پيامبر صلی لله عليه و آله : يا عَلىُّ اِذا حَضَرَ وَقتُ صَلاتِكَ فَتَهَيَّ لَها وَ اِلاّ شَغَلَكَ الشَّيطانُ وَ اِذا نَوَيتَ خَيرا فَعَجِّل وَ اِلاّ مَنَعَكَ الشَّيطانُ عَن ذلِكَ ؛
اى على! هرگاه وقت نمازت رسيد، آماده آن شو وگرنه شيطان تو را سرگرم مى كند و هرگاه قصد [كار] خيرى كردى شتاب كن وگرنه شيطان تو را از آن باز مى دارد.
بحارالأنوار، ج 7، ص 29
پيامبر صلی لله عليه و آله : لا یَنالُ شَفاعَتی مَن اَخَّرَ الصَّلوةَ بَعدَ وَقتِها؛
کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
بسم الله
.
.
ان شاالله خواب مانده هامون هر روز کمتر وکمتر شود .
.
.
===================================================
.
اگر نماز در وقت خودش ( خوانده شود و صورت ملکوتی آن ) بالا رود ، به سوی صاحبش برمیگردد در حالی که سفید و نورافشان است می گوید مرا نگه داشتی ، خداوند تو را نگهدارد ، و اگر بالا رود در غیر وقتش و بدون رعایت احکامش ، به سوی صاحبش برمیگردد در حالی که سیاه و تاریک است می گوید مرا ضایع ساختی، خداوند ضایعت گرداند.
اسرار الصلوة - سفینة البحار جلد 2 صفحه 44
.
.
نظر سنجی به روز شد.
لطفا در صورتی که در نظر سنجی شرکت کردید زیر پست تشکر بزنید.
بسم الله الرحمن الرحيم
إنَّ الله وَعَدَ أن یَدخُلَ الجَّنَّه ثَلاثَه نُفُورٍ بِغَیرحِسابٍ و یَشفَعُ کُلَّ واحِدٍ مِنهُم فِی ثَمانِینٍ الفاً، المُؤذِّن و الامام، و رَجُل یَتَوَضَّا ثُمَّ یَدخُل المَسجِد فَیُصَلِّی فِی الجَماعَه
همانا خداوند به سه گروه وعده داد، بدون حساب وارد بهشت شوند، و هر یک از این سه گروه (روز قیامت) می توانند هشتاد هزار نفر راشفاعت کنند وآن ها عبارتند از: ۱- مؤذن ۲- امام جماعت ۳- کسی که وضو بگیرد، سپس داخل مسجد شود و نماز را به جماعت به جا آورد. مستدرک الوسائل، ج ۱، ص ۴۸۸
ألا أنَّ الصَّلاهَ مَأدَبَهُ الله فِی الارضِ قَد هَنَأهَا لِاَهلِ رَحمَتِه فِی کُلِّ یَومٍ خَمسَ مَرّات
آگاه باشید نماز سفره گسترده خدا در زمین است که خداوند آن را روزی پنج بار برای اهل رحمتش (افراد شایسته رحمت) گوارا نموده است.
مستدرک الوسایل ، ج ۱، ص ۱۷۰
بِالصَّلاهِ یَبلُغُ العَبد إلَی الدَّرَجَهِ العُلیاءِ لأنَّ الصَّلاهَ تَسبِیحٌ و تَهلِیلٌ و تَحمِیدٌ و تَکبِیرٌ و تَمجِیدٌ و تَقدِیسٌ و قُولٌ و دَعوهٌ
به وسیله نماز بنده به درجه عالی و مقام والا می رسد، زیرا نماز تسبیح و تهلیل و تحمید وتکبیر و تمجید و تقدیس الهی است ، نماز قول حق و دعوت به سوی حق می باشد.
بحار الانوار، ج ۸۲ ص ۲۳۲ جامع احادیث الشیعه، ج۴
مردی محضر مبارک امیرالمومنین مشرّف شده و عرض کرد :
یا امیرالمومنین : من از خواندن نماز شب محروم هستم ، چه کار کنم؟
امیرالمومنین (علیه السلام) فرمودند :
گناهانت تو را مقیّد و ممنوع از خواندن از خواندن نماز شب کرده اند.
همچنین امام صادق (علیه السلام) فرموده :
شخص یک دروغ می گوید و به واسطه آناز خواندن نماز شب محروم می گردد ، وقتی از نماز شب محروم شد ، از رزق و روزی نیز محروم می گردد.
علل الشرایع باب 83 ص 177
با تشکر از همگروهی های همفکرم...