایی داماد انتخاب شد
3. مهریه قبل از ازدواج دریافت شد
( فکر کنم نکات مهمی بودن )

من که می گم کلا ازدواج توی این دوره و زمونه اصلا خوب نیست. نه فقط به خاطر مسائل مالی بلکه در کنارش می شه گفت به جوونای این دوره ( چ دختر و چ پسر ) نمی شه اعتماد کرد.
آدم اگر مجرد باشه راحتتر به خدا می رسه ولی وقتی ازدواج می کنه از همه چیز غافل می شه ( دیدم که می گما )
نقل قول:من که می گم کلا ازدواج توی این دوره و زمونه اصلا خوب نیست. نه فقط به خاطر مسائل مالی بلکه در کنارش می شه گفت به جوونای این دوره ( چ دختر و چ پسر ) نمی شه اعتماد کرد.
آدم اگر مجرد باشه راحتتر به خدا می رسه ولی وقتی ازدواج می کنه از همه چیز غافل می شه ( دیدم که می گما )
یه خانمی با همین عقاید رفت پیش امام صادق (علیه السلام) و گفت نظرش چیه ؟
امام صادق گفت اگه این حرفی که میزنی درست باشه مادرم فاطمه زودتر از تو این کارو میکرد و لایق تر بود .
حالا من میگم ازدواج پول میخواد , شما چرا انسانیت رو زیره سوال میبری ؟

(۱۵/اسفند/۹۲ ۱۲:۱۲)دغویه نوشته است: [ -> ]من که می گم کلا ازدواج توی این دوره و زمونه اصلا خوب نیست. نه فقط به خاطر مسائل مالی بلکه در کنارش می شه گفت به جوونای این دوره ( چ دختر و چ پسر ) نمی شه اعتماد کرد.
سلام دوستان
اینهمه روایت و حدیث بر نکوهش عذب بودن و بلا و گرفناری....
اینهمه روایت وحدیث بر تعجیل ازدواج بالا رفتن رزق و روزی رفع بلا گرفتاری....
از همه مهمتره اعمال فرد ازدواج کرده قابل مقایسه با مجرد نیست
فکر کن سقف ثواب یک فرد مجرد 100 هست یارو هرچه قدر تلاش کنه بالاتر ازین نمیره
اما فرد ازدواج کرده سقف روزی شدش 1000... بیشتره پس طی مسیر حتی مجردی هم به صرفه نیست

اینهایی که می گی واسه اونهایی که روش زندگی بلد نیستن یارو با ایمان میره تو چون ندیده پدر مادر یا بزرگی
اهل رو چطور زندگی می کنند از راه به در میشه!در صورتی که عیب از زوجین هست نه ازدواج!!که بر میگرده در اشتباه
غلط در انتخاب گزینه ازدواج!!واسه همینه می گن از خانواده هایی وصلت کنید که واقعا مذهبو نه به اسمش بلکه به
عمل و منشش رعایت می کنند

انصافا تو این مدت تو تالار از هفت خان رستم(از نظر فکری گذشتم

) تا با اینجا رسیدم
تشکر تالار!
یا علی
یا علی
حضرت زهرای جایگاه بالایی داشتن و خدا براشون همسری برگزید.
خب آدم اگر ازدواج نکنه دیگه هم نیازی به این افکار نداره . البته بگم الحق و الانصاف خدا خیی روزی رسونه نباید شک کرد.