|
++حال روحیم خوب نیست++
|
|
۲۳:۳۰, ۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یاران صمیمی
دوباره به کمکتون نیاز دارم . . . من همیشه جز بچه درسخوان های مدرسه بودم و الان امتحانهای نهاییمو خوب نمیدم . چون 26 درصد توی کنکور تاثیر داره ، امتحاناتو سخت میگیرن و جالب اینجاست دوستانم خوب میدن ![]() و چون روی درسم شدیدا حساسم از لحاظ روحی دارم داغون میشم . . . نمیدونم چیکار کنم این حساسیتم کم بشه چون فقط خودم دارم زجر میکشم بخاطر چندتا نمره . اصلا دوست ندارم اینطوری بمونم چونفقط دارم به خودم ضربه میزنم. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۹, ۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۳ ۰:۳۰ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
انقدر حرص و جوش نزن میدونی من چقدر توی درسام افتادم تا تونستم لیسانس بگیرم ....
![]() ![]() مهم اینه که لیسانس رو گرفتم |
|||
|
|
۰:۵۰, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۳ ۱۶:۱۸)اميرمهدي نوشته است: اتفاقا منم نهایی دارم این 6 تایی که دادم تا الان همشو خراب کردمآره امتحاناتو دارن سخت میگیرن و سایت آموزش پرورش اعلام کرده 65 درصد دانش آموزان افتادن دینی رو . . . من خودم امتحان دینی رو فکر میکردم میشم 19.25 ولی کلیدو که دیدم میشم 17 و 18 ! ! و من چقدر حرص خوردم سر دینی . آدم بره خارج کشور با آرامش و بدون استرس درس بخونه خیلی بهتره. چندتا آدمه بوققققققق اون بالا نشستن پولاشونو که میگیرن و سوالارو هم طرح میکنن و دیگه کاری با روحیات بچه ها ندارن. |
|||
|
|
۰:۵۶, ۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۳ ۱:۰۷ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول: ![]() ![]() نقل قول: میگه حال روحیم خوب نیست ![]() |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۳ ۰:۵۰)دختر خورشید نوشته است: آره امتحاناتو دارن سخت میگیرن و سایت آموزش پرورش اعلام کرده 65 درصد دانش آموزان افتادن دینی رو . . . من خودم امتحان دینی رو فکر میکردم میشم 19.25 ولی کلیدو که دیدم میشم 17 و 18 ! ! و من چقدر حرص خوردم سر دینی . من که خیلی شاکی ام خدا واقعا جواب کاراشونو بده با این کارایی که از خوشون در میارن به قول یه بزرگی" این نیز بگذرد" ![]() دلم به همین جمله خوشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

. اصلا دوست ندارم اینطوری بمونم چون

![[تصویر: 22.gif]](http://copypastekon.ir/files/yahooSmileys/22.gif)
![[تصویر: 26.gif]](http://copypastekon.ir/files/yahooSmileys/26.gif)