تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کارگاه دوهفته ای نمازصبح اول وقت(عید تا عید)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
به نام خداوند سبحان
سلام.

عوامل سلب توفیق نماز صبح و نماز شب:

عوامل مادی
:
  • فقدان برنامه‌ریزی و نظم در زندگی
  • پرخوری در شب
  • غرق شدن در مسایل مادی و دنیویی
  • خوردن غذاهای نامناسب در شب
عوامل معنوی:
  • ضعف در خداشناسی
  • گناه
  • ضعف اراده
توضیحات بیشتر

بسم الله الرحمن الرحیمامروز یه چیزی بگم که خیلی مستقیم به نماز ربط ندارهواسه نماز صبح که از خواب پا میشیم،قبل از هر کاری به امام زمان علیه السلام،سلام و عرض ادب کنیم.بالاخره ایشون زنده هستند و صدای ما رو میشنوندوقتی سلام میدیم ،از درون باور میکنیم که ایشون زنده اند و کم کم در اعمالمون تاثیر میذاره

السلام علیک یا حجة الله علی خلقه
حضرت امام صادق (علیه السلام) می فرمایند:

لا تَنال ُ شَفاعَتُنا مَنِ استَخَفَّ بِالصَّلوة
شفاعت ما به کسی که نمازش را سبک می شمارد نمی رسد

مقصود از سبك شمردن نماز، اهميت ندادن به آن است. يكى از مصاديق سبك شمردن نماز اين است كه شخص گاهى نماز را ترك می‏كند و يا با نداشتن عذر شرعى، نماز را از اول وقت به تأخير می‏اندازد هم چنين با سرعت زياد خواندن، ركوع و سجود را صحيح و درست انجام ندادن، قرائت و اذكار را بدون توجه و غلط خواندن، شرايط نماز (مثل طهارت، قبله شناختن، وقت و ...) را رعايت نكردن، با بودن مسجد و جماعت نماز را فرادا خواندن و ...
نقل قول:
آمارها نشون می ده که بد جور داریم افت می کنیم.!!!!!!!!!!!!!
[تصویر: sad.png]

من هم این چند روزه شدم پای ثابت این افت !!! Sad

تمام مشکلم هم اینه ک شبا دیر می خوابم، بعد صبح ک ساعتم زنگ میزنه، خوابالو خوابالو پا میشم خاموشش می کنم، بدون اینکه متوجه بشم!

پیشنهادم اینه ک دوستانی ک شماره همدیگه رو دارن، صبح ها زنگ بزنن ب همدیگه، بیدار کنن همدیگه رو ...!
به نام خدا

سلام

خداوند متعال در سوره بقره،آیه45 فرموده است:

وَاسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ وَإِنَّهَا لَكَبِيرَةٌ إِلاَّ عَلَى الْخَاشِعِينَ

از صبر و نماز يارى جوييد و به راستى اين [كار] گران است مگر بر فروتنان !!!
.
.
.
اگر نماز یاری دهنده است،اگر در مشکلات می توان به نماز هامان رجوع کنیم و گره از کارهامان باز کنیم و . . .

پس چرا نماز های روزانه مان تاثیری در قرب و آرامش زندگی ها و روز مرگی هامان ندارد؟!

یا حرف خداوند در قرآن جای تردید دارد . . .

و یا اینکه ما نمازهامان نماز نیست!!!
ببخشید من چند روزی مسافرت بودم ، نتونستم به سایت سر بزنم به همین خاطر فک کنم 2 بار تو نظر سنجی شرکت نکردم ، روز گروهمم پست نذاشتم ، با اجازتون الان میذارم

نماز جماعت در صبح

پیامبر (ص ) :لان اصلی الصبح فی جماعة احب الی من ان اصلی لیلتی حتی اصبح

اگر نماز صبح را به جماعت بخوانم ، در نظرم محبوبتر ازعبادت و شب زنده داری تا صبح است .
( کنز العمال ، ج 8، حدیث 22792 )
ببخشید من عضو هیچ کدوم از گروهها نبودم
چند وقت پیش یه کلیپ دیدم از آپارات هر چند که منبع حدیثش از کتب اهل سنت (صحیح بخاری) بود اما خیلی جالبه حتما ببینید
http://www.aparat.com/v/5agft

این هم جالبه هر کی نماز صبح قضا داره حتما ببینه
http://www.aparat.com/v/eFSY2

بسم الله
(۲/خرداد/۹۳ ۱۱:۲۷)السا نوشته است: [ -> ]تمام مشکلم هم اینه ک شبا دیر می خوابم، بعد صبح ک ساعتم زنگ میزنه، خوابالو خوابالو پا میشم خاموشش می کنم، بدون اینکه متوجه بشم!

پیشنهادم اینه ک دوستانی ک شماره همدیگه رو دارن، صبح ها زنگ بزنن ب همدیگه، بیدار کنن همدیگه رو ...!
سلام علیکم
خب ،خدا رو شکر که شما مشکل را میدانید،پس به حل مشکل بپردازید ،نه اینکه از دیگران بخواهید مشکلتان را حل کنند.
فکر کنید ساعت 4 و ربع (اذان به افق تهران) صدای تلفن فضای خانه را پر کند ،میدانید ممکن است در دیگران ترس و وحشت و نگرانی ایجاد نمایید.
شبها عادت بدهید که زودتر بخوابید.
کمتر بخورید.
کمتر فکر و خیال به مخیله خود راه دهید.
بیشتر در موقع خواب ذکر بگویید و زیاد صلوات بفرستید.
از آیه آخر سوره کهف کمک بگیرید که بسیار مجرب است.

از امام صادق (علیه السلام) روايت شده كه ايشان فرمودند : هر كس هنگام خوابيدن آيه آخر سوره كهف را بخواند هر ساعتي بخواهد از خواب بيدار مي شود
.
حضرت صاحب الامر (صلوات الله علیه) را واسط بین خود و خدا قرار دهید تا به آبروی ایشان عنایتی شود و نمازهایتان و اعمالتان مقبول درگاه احدیت قرار گیرد.

موفق باشید و خدایی .
نقل قول:
سلام علیکم

خب ،خدا رو شکر که شما مشکل را میدانید،پس به حل مشکل بپردازید ،نه اینکه از دیگران بخواهید مشکلتان را حل کنند.

فکر کنید ساعت 4 و ربع (اذان به افق تهران) صدای تلفن فضای خانه را پر کند ،میدانید ممکن است در دیگران ترس و وحشت و نگرانی ایجاد نمایید.
سلام
این ی طرح کلی بود، نه درخواستی برای بیدارسازی بنده!!!!!!
خب اون وحشت رو هم میشه با حذف صدای زنگ گوشی برطرف کرد!
ویبره رو دست کم نگیرید! توانایی بالایی تو بیدار کردن داره ... ی بار امتحان کنید

نقل قول:
شبها عادت بدهید که زودتر بخوابید.

کمتر بخورید.
کمتر فکر و خیال به مخیله خود راه دهید.
بیشتر در موقع خواب ذکر بگویید و زیاد صلوات بفرستید.
از آیه آخر سوره کهف کمک بگیرید که بسیار مجرب است.

از امام صادق (علیه السلام) روايت شده كه ايشان فرمودند : هر كس هنگام خوابيدن آيه آخر سوره كهف را بخواند هر ساعتي بخواهد از خواب بيدار مي شود
.
حضرت صاحب الامر (صلوات الله علیه) را واسط بین خود و خدا قرار دهید تا به آبروی ایشان عنایتی شود و نمازهایتان و اعمالتان مقبول درگاه احدیت قرار گیرد.

موفق باشید وخدایی
.
بله دقیقا همینطوره ... مخصوصا اون آیه آخر سوره کهف خیلی خیلی موثره
-->>
قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَىٰ إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ ۖ فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا

بگو: «من فقط بشری هستم مثل شما؛ (امتیازم این است که) به من وحی می‌شود که تنها معبودتان معبود یگانه است؛ پس هر که به لقای پروردگارش امید دارد، باید کاری شایسته انجام دهد، و هیچ کس را در عبادت پروردگارش شریک نکند!
(۲/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۷)السا نوشته است: [ -> ]سلام
این ی طرح کلی بود، نه درخواستی برای بیدارسازی بنده!!!!!!
خب اون وحشت رو هم میشه با حذف صدای زنگ گوشی برطرف کرد!
ویبره رو دست کم نگیرید! توانایی بالایی تو بیدار کردن داره ... ی بار امتحان کنید
خوبه که صدای زنگ.اینجوری بطور غیر مستقیم همه ی اعضای خانواده در طرح شرکت میکنن.Big Grin
ثوابم داره.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع