تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: این حرف قرآن است...مردان و زنان بی‌همسر خود را همسر دهید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
مساله فقط مشکل مالی نیست
دیگه رن و شوهرها مثل قبل نیستن که بخوان یه عمر سالم کنار هم زندگی کنن توقعات رفته بالا همدگیر رو درک نمیکنن از لحاظ روحی و جسمی از هم خسته میشن و راه خیانت رو در پیش میگیرن Sad

هنوزم خیلی از دخترا مشتاق ازدواج و در ارزوی اونن ولی خیلی هاشونم مث من به این نتیجه رسیدند احتمال خوشبختی با ازدواج پنحاه پنجاست ....
(۱۵/اسفند/۹۲ ۱۵:۰۲)baharkhanom نوشته است: [ -> ]مساله فقط مشکل مالی نیست
دیگه رن و شوهرها مثل قبل نیستن که بخوان یه عمر سالم کنار هم زندگی کنن توقعات رفته بالا همدگیر رو درک نمیکنن از لحاظ روحی و جسمی از هم خسته میشن و راه خیانت رو در پیش میگیرن Sad

اصلاح جامعه از اصلاح خود شروع میشه. هرکس به سهم خودش اصلاح بشه جامعه اصلاح میشه
هرکس خودش اینطور نباشه ، مال و ثروت براش مهم نباشه ، همسرش رو دوست داشته باشه خیانت نکنه و...
این نا امیدی ها معنی نمیده.
اگر فکر میکنید با ازدواج مشکلات حل میشه یا اضافه میشه در اشتباهید
سیستم مشکلات بلاها و ... داستان و دلیلش جداست . ابنها بزارشه
اصلا شما هم کاری بکنی اخرش همین مشکلات هست حالا برای هر کسی به نوعی .

به قول شاعر
اگر با من نبودش هیچ میلی .....

اگر انتخابتون درست باشه ازدواج به انسان ارامش میده
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
جسارتا یک مطلبی رو ب عنوان تذکر عرض می کنم

ازدواج یک امریه که یه موقع حرام میشه یه موقع مستحب میشه و موقع هم واجب میشه
جوونی ک براش ازدواج واجب میشه .. اصلا جایز نیست ب خاطر خونه و ماشین و پول و ... امر واجبش رو(ازدواجش) به تاخیر بندازه...
ولی اگر ازدواج واجب نبود و مباح یا مستحب بود اون وقت گیر کردن توو مسائلی از قبیل شاید اشکالی نداشته باشه ...

در ضمن بعضی اوقات ما امر به معروف و نهی از منکر نمی کنیم .. خب شاید توو اون موقعیت واجبمون رو عمل نکردیم .. ولی حواسمون باشه دیگه با حرفامون نهی از معروف یا امر به منکر نکنیم...

ولی واقعا هنوز به بزرگی خدا ایمان نیاوردیم .. متاسفانه اول از همه خودم

یاعلی

نقل قول:آدم اگر مجرد باشه راحتتر به خدا می رسه ولی وقتی ازدواج می کنه از همه چیز غافل می شه ( دیدم که می گما )

پس با این حساب این همه حدیث و روایت رو باید ندیده بگیریم ؟!؟!
خواهر گلم مشکل از نفس ازدواج نیست .. از عملکرد بد ماهاست...
خیلی صحبت ها شد اما یکم واقع نگری خوبه
من سربازم . 10ماه از سربازیم مونده ...ConfusedSadSoldierSoldierSoldier
دنبال کار پاره وقت میگردم اما کار هی میاد جلو چشمم و مدام آواز میخونه که بگرد تا بگردیم
یعنی درآمد صفرConfused
البته 4سال دانشجویی رو بیکار نبودم اهل کار هستم ولی کار اهل من نیست Big Grin

لیسانس عمران دارم خیر سرمBig Grin

میدونمم ازدواج برام واجب شده ....Smile

به نظرتون با این شرایط کسی با من ازدواج میکنه .......HuhHuhHuhHuhHuhHuh
وَأَنكِحُوا الأَيامىٰ مِنكُم وَالصّالِحينَ مِن عِبادِكُم وَإِمائِكُم ۚ إِن يَكونوا فُقَراءَ يُغنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضلِهِ ۗ وَاللَّهُ واسِعٌ عَليمٌ
﴿۳۲﴾

مردان و زنان بی‌همسر خود را همسر دهید، همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را؛ اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بی‌نیاز می‌سازد؛ خداوند گشایش‌دهنده و آگاه است!
(۱۶/اسفند/۹۲ ۲:۱۸)ساجد نوشته است: [ -> ]خیلی صحبت ها شد اما یکم واقع نگری خوبه
من سربازم . 10ماه از سربازیم مونده ...ConfusedSadSoldierSoldierSoldier
دنبال کار پاره وقت میگردم اما کار هی میاد جلو چشمم و مدام آواز میخونه که بگرد تا بگردیم
یعنی درآمد صفرConfused
البته 4سال دانشجویی رو بیکار نبودم اهل کار هستم ولی کار اهل من نیست Big Grin

لیسانس عمران دارم خیر سرمBig Grin

میدونمم ازدواج برام واجب شده ....Smile

به نظرتون با این شرایط کسی با من ازدواج میکنه .......HuhHuhHuhHuhHuhHuh

همه اینهایی که گفتی رو بگذار کنار دوست عزیز ...

حسن خلق داری تا بگم کسی با شما ازدواج میکنه یا نه ؟
متوجه هستی همسر چه جایگاهی داره تو زندگی ؟

میدونی امانت الهی یعنی چی ؟

مرد میدون هستی ؟

گرچه همه اینها رو هم نداشته باشی بازم هستن کسانی که به راحتی همسرت بشن .

باور نکردنی دیدم اونم بارها و بارها !!!
(۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۵)soshiant نوشته است: [ -> ]همه اینهایی که گفتی رو بگذار کنار دوست عزیز ...

حسن خلق داری تا بگم کسی با شما ازدواج میکنه یا نه ؟
متوجه هستی همسر چه جایگاهی داره تو زندگی ؟

میدونی امانت الهی یعنی چی ؟

مرد میدون هستی ؟

گرچه همه اینها رو هم نداشته باشی بازم هستن کسانی که به راحتی همسرت بشن .

باور نکردنی دیدم اونم بارها و بارها !!!
منم از این موارد زیاد دیدم واقعانم خوشبختن اتفاقا پسره سربازیه وبیکار حالا توفکره بره تعمیرات ماشین بزنه
دختره هم کنکوری وبیکار اما از ته دل همدیگرو میخوان که پای همچیز هم موندن خونواده ها هم رعایتشونو میکنن
منظورم اینه که نه به دختره از طرف خونواده فشار اورده میشه که پاشو برو سر خونه زندگیت ونه به پسره حمایت خونواده ها واقعا تاثیر داره ^_^ حالا دختره 18سال تو خونه باباش زندگی کرده یه چند سالم روش اگه پسره با جنمی باشه بلاخره میره سره کار و اوضاعشونم بهتر میشه بازم بستگی به طرفین و خانوادشون داره کسایی هستن که واسشون اف دااره برن کارگر بشن ترجیح میدن بیکار بمونن ولی کارگری نکنن بلاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه قیافه میگیری چرا؟؟@___@
لطفا بعد از خوندن نظر بهم حمله نکنید اخه دیدم که میگم
(۱۳/مرداد/۹۴ ۲:۵۹)A.E نوشته است: [ -> ]منم از این موارد زیاد دیدم واقعانم خوشبختن اتفاقا پسره سربازیه وبیکار حالا توفکره بره تعمیرات ماشین بزنه
دختره هم کنکوری وبیکار اما از ته دل همدیگرو میخوان که پای همچیز هم موندن خونواده ها هم رعایتشونو میکنن
منظورم اینه که نه به دختره از طرف خونواده فشار اورده میشه که پاشو برو سر خونه زندگیت ونه به پسره حمایت خونواده ها واقعا تاثیر داره ^_^ حالا دختره 18سال تو خونه باباش زندگی کرده یه چند سالم روش اگه پسره با جنمی باشه بلاخره میره سره کار و اوضاعشونم بهتر میشه بازم بستگی به طرفین و خانوادشون داره کسایی هستن که واسشون اف دااره برن کارگر بشن ترجیح میدن بیکار بمونن ولی کارگری نکنن بلاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه قیافه میگیری چرا؟؟@___@
لطفا بعد از خوندن نظر بهم حمله نکنید اخه دیدم که میگم
اخه برادر من خواهر من اینا به شعور خونواده برمیگرده وگرنه زیاد داریم جوونایی که کارگری هم میکنن با حقوق 500تومن تو ماه یا کار دانشجویی دارن ولی چون خونواده درکشون نمیکنه یا اصرار دارن به ادامه تحصیل، روزگار جوونشون رو سیاه میکنن. این موردی که شما گفتید، خونواده با شعوری بودند، خدا حفظشون کنه
نقل قول:شمایی که میگین باید اگه پول و خونه و شغل نداری باید ازدواج کنی، یه سوال دارم:
یک پسر 20 ساله که ازدواج بر اون واجب شده و پول و خونه و شغل نداره و باید چهار سال بره دانشگاه و دو سال سربازی باید چه جوری ازدواج کنه؟ آیا باید دانشگاش رو بذاره کنار و بره سر میدون وایسته؟
شاید با همین حرفت مانع ازدواج 4 تا جوون بشی.
خدا خودش تو قرآن گفته که واسه ازدواج رو خودش می رسونه و ربطی هم به دانشگاه نداره وقتی میرسونه یعنی هر جور شده می رسونه... میشه همزمان با دانشگاه کار هم کنی، خیلی ها بودن که توان مالی نداشتن و همزمان با دانشگاه کار میکردن و به جاهای خیلی بزرگی هم رسیدن... آدم اگه اعتقادش به خدا قوی باشه دیگه اینقد بهونه نمیاره...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع