تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پنج باور اشتباه در ازدواج !!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۸)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]خداییش اگر اخلاق زن خوب باشه و یه مورد دیگه هم خوب باشه، تنها چیزی که اصلاً اهمیت نداره قیافه است. زشت ترین زن دنیا هم که باشه مرد حلوا حلواش می کنه.

اینایی که میگید همه استثنا هست

چند روز پیش یه کرسی ازاد اندیشی در مورد حجاب و زیبایی های زن در دانشگامون برگزار شده بود

تمام مخالفین حجاب اقا بودند و اومده بودند مدافع بی حجابی شده بودند و تو هین بسیاری به قشر باحجابم میکردند اینم
از جوونای امروزی کشورمون باید حضور داشتین تا عمق فاجعه رو میفهمیدین

معیارها ارزش ها تغییر کرده

اینایییییییییییییییییی که میگید مال اون وختاستSmile
که حرمت خیلی چیزا نگه داشته میشد
والا ما که تو جامعه میبینیم این روزا اول به قیافه توجه می شه بعد اخلاق!
متاسفانه متاسفانه!! حتی وضع جوریه که مادر شوهر هم دنبال پز دادن به زیبایی عروسش هست بجای فهم و شعورش!

آقای محمد صدرا من خودم تو یه تاپیک دیگه از پسر ها پرسیدم اولین ملاکتون برای ازدواج چیه !؟ تقریبا همه گفتن ظاهر!

تو جامعه هم انقد که دختر محجبه بی شوهر هست ! دختر بد حجاب بی شوهر نیست! والا محجبه ها از هر نظری هم زیباترن چون هیچ چیزشون تصنعی نیست! همه واقعیه ولی اهل نمایش نیستن!
متاسفانه پسر های مذهبی هم گیر قر و فر یه مشت ازین دختر ها هستن!!Angry

بذ تر ازون اینه که حساسیت شدید به چادر دارن و خیلی شون از چادری ها متنفرن!!
(۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۸)رهگذر... نوشته است: [ -> ]تمام مخالفین حجاب اقا بودند و اومده بودند مدافع بی حجابی شده بودند و تو هین بسیاری به قشر باحجابم میکردند اینم
از جوونای امروزی کشورمون باید حضور داشتین تا عمق فاجعه رو میفهمیدین

به شما قول میدم همین هایی که آروغ روشن فکری میزنن موقع ازدواج نظرشون یه چیز دیگه است.

مرد همیشه مرده عوض نمیشه. ذاتش رو نمی تونه قایم کنه. بالا بره پایین بیاد نمی تونه تحمل کنه کسی به ناموسش نگاه کنه.
(۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۹)zahra11 نوشته است: [ -> ]والا ما که تو جامعه میبینیم این روزا اول به قیافه توجه می شه بعد اخلاق!
متاسفانه متاسفانه!! حتی وضع جوریه که مادر شوهر هم دنبال پز دادن به زیبایی عروسش هست بجای فهم و شعورش!

آقای محمد صدرا من خودم تو یه تاپیک دیگه از پسر ها پرسیدم اولین ملاکتون برای ازدواج چیه !؟ تقریبا همه گفتن ظاهر!

تو جامعه هم انقد که دختر محجبه بی شوهر هست ! دختر بد حجاب بی شوهر نیست! والا محجبه ها از هر نظری هم زیباترن چون هیچ چیزشون تصنعی نیست! همه واقعیه ولی اهل نمایش نیستن!
متاسفانه پسر های مذهبی هم گیر قر و فر یه مشت ازین دختر ها هستن!!Angry

بذ تر ازون اینه که حساسیت شدید به چادر دارن و خیلی شون از چادری ها متنفرن!!

واقعیت جامعه امروزی همینه

و اگه بخوایم به معیارهای اخلاقی توجه کنیم باید ایمان قوی داشته باشیم

و مسلما همه ی ما مومن ولی باور و ایمانمون ضعیف

چشم قلب نگاه نیت هامونو تو این دنیای پرزرق و برق حفظ کنیم کار خیلی سختیه
(۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۵۳)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]به شما قول میدم همین هایی که آروغ روشن فکری میزنن موقع ازدواج نظرشون یه چیز دیگه است.

مرد همیشه مرده عوض نمیشه. ذاتش رو نمی تونه قایم کنه. بالا بره پایین بیاد نمی تونه تحمل کنه کسی به ناموسش نگاه کنه.

شما خیلی با اطمینان حرف می زنید ،ی نگاه به جامعه بندازین همین مرد ،همسرش کرده نماد زیبایی برای دیگران تا خودش هم بتون راحت باش ،البته همونطور که گفتم قبول دارم تا زن نخواد ارزشش خودش بشناس وبهش ایمان پیداکن میدان برای مردان باز خواهد بود ،متاسفم برای دختر ان امروز که راحت می پذیرند که کالا باشند .ی چیز دیگ همون پسرای به اصطلاح مدافع حقوق زن معتقد بودند دختران زشت جچاب می کنند.
(۳/اردیبهشت/۹۳ ۱:۰۰)سونای نوشته است: [ -> ]شما خیلی با اطمینان حرف می زنید ،ی نگاه به جامعه بندازین همین مرد ،همسرش کرده نماد زیبایی برای دیگران تا خودش هم بتون راحت باش ،البته همونطور که گفتم قبول دارم تا زن نخواد ارزشش خودش بشناس وبهش ایمان پیداکن میدان برای مردان باز خواهد بود ،متاسفم برای دختر ان امروز که راحت می پذیرند که کالا باشند .ی چیز دیگ همون پسرای به اصطلاح مدافع حقوق زن معتقد بودند دختران زشت جچاب می کنند.

برای اینکه ذات مرد رو خوب میشناسم. اینهایی که با تفکر روشن فکری ازدواج می کنند تازه اولین صبح زندگی مشترکشون، وقتی که قیافه بدون آرایش شازده رو می بینن، میفهمن چه غلطی کردن.
بیشترین مشکلات بین همین زوج هاست و بیشترین دعواها و طلاق ها هم مال اونهاست.

هیچ مردی دوست نداره خرج زن رو بده اونوقت زنه مال همه باشه جز خودش. اون خرج کنه دیگران لذت ببرن. خانومم میگه پس چرا اینها هنوز با هم هستند. بهش میگم مرده افتاده تو چاهی که دیگه نمی تونه در بیاد. بیشترین خیانت بین همین هاست. بیشترین طلاق هم بین همین هاست.
خیلی از این زوج ها فقط کنار هم هستند مرده دوست دختر داره و زنه دوست پسر، می دونن ولی هیچ کدوم صداشو در نمیارن.
اتفاقا زیبایی یکی از معیار های خیلی مهم در گذشته و زمان های قدیم بوده . اما همه چیز نبوده .
(۳/اردیبهشت/۹۳ ۱:۱۳)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]برای اینکه ذات مرد رو خوب میشناسم. اینهایی که با تفکر روشن فکری ازدواج می کنند تازه اولین صبح زندگی مشترکشون، وقتی که قیافه بدون آرایش شازده رو می بینن، میفهمن چه غلطی کردن.
بیشترین مشکلات بین همین زوج هاست و بیشترین دعواها و طلاق ها هم مال اونهاست.

هیچ مردی دوست نداره خرج زن رو بده اونوقت زنه مال همه باشه جز خودش. اون خرج کنه دیگران لذت ببرن. خانومم میگه پس چرا اینها هنوز با هم هستند. بهش میگم مرده افتاده تو چاهی که دیگه نمی تونه در بیاد. بیشترین خیانت بین همین هاست. بیشترین طلاق هم بین همین هاست.
خیلی از این زوج ها فقط کنار هم هستند مرده دوست دختر داره و زنه دوست پسر، می دونن ولی هیچ کدوم صداشو در نمیارن.

اول هم گفتم مردها به خاطر اینکه جلوی نفس خودشون کوتاه نمیان قدرت مقابله رو ندارن راضی میشن که به ذات خودشون بی اعتنا باشند. وهمانطور که خودتون گفتید ی عده فقط ادای خوشبخت بودن در میارن. متاسفانه جوان های ما هم فقط ظاهر می بینند.
(۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۵)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]راستی قیافه زن خیلی قشنگ نباشه یه حسنه براش.
پدر دوستم یه مثل برای زن قشنگ داره که متاسفانه نمیشه گفت ولی در کل زن قشنگ مال همه است به جز شوهرش. تو خیابون که راه میره ...

زن اگر خیلی قشنگ نباشه مطمئنی که مال خودته، راستی اون موقع که لازمه، زنها بلدند چطوری خودشون رو حوری کنن، آقایون نگران نباشن. معیار مهم اخلاقه.
چی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
یعنی خانومی که هم خوشگل باشه و هم مومن وجود نداره؟؟؟!!!
به به!
از همه دوستان به خاطر ارامش در بحث واقعا ممنونم
خیلی وقت بود در مسائل خانوادگی بحث ملایم نداشتیمAngel

منم چند مورد به فرمایش خانم سونای گرامی اضافه کنم

الان کم نیستند مردانی که خودشون از زنشون میخوان،کشف حجاب کنن و ارایش کنن،البته اینا واقعا مرد های مریضی هستن
حالا چرا؟

یه پدیده ای وجود داره به اسم نر برتر( این در مورد افراد بی ایمان صدق میکنه)
الان که قلمرو کشی معنی نداره لذا نر ها که دوست دارن قدرت خودشون رو به رخ بکشن چند راه دارن که یکی زن خوشگل و دیگری ثروت و مقام(شان اجتماعی) هست.در اسلام برای همه اینها توصیه داریم که طرف اسیر اینا نشه،مثلا مال از خداست و هر وقت بخواد میگیره،مقام فقط یک اعتباره و ...
حالا شما تو خیابون یه مرد زشت و پیر رو میبینید که با یک زن فوق العاده زیبا ازدواج کرده،اولین گزینه ای که به ذهن میرسه اینه:
1-مرد خیلی پولداره
2-حالا ممکنه نویسنده ای یا یه ادم معروفی هم باشه

در واقع یه چیزی داشته که این خانوم زنش شده و همون مرد کلی به خودش میباله

حالا تو خیابون یا مهمونیه همین ادما تقریبا همین اتفاق میفته:
این زن خوشگلی که اینجاس و همه حسرتشو میخورید زن منه
[/b]
اینجا غیرت که یه ارزش هست کم رنگ شده و اخلاق زشت تفاخر پر رنگ شده،به قول دوستان طرف میخواد پز بده

..............................
مورد بعدی
دوست داشتن دست ما نیست
یه معیارهایی وجود دارن اما اخلاق واقعا یه چیز دیگه است
اون اقایون مجرد هم که معیارشون ظاهره چون هنوز وارد زندگی نشدن
من واقعا اعتقاد دارم که اگه زن و مرد به فرامین الهی عمل کنن خدا یه حب ویژه و خاصی درونشون قرار میده که اصلا یه چیزی
مثل رابطه امام خمینی وهمسرش،یا علامه و همسرش،حالا ما که در جریان نبودیم اما از مشاهدات معلوم بود از یه جنس دیگه اس
و به لطف لوازم ارایش و مخلفات،90 درصد خانوما زیبا هستن
اصلا سرچ کنید چهره قبل و بعد ارایش
اما موضوع اینه خانما تو خیابون زیبان و میان خونه ارایش پاک میکنن جایی که همسرشون باید ببینه و این بدترین اتفاق ممکنه
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع