تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ارتباط با جنّ و شيطان راز بزرگ عارف‌نماها #&$
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
انسان هر عملی را از روی اخلاص وبرای تقرب انجام دهد ولو به اندازه خردل آثار را در زندگی حتما خواهد دید.حالا ببینیم این تقرب برای خداست یا شیطان اگر برای خدا باشد می شود ایت الله بحجت اما اگر برای شیطان باشد می شود جرج واشنگتن.
(۶/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]یک قائده ی کلی و از طرف من دیگه این بحث تمام هست

هر چه کلام خدارا با اعتقاد و فهم قلبی بیشتر
و با تقوا و عمل بیشتر بخوانی و بگی آثار بیشتری و برکات بیشتری مادی و معنوی به لطف خدا دریافت خواهی کرد

آیه قرآن هست که آیا آنها که میدانند با آنها که نمیدانند برابرند؟
تفاوت اسلام و ایمان هم که قبلاً بحث شد

والسلام

برای فرمایش علی اقا یک مثال میزنم
وقتی شما عاشق کسی هستی اسمش رو میشنوی چه حالی بهت دست میده؟حاضری چه کارهایی براش انجام بدی؟
وقتی ازت چیزی بخواد حاضری جونت رو بدی تا اون خوشحال باشه .
برای مجنون اسم لیلی چه ارزش و حالی داشت .
ممکنه همین اسم لیلی برای من حس بدی رو زنده کنه .
حالا شمایی که با خدا رابطه قلبی و عاشقانه داری صداش کنی چه حس و حال و اثری داره ؟
من گنه کار که رابطه چندانی نداریم اسمش رو بیارم چه؟
بعضی که معرفت و شناخت دارند با شنیدن اسم مبارک امام حسین (علیه السلام) گریه میکنند .بعضی هم ممکنه نشناسند .
کسی که معرفت داره با بسم الله چه ها که نمیکنه .من بیمعرفت هم ....
......................
یا حق
آهان حالا بحث داره استخواندار میشه
استخوندار = مفید و پر محتواSmile
میگن شخصی باید هر روز مسیری رو طی میکرده
تو مسیرش رودخونه ای بوده و باید مسیر طولانی ای رو دور میزده
برای حل این مشکل یکی از نیکان زمان ، تو کاغذی دعایی می نویسه و به طرف میده میگه این همرات باشه و زین پس از رو آب رودخودنه راه برو تو آب فرو نمیری
طرف چندبار اینکارو میکنه
یه روز میگه ببینم این دعا چیه که اینقدر.....؟
باز میکنه میبینه نوشته:
بسم الله الرحمن الرحیم
میگه "همین بود؟" یا میگه "بسم الله....؟" یا یه همچین چیزی..
بعد از اون دیگه نمیتونه رو آب راه بره...
حسن جان
این ربطی به موضوع شما نداره

علت عبور کردن مرد، تبعیت کردن از فرمان اون فرد صالح هست، و اینکه او معرفت و اعتقاد داشته که اون مرد صالح دارای عظمت و کرامت و ارج و قربی نزد خداست

او متوسل شده به مرد صالح و اون فرد صالح با معرفت و اعتقاد بسم الله ی را نوشته

نکته ی این داستان این هست که او متوسل شده به وسیله ای که مرد صالح به او داده و به اون فرد اعتقاد داشته
اون فرد صالح هم با اعتقاد و معرفت یک بسم الله نوشته
چون عظمت بسم الله را میدانسته

و فرد عادی وقتی کاغذ رو باز میکنه در حقیقت توسل خود را باز کرده و خواسته مستقیماً از وسیله ای که فرد صالح به او داده استفاده کنه

اما به علت عدم معرفت نمیتونه از بسم الله مثل فرد صالح استفاده کنه

سرِّ مطلب این هست

شما باید بیشتر دقت بفرمایید حسن آقا
اگر اخلاص در عمل باشد خداوند انسان را به مرتبه ای می رساند که عقل بشر عاجز درک ان است
به نظر من اگه از همه چیز غیر خدا ناامید بشی خدا خواسته ات را میدهد
این ناامید شدن از همه چیز غیر خدا یعنی اخلاصHeart
احسنتSmile
لطفا منابع هم بیآوردید
(۱۰/خرداد/۹۰ ۴:۰۱)semnani نوشته است: [ -> ]احسنتSmile
لطفا منابع هم بیآوردید

با من هستی؟یا.........
اگه با منی ، منابع چی؟
(۵/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]حسن جان در تایید گفته علی جان باید بگم شهید دستغیب هم در کتاب استعاذه خودشون می فرمایند که اگر ایمان در دل نباشد و هزاران بار اعوذ بالله من الشیطان الرجیم هم بگویی باز شیطان از شما دور نمی شود. حتی ایشون می فرمایند که چه بسا همین عبارت "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم" رو هم شیطان بر زبان شما جاری کرده.

پس این نیست که به زبان لفظی جاری بشه اثر داشته باشه چه ایمان و چه ذکر خدا، همه باید در دل باشه که ....

ولی من باز هم میگم خود نفس گفتن بسم الله الرحمن الرحیم هم اثر دور کنندگی شیطان داره
استاد رائفی پور هم تو یکی از سخنرانی هایی که تاسوعای گذشته بدستم(که تو دانشگاه صحبت میکرد و از گونیا و پرگار و ..... اینا میگفت) رسید گفته بودن: صهیونیست ها جهاد رو از کتاب عرب ها حذف کردن بعد گفت: میخان بسم الله الرحمن الرحیم هم از ابتدای سخنرا نی ها حذف کنند چون این کلام شیاطین رو دور میکنه . حالا با این توصیف شما از کجا مطمئنید که اون سخنرانها همه با ایمان کامل و 100% بسم الله الرحمن الرحیم اول جلسات رو میگن؟، خود شیطان لعنتی یه ضرری از این کلام دیده که به صهیونیستا دستور داده این کلام رو از اول سخنرانی مسلمونا حذف کنند (به نظرم صهیونیستا مستقیم از شیطان دستور میگیرن)
یا استاد رائفی پور باز گفتن :تو یه فیلمی که اون خانم ایرانی (اسمشو یادم رفته)با دیکاپریو بازی میکرد، دیدم وسط فیلم یه جایی نوشته بسم الله الرحمن الرحیم ، تعجب کردم ، میدونستم این کلام پدر اینا رو در میاره، فیلم رو برگردوندم دیدم نوشته بسم لله الرحمن الرحیم...(کارگردان فیلم آمریکایی که دیگه ایمان نداره ....با اینحال میدونسته با ایمان نداشتنش هم اگه ایکلام رو صحیح بنویسه .......)اُکِی؟؟؟؟؟؟؟؟

این یعنی خود بسم الله الرحمن الرحیم هم اثر داره اونم چه اثری
اگه اثر نداره که یکی (معذرت میخام )بیاد بدون ایمان به عملش فحش بزاره تو فروم ، اثر نداره...؟؟؟سه سوت پاکش میکنید وقتی کلام بد الکیش هم اثر داره خوب هم اثر خوب داره
یه مثال دیگه.. من شاید ایمانم هم قوی نباشه ، در مورد ازدواج موقت یه حرف زدم تو فروم ، فقط یه حرف بود .همه سریع موضع گرفتن و اعتراض کردن این یعنی اثر داره.چه خوب چه بد چه بی ایمان چه با ایمان
(۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۵۷)حسن نوشته است: [ -> ]
(۶/خرداد/۹۰ ۱۰:۱۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]شما منظور ایشون رو متوجه نشدید

در نماز اول وقت یک حضور قلب نهفته هست
اون هم اینکه شخص خودش رو مقید کرده که اول وقت بخواند و این خودش یه حضور قلب هست!!!!!!!!!!!

اینکه تو ماجرای ابراهیم خان که با شیطان کراماتی پیدا کرده بود هم به فردی که میخواست به درجاتی برسه گفت تا 40 روز تو سرداب نماز اول وقت بخون بعد با ادرار وضو کن بعد هم........
در اونجا هم فرد خودشو مقیّد کرده بود اول وقت نماز بخونه
اگه در نماز اول وقت یک حضور قلب نهفته هست ، نباید بعد از آن خدا او را موفق می کرد با ادرار وضو بگیره و .......

الاعمال و بالنیات
نیت هر عمل جهت دهی به کل عمل میدهد
و آنچه که از عمل بسیار بسیار مهمتر است اعتقادات صحیح است
چنان که اگر مبانی اعتقادی یک شخص درست نبود از روز اول تکلیفش تا آخرین دم حیاتش به عبادت بپردازد می رود به درک اسفل چرا که خوارج هم بسیار اهل عبادت بودند اما اعتقاداتشان درست نبود و امثال خوارج و ابوموسی اشعری ها و.... بسیارند در طول تاریخ
اگر اصول اعتقادی یک شخص بر مبنای درست بود متوجه میشود که رضای خدا صرفاً در عمل طبق شریعتی است که محمد مصطفی صلوات الله علیه آورده و اگر این اعتقاد را درست تحصیل کرده بود دیگر محال بود اگر نیتش کسب رضای الهی بوده باشد با ادرار وضو کند آنهم 40 روز
و خداوند هادی کسی است که حقیقتاً نیتش تقرب به خدا و بندگی خدا باشد نه بدست آوردن کشف و کرامت و تازه قبل از آن که نیتش را هم قربتاً إلی الله کند باید اصول اعتقادی خود را هم درست کند و فهمیده باشد که حرام و حلال محمد صلوات الله علیه حرام و حلال است تا روز قیامت

پس تمام فرض ها و اشکالات شما باطل است و غلط!
(۱۰/خرداد/۹۰ ۹:۰۰)حسن نوشته است: [ -> ]
(۵/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]حسن جان در تایید گفته علی جان باید بگم شهید دستغیب هم در کتاب استعاذه خودشون می فرمایند که اگر ایمان در دل نباشد و هزاران بار اعوذ بالله من الشیطان الرجیم هم بگویی باز شیطان از شما دور نمی شود. حتی ایشون می فرمایند که چه بسا همین عبارت "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم" رو هم شیطان بر زبان شما جاری کرده.

پس این نیست که به زبان لفظی جاری بشه اثر داشته باشه چه ایمان و چه ذکر خدا، همه باید در دل باشه که ....

ولی من باز هم میگم خود نفس گفتن بسم الله الرحمن الرحیم هم اثر دور کنندگی شیطان داره
استاد رائفی پور هم تو یکی از سخنرانی هایی که تاسوعای گذشته بدستم(که تو دانشگاه صحبت میکرد و از گونیا و پرگار و ..... اینا میگفت) رسید گفته بودن: صهیونیست ها جهاد رو از کتاب عرب ها حذف کردن بعد گفت: میخان بسم الله الرحمن الرحیم هم از ابتدای سخنرا نی ها حذف کنند چون این کلام شیاطین رو دور میکنه .

نکته ی اول
استاد رائفی پور دین شناس نیستند و در مسائل مربوط به دین یک شخص عامی هستند
ایشان در عرصه ی دشمن شناسی استادند و صاحب نظر و نه دین شناسی، در مباحثی که در حوزه ی دین مطرح میکنند کلامشان خالی از اشکال نیست بعضاً

نکته ی دوم
بسم الله گفتن یعنی در هر امری خود را نشان میگذاریم به نشان بندگی خدا و مهر بندگی بر خود میزنیم و باید این لفظی که بر زبان جاری ساخته ایم حقیقتاً در قلبمان هم نقش بسته باشد و در اعمالمان هم تجلی داشته باشد!!!!!!!!!!!!
اگر صرفاً کلامی به زبان آوریم بی اعتقاد قلبی که با منافق یکی میشویم (نشان اعتقاد قلبی حقیقی عمل کردن بر طبق اعتقاد است)
و اثر دیدن مقدمات میخواهد
نیت گوینده چه چیز است
آیا مقدمات بندگی خدا را در زندگی فراهم کرده است
بسم الله که میگوید آیا حقیقتاً لوازم این بسم الله در قلب و اعمالش هم هست
اگر نبود که میشود منافق و منافق هم سودی از اعمالش نمیبرد حتی اگر هزاران بار بگوید بسم الله
برای همین است که خداوند میفرماید
قَالَتِ الْأَعْرَابُ آمَنَّا قُل لَّمْ تُؤْمِنُوا وَلَكِن قُولُوا أَسْلَمْنَا وَلَمَّا يَدْخُلِ الْإِيمَانُ فِي قُلُوبِكُمْ وَإِن تُطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَا يَلِتْكُم مِّنْ أَعْمَالِكُمْ شَيْئًا إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ ﴿۱۴-حجرات﴾
[برخى از] باديه‏نشينان گفتند ايمان آورديم بگو ايمان نياورده‏ايد ليكن بگوييد اسلام آورديم و هنوز در دلهاى شما ايمان داخل نشده است و اگر خدا و پيامبر او را فرمان بريد از [ارزش] كرده‏هايتان چيزى كم نمى‏كند خدا آمرزنده مهربان است (۱۴)
و ایمان است که اثر دارد
وگرنه همانطور که با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه با قُل قُل کردن هم ایمان و آثار مربوط به آن بدست نمی آید
أَحَسِبَ النَّاسُ أَن يُتْرَكُوا أَن يَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا يُفْتَنُونَ ﴿۲-عنکبوت﴾
يا مردم پنداشتند كه تا گفتند ايمان آورديم رها مى‏شوند و مورد آزمايش قرار نمى‏گيرند (۲)
منافقین که شیاطین مکرر در مکرر با آنها بوده اند
در روز بارها و بارها بسم الله میگفتند
و اعوذ بالله من الشیطان رجیم میگفتند پس چرا اثر نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
بحثتون عالی بود!ممنون از همه شرکت کنندگانCool!
راستش درباره ابراهیم خان یه نکته که دوستان بهش دقت نکردن یا بهتره بگیم بیان نکردن ترفند ابراهیم خان بود
فرد را از زمین کند و با 40 روز بالا برد و بعد با سرعت نور کبوندش زمین تا 40 روز پست ترش کرد!
این شیوه شیاطین هست بکوبنتون و نامیدتون کنند تا بتونند دستورات خودشون رو غالب کنند!
اون آدمه که برگشت توبه کرد عجب دل و صفا و اخلاصی داشته یا عجب رحمی بهش شده که تونسته به راه راست برگرده!
کار هر مرد نیست خرمن کوفتن! اینش خیلی مهمه!اینکه از هزاران بار انجام معصیت و گناه بلاخره بتونی توبه راستین کنی و خدا رحم کنه نجاتت بده واقع معرکست! واقعا قضیه عشق خالق و مخلوق اینجا معلوم میشه! الله اکبر!
خدایا مارو آنی به خودمون وا مگذار!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع