تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دانلود مستند زندگی به سبک آخرالزمان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۹/آبان/۹۳ ۱۷:۵۵)مرهم نوشته است: [ -> ]بسم الله
سلام آقای املشی .ضمن عرض خسته نباشید. در واقع این نامه ای هست که ترجیح دادم در عمومی بیان کنم.

چندی پیش از طرف بسیج دانشجویی خواستیم کلیپ های مفیدی رو در قالب دی وی دی به طور رایگان در بین دانشجوان پخش کنیم. متاسفانه یا خوشبختانه این مستند هم داخل این دی وی دی بود. که حراست دانشکده بعد از بررسی محتویات دی وی دی اجازه پخش دی وی دی ها رو نداد. دقیقا هم مشکلشون وجود همین مستند و سانسور ضعیفش بود. Sad بسیج ما هم متاسفانه سر این قضیه ضرر مالی نسبتا سنگینی کرد.

میخواستم بدونم این مستندات شما که در فضای مجازی پخش میشه قبلا از سازمان یا نهاد معتبری تایید نمیشه؟
با تشکر

سلام. وقت بخیر

عذرخواهی می کنم از تاخیر در پاسخ
دیشب پاسخ شما رو دادم امامتاسفانه نتم قطع شد و پاسخم ارسال نشد

شما بفرمایید که نسخه ویرایش شده رو دانلود کردید یا نسخه ی اولیه رو؟(به عبارت دیگه در مستند برخی از تصاویر مات هستن یا خیر؟)
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid266459
(۲۳/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۶)مجید املشی نوشته است: [ -> ]بنده و آقای رضایی پس از ساخت به میزان کمی روی پوشش تصاویر موجود در فیلم حساسیت لازم رو به خرج نداده بویم.
لذا با بررسی کارشناسانه تر و نقد صحیح و بجای بسیاری از دوستان در این مورد، مستند ویرایش شد
و مستندی هم که هم اکنون لینک هاش موجود هست لینک های ویرایش شده هستن و این ویرایش نهایی این مستند هست.
در مورد سانسور و دقت در انتخاب ویدئوها و تصاویر هم عرض کنم که دقت شده که هم بتوان درک درستی از شرایط بد جامعه و نفوذ تدریجی سبک زندگی امریکایی بدیم و هم حریم ها رو رعایت کرده باشیم
اما برای اینکه نخوایم نسبی ببینیم این مسئله رو استاندارد رو تلوزیون و رسانه ی ملی قرار میدیم.
به هرحال اونچه مسلمه این هست که باید دقت مناسبی در مورد ویرایش تصاویر نامناسب صورت بگیره و ما هم نهایت تلاشمون رو می کنیم.
(۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۲۷)مرهم نوشته است: [ -> ]من زیاد تو جو تالار پرسه نمیزنم که بدونم به ایشون در فضای عمومی هم توهین کردید یا نه...
"هم" ؟
مگه تو فضای خصوصی به ایشون توهین کرده‌ام؟

(۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۲۷)مرهم نوشته است: [ -> ]فقط میدونم ایشون شخصی هستن که فکر کنم ظرف ابشون رو تا خاک مالی نکنید دلتون آروم نمیگیره ...
اشتباه می‌کنید.
این نیست.
نمیدونید.

موضوع فقط یک گلایه از یک انتساب ِ بدون استناد بود. البته گلایه‌ی شدیدی بود، و به مدیری که دنبالش نکرد هم کشیده شد.

(۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۲۷)مرهم نوشته است: [ -> ]گاهی حرفاتون خیلی درسته ... من رو یاد عمری میندازه که وقتی با نوکرش داشت سفر میکرد در سوار شدن روی مرکب هم عدالت داشت و نوبت بندی کرد ...
Sadجای تحسین داره البته ...
"عمری" ؟
عُمری ؟
عُمَری ؟
این رو متوجه نشدم.
منظورتون رو هم خیلی متوجه نشدم.
به هر حال بنده لایق تحسین نیستم. تنها تفاوتم با اکثر افرادی که اطرافم می‌بینم اینه که با عبارت «بی‌خیال» خیلی قهرم.

(۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۲۷)مرهم نوشته است: [ -> ]بهتون مارک نمیزنم . تشخیص حق از باطل برام امکان پذیر نیست متاسفانه ...
حق با بنده بود، چون ایشون به دفاع نپرداختند.
البته پیش میاد که در بحثی جواب آدم رو بدن و جوابش حتی ماهها معطل بمونه، اما تفاوتش اینجاست که:
اولاً اگر بتونیم جواب میدیم، نه اینکه خودمون بیایم و بدون هیچ جوابی بگیم که «حساب ما قیامت!».
ثانیاً بحث ِ ناراحتی یک نفر اضطراری‌تر هست از یک بحث معمولی.
ثالثاً ایشون مثل بنده در پاسخ دادن کند نیستن که ممکن باشه نوشتن پاسخشون خیلی طول بکشه و منجر به معطل موندن در کنار دیگر کارها بشه.

اونقدر هم ناراحتی خاصی نبود که حالا بخوایم طرف رو بکشیم!
اما به هر حال آدم دلگیر میشه از انتساب ِ بد ِ غلط ِ بدون استناد، و نمیتونه اون رو با «دوستی» جمع بزنه.
یعنی تمام ماجرا، اگر از یک غریبه و در جایی که روی هیچکس حسابی نمی‌کردیم اتفاق می‌افتاد، اصلاً ارزش پیگیری نمی‌داشت.

(۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۴۵)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]چون از طرفی بالاخره شما باید یکسری حقایقی رو نشون بدی، وگرنه بیان بی سند انجام دادی. از طرف دیگه هر چیزی رو هم نمی شود نشان داد
(البته بنده در حال تکمیل کردن چند جواب دیگر هم پیرامون تاپیکها و صحبتهای مختلف هستم، اما گفتم در این مورد هم حرفی بزنم)
سند ِ چی برای کی؟
سند گسترش فساد و سبک زندگی شیطانی، برای ملتی که خودشون دارن غرق میشن؟
توی این دوره زمونه، کی هست که ندونه؟ (عجب شعری!)

(۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۴۵)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]البته حد مورد قبول ما هم مسائل شرعی است و برخی ممکن است اصلا اهل دیدن فیلم خارجی نباشند. مسلما برای این عزیزان صرفا می شود توصیه کرد که این مستندها را هم نبینند
اینکه میگید «اهل فیلم خارجی»:
واژه‌ای که دیگران بکار بردن «فیلم زبان اصلی» بود.
پس آیا منظورتون از «فیلم خارجی» همون بود؟
و آیا «اهل فیلم خارجی» یعنی همونها که براشون عادی شده؟
پس آیا معنی صحبتتون اینه که مستندها در حدی هست که فقط به این دسته از افراد توضیه میشه؟
(۱۱/آبان/۹۳ ۱:۴۲)مجید املشی نوشته است: [ -> ]سلام. وقت بخیر

عذرخواهی می کنم از تاخیر در پاسخ
دیشب پاسخ شما رو دادم امامتاسفانه نتم قطع شد و پاسخم ارسال نشد

شما بفرمایید که نسخه ویرایش شده رو دانلود کردید یا نسخه ی اولیه رو؟(به عبارت دیگه در مستند برخی از تصاویر مات هستن یا خیر؟)
SadSadSadSadSadSad ای کاش این موضوع رو زود تر میدونستم...
راستش با اینکه دی وی دی ها به ما ضرر مالی نزدن. اما از این که داره دست مردم پخش میشه عذاب وجدان دارم SadSadSad
فکر کنم قبل سانسور نهایی بود ک دان کردم.

خودمم از دین تصویر هاش شرمگین میشدم. فقط به یکی از دوستان نزدیکم دادمش متاسفانه .. که بدون مشورت تکثیرش کرد

(۱۱/آبان/۹۳ ۲:۲۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]...

واقعا یکی از شخصیت هایی که بی نهایت و بی نهایت و بی نهایت تمایل دارم رفتارش رو در دنیای حقیقی ببینم شما هستید .
اینجا که این قدر حرص میخوردید به قول خودتون بی خیال نیستید... امیدوارم حداقل اون ور براتون زیبا باشه ... از دو دنیا ضرر نکنید ..
(۱۲/آبان/۹۳ ۰:۵۳)مرهم نوشته است: [ -> ]اینجا که این قدر حرص میخوردید به قول خودتون بی خیال نیستید... امیدوارم حداقل اون ور براتون زیبا باشه ... از دو دنیا ضرر نکنید ..
خیلی متشکر. إن‌شاءالله. اما کی گفته که در این حرص‌خوردن‌ها، از این دنیا ضرر کرده‌ام؟Smile(گفتم بگم تا کسی که میاد می‌بینه فکر نکنه ضرر کرده‌ام)

(۱۲/آبان/۹۳ ۰:۵۳)مرهم نوشته است: [ -> ]SadSadSadSadSadSad ای کاش این موضوع رو زود تر میدونستم...
راستش با اینکه دی وی دی ها به ما ضرر مالی نزدن. اما از این که داره دست مردم پخش میشه عذاب وجدان دارم SadSadSad
فکر کنم قبل سانسور نهایی بود ک دان کردم.

خودمم از دین تصویر هاش شرمگین میشدم. فقط به یکی از دوستان نزدیکم دادمش متاسفانه .. که بدون مشورت تکثیرش کرد
بنده اگر جای شما بودم، می‌رفتم برای پس گرفتنش.
هرچقدر هم که ضرر مادی داشته باشه.
در نظر داشته باشید که انسان همواره در حال امتحانه، و حتی اگر هرتعداد از DVDها رو بسیج ناحیه پخش کرده باشه، باز هم هر یکدونه‌شون که پس بگیرید، سود خالص خالص نقد نقد هست.
اینکه سود مادی رو بخاطر دغدغه‌ی الهی به ضرر مادی تبدیل کنید، خیلی زیباتر از اون ماجرای ضرر اولی هست.
برای دریافت این مستند به صورت پستی می توانید از این لینک اقدام نمائید.
به نام خدا

سلام مجید جان!

هر چقدر که با خودم کلنجار رفتم دیدم نمیشه حداقل یه دست مریزاد خشک و خالی به شما نگفت.BlushRose

حسرت خوردم از این که چقدر دیر متوجه شدم میشه چنین مستندهای جذاب و گیرایی رو خودمون با مبانی شیعی بسازیم. واقعا از شما و باقی دست اند در کاران ساخت مستند تشکر می کنم. خسته نباشید!Smile

ضمنا بی صبرانه منتظر فصل دوم این مستند فوق العاده زیبا هستیم.Angel

راستی مجید جان اگر می شد یه قسمت هم در ارتباط و وایبر و شبکه های اجتماعی مشابه هم بسازی خیلی عالی تر می شد!Cool

التماس دعای فرج

یا علی
(۶/دی/۹۳ ۲۲:۲۳)Admirer نوشته است: [ -> ]به نام خدا

سلام مجید جان!

هر چقدر که با خودم کلنجار رفتم دیدم نمیشه حداقل یه دست مریزاد خشک و خالی به شما نگفت.BlushRose

حسرت خوردم از این که چقدر دیر متوجه شدم میشه چنین مستندهای جذاب و گیرایی رو خودمون با مبانی شیعی بسازیم. واقعا از شما و باقی دست اند در کاران ساخت مستند تشکر می کنم. خسته نباشید!Smile

ضمنا بی صبرانه منتظر فصل دوم این مستند فوق العاده زیبا هستیم.Angel

راستی مجید جان اگر می شد یه قسمت هم در ارتباط و وایبر و شبکه های اجتماعی مشابه هم بسازی خیلی عالی تر می شد!Cool

التماس دعای فرج

یا علی

ممنونم از توجه و حسن نظر شما سید جان.
اختصاص دادن قسمت مجزایی به مبحث شبکه های اجتماعی خیلی میتونه مفید باشه در شرایط حاضر.

یک کاری رو مدت هاست مدنظر دارم. شاید بیش از یک ساله که طرحش رو ریختیم. با رضا جکمن هم در موردش صحبت کردم. قراره یک کاری ارائه کنیم در مورد تاثیرات سینما و المان های مشترک هرکدام از کارگردان های بزرگ دنیا از برادران واچوفسکی گرفته تا اسکورسیزی و اسپیلبرگ و ... در آثار خودشون.
و همچنین از محتوی این تاپیک هم استفاده خواهیم کرد در بیان فلسفه ی سینما:
سینماگر یا فیلسوف؟!

خیلی کار قشنگ و تاثیرگذاری خواهد شد از نظر خودم. در این مستندی که مدنظر داریم به اصل محتوای فیلم ها و قالب فیلم ها اشاره خواهیم کرد. رضا در در حال نوشتن فیلمنامه ی این مستند هست. این کار اگه فیلمنامش اماده بشه ساختش رو شروع می کنیم به امید خدا. واقعیت اینه که چون ما تخصص آکادمیک در زمینه ی مستند سازی نداریم خیلی وقت میگذاریم برای تهیه ی هر قسمت از مستند تا غیر از محتوا تونسته باشیم مستند رو از نظر فنی هم قابل قبول ارائه بدیم.
به نظر من میشد این مستند یک مقدار ملایم تر هم ساخت لازم نبود اون همه تصویر و فیلم بذارید حتی اگر سانسور کرده باشیدHuh
(۸/دی/۹۳ ۱۵:۵۴)مجید املشی نوشته است: [ -> ]ممنونم از توجه و حسن نظر شما سید جان.
اختصاص دادن قسمت مجزایی به مبحث شبکه های اجتماعی خیلی میتونه مفید باشه در شرایط حاضر.

یک کاری رو مدت هاست مدنظر دارم. شاید بیش از یک ساله که طرحش رو ریختیم. با رضا جکمن هم در موردش صحبت کردم. قراره یک کاری ارائه کنیم در مورد تاثیرات سینما و المان های مشترک هرکدام از کارگردان های بزرگ دنیا از برادران واچوفسکی گرفته تا اسکورسیزی و اسپیلبرگ و ... در آثار خودشون.
و همچنین از محتوی این تاپیک هم استفاده خواهیم کرد در بیان فلسفه ی سینما:
سینماگر یا فیلسوف؟!

خیلی کار قشنگ و تاثیرگذاری خواهد شد از نظر خودم. در این مستندی که مدنظر داریم به اصل محتوای فیلم ها و قالب فیلم ها اشاره خواهیم کرد. رضا در در حال نوشتن فیلمنامه ی این مستند هست. این کار اگه فیلمنامش اماده بشه ساختش رو شروع می کنیم به امید خدا. واقعیت اینه که چون ما تخصص آکادمیک در زمینه ی مستند سازی نداریم خیلی وقت میگذاریم برای تهیه ی هر قسمت از مستند تا غیر از محتوا تونسته باشیم مستند رو از نظر فنی هم قابل قبول ارائه بدیم.

به نام خدا

با سلام مجدد!

مجید خودت هم اشاره کردی که وقت، تخصص و امکانات کمی داریم و صد البته با این شرایط باید واقع بینانه تر عمل کنیم. حقیر از زحمات شما باز هم تشکر می کنم اما به نظرت بهتر نیست با توجه به واقعیت های موجود اولویت بندی کنیم؟ ( البته شاید هم اولویت ها که ریشه در باورها و ارزش ها و دغدغه های ما داره متفاوت باشن!! )

به نظر حقیر بهتره ابتدا به مسائل فراگیرتر ( مثل همین گسترش وحشتناک اینترنت و شبکه های اجتماعی ) پرداخته بشه!! حتی جا داره که یه مستند سریالی و مفصل درباره ی مزایا و معایت استفاده از اینترنت به عنوان یکی از چهار بازوی اصلی رسانه ( شاید حتی مهم تر از صنعت موزیک و سینما و گیم ) که خیلی مغفول مانده ساخته بشه..

پوزش پیشاپیش حقیر رو به عنوان برادر کوچکتر پذیرا باشید!Heart

التماس دعای فرج

یا علی
با اجازتون مستند رو در سایتم قرار دادم + یک پوستر جدید

[تصویر: zendegi-besabke-e.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع