تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ارتباط با جنّ و شيطان راز بزرگ عارف‌نماها #&$
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۰/خرداد/۹۰ ۹:۰۰)حسن نوشته است: [ -> ]ولی من باز هم میگم خود نفس گفتن بسم الله الرحمن الرحیم هم اثر دور کنندگی شیطان داره
سلام
یک نکته بسیار طلایی خدمت شما عرض کنم که البته به آن در صحبتهای قبلی اشاره کردم

گفتن بسم الله الرحمن الرحیم فی نفسه هیچ اهمیتی ندارد!
مهم این است که شما این بسم الله را به تبعیت از چه کسی و به چه نیتی انجام میدهی

بحث همان بحث جریان ولایت است

شما اگر به تبعیت معصوم و با اعتقاد به اینکه یگانه راه نجات تبعیت از معصوم است این بسم الله را بگویید چه می شود؟

می شود محتوای مهم آیت الکرسی

اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ

خداوند سرپرست کسانى است که ایمان آورده‌اند. آنان را از تاریکیها به سوى روشنایى به در مى‌برد

خوب اما اگر این بسم الله را بگویی مثلاً به این نیت که صرفاً پیامبر را قبول داری و اعتقادی به ولایت معصوم نداشته باشی و و یا بسم الله را بگویی حتی با اعتقاد به امامت و ولایت ائمه اما در هنگام گفتن به نیت از اطاعت امر ایشان نباشد، بگویی شنیدم خوب است برای دفع اجنه بگوییم، نگویی چون امام گفته است برای دفع اجنه خوب است به نیت تبعیت از ایشان می گویم بسم الله چه می شود؟

وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ

و [ولى‌] کسانى که کفر ورزیده‌اند، سرپرستشان [همان عصیانگران=] طاغوتند

یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ

که آنان را از روشنایى به سوى تاریکی ها به در مى‌ برند.

وقتی در یک کار تابع خدا و اولیایش نشدی
میشوی تابع طاغوت
طاغوت می تواند خودت و نفس خودت باشد
در نتیجه به جای اثری که معصوم گفته است بسم الله دارد، اثر دیگری از آن خواهی دید که در نهایت تو را از نور به سمت تاریکیها می کشاند.

این مسئله تبعیت مسئله ای بسیار عمیق و در عین حال ظریف است

یک شخص می گوید من دروغ نمیگویم چون آن را با کرامت انسانی سازگار نمیدانم
این شخص تابع نفس و تشخیص نفسانی خودش است و راستگوییش موجب تقربش به خدا نخواهد شد
چرا که تقرب میوه بندگی خدا است و بندگی یعنی اطاعت از فرامین خدا و اولیایش!

اما اگر یک شخص بگوید دروغ نمیگوید چون معصومین که تبیین کنندگان رضایت و خشم خدا هستند گفته اند که دروغ مخالف رضای خداست چنین کسی با راستگویی اش در حقیقت تابع خدا و اولیایش شده و این مایه رشد بندگی و تقربش و خروجش از تاریکی ها به سوی نور خواهد شد.

مطالب کتاب شریف سفینه به این ارسال اضافه شود!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع