تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نامه ای از دایی شهیدم در آستانه سال جدید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
بسم رب الشهدا و الصدیقین

با عرض سلام

[b]عکس شهید مصطفی مقدس

ابتدا معذرت میخوام بخاطر اینکه نتونستم حق مطلب رو ادا کنم

سال ها بود منتظر گمشده ها و یادگاری های دایی مصطفی گلم بودم .

می دونستم که نواری وجود داره که با صدای خودش وصیت کرده اما مدتها بود که گمشده بود...

وقتی خداروهزاران بار شکر کربلام جور شد .چند روز قبل از رفتن به کربلا برای خداحافظی پیش دایی مصطفی به بهشت زهرا رفتم.خیلی دوست داشتم که دایی مصطفی گلم هم بیاد و باهم راهی کربلا بشیم

دقیقا شب آخر بود قرار بود فردا راهی کربلا بشم که مادر عزیزم بهم خبر داد
که نوار پیدا شده . خیلی خوشحال شدم دعا میکردم که نوار پس از گذشت چندین سال سالم باشه وقتی نمونده بود نوار رو گذاشتم و برای اولین بار صدای دایی مصطفی گلم رو شنیدم اولین صدایی که ازش شنیدم خوندن دعای سلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بود

اون شب همش تو این فکر بودم که چرا پس از اینهمه سال الان پیدا شده اما نفهمیدم

خداروهزاران بار شکر رفتم کربلا و برگشتم بگذریم

از اتفاق هایی ک در سفر کربلا برام افتاد چون طولانی میشه

وقتی از کربلا برگشتم مادر عزیزم بسته ای رو بمن دادند و گفتند پیش خودت بمونه بسته رو باز کردم

باورم نمیشد وصیت نامه و زندگی نامه و یادگاری های دایی مصطفی گلم بود که مادر عزیزم وقتی که من کربلا بودم پیدا کرده بود

بعد از این ماجرا همش دنبال سوالی بودم که در ذهنم ایجاد شده بود اینکه چرا بعد اینهمه سال الان پیدا شده و اونکه چرا بدست من رسیده ....

تا اینکه یک روز در وصیت نامه خودش بهم جواب داد

فرازی از وصیت نامه که جواب سوال من بود

امیدوارم که بتوانم تا با جهاد با دشمنان راهی بسوی کربلا بگشایم ،برای زیارت به کربلا بروید و یادی هم از من بکنید

و اما متن وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم و السلام علی المهدی
اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ
[b]الحَسَن

صَلَواتُکَ علَیهِ و
عَلی آبائِهِ
فِی هَذِهِ السَّاعَةِ

وَ فِی كُلِّ سَاعَةٍ

وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ

دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى

تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا

طَوِیلا
بار الها در این هنگام و برای همیشه ولی امت امام زمان
حجه ابن الحسن (علیه السلام) را که درودهایت برای پیروانش باد ،سرپرست و نگهدار و رهبر و یاور و رهنما و نگهبان باش تا گیتی را بفرمان او آوری تا دیر زمان بهره مندش گردانی

بنام خداوند،بنام خداوندی که آسمانها و زمین را آفرید بنام خداوندی که اسلام را توسط فرستاده اش حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر زمینیان عطا نمود . بنام
خداوندی که ما از او هستیم . بنام خداوندی که به ما شوق و احساس داد ،بنام خداوندی که بما حرکت داد ،بنام او که زندگیم برای اوست، بودنم از اوست، شدنم در جهت اوست،معشوقم اوست ،معبودم اوست ،امیدم اوست، ای که همیشه به یادت هستم بیادم باش که بی تو هیچ و پوچ خواهم بود

[b]با سلام به امام زمان ولی عصر روحی له الفداء و نائب بر حقش امام خمینی این منجی بشریت که لحظه لحظه ی عمرش برکت است خدایا از عمرم بکاه و به عمر او بیفزای و با درود فراوان بر شهیدان اسلام و با درود بر پدر و مادرم و برادرانم و خواهرانم و دوستان عزیز و گرانقدرم .
اینجانب مصطفی مقدس سال چهارم دبیرستان بعد از تکمیل آموزش های نظامی ازسوی بسیج آگاهانه و با میل و رغبت خودم اعزام شدم چون تشخیص دادم اسلام در خطر است و جهت لبیک گفتن به ندای ولی فقیه زمانمان امام خمینی جهت مبارزه با دشمنان اسلام ، اعتلای دین مبین اسلام به جبهه رفتم، با اعتقاد به پیروزی و تا رسیدن به این هدف از ایثار جان خود دریغ ننمایم و از امت اسلامی میخواهم همچنان که جوانهای پاک و متدین این مملکت به گفته ی امام زمان خود امام خمینی ارج میدهیم آنها هم پیروی کامل خود را از رهبری ادامه دهند.
. ای پدر و مادرم و ای برادران و خواهرانم و دوستان عزیزم همینطور که تا به حال در جهت اطاعت از خدا و رسولش و ائمه اطهار و ولایت فقیه بودید همچنان به راه خود ادامه دهید که سعادت دنیوی و اخروی شما در این اطاعت هاست..
پدر ومادرم اگر من شهید شدم بدانید که راه امام حسین (علیه السلام) را رفتم ،راه علی اکبر و علی اصغر را رفته ام ،راه حضزت ابوالفضل (علیه السلام) را رفته ام، راه بهشتی و رجائی و باهنر و مطهری و راه تمامی شهیدان صدر اسلام تاکنون را رفته ام. وخون من بسیار ناقابل است در برابر خونهای ریخته شده ی سایر شهدا پس بجای اینکه برای من گریه کنید برای امام حسین (علیه السلام) گریه کنید و برای رهروان پاک و عالیقدر او گریه کنید امید.ارم که بتوانم با جهاد با دشمنان راهی بسوی کربلا بگشایم ،برای زیارت به کربلا بروید و یادی هم از من بکنید و ببینید چگونه عزیز تر از همه ،آن سید شهیدان را تشنه لب شهید کردند ،فرزندش را و هفتاد و دو تن از یاران پاکش را، بنابراین برای امام حسین (علیه السلام) گریه کنید نه برای من ناقابل و از شما میخواهم که صبر پیشه کنید که خدا صابرین را دوست دارد،مبادا بعد از من روحیه ی خود را از دست بدهید و مبادا اجر خود را ضایع کنید شما در برابر محبوب هستید.
.
از لحاظ مادی من هیچگونه مالکیتی ندارم و اگر چیزی بنام من هست متعلق به پدرم هست از تمام دوستان و نزدیکان میخواهم ک مرا حلال کنند و از خداوند بزرگ و بخشنده و مهربان خواهانم که گناهان مرا بیامرزد .

در آخر هم از خداوند ظهور هر چه زودتر امام قائم را خواستارم و از او میخواهم تا فرج امام زمان ،امام خمینی را این نور دو چشمان را برای ما نگهدارد و پیروزی نهایی اسلام بر کفر جهانی و ابر قدرت ها را خواستارم و از شما میخواهم که کفاره ی 15 روز روزه مرا بدهید و دوماه نماز مرا که قضا شده است بخوانید و وصیت نامه ی خود را با این شعار کاخ شکن لرزاننده و پایدار تمام میکنم: خدایا ،خدایا ،تا انقلاب مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خمینی را نگهدار.

مصطفی مقدس
24 تیر سال 61[/b]
بسم رب الشهدا و الصدیقین

سلام

می خواهم امشب بنویسم اما اشک مجالم نمیده و ناراحتم از این که نمی تونم حق مطلب رو ادا کنم.

می خوام امشب از کسی بنویسم که ندیدمش ولی عاشقانه دوستش دارم .

می خوام از کسی بنویسم که از بچگی بهش افتخار می کردم از بچگی باهاش زندگی کردم تا الان که بزرگ شدم.

می خوام از کسی بنویسم که آرزومه باعث افتخارش بشم اما الان نمیدونم،نمیدونم مایه ی خجالتشم یا افتخار....

می خوام از کسی بنویسم که با اینکه نبود ولی در لحظه لحظه زندگیم جاری بود.

می خوام از کسی بنویسم که هروقت اومدم در بارش بنویسم اشک مجال نوشتن نداد.

می خوام از کسی بنویسم که با اینکه نبود (البته که شهدا زنده اند) به من درس های بزرگی داد.

اون فردی که می خوام ازش بنویسم کسی هست که فردا سالگرد شهادتش هست اون شهید مصطفی مقدس ، دایی مصطفی گلم هست که در14 مرداد سال 61 در منطقه کوشک وقتی تنها 19 سال داشت شهید شد.

منو ببخشید که دست قلمم خوب نیست و نتونستم خوب بنویسم .

من عاشق قطعه 26 هستم شاید باورتون نشه همیشه بهترین عیددیدنی یرای من قطعه 26 هست.

برام دعا کنید که منم به آرزوم که شهادت در راه خدا هست ، برسم.

برای شادی روح دایی مصطفی و همه ی شهدا صلواتی بفرستید و فاتحه ای قرائت کنید.

[b]اللهم عجل لولیک الفرج

التماس دعا
[/b]
بسم الله

سلام دایی مصطفی خوبم...

روز مرد رو بهت تبریک میگم....

من که سعادت دیدنت رو نداشتم اما شنیدم که با اینکه 19 سال داشتی اما برای خودت مرد بزرگی بودی...

خوش بحالت که شهید در راه خدا شدی دایی مهربونم برای ما هم دعا کن که آرزو به دل نمونیم و ان شاء الله شهادت در راه خدا نصیبمون بشه

باز هم اومدم ازت بنویسم و بغض اجازه نداد...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم الله

با عرض سلام

امروز نیت کردم که به مناسبت سالگرد شهادت دایی مصطفی عزیزم زندگینامه ای رو که بر اساس ماجراهایی که در پست اول نوشتم به حقیر رسیده بنویسم...

بر اساس زندگینامه ای که توسط جهاد شمیرانات تکثیر شده روز شهادت فردا یعنی 10 مرداد سال 61 هست ولی روی سنگ مزار نوشته شده 14 مرداد سال 61 اونجور که حقیر جویا شدم به احتمال زیاد بدلیل اینکه نصف سر دایی مصطفی گلم هنگام شهادت از بین میره و پلاک هم نبوده شناسایی طول کشیده و در آخر پدر بزرگوار حقیر دایی مصطفی گلم رو شناسایی هویت میکنن و بهمین دلیل بر روی سنگ مزار 14 مرداد نوشته شده...

و اما زندگینامه ای که توسط جهاد شمیرانات تکثیر شده :

بسم رب الشهدا و الصدیقین

گر مرد رهی میان خون باید رفت
از پای فتاده سرنگون باید رفت

تو پای به راه در نه و هیچ مپرس
خود راه بگوید که چون باید رفت

شهید مقدس در شهریور ماه سال 1342 در خانواده ای متوسط و پیرو امام روحنا الفداه پا به عرصه وجود نهاد.

در هفت سالگی از نعمت داشتن مادر محروم گردید لیکن در مدرسه ی اسلامی مهدیه ی تجریش مشغول فراگیری علوم کلاسیک و همچنین سایر علوم اسلامی گردید و چهره ی ملکوتیش که نور اخلاص ،تابناکش ساخته بود بیننده را به خود جلب و جذب میکرد.

قلبش آکنده و مملو از عشق به حق سبحانه و تعالی و رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم بود .

خو گرفتن با تعلیمات اسلامی روح دشمنی با هر ظلم و ظالمی را در او قدرت بخشید و بهمین علت بود که با جرقه زدن اولین بارقه های نور انقلاب اسلامی ، شهید مقدس به صفوف پیروان امام پیوست و حرکت سیاسی و انقلابی خویش را که الهام گرفته از اسلام و تفکر اسلامی بود آغاز نمود.

عموما در دبیرستان بعنوان یکی از چهره های مشخصی بود که دانش آموزان را تشویق به حرکت در خط و روش مبارزاتی حضرت امام میکرد.

تلاش خویش را برای مبارزه با گروهک های ضد انقلاب بکار میبرد ،از مطالعه غفلت نمی ورزید و محور مطالعاتی او بیشتر کتب علامه ی شهید مطهری و نوارهای ایشان بود و همینطور بلحاظ درسی هم در کلاس جزو شاگردان ممتاز بود و این یکی از نمودهای شخصیت چندبعدی او بود.

جاذبه و دافعه بسیارشدیدی داشت که دلسوزان انقلاب را از عمق جان دوست میداشت و در برابر دشمنان انقلاب دافعه ی قوی داشت بطوری که چندین بار از طرف گروهک های محارب تهدید به مرگ شد ولی این تهدید ها اثری در حرکت او نگذاشت و بلکه باعث شدت بخشیدن به سیر او همراه با جریان انقلاب شد.

در بعد عبادی و تقوای فردی در میان دوستانش همواره به عنوان یک اسوه و نمونه مطرح بود و در اجرای فرائض و اقامه ی مستحبات بسیار میکوشید بطوری که به راستی مصداق حقیقی مقدس بودن شده بود.

از همان روزهای اول پیروزی انقلاب فعالیت نظامی خویش را نیز در نهاد های انقلابی از جمله کمیته شهید مفتح آغاز نمود و حفاظت یکی از شخصیت های انقلاب به او واگذار شد.

در زمان اوج گیری محاربه ی گروهک ها او از جمله کسانی بود که در از بین بردن خانه های تیمی نقش موثری داشت و براستی پیرو اسلام فقاهتی بود.

در کنار این فعالیت ها از مساجد و حضور در آن ها غافل نماند و با عشق و علاقه ای که در خود نسبت به جهاد با مزدوران بعثی احساس میکرد پا به میدان رزم نهاد و در عملیات فتح المبین شرکت نمود .

سپس در حمله ی رمضان در حالیکه گویی از شهادت خویش با خبر بود سر را برای رسیدن به وصال محبوب هدیه نمود . در تاریخ 10 مرداد سال 1361 در جبهه ی کوشک به ملکوت اعلی و لقا ء الله پیوست .

روحش شاد و راهش پر رهرو باد..

مَن طَلَبَنی وَجَدَنی وَ مَن وَجَدَنی عَرَفَنی وَ مَن عَرَفَنی عَشَقَنی وَ مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ وَ مَن قَتَلتُهُ فَعَلی دِیَتُه وَ مَن عَلی دِیَتُه وَ اَنَا دِیَتُه
هرکس من را طلب می کند می یابد مرا، و کسیکه مرا یافت می شناسد مرا، و کسیکه من را دوست داشت، عاشق من می شود و کسیکه عاشق من می شود، من عاشق او می شوم و کسیکه من عاشق او بشوم، او را می کشم و کسیکه من او را بکشم، خونبهایش بر من واجب است، پس خون بهای او من هستم.

دوستان گرامی امشب شب جمعه هست و مصادف شده با شب سالگرد شهادت دایی مصطفی خوبم لطف کنید برای شادی روحش فاتحه و صلوات بفرسید...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
[تصویر: tohid.jpg]
[تصویر: 1393842413_35166638079957824461.gif]
خدا مارو هم بیامرزه
شهداء شرمنده ایم