تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ++حال روحیم خوب نیست++
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
انقدر حرص و جوش نزن میدونی من چقدر توی درسام افتادم تا تونستم لیسانس بگیرم ....Big GrinBig Grin

مهم اینه که لیسانس رو گرفتم
(۷/خرداد/۹۳ ۱۶:۱۸)اميرمهدي نوشته است: [ -> ]اتفاقا منم نهایی دارم این 6 تایی که دادم تا الان همشو خراب کردمBig Grin از طرفی انقده تقلب میشه که خدا میدونه منم از دست همشون پیش خدا شکایت کردم چون واقعا بیدار خوابی کشیدم
ولی الان دیگه برام مهم نیس میخونم ومیرم امتحان میدم بقیه شو هم سپردم به خدا
درضمن جوش زدن نداره فقط 26 درصده کل کنکور که نیس که!!!!!!!!
آره امتحاناتو دارن سخت میگیرن و سایت آموزش پرورش اعلام کرده 65 درصد دانش آموزان افتادن دینی رو . . . من خودم امتحان دینی رو فکر میکردم میشم 19.25 ولی کلیدو که دیدم میشم 17 و 18 ! ! و من چقدر حرص خوردم سر دینی .
آدم بره خارج کشور با آرامش و بدون استرس درس بخونه خیلی بهتره.
چندتا آدمه بوققققققق اون بالا نشستن پولاشونو که میگیرن و سوالارو هم طرح میکنن و دیگه کاری با روحیات بچه ها ندارن.
نقل قول:
آره امتحاناتو دارن سخت میگیرن و سایت آموزش پرورش اعلام کرده 65 درصد دانش آموزان افتادن دینی رو . . . من خودم امتحان دینی رو فکر میکردم میشم 19.25 ولی کلیدو که دیدم میشم 17 و 18 ! ! و من چقدر حرص خوردم سر دینی .

[تصویر: 22.gif][تصویر: 26.gif]
نقل قول:
++حال روحیم خوب نیست++

میگه حال روحیم خوب نیست
[تصویر: 22.gif]
(۹/خرداد/۹۳ ۰:۵۰)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]آره امتحاناتو دارن سخت میگیرن و سایت آموزش پرورش اعلام کرده 65 درصد دانش آموزان افتادن دینی رو . . . من خودم امتحان دینی رو فکر میکردم میشم 19.25 ولی کلیدو که دیدم میشم 17 و 18 ! ! و من چقدر حرص خوردم سر دینی .
آدم بره خارج کشور با آرامش و بدون استرس درس بخونه خیلی بهتره.
چندتا آدمه بوققققققق اون بالا نشستن پولاشونو که میگیرن و سوالارو هم طرح میکنن و دیگه کاری با روحیات بچه ها ندارن.

من که خیلی شاکی ام
خدا واقعا جواب کاراشونو بده با این کارایی که از خوشون در میارن
به قول یه بزرگی" این نیز بگذرد" Smile
دلم به همین جمله خوشه
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع