|
ارائه پیشنهاد ازدواج خانمها از اقایون
|
|
۱۲:۴۳, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ارائه پیشنهاد ازدواج خانمها از اقایون به نظرم پدیده ی نوظهور جالبی است که نیاز به مطالعه عمیق تر دارد. تصور می کنم خانواده ها نیز به تدریج با این موضوع کنار می آیند به دلیل این که به هر حال قصد ازدواج ("امر خیر " به تعبیر رایج در فرهنگ ما) مطرح است علی رغم این که با ارزش های قدیمی و رویه های سنتی فرهنگ ما منافات دارد و ممکن است تبعات منفی ای نیز در بر داشته باشد. امروز هم هدفم این است که بگویم به نظر می رسد نسبتی از دختران، از اتخاذ رویه های جدید همسرگزینی حتی هنگامی که شنا کردن خلاف جریان آب باشد ابایی ندارند. بیان و طرح این موضوع، نه حکایت از تایید دارد نه تکذیب. هدفم این است که با چشم باز تحولات اطرافمان را ببینیم! هر کس می تواند ارزش گذاری خاص خودش را در این زمینه ها داشته باشد با بیان این موضوع حتی قصد ندارم بگویم که چنین رویه ای باید گسترش یابد یا نیابد اما به نظرم می رسد که رو به افزایش است. بنابراین ارائه پیشنهاد ازدواج از طرف خانم ها و یا به زبان نیاوردن علاقه، هر دو از روش های برقراری ارتباط هستند. ک یه نفر برونگراست و توانایی گفتن احساسش را داردو یک نفر فاقد این توانایی است و منتظر می شود تا فرد مقابلش احساس خود را به او ابراز کند در طبیعت معمولا مذکر ها خواهان مونث ها هستند.اما خب بعضی مواقع هم دختری از یه پسر خوشش میاد و عاشقش میشه. برای یک پسر ابراز علاقه چندین برابر یک دختر ساده است.اما برای دختر ها هم راه حل هایی وجود داره که بتونن علاقه ی خودشون رو به پسر انتقال بدن و اون پسر و آگاه کنند. اگه یک دختر بخواد علاقه ی خودشو به یک پسر نشون بده ، و از همون روش های پسر ها استفاده کنه ، ممکنه عواقب روحی بدی برای اون دختر به همراه داشته باشه. نظر شما چیست؟ حکم مراجع پرسش: ایا خواستگاری دختر از پسر از نظر شرعی وعرفی اشکال دارد؟ پاسخ: با سلام و عرض ادب همه مراجع: خواستگاری دختر از پسر اشکال ندارد. دفتر تمامی مراجع.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۹, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خوب رسم و رسوم اشتباهه!
بعد هم دختری که میره خواستگاری نباید التماس کنه ، مگر مرد ها می رن التماس که بعد منت بگذاره خانم؟ دختری که نیاز به ازدواج داره ، حق داره این نیازش رو به گوش خانواده برسونه ، و اون ها هم به فکر یافتن پسر مناسب باشند. در ضمن شما استثنا هستید ، بالخره خیل از دختر ها علاقه به ازدواج دارند ، اما نمی تونند مطرح کنند ، چون جامعه تابو های بی خودی ساخته برای خودش ازدواج یک جور معامله معنوی هست ، طرفین هم باید مثل دو نفر کاسب بشینند شرایط رو بررسی کنند ، موافقت یا مخالفت رو اعلام کنند ، من موندم منتش کجا است؟خوب دو طرف به یک اندازه موافق یا مخالف بودند یا هستند. منت مال وقتی هست که کسی التماس می کنه و بعد هم طرف مقابل از روی ترحم بهش بله می گه. |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوستان همه دلایل خوبی رو بیان کردند وتقریبا همه اون چیزی رو که می خواستم بگم ،گفته شد همانطور که رهگذر عزیز گفتن از لحاظ شرعی این امر هیچ مشکلی ندار،ولی همیشه ما باید به تمام زوایای احکام توجه کنیم شرایط اجراشون مثل قضیه صیغه که با سوء استفاده از این احکام واسلام تبدیل به معضل نش بعدش به اسم اسلام تموم بش ،روحیه دختر خیلی با پسر متفاوت وخیلی خیلی حساس تر کم بودن پسرایی که عاشق دختری بشن واگر بهش نرسیدن خیلی عذاب بکشن یا افسرده بشن خیلی رود یا اینکه بالاخره با این موضوع کنار میان ومیرن سراغ یکی دیگه همانطور که توجامعه امروز خیلی بیشتر می بینیم پسری که باچند دختر در ارتباط بعد خیلی راحت میره ازدواج میکن ولی دخترای زیادی دیدم که جقدر در گیر این روابط به اصطلاح عاشقانه بودن وحتی تا مدت ها ازدواج نکردن یا اینکه با روابط اشتباه تر خواستن ی جوری انتقام شکستشون بگیرن . ی چیز دیگم هست ما دخترا با اینکه پسرا میان خواستگاری ولی شاید هیچ وقت منتی برسرشون نذاریم با این وجود گاهی اوقات میگن شما اومدین دنبال ما چه برس به اینکه که پیشنهاد از طرف دختر باش
به نظر من هم با واسطه مثلا اینکه پدر ی دختر فرد مناسبی رو ببین وبدون اینکه بگه دخترم راضی یانه فقط اونا رو به هم معرفی کن یاروشی که آقای'maysam-1stگفتن به نظر من هم روش خوبی است .جدای همه این بحث ها کسی که ایمان قوی داشته باش میسپاره دست خدا که جز خیر بنده هاش نمیخواد ومن ایمان دارم که بهترین را انتخاب خواهد کرد بسته به اینکه خودمون چقدر بهترین باشیم.
|
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول: نه کی گفته من استثنا هستم .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من خیلی به ازدواج علاقه مندم . همیشه هم تو خونه گفتم بابا واسم یه سایه ی سر پیدا کن . منتها بابام گفته ، تو اون سایه ی سر رو بدبخت میکنی . ![]() مامانم هم میگه آستینات رو خودت بزن بالا. ![]() شما چی در مورد من فکر کردید ؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۲۷)Tishtar نوشته است: قبح کجا بود؟! اقای Tishtar این مسئله رو مدنظر داشته باشید که حضرت خدیجه از پیامبر خواستگاری کردند مردی که حداقل خصلتهای پیامبر گونه داشته باشد کجاست؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۲)رهگذر... نوشته است: اقایاین دیگه تشخصیش با اون خانومه... اگه دید ارزشش رو داره و آدمیه که بعد ها مسخره بازی در نمیاره این کار رو انجام بده.
|
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ببینین...
برده و کنیز داشتن اصلاً چیز پسندیده ای نیست از لحاظ اسلام. از کجا میدونیم؟ از اونجایی که امامامون هر چی غلام و کنیز داشتن در راه خدا آزاد میکردن... اما چرا نیومدن بگن حرومه؟ اتفاقاً اونایی که معتقدن فقط شرع، باید بدونن گاهی هم توجه به عرف لازمه... قمه حکمش چیه؟ اما از نظر عرفی کار مناسبی نیست. امام علی (علیه السلام) لباسش همیشه کهنه بوده و امام جعفر صادق (علیه السلام) لباس فاخر میپوشیدن. آیا دین امام علی (علیه السلام) با دین امام جعفر صادق فرق داشته یا عرف و جامعه شون متفاوت بوده؟ در مورد خواستگاری دختر از پسر هم همینه... عرف نمیپسنده... اینقدر هم سعی نکنین توی زندگی ابتکارات سخت رو تبدیل به واقعی کنین... یکم سعی کنیم مثل مامان بزرگا و بابا بزرگامون زندگی کنیم... در مورد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه (سلام الله علیها) هم اینان استثناءند... فراموش نکنین که حضرت خدیجه هم از پیامبر بزرگتر بودن و کسی بود که تمام ثروتش رو به پای ولی اش ریخت... بی زحمت خودتون رو با این عزیزان مقایسه نکنین... |
|||
|
|
۰:۰۵, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
1- چون این مساله در زمان ما نبود به همین دلیل بنده شدیدا با آن مخالفم
![]() ![]() ![]() 2 - همین الان هم این کار در جامعه خودمان و به شکل غیر رسمی انجام می گیرد . بسیارند دخترانی که با موبایل به پسران ابراز علاقه می کنند و یا از طریق دوست و فامیل ابراز تمایلشان را به پسر یا خانواده اش می رسانند .
|
|||
|
|
۰:۱۲, ۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۲ توسط آیات.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به نام حق
سلام این مساله بین مذهبی ها دیده نمیشه... اما متاسفانه در دانشگاه ها و بین قشر غیر مذهبی زیاد دیده می شود...!!! البته این روش می تواند اگر به صورت غیر مستقیم و اشاره ای باشد خوب باشد به شرط آنکه به آن طرف اعتماد و شناخت کافی داشته باشید!!! !!!!!!!!! |
|||
|
۰:۲۰, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۲)یاقوت نوشته است: به نام حق مطمئنید این مساله بین مذهبی ها دیده نمیشه... اما متاسفانه در دانشگاه ها و بین قشر غیر مذهبی زیاد دیده می شود...!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
۱:۴۵, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بهترین لباس عروس ( ویژه خانمها ) | soshiant | 1 | 1,455 |
۲/تیر/۹۲ ۱۳:۵۰ آخرین ارسال: moshavereh |
|

به نظر من هم با واسطه مثلا اینکه پدر ی دختر فرد مناسبی رو ببین وبدون اینکه بگه دخترم راضی یانه فقط اونا رو به هم معرفی کن یاروشی که آقای'