تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ضرب ‌و شتم «الهام چرخنده» به جرم تبریک گفتن عید به رهبری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
یکی تو پیام خصوصی به من بگه این 2بازیگر کیا هستن
البته اگر اینجا هم گفتیم مشکلی نیست
بسم الله الرحمن الرحیم

الهام چرخنده که به عنوان مجری طرح پروژه یار دوازدهم در حمایت از بازیکنان تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۱۴ انتخاب شده بود، به دلیل هجمه برخی افراد از این سمت استعفا داد.

پیگیری خبرنگار جهان نیوز حاکی از این است که برخی از هنرمندان نسبت به حضور الهام چرخنده به عنوان مجری این طرح اعتراض داشتند و گفته اند اگر وی مجری طرح باشد ما در این پروژه حضور نخواهیم یافت. این پروژه برای شبکه خانگی است.

محمد حسین لطیفی کارگردان پروژه بر حضور الهام چرخنده تاکید داشته و گفته است که علاوه بر سمت مجری طرح، برنامه ریزی کار را نیز به عهده بگیرد.

پیگیری های خبرنگار جهان حاکی از آن است که الهام چرخنده علت استفعایش را عدم حاشیه سازی برای حضور موفق تیم ملی فوتبال در جام جهانی اعلام کرده است و گفته است هدف، موفقیت تیم ملی است و اگر با حضور من به پروژه ضربه وارد می شود من کناره گیری می کنم.

منبع
این دو بازیگر معلوم شدن دیگه هم تهمت و اینها نیس :
هانیه توسلی
مهتاب کرامتی
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۱)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]یکی تو پیام خصوصی به من بگه این 2بازیگر کیا هستن
البته اگر اینجا هم گفتیم مشکلی نیست
هوشنگ مرادی کرمانی بوده
با
محمد علی کشاورز

تهمت هم نیست...

شوخیه!!

Big GrinBeardBig Grin
رحمت بر بانوی سرو قامت.خدا به شما نور عطا کند.
بچه ها این دو تا کلیپ الهام چرخنده رو ببینید :
کلیپ
واقعا اونور آبیها چی فکر کردن.... براشون متاسفم در حد تیم ملی....
ما از اینجور هنرمندامون حمایت میکنیم..
اوه اوه!دشمنان مابااین کارهاضعف خودشون رونشون میدن ونقطه ضعف دست مامیدن.امیدوارم این خانم بازیگرهم ازمشکلات پیش اومده ناراحت نباشن چراکه درعوضش دردل ملت جاباز کردن
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع