۲۷/اردیبهشت/۹۳, ۱۴:۲۱
۳/خرداد/۹۳, ۰:۰۳
بسم الله الرحمن الرحیم
الهام چرخنده که به عنوان مجری طرح پروژه یار دوازدهم در حمایت از بازیکنان تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۱۴ انتخاب شده بود، به دلیل هجمه برخی افراد از این سمت استعفا داد.
پیگیری خبرنگار جهان نیوز حاکی از این است که برخی از هنرمندان نسبت به حضور الهام چرخنده به عنوان مجری این طرح اعتراض داشتند و گفته اند اگر وی مجری طرح باشد ما در این پروژه حضور نخواهیم یافت. این پروژه برای شبکه خانگی است.
محمد حسین لطیفی کارگردان پروژه بر حضور الهام چرخنده تاکید داشته و گفته است که علاوه بر سمت مجری طرح، برنامه ریزی کار را نیز به عهده بگیرد.
پیگیری های خبرنگار جهان حاکی از آن است که الهام چرخنده علت استفعایش را عدم حاشیه سازی برای حضور موفق تیم ملی فوتبال در جام جهانی اعلام کرده است و گفته است هدف، موفقیت تیم ملی است و اگر با حضور من به پروژه ضربه وارد می شود من کناره گیری می کنم.
منبع
الهام چرخنده که به عنوان مجری طرح پروژه یار دوازدهم در حمایت از بازیکنان تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۱۴ انتخاب شده بود، به دلیل هجمه برخی افراد از این سمت استعفا داد.
پیگیری خبرنگار جهان نیوز حاکی از این است که برخی از هنرمندان نسبت به حضور الهام چرخنده به عنوان مجری این طرح اعتراض داشتند و گفته اند اگر وی مجری طرح باشد ما در این پروژه حضور نخواهیم یافت. این پروژه برای شبکه خانگی است.
محمد حسین لطیفی کارگردان پروژه بر حضور الهام چرخنده تاکید داشته و گفته است که علاوه بر سمت مجری طرح، برنامه ریزی کار را نیز به عهده بگیرد.
پیگیری های خبرنگار جهان حاکی از آن است که الهام چرخنده علت استفعایش را عدم حاشیه سازی برای حضور موفق تیم ملی فوتبال در جام جهانی اعلام کرده است و گفته است هدف، موفقیت تیم ملی است و اگر با حضور من به پروژه ضربه وارد می شود من کناره گیری می کنم.
منبع
۳/خرداد/۹۳, ۱۳:۵۰
این دو بازیگر معلوم شدن دیگه هم تهمت و اینها نیس :
هانیه توسلی
مهتاب کرامتی
هانیه توسلی
مهتاب کرامتی
۳/خرداد/۹۳, ۱۸:۱۰
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۱)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]یکی تو پیام خصوصی به من بگه این 2بازیگر کیا هستنهوشنگ مرادی کرمانی بوده
البته اگر اینجا هم گفتیم مشکلی نیست
با
محمد علی کشاورز
تهمت هم نیست...
شوخیه!!

۴/خرداد/۹۳, ۱۰:۵۷
رحمت بر بانوی سرو قامت.خدا به شما نور عطا کند.
۲/مرداد/۹۳, ۲۳:۲۰
واقعا اونور آبیها چی فکر کردن.... براشون متاسفم در حد تیم ملی....
ما از اینجور هنرمندامون حمایت میکنیم..
ما از اینجور هنرمندامون حمایت میکنیم..
۲/مرداد/۹۳, ۲۳:۲۹
اوه اوه!دشمنان مابااین کارهاضعف خودشون رونشون میدن ونقطه ضعف دست مامیدن.امیدوارم این خانم بازیگرهم ازمشکلات پیش اومده ناراحت نباشن چراکه درعوضش دردل ملت جاباز کردن