تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ضرب ‌و شتم «الهام چرخنده» به جرم تبریک گفتن عید به رهبری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
آخرش یه حرف جالبی زد :
از سال 79 وارد سینما شدم اما فکر میکنم دیگر تصویرم را نبینید،چون برایم پیام فرستاده بودند که خانم چرخنده،سینمای ما جای چنین زنانی نیست...برایم این سوال به وجود آمد که فضای فرهنگی ما جای چه نوع زنانی است؟؟
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۶:۴۰)soshiant نوشته است: [ -> ]اما برای یک سینماگر زن این کار بسیار بزرگه چون داره موقعیت شغلی خودش رو به خطر میندازه .

سلام،

مشکل سینمای ایران هم همینه دیگه ... بجای اینکه اون طرفی ها احساس خطر کنن، این طرفی ها باید احساس خطر کنن !!!!!!!!!!!!!!!!! Angry

واقعاً حرف جالبی زدن، که فرهنگ ما هم نیاز به 9 دی داره. آقا جون بریزید بیرون این نخاله ها رو ... هرکی جمهوری اسلامی و ولایت فقیه رو قبول نداره بریزید بیرون ... از چی میترسید ازینکه هیشکی نمونه !!! به درک !!! خیلی فیلمای خوبی میسازن !!! والا هرچی فیلم پر فروش و مردم پسند هم که هست واسه کارگردانا و بازیگرای ارزشی ـه.

بعد از 30 سال هنوز یه ساختار درستی نتونستن تعریف کنن که 4تا بازیگر مثل این خانوم تو سینما داشته باشیم. و نتونستن فضا رو جوری عوض کنن که اگه 4 نفر دیگه هم با ایشون هم عقیده هستن بتونن راحت و بدون ترس حرفشون رو بزنن. Angry

واقعاً که ایران نیاز به انقلاب فرهنگی دومی داره.
سلام

واقعا بعد از شنیدن صحبت هاش متوجه شدم که از ظاهر افراد نمیشه در موردشون قضاوت کرد.
نمیدونم اونایی که به این خانم حمله یا توهین کردند به چی فکر میکنن؟ اصلا شعور دارند؟ اگه با عقایدش مشکل داری ایرانی که هست. خاک برسرتون که نه میفهمید شیعه چیه نه میفهمید مسلمون چیه نه حتی می فهمید هم وطن یعنی چی. همش هم ادعای ایرانی بودنو تمدنو روشن فکریو کوفتو زهرمار میکنید.
فلان بازیگر تو فیلمی که خوششون نمیومد بازی کرد بهش فحش بدو بیراه گفتن بهش حمله کردند
فلان فیلم فروش کرده از کارگردان خوششون نمیاد به کارگردان و به بیننده هاش توهین میکنن
این یکی هم که عید تبریک گفته! زدنش
بعدی...؟؟؟
عینهو زامبی به هرکی که شکل خودشون نباشه حمله میکنن!!!

به این خانم گفتن سینما جای بازیگرایی مثل شما نیست یاد حرف سلحشور افتادم که گفته بود بازیگرای سینما (البته نه همشون) یه پا آنجلینا جولین.احتمالا همونا گفتن سینما جای امثال چرخنده نیست!

ببینید سینما و هنر دست کیا افتاده.
خیلی روی این موضوع مانور ندین...
بنده خودم بارها و بارها همسر ایشون رو توی شبکه مهاجر میدیدم...
هی میخواستم چیزی نگم، گفتم عنوان کردنش شاید چیز جالبی نباشه...
اما همسر ایشون یعنی آقای فرشید نوابی توی شبکه منافقین حضور داشتن.
زیاد گول خیلی خبرها رو نخورین...
ممکن هم هست که راست باشه ها!!!
اما مهم شدن این قضیه به ضرر ماست.
چه راست و چه دروغ بهترین کار اینه که اصلاً این موضوع مهم نباشه که اگه دروغ بود نتونه فردا چهار نفر دیگه رو گردو گردو با خودش همراه کنه...
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۰۳)moze84 نوشته است: [ -> ]خیلی روی این موضوع مانور ندین...
چه راست و چه دروغ بهترین کار اینه که اصلاً این موضوع مهم نباشه که اگه دروغ بود نتونه فردا چهار نفر دیگه رو گردو گردو با خودش همراه کنه...
من نمیفهمم این موضوع چه ارتباطی داشت با بحث؟!
یک انسان به خاطر حمایت از ارزش های دینیش،مورد ضرب و شتم قرار گرفته،اون وقت این طور باید برخورد بشه؟؟
آدم یاده عاشورا میفته دشمنانی که مثل حیوان بودن
این نشون میده ما راه انبیا رو میریم
این بحثی که فرمودید در مورد شبکه منافقین رو لطفا مستند بیان کنید. تا جاییکه بنده جستجو کردم ایشون خارج از دنیای سینما و تلویزیون فعالیتی نداشته و نداره

ضمنا گذشته از این ظاهرا طلاق هم گرفتن!

منم دوستان بهم گفتن که ایشون و شوهرشون تو شبکه مهاجر تی وی مجری بودن ، دیگه نمیدونم !!!

البته به قول امام (رحمة الله علیه) میزان حال فعلی افراد است

گرچه الان هم مثل اینکه طلاق گرفتن
ببخشید من که از خودم درنمیارم ، شما یه سرچ کن متوجه میشید
راجع به شبکه مهاجر هم سرچ کنید
ایشون و همسرشون در شبکه ی مهاجر مجری بودن و اصلا هم برنامه هاشون جالب نبود و من هر وقت میدیدم میگفتم این شبکه مجوز ایران رو داره یا نه ؟ به خاطر پوشش خانوم هاش.
یه برنامه ی مسخره هم داشتن ستاره ی مهاجر یادم نیست گویا واسه موسیقی بود .
الان هم تو فرکانس ها نمیبینم این شبکه رو که بهتر. چرت و پرتی بیش نبود.
شرایط الان هم پیچیدست.مثل یه بازی .
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع