۶/خرداد/۹۰, ۱۶:۵۸
انسان هر عملی را از روی اخلاص وبرای تقرب انجام دهد ولو به اندازه خردل آثار را در زندگی حتما خواهد دید.حالا ببینیم این تقرب برای خداست یا شیطان اگر برای خدا باشد می شود ایت الله بحجت اما اگر برای شیطان باشد می شود جرج واشنگتن.
(۶/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]یک قائده ی کلی و از طرف من دیگه این بحث تمام هست
هر چه کلام خدارا با اعتقاد و فهم قلبی بیشتر
و با تقوا و عمل بیشتر بخوانی و بگی آثار بیشتری و برکات بیشتری مادی و معنوی به لطف خدا دریافت خواهی کرد
آیه قرآن هست که آیا آنها که میدانند با آنها که نمیدانند برابرند؟
تفاوت اسلام و ایمان هم که قبلاً بحث شد
والسلام

(۱۰/خرداد/۹۰ ۴:۰۱)semnani نوشته است: [ -> ]احسنت
لطفا منابع هم بیآوردید
(۵/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]حسن جان در تایید گفته علی جان باید بگم شهید دستغیب هم در کتاب استعاذه خودشون می فرمایند که اگر ایمان در دل نباشد و هزاران بار اعوذ بالله من الشیطان الرجیم هم بگویی باز شیطان از شما دور نمی شود. حتی ایشون می فرمایند که چه بسا همین عبارت "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم" رو هم شیطان بر زبان شما جاری کرده.
پس این نیست که به زبان لفظی جاری بشه اثر داشته باشه چه ایمان و چه ذکر خدا، همه باید در دل باشه که ....
(۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۵۷)حسن نوشته است: [ -> ](۶/خرداد/۹۰ ۱۰:۱۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]شما منظور ایشون رو متوجه نشدید
در نماز اول وقت یک حضور قلب نهفته هست
اون هم اینکه شخص خودش رو مقید کرده که اول وقت بخواند و این خودش یه حضور قلب هست!!!!!!!!!!!
اینکه تو ماجرای ابراهیم خان که با شیطان کراماتی پیدا کرده بود هم به فردی که میخواست به درجاتی برسه گفت تا 40 روز تو سرداب نماز اول وقت بخون بعد با ادرار وضو کن بعد هم........
در اونجا هم فرد خودشو مقیّد کرده بود اول وقت نماز بخونه
اگه در نماز اول وقت یک حضور قلب نهفته هست ، نباید بعد از آن خدا او را موفق می کرد با ادرار وضو بگیره و .......
(۱۰/خرداد/۹۰ ۹:۰۰)حسن نوشته است: [ -> ](۵/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]حسن جان در تایید گفته علی جان باید بگم شهید دستغیب هم در کتاب استعاذه خودشون می فرمایند که اگر ایمان در دل نباشد و هزاران بار اعوذ بالله من الشیطان الرجیم هم بگویی باز شیطان از شما دور نمی شود. حتی ایشون می فرمایند که چه بسا همین عبارت "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم" رو هم شیطان بر زبان شما جاری کرده.
پس این نیست که به زبان لفظی جاری بشه اثر داشته باشه چه ایمان و چه ذکر خدا، همه باید در دل باشه که ....
ولی من باز هم میگم خود نفس گفتن بسم الله الرحمن الرحیم هم اثر دور کنندگی شیطان داره
استاد رائفی پور هم تو یکی از سخنرانی هایی که تاسوعای گذشته بدستم(که تو دانشگاه صحبت میکرد و از گونیا و پرگار و ..... اینا میگفت) رسید گفته بودن: صهیونیست ها جهاد رو از کتاب عرب ها حذف کردن بعد گفت: میخان بسم الله الرحمن الرحیم هم از ابتدای سخنرا نی ها حذف کنند چون این کلام شیاطین رو دور میکنه .
!