تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: این حرف قرآن است...مردان و زنان بی‌همسر خود را همسر دهید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
وقتی مشکلات اقتصادی بطور عمومی در سطح کشور بالاست رکود هست و غیره از بابت معضلات اقتصادی بسیاری معضلات دیگه از کنارش درمیاد و اینکه بگیم هر که دندان داد نان دهد شعاره . این همه ادم که در دنیا بخاطر فقر می میرند چه به لحاظ گرسنگی یا سوءتغذیه چه به لحاظ نداشتن هزینه های درمان البته طبق آماری که چند روز قبل در تلوزیون اعلام کرد کسانی که از پرخوری می میرند سه برابر کسانی هست که از فقر و سوءتغذیه می میرند
مشکل ازدواج جوان ها در این موقعیت اقتصادی کشور با ازدواج دائم حل نمیشه بلکه با ازدواج موقت حل میشه (صیغه) البته اونایی که بخوان دائم کنن که چه بهتر ولی بطور عمومی بخوان معضلات و مفاسد اخلاقی که از این بابت(تاخیر در ازدواج)حاصل میشه رفع کنند باید فرهنگ مردم تغییر کنه و ازدواج موقت رو یه تابو ندونن
ولی کی حاضره که دخترش رو صیغه کنه برای یک پسر؟ این که (صیغه) جزو شرع ما هست چرا اکثرا از این بابت کراهت دارند؟
نقل قول:اینکه بگیم هر که دندان داد نان دهد شعاره . این همه ادم که در دنیا بخاطر فقر می میرند
برادر من چرا میگین شعار؟ مگه شما حرف قرآن و اهل بیت رو قبول ندارید؟
کاری ندارم دلیل اونایی که از فقر میمیرن چیه چون بحثش طولانیه ولی میدونم اون فقیرا اگر ازدواج نمیکردن هم میمردن چه بسا که با ازدواج احتمال مردنشون کمتر بشه و اما من هر چی اطرافم دیدم وقتی ازدواج می کنند زندگیشون بهتر میشه...

تعجب میکنم چرا شما اینطور فکر میکنین... مخصوصا خدا روزی کسی رو که به خاطر گناه نکردن ازدواج میکنه رو صددرصد میرسونه... چرا نمیخوایم به خدا اعتماد کنیم.
توصیه من به دوستان مجرد اینه که از هر فرصتی برای ازدواج کردن استفاده کنن: اگه مثلا یکی از اعضای خونوادتون یک دختری رو معرفی کرد سریع نگین هنوز زوده من هیچی ندارم، بگو بریم ببینیم تا خدا چی میخواد... از فرصت های ازدواجی که خدا جلوتون قرار میده فرار نکنید... واسه ما هم دعا کنیدBig Grin
اون ارسال قبلیم یکم تند بود منو ببخشیدHeart
لطفاً 1 راهکار عملی ارائه کنید. برای من نوعی که دختر دارم، چه راهی هست که دخترم رو به موقع شوهر بدهم؟ اگه خواستگاری نیاد، من باید چه کنم؟
من قبلاً هم این سوال رو مطرح کردم، دختر باید بشینه منتظر تا کسی بیاد خواستگاریش و اگه نیاد، چی کار باید بکنه؟ هزاری هم که بخواهد به موقع ازدواج کنه، حرف خدا و پیامبر رو گوش بده، اون خواستگار اگر به موقع نیاد، عملاً دختر نمی تونه به موقع ازدواج کنه.
کلی دختر خوب و پاک دیدیم که دوست دارن ازدواج کنن ولی خواستگار ندارن (من به عینه دیدم خواستگار=0)، خوب اینا باید چی کار کنن؟ و اونوقت اگه 1 چنین دختری هی منتظر موند و موند و موند و دیدی کسی نیومد و دید حالا مثلاً 25 سالشه، تا 1 خورده جوونه، خودش بره دنبال 1 نفر، میشه بهش خرده گرفت که چرا رفتی؟ خوب این همه منتظر موند و خبری نشد، آخرش میگه منم میرم دنبال بخت خودم (اونم توی این اوضاع مملکت ما). مگه 1 نفر چه قد می تونه خودش رو نگه داره؟ همه که درجات عالیهء ایمان رو ندارن.
امكان خواستگاري رفتن براي پسر يك امتياز فوق العاده نيست بلكه بيشتر بدليل ساختار دروني مردان است .
براي خانم ها هم اينطور نيست كه كاملا در موضع انفعال باشند ، البته اين موضوع براي خانم ها در برخي موارد پيچيده و با نكته سنجي همراه است ، سعي ميكنم امروز يا فردا (احتمالا متنش طولاني شود) مسائلي را كه در اين زمينه ياد گرفتم در تالار بنويسم .
(۱۹/مهر/۹۴ ۴:۱۰)فنا نوشته است: [ -> ]کلی دختر خوب و پاک دیدیم که دوست دارن ازدواج کنن ولی خواستگار ندارن (من به عینه دیدم خواستگار=0)، خوب اینا باید چی کار کنن؟ و اونوقت اگه 1 چنین دختری هی منتظر موند و موند و موند و دیدی کسی نیومد و دید حالا مثلاً 25 سالشه، تا 1 خورده جوونه، خودش بره دنبال 1 نفر، میشه بهش خرده گرفت که چرا رفتی؟ خوب این همه منتظر موند و خبری نشد، آخرش میگه منم میرم دنبال بخت خودم (اونم توی این اوضاع مملکت ما). مگه 1 نفر چه قد می تونه خودش رو نگه داره؟ همه که درجات عالیهء ایمان رو ندارن.

یک مسئله ای که از خواستگار نداشتن بدتر هست اینه که خانواده آقا پسرها به خواستگاری میرن ولی بعدش دیگه خبری ازشون نمیشه. حتی انقد انسانیت ندارند که اطلاع بدن ما به این دلیل دختر شمارو پسند نکردیم منتظر نباشید.(صدها مورد دیدم و اطلاع دارم)
میتونین از اطرافیان بپرسین..واقعا تاسف آوره و جالب اینکه همه هم ادعای خدا پیغمبری دارند.
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

َأَنْكِحُوا الْأَيامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَإِمَائِكُمْ إِنْ يكُونُوا فُقَرَاءَ يغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ(النور/32)
مردان و زنان بي‌همسر خود را همسر دهيد، همچنين غلامان و کنيزان صالح و درستکارتان را؛ اگر فقير و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بي‌نياز مي‌سازد؛ خداوند گشايش‌دهنده و آگاه است!
فنا جان البته هر دختری خواستگار های خودش رو داره
امکان نداره دختری خواستگار خوب نداشته باشه، مگه اینکه مشکل خاصی داشته باشه ...
این "میزان سخت گیری دختر و خانواده ش" هست ک زمان ازدواج دخترشون رو مشخص میکنه

نقل قول:اگه خواستگاری نیاد، من باید چه کنم؟

حالا اگه واقعا کسی خواستگار نداشت (بخاطر همون دلایل خاص یا بخاطر سخت گیری هایی ک داشته و الان دیگه زمان خواستگاراش گذشته)، باید بفهمه ک تمام زندگی توی شخصی ب اسم "شوهر" خلاصه نمیشه
باید کم کم یاد بگیره ک بدون اینکه ب همسر فکر کنه و جای خالیش رو احساس کنه، زندگیش رو بسازه
یاد بگیره تنهایی، عفیف بمونه و با خلاء احساساتش کنار بیاد و جامعه رو ب فساد نکشه

نقل قول: خودش بره دنبال 1 نفر،

میشه اینو بیشتر توضیح بدین؟
یعنی چی؟ یعنی دوست بشه با پسری ب امید ازدواج با اون ؟!
یا اینکه راه بیفته و دلبری کنه توی کوچه و خیابون؟!
یا مثلا خودش پسرها رو نشون کنه و واسطه بفرسته واسه خواستگاری ک آیا اون پسر از این دختر خوشش میاد یا نه؟!!

نقل قول:همه که درجات عالیهء ایمان رو ندارن.

خیلی سربسته بگم و تمومش کنیم؛
یک زن اگه ورودی های ذهنش رو کنترل کنه، میتونه عفیف بمونه، نیازی ب درجه عالیه ایمان نیست Smile
واقعا خدا خودش باید به جوانهای امروز کمک کند و کمک ویژه هم بکند. وضع متاسفانه خیلی خرابه
20 سال پیش پسر با حقوق 3-4 سالش میتونست خونه بخره. اگر کمبودی داشت با وام جبران میشد
10 سال پیش خرید دیگه در توان فرد نبود مگر با کمک خانواده و وام و .... . ولی رهن راحت با حقوق 1-2 سال شدنی بود
امروز طوری شده که با حقوق 2-3 سال به سختی میشه جای خوبی رو رهن کرد.
تا جاییکه میشناسم بالای 90% زوجهای جوان با کمک خانواده ها میتونن جایی رهن کنن و زندگی کنن. خانواده هایی هم که سطح مالی بهتری دارن، رسما برای زوج خونه میخرن!

یعنی دیگه الان پسر و دختر خیلی نقشی در ازدواج ندارن. همه اختیار دست خانواده هاست!
اگر خانواده ای توان داشته باشه و انجام نده که نمی دونم چه جوابی در آخرت میخواد بده؟!چه خانواده پسری که سراغ دخترهای خوب و مومن به خاطر سطح پایین مالیشون نمیرن و چه خانواده های دختری که به خاطر وضع مالی پسر و خانوادش، جواب رد میدن

در مورد خانواده هایی هم که نمی تونن که الله اعلم!


وقتی میشنوم فلان آقازاده و فلان دختر فلان شخص مهم که انقدر هم ادعای دین و تقوا و ... دارن، در بهترین تالارها مراسم میگیرن و n نوع غذا سرو میکنن و چپ و راست هم دعوت هستن، حساب میکنم که با این خرج چند ده میلیونی چند تا زوج صرفا میتونستن برن سر زندگی


به هر حال حتما خود دخترخانم ها از وضع امروز جامعه خبر دارن. ولی گفتنش خالی از لطف نیست که اگر واقعا پسری به خواستگاریتون اومد که 60% به بالا ازش راضی بودید، این فرصت رو از دست ندید. به امید 80% و 90% نشینید.
مهر حق شماست ولی از 20-30 تا بالاتر نرید. اصلا 50تا
ولی واقع بینانه زندگی کنید که بعدا پشیمون نشید
(۲۰/مهر/۹۴ ۱۱:۲۰)السا نوشته است: [ -> ]فنا جان البته هر دختری خواستگار های خودش رو داره
امکان نداره دختری خواستگار خوب نداشته باشه، مگه اینکه مشکل خاصی داشته باشه ...
این "میزان سخت گیری دختر و خانواده ش" هست ک زمان ازدواج دخترشون رو مشخص میکنه

من با حرف شما کاملا مخالفم Dodgy چون موارد بسیاری زیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــااااادی دیدم.
که دختر خانم از تمام جهات خوب بوده ولی خواستگار خوب نداشته یا نداره . اگر یکم پرس و جو کنید مطلع میشید.
لطفا با قطعیت در مورد مسائل صحبت نکنید.

و خیلی مسائل هم ربطی به سخت گیری نداره.. باید شرایط پیش بیاد تا شما اصلا تصمیمی داشته باشی که بخوای سخت گیر باشی یا نه.
(۲۰/مهر/۹۴ ۱۰:۲۸)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

َأَنْكِحُوا الْأَيامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَإِمَائِكُمْ إِنْ يكُونُوا فُقَرَاءَ يغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ(النور/32)
مردان و زنان بي‌همسر خود را همسر دهيد، همچنين غلامان و کنيزان صالح و درستکارتان را؛ اگر فقير و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بي‌نياز مي‌سازد؛ خداوند گشايش‌دهنده و آگاه است!

به تفسیر علامه طباطبایی توجه کنید:
(ایم ) به معنای پسر و دختر عزب و مجرد است و مراد از (صالحین ) صالح و شایسته برای تزویج می باشد، نه صالح در عمل . خداوند در این آیه به مؤمنان دستور می دهد که جوانان عزب را که صلاحیت ازدواج دارند، برده باشند یا آزاد، مزاوجت نمایند و مقدمات ازدواج آنها را فراهم کنندو آنگاه وعده نیکویی می دهد به اینکه از فقر نترسند و مطمئن باشند که خداوند آنها رابی نیاز می کند و وسعت رزق می دهد و در مقام تأکید می فرماید: خداوند وسعت دهنده و داناست ، چون رزق تابع صلاحیت مرزوق است و خداوند بر طبق علم و آگاهی خودروزی بندگان را تقدیر می نماید.
پ ن:
خدا به هیچ کس عهد نبسته بعد از ازدواج، پول لازم برای خونه و ماشین و اثاثیه لوکس، جهازیه آنچنانی و .. رو فراهم کنه، برخی پسر ها فکر می کن اینجوری باید باشه و بعد از ازدواج می گن؛ عه کو پس؟ خدا که وعده داده بود، پس من چرا هشتم گروئه نهم ـه.
در کل مراد من این بود که برداشت اشتباه از این آیه نکنیم. چون چندین بار این آیه رو تکرار کردن دوستان.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع