(۵/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۲)علی 110 نوشته است: [ -> ] (۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۴۷)حسن نوشته است: [ -> ]یعنی به نظر من قرآن رو اگه لفظی و سوری و سطحی هم بخونی اثری داره که اجنّه و شیاطین طرفت نمیان
خوارج هم قرآن زیاد میخواندند
خوارج به دلایل دیگری مورد تایید نبودند نه بدلیل قرآن را بدون درک معنی خواندن
به علت لجاجت با امام علی ع و خشک مغزی و ...
لجاجت با امام علی به دلیل این است که قرآن را قُل قُل میکردند
عده ای نزد امام صادق از کثرت عبادات یک فرد سخنها و تمجیدها میکردند
بعد از پایان سخنشان
امام فرمودند اینها چیزی نیست
به من از عقل او بگویید
خدا ما را به تدبر و عمل بر مبنای تدبر و اعتقاد درست امر کرده
اینها بدیهیات دین ماست و من بیش از این بر سر این بدیهیات صحبت نمیکنم
چون کار داره به تبدیل میشه به جدل بیهوده که ریشه ی اون بیشتر داره میره به سمت حبِّ غلبه تا روشن شدن حق و حقیقت
پناه میبرم به خدا از این دام شیطان
خدانگهدار همه ی ما
نه اصلا قصد جدل نداشتم فقط خواستم اطلاعاتم بره بالا
ممنون از دادن اطلاعات
حسن جان در تایید گفته علی جان باید بگم شهید دستغیب هم در کتاب استعاذه خودشون می فرمایند که اگر ایمان در دل نباشد و هزاران بار اعوذ بالله من الشیطان الرجیم هم بگویی باز شیطان از شما دور نمی شود. حتی ایشون می فرمایند که چه بسا همین عبارت "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم" رو هم شیطان بر زبان شما جاری کرده.
پس این نیست که به زبان لفظی جاری بشه اثر داشته باشه چه ایمان و چه ذکر خدا، همه باید در دل باشه که ....
ببنید عزیزان من مقصود من یه چیزیه شما یه چیز دیگه برداشت می کنید
هرکس نمازش رو اول وقت بخونه حتی اگر حضور قلب هم نداشته باشه، اگر به موفقیت نرسید بیاید تف بیاندازد به صورت من و یا سیلی به صورت من بزند.
میتونید نگاه کنید ، کتابش هست.تو همون لینک میتونید خرید کنید
شما منظور ایشون رو متوجه نشدید
در نماز اول وقت یک حضور قلب نهفته هست
اون هم اینکه شخص خودش رو مقید کرده که اول وقت بخواند و این خودش یه حضور قلب هست!!!!!!!!!!!
(۶/خرداد/۹۰ ۱۰:۱۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]شما منظور ایشون رو متوجه نشدید
در نماز اول وقت یک حضور قلب نهفته هست
اون هم اینکه شخص خودش رو مقید کرده که اول وقت بخواند و این خودش یه حضور قلب هست!!!!!!!!!!!
اینکه تو ماجرای ابراهیم خان که با شیطان کراماتی پیدا کرده بود هم به فردی که میخواست به درجاتی برسه گفت تا
40 روز تو سرداب نماز اول وقت بخون بعد با ادرار وضو کن بعد هم........
در اونجا هم فرد خودشو مقیّد کرده بود اول وقت نماز بخونه
اگه در نماز اول وقت یک حضور قلب نهفته هست ، نباید بعد از آن خدا او را موفق می کرد با ادرار وضو بگیره و .......
(۵/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]حسن جان در تایید گفته علی جان باید بگم شهید دستغیب هم در کتاب استعاذه خودشون می فرمایند که اگر ایمان در دل نباشد و هزاران بار اعوذ بالله من الشیطان الرجیم هم بگویی باز شیطان از شما دور نمی شود. حتی ایشون می فرمایند که چه بسا همین عبارت "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم" رو هم شیطان بر زبان شما جاری کرده.
پس این نیست که به زبان لفظی جاری بشه اثر داشته باشه چه ایمان و چه ذکر خدا، همه باید در دل باشه که ....
تو خطبه عقد دائم یا موقت هم عاقد الفاظی رو به زبون میاره . حالا اگه ایمان نداشته باشه یا ایمانش کامل نباشه(ما چه میدونیم.از درون آدما که خبر نداریم) یعنی عقدمون باطله و زن و شوهر به هم نامحرم و حرامند؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
(۵/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]حسن جان در تایید گفته علی جان باید بگم شهید دستغیب هم در کتاب استعاذه خودشون می فرمایند که اگر ایمان در دل نباشد و هزاران بار اعوذ بالله من الشیطان الرجیم هم بگویی باز شیطان از شما دور نمی شود. حتی ایشون می فرمایند که چه بسا همین عبارت "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم" رو هم شیطان بر زبان شما جاری کرده.
چند وقت پیش ها تو همین سایت یه مطلبی دیدم که میگفت موسیقی های شیطانی، که برعکسشون الفاظ کفرآمیز شیطانی هست و در ناخودآگاه انسان اثر میزاره......
حالا اگه قرار ه اثر بزاره آدم حتماً باید با حضور قلب موسیقی حرام گوش کنه؟

یا همین جوری هم اثر میزاره؟؟؟؟؟؟
پس اگه همین جوری اثر میزاره الفاظ الهی مثل گوش دادن قرآن هم اثری خدایی رو ناخودآگاه و جان آدمی میزاره و وقتی گوش دادن به الفاظ الهی اثر الهی رو روح آدم میزاره خوندن و به زبان آوردن الفاظ الهی که دیگه حتماً اثر خدایی رو آدم میزاره .حتّی اگه با حضور قلب نباشه.
پس:
اعوذبالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
لا حول ولا قوّة الّا بالله العلی العظیم
صدق الله العلی العظیم
راست گفت خداوند بلند مرتبه
(۵/خرداد/۹۰ ۲۳:۲۲)حسن نوشته است: [ -> ]ببنید عزیزان من مقصود من یه چیزیه شما یه چیز دیگه برداشت می کنید
سلام دوست من
اگر ممکن است منظور خود را به نحوی بیان کنید که ما هم متوجه شویم .
با تشکر
واضحه .از چند پست قبل تا آخر رو دنبال کن متوجه میشی
یک قائده ی کلی و از طرف من دیگه این بحث تمام هست
هر چه کلام خدارا با اعتقاد و فهم قلبی بیشتر
و با تقوا و عمل بیشتر بخوانی و بگی آثار بیشتری و برکات بیشتری مادی و معنوی به لطف خدا دریافت خواهی کرد
آیه قرآن هست که آیا آنها که میدانند با آنها که نمیدانند برابرند؟
تفاوت اسلام و ایمان هم که قبلاً بحث شد
والسلام