تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ضرب ‌و شتم «الهام چرخنده» به جرم تبریک گفتن عید به رهبری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سینما جای چه جور زن هایی است ؟
لیلا حاتمی و بهاره رهنما سایر محبان گلشیفته و گلشیفته صفتان ؟
جمله ی عالی گف
خیلی دوست دارم بدونم کدوم هنرمندی معترض شده به این خانوم ؟
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۵۷)bidel نوشته است: [ -> ]من اصلا نظر خوبی نسبت به این بازیگر نداشتم. خوب شد این چیزا رو در موردش نوشتید
فکر می کردم ایشون هم یکی هست مث بقیه.
دسستون درد نکنه نظرم در موردش عوض شد
مشکل ما اینه که راحت در مورد بقیه قضاوت می کنیم..
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۶)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]سینما جای چه جور زن هایی است ؟
لیلا حاتمی و بهاره رهنما سایر محبان گلشیفته و گلشیفته صفتان ؟

اگه اسم افراد رو نیاریم بهتره ... چون ما از دل بقیه که با خبر نیستیم. هرچند رفتار تقریبا گویای افکار هست ولی بازم اگه اسم نبریم بهتره.

فردی مثل گ.ف. که معلوم الحال هست. اما از دیگرانی که هنوز به درجۀ معلوم الحالی نائل نشدن، اگه صحبت نکنیم به نظرم بهتر هست.
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۱۴)MaTeY نوشته است: [ -> ]

اگه اسم افراد رو نیاریم بهتره ... چون ما از دل بقیه که با خبر نیستیم. هرچند رفتار تقریبا گویای افکار هست ولی بازم اگه اسم نبریم بهتره.

فردی مثل گ.ف. که معلوم الحال هست. اما از دیگرانی که هنوز به درجۀ معلوم الحالی نائل نشدن، اگه صحبت نکنیم به نظرم بهتر هست.
اصلا هم بهتر نیست

از نظر من
باید تکلیفمون با بعضی ها مشخص بشه
بعضی ها زیادی خاکستری اند
خودی و نخودی باید معلم بشه
ناراحتم که این حرف می زنما اما نهخودشون کار رو به این مرحله رسوندن کارد رو به استخون رسوندن
اینا همونایی هستن که پشت سر امام حسین به جاش و اس راه فرار نماز میخونن و س سفره ی یزید خم و راست میشن
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۷)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]اصلا هم بهتر نیست

از نظر من
باید تکلیفمون با بعضی ها مشخص بشه
بعضی ها زیادی خاکستری اند

بعله، باید تکلیف با بعضی ها روشن بشه، اما وقتی از حالت خاکستری در اومدند و خدایی نکرده سیاه شدند.

شما میتونید قسم بخورید که در آینده ماجرایی که برای خانم چرخنده بوجود اومده برای یکی از اون 2 فردی که اسمشون رو بردید بوجود نمیاد ؟!؟ مگه اینکه از اولیاء الله باشید !

تو زمینۀ سیاست هم همینطوره ... شما می بینید که خیلی افراد رو با اینکه همۀ مردم میدونن چه کارایی کردن و میکنن و رفتار و اعمال و موضع گیری هاشون هم در حال حاضر نشون میده، باز هم امام خامنه ای با صبر و متانت و ... باهاشون برخورد میکنن. چرا چون هنوز در وضعیت خاکستری قرار دارن. حتی بعضی مواقع افرادی که در وضعیت سیاه قرار می گیرن هم مورد لطف ایشون و نظام قرار می گیرن، نمونش همین سران فتنه.

ما هم باید از ایشون یاد بگیریم به نظرم.

پس همونطور که عرض کردم خدمتتون اگه اسمی برده نشه ، بهتره.
البته توجه کنید

نباید طوری رفتار کنیم که افراد هل داده بشن بغل دشمن

فکر کردید موضع گیری های امام چرا انقدر به قول بعضی جاهلا معتدلانس؟

ایشون طوری رفتار میکنن که اگر کسی لجوج نباشه دلش نرم بشه و برگرده

همین رویش هایی که از سال 88 به این طرف رخ داد برای همین مسائله

چون یسری حقیقتا خبر ندارند

روشنگری بشه برمی گردند
البته منظورم از خاکستری اونایی نیس که تکلیفشن با خدشن مشخص نیس نه
منظور اون منافقان عزیز هستن
که اگه آب باشه شناگرای خوبین
همونایی که پشت پرده هستن و آشتی زدن به دامن عفت سینما
هر دم از اين باغ بري مي رسد. اگر سينماي ما جاي اون جور زنها (خانوم چرخنده) نيست جاي اين جور زنهاست.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
۲ تن از بازیگران مشهور سینما و تلویزیون در یک پارتی شبانه دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا، شامگاه پنجشنبه در یکی از خانه‌های شمال تهران پارتی برگزار شد که سر و صدای زیاد آن موجب شد تا همسایگان با پلیس تماس بگیرند. ماموران پلیس پایتخت پس از حضور در محل نسبت به دستگیری افراد حاضر در این پارتی اقدام کردند که در میان دستگیرشدگان ۲ تن از بازیگران مشهور سینما و تلویزیون به نام‌های "ه - ت" و "م - ک" نیز با وضعی نامناسب به چشم می‌خوردند.

دستگیرشدگان شب گذشته را در بازداشت به سر بردند و طبق روال قانونی تحویل مراجع قضایی می‌شوند. از این افراد ۱۸ بطری مشروبات الکلی کشف و ضبط شده است.
http://www.alef.ir/vdca6inum49nu01.k5k4.html?226715
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شما اصلاً خودتون رو ناراحت نكنيد به همون شدتي كه با دست اندر كاران مفسد برنامه سمت خدا برخورد شد كميته اي تشكيل شده و قراره با اين جرثومه هاي فساد هم برخورد بشه. اين شخصيت ها از اين به بعد براي ما برنامه نخواهند شاخت. شما بد به دلتون راه نديد.
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۳۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]
در میان دستگیرشدگان ۲ تن از بازیگران مشهور سینما و تلویزیون به نام‌های "ه - ت" و "م - ک" نیز با وضعی نامناسب به چشم می‌خوردند.
م - ک یا م - گ ؟!!Wink
هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع