شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اول بايد تشكر كنم از همه دست اندر كاران محترم اين طرح، به نظرم شيوه اجرا خوبه. بايد با حل يه مسئله سبك شروع كرد بعد به مرور بهش پيچيدگي اضافه كرد.
اول وقت خوندن نماز صبح سخت نيست. در واقع قدم اول رو ساده، خوب و قابل اجرا برداشتيد.
قدم دوم مراقبت و مداومت تو اين كاره تا تبديل بشه به ملكه. مسئله بعدي كه بايد بعد از اين طرح اجرا بشه ارائه شيوه مداومت و سنجش اونه.
قدم سوم، به شكل خيلي ساده، گسترش دادن اين كار به يه محدوده سختتر مثل نماز مغرب و عشاست. (بعد از اجراي موفق دو قدم قبل)
قدم چهارم مراقبت و مداومت در اول وقت خوندن نماز مغرب و عشاست تا تبديل به ملكه بشه.
قدم پنجم نماز ظهر و عصره كه بايد اول وقت خونده بشه.
قدم ششم مراقبت و مداومت در اول وقت خوندن نماز ظهر و عصره تا تبديل به ملكه بشه.
قدم هفتم تبديل نماز ظهر و عصر اول وقت ملكه شده، به نماز ظهر و عصر اول وقت به جماعت تو مسجده.
قدم هشتم مراقبت و مداومت در نماز اول وقت به جماعت تو مسجده تا ملكه بشه
قدم نهم تبديل نماز اول وقت مغرب و عشا، به نماز اول وقت مغرب و عشا به جماعت تو مسجده.
قدم دهم مراقبت و مداومت در نماز اول وقت مغرب و عشاي به جماعت تو مسجده تا ملكه بشه
قدم يازدهم (سختترين قدم) تبديل نماز صبح اول وقت به نماز صبح اول وقت تو مسجده.
قدم دوازدهم مراقبت و مداومت در نماز اول وقت صبح به جماعت تو مسجده تا ملكه بشه
پ.ن.
هر كدوم از اينها يه كارگاه لازم داره تا به مرور جا بيافتن.
بسم الله
سلام علیکم
شیطان در کمین نماز، روزه و کارهای خیر است،
در کنار خیر می نشیند و وسوسه میکند . خودش گفته :
لَاقعُدنَّ لَهُم صراطَکَ المُستقیم
من در کمین راه راست تو مینشینم کمین میکنم و نمیگذارم عبور کنند.
مرکز فساد و گناه شیطان است .
حال جوابی داری برای به تاخیر انداختن نماز
موفق باشید و
خدایی .
امیرالمومنین علیه السلام:
کسى که درجایگاه نمازش بنشیند، و به ذکر خداى تعالى و به تعقیبات بپردازد خداوند فرشته اى را بر او مأمور و موکل مى گرداند که به وى مى گوید: اى نمازگزارى که مشغول به دعا هستى ، به شرف و کرامت و فضیلت خود بیفزا (یعنى بیشتر و زیادتر دعا کن ) که از براى تو حسنات ثبت مى گردد و سیئات و بدیهایت محو و نابود مى شود و درجات براى تو افزون مى گردد و این گفتگو ادامه دارد تا وقتى که او از دعا و تعقیباتش فارغ شود.
(دعائم الاسلام ، ج ۱ ص ۱۶۵)
سلام
خوش بحالتون... قدر این کارگاه رو بدونید، من متاسفانه اون روزی که این تاپیک ایجاد شد به اینترنت دسترسی نداشتم...
التماس دعا جمیعاً...
بسم الله الرحمن الرحیم
لا يزال الشيطان ذعراً من المؤمن ما حافظ علي الصلوات الخمس، فاذا ضيعهن تجرء عليه، فادخله في العظائم.
«شيطان همواره از مؤمن، هراسان و ترسان است تا آن هنگام که او مراقبت انجام کامل نمازهاي پنجگانه باشد، پس هر گاه او، آن نمازها را تباه سازد (مانند اينکه بدون شرائط و باشتاب انجام دهد) شيطان بر او جرئت مي يابد، و او را به گناهان بزرگ وادار مي سازد.»
(وسائل الشيعه، ج3، ص19)
سلمان مي گويد: در محضر رسول خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) در سايه ي درختي به سر مي برديم، آن حضرت، شاخه اي از آن درخت را گرفت، و آن را تکان داد، برگ هاي آن ريخته شد، به حاضران فرمود: «آيا از من نمي پرسيد اين چه کاري بود که کردم؟».
گفتيم: «اي رسول خدا! علت اين کار را به ما خبر بده»، فرمود:
ان العبد المسلم اذا قام الي الصلاة تحتاتت عنه خطاياه کما تحتاتت ورق هذه الشجرة.
«همانند بنده ي مسلمان، هرگاه به نماز ايستاد، گناهان او مي ريزد، همان گونه که برگهاي اين درخت مي ريزد».
(امالي شيخ طوسي، ج1، ص170)
بسم الله
.
.
ان شاالله خواب مانده هامون هر روز کمتر وکمتر شود .
.
.
===================================================
..ضمن تشکر از برادر عزیزم حسن عزتی ، از این به بعد خانم bahar به بنده در کارگاه کمک خواهند کرد.
از ابتدا قرار بود خانم bahar در کارگاه به من کمک کنند،که به دلیل سفری که براشون پیش اومد،نتونستن نیمه اول کارگاه رو باشن و از برادر عزیز حسن عزتی کمک گرفتیم،
برای سلامتی هر دو بزرگوار یه صلوات بفرستید.
.
.
نظر سنجی به روز شد.
لطفا در صورتی که در نظر سنجی شرکت کردید زیر پست تشکر بزنید.
.
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
خطبه 199 نهج البلاغه :
رِجَالٌ مِنَ اَلْمُؤْمِنِينَ اَلَّذِينَ لاَ تَشْغَلُهُمْ عَنْهَا زِينَةُ مَتَاعٍ وَ لاَ قُرَّةُ عَيْنٍ مِنْ وَلَدٍ وَ لاَ مَالٍ يَقُولُ اَللَّهُ سُبْحَانَهُ رِجالٌ لا تُلْهِيهِمْ تِجارَةٌ وَ لا بَيْعٌ عَنْ ذِكْرِ اَللَّهِ وَ إِقامِ اَلصَّلاةِ وَ إِيتاءِ اَلزَّكاةِ وَ كَانَ رَسُولُ اَللَّهِ ص نَصِباً بِالصَّلاَةِ بَعْدَ اَلتَّبْشِيرِ لَهُ بِالْجَنَّةِ لِقَوْلِ اَللَّهِ سُبْحَانَهُ وَ أْمُرْ أَهْلَكَ بِالصَّلاةِ وَ اِصْطَبِرْ عَلَيْها فَكَانَ يَأْمُرُ بِهَا أَهْلَهُ وَ يَصْبِرُ عَلَيْهَا نَفْسَهُ
گروهى از مؤمنان كه زينت و متاع اين جهان، و چشم روشنى آن يعنى فرزندان واموال آنان را به خود مشغول نداشته، حق نماز را خوب شناخته اند،خداوند سبحان مي گويد:«مردانى هستند كه تجارت و داد و ستد آنان را، از ياد خدا، و بر پا داشتن نماز و پرداخت زكات باز نمى دارد»(نور-237)
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بعد از بشارت به بهشت، خويش را در مورد نماز به تعب و مشقت انداخته بود، زيرا خداوند به او فرموده بود:«خانواده خويش را به نماز فرمان ده، و در برابرآن شكيبا باش(طه-132.)
لذا آن حضرت در پى اهل بيت خود را به نماز امر مى كرد و خود نيز درانجام آن شكيبائى داشت.
به نام خدا
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :
کسی که نماز صبــح نخواند قـــــــرآن از او بیــــزار است.
هرکه نماز ظـــهر بجا نیاورد پیامبران الهی از او بیـــزارند.
هرکه نمـاز عصــــر را ترک کند فـــرشتگان از او بیــــزارند.
هرکه نمـــــــــاز مغـــرب نخواند دیــــن از او بیــــزار است.
هرکه نماز عشارا ترک کند خدای جهان از او بیزار است.
(اسرار الصلوه/ص۳۴)
![[تصویر: 19090048628751900657.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/19090048628751900657.jpg)
به فكر نمازت باش، مثل شارژ موبایلت!
با صدای اذان بلند شو، مثل صدای موبایلت!
از انگشتانت برای اذكار استفاده كن، مثل صفحه كلید موبایلت!
قرآن را هم همیشه بخوان، مثل پیامهای موبایلت و ...