|
++حال روحیم خوب نیست++
|
|
۲۳:۳۰, ۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یاران صمیمی
دوباره به کمکتون نیاز دارم . . . من همیشه جز بچه درسخوان های مدرسه بودم و الان امتحانهای نهاییمو خوب نمیدم . چون 26 درصد توی کنکور تاثیر داره ، امتحاناتو سخت میگیرن و جالب اینجاست دوستانم خوب میدن ![]() و چون روی درسم شدیدا حساسم از لحاظ روحی دارم داغون میشم . . . نمیدونم چیکار کنم این حساسیتم کم بشه چون فقط خودم دارم زجر میکشم بخاطر چندتا نمره . اصلا دوست ندارم اینطوری بمونم چونفقط دارم به خودم ضربه میزنم. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۴, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
فکر می کنی داری خراب می کنی
ترسیدی بعد فکر می کنی خیلی اوضاعت خرابه چون داری با امتحانای داخل مدرسه مقایسه می کنی دستاتم تی توهم هستن وقتی نتایج میاد معلوم میشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این پیش بینی من بد اما بر فرض واقعا داری خراب می کنی یادت باشه اون قدر ها هم امتحان نهایی تی کنکور تاثیر نداره یعنی تاثیر منفی نداره تاثیر اگه داشته باشه مثل یه امتیاز مثبت می کشه بالا تو ر اگر هم معدلت زیر 14 بشه تاثیرش صفر هست یعنی حالت خنثی البته باز 14 هم یه پیش فرض بستگی به معدل بقیه داره در کل هر چی بشه آخر دنیا که نیس مهم تلاش کردنته نتیجه اصلا مهم نیس تلاش بکن که آخرش نگی ای کاش تلاش می کردم کم بیا نت ![]()
|
|||
|
|
۱۰:۱۴, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
حل این مسئله احتیاج به ریشه یابی داره
هزاران دلیل هست که میتونه باعث از دست دادن روحیه تو درس بشه مثل خانواده ، دوستان ، نتیجه نگرفتن تو چند تا امتحان قبل و ... این که شما میگید بقیه خوب میدن خودش یه دلیله . سر جلسه کنکور یه لحظه سرمو اوردم بالا دیدم رفیقام دارن تند تند حل میکنن ، تصمیم گرفتم دیگه پاشم برم واسه ساله دیگه بخونم ولی گفتم حالا تا اخرش میشینم . بعد که جوابا اومد فهمیدم از همشون بهتر شدم . من هر وقت میخواستم روحیه بگیرم میرفتم بیوگرافی دانشجوهای شریفو میخوندم ![]() شمام سعی کن متناسب با هدفت یه چیز انرژی زا داشته باشی راستی قهوه ام واسه درس خوندن خیلی خوبه ها هم حافظه موقتو قوی میکنه و هم یه روحیه کاذب میده واسه امتحانات خیلی خوبه . یا علی |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام وظیفه ی تو خوب درس خوندنه و تمام تلاشت را سر خوب امتحان دادن، حالا نتیجه چی بشه مهم نیست مهم اینه که تو تمام تلاشت را بکنی، نتیجه را به خدا واگذار کن... هر امتحان شروعی تازه است، وقتی امتحان یک درس را دادی از در مدرسه که بیرون رفتی فراموش کن چنین امتحانی داشتی تمام تلاشت را بگذار برای بعدی ها ،غم و غصه خوردن برای امتحانی که گذشته و دیگر هیچکاری از تو ساخته نیست فقط روحیه ات را تضعیف می کند و انرژی درس خواندن را می گیرد ... انشالله موفق باشی
|
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یادش بخیر
![]() دوست عزیز ما هم این دوران هارو گذروندیم...من خودم رشته ام ریاضی بود و یادمه خیلی استرس داشتم حتی سر امتحانای کلاسیم تو سال سوم....اما اون سال یه معلم فیزیک داشتیم یه حرف خیلی خوبی میزد...میگفت اصلا به حرف هیچ کس توجه نکنید...مثلا اینایی که میگن خیلی خوندن یا اینایی که میگن اصلا نخوندم!!! مقایسه ی هرکسی تنها با خودش درسته...یادمه همون سال سر امتحان فیزیک یکی از دوستام اومد گفت 11 دور کتابو خونده اما من 2 دقیقه مونده به امتحان تازه یه دورم تموم شد ) نتیجه اش هم این شد که من شدم 17 اون شد 13 !!! اصلا به حرف کسی توجه نکن و تلاشتو بکن و توکل کن به خدامطمئن باش بهترین رو بهت میده.... شاید تو همون لحظه فکر میکنی حقت این نبود و باید بهتر میشد اما یه روزی به یه جایی میرسی که میگی بهتر از این نمیشد اتفاق بیفته...تلاش و توکل همه ی اون چیزی بود که تو این 16 سال درس خوندنم جواب داده
|
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۳ ۲:۰۴)فانوس *7* نوشته است: ی تی کنکور تاثیر ندارهامتحان نهایی از امسال بطور کامل اعمال میشه.چه مثبت و چه منفی. من هم سال سوم مثل شما بودم و استرس زیادی داشتم و متاسفانه تاثیر گذاشت و من نتونستم نتایجه خوبی بگیرم ![]() پس با آرامش بخون مطمئنم امتحاناتو خوب میدی
|
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۳ ۱:۲۱)دختر خورشید نوشته است: متشکرم ازتون. . . ولی من دنبال اینم که چجوری روحیه اولمو به دست بیارم. . .!! نمی دونم چی بهت بگم که روحیه ات رو بدست بیاری چون خودم هم الان در وحشتناک ترین ، پر استرس ترین و پر فشارترین ( )زمان تحصیل و زندگیم هستم و هیچ راهی برای آرامش خودم ندارم .اما تنها چیزی که من رو سرپا نگه می داره اینه که اینم تموم میشه . و این وضعیت که من الان توشم تنها نتیجه رفتار و عمل خودمه . پس در پایین ترین سطح ممکن قبولش می کنم . و باهاش کنار میام .بنکته بعد اینکه ،ما ایرانی ها یه برگه تقلب بسیار موثر به نام ائمه داریم که خیلی راحت تو شرایط سخت می تونیم ازش استفاده کنیم . در کل برادرانه می گم : ولش کن ، گور باباش فوقش یه درصد پایین تر و بالاتر رشته ات که تجربی نیست داوطلب ها زیاد باشن . و فاصله ها کم . اصلا همه ی اینا به کنار بیشتر از 100 سال می خوایی تو این دنیا زندگی کنی ؟ به اندازه همین مقدار کمی که تو این دنیا هستی جوش این دنیا و چیزایی که بهش ربط دارن رو بزن . خلاص . !
|
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
راه حل من :
![]() من تستش کردم جواب میده
|
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
خورشید جون درس خوندن خیلی خوبی ولی ارزش نداره براش استرس داشته باشی.همین استرس باعث میشه هرچیزی هم خوندی یادت بره...
من خودم بیخیالترین آدم تو نمره گرفتن بودم و هستم.یعنی اگه تقلب هم ب دستم میرسید نمینوشتم ....در این حد .....فقط برام تموم کردن کتاب یا جزوه مهم بود میدونی چرا چون تجربه داشتم هروقت آخر جزوه رو نمیخوندم از همونجا سوال میومد... ....همه درسام و هم با نمره خوب پاس کردم زودتر از بقیه دوستامم تموم کردم... ......کلا بیخیال بشی بهتره ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
متشکرم از راهنماییتون . . .
امروز امتحان زبان داشتیم ، صبح داشتم دوره میکردم و من سرشار از استرس بودم ، مامانم واقعا نگرانمه و میگه الکی سلامتتو به خطر ننداز و با هدف اینکه 10 بگیری برو سر جلسه ، نمیخواد 20 بگیری برامون و رفتم فوق العاده سخت ولی از پسش براومدم و خوب دادم و من بیشتر نگران ثبت نام برای دبیرستان بودم ، که امروز رفتم یکی از دبیرستانهای عالی تهران گفتم سختگیری میکنن ولی معدلم و سرو وضعمو دید خوشش اومد و گفت از اون بچه هایی هستی اگه بشه روت کار کرد بهترین دانشگاه سراسری قبول میشی و بدون حاشیه هستی(:cool خلاصه قراره فردا ثبت نام بشم . . . وخیلی خوشحالم و اینو از خدا دارم و روحیه گرفتم. . .!!
|
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
اتفاقا منم نهایی دارم این 6 تایی که دادم تا الان همشو خراب کردم
از طرفی انقده تقلب میشه که خدا میدونه منم از دست همشون پیش خدا شکایت کردم چون واقعا بیدار خوابی کشیدم ولی الان دیگه برام مهم نیس میخونم ومیرم امتحان میدم بقیه شو هم سپردم به خدا درضمن جوش زدن نداره فقط 26 درصده کل کنکور که نیس که!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

. اصلا دوست ندارم اینطوری بمونم چون

![[تصویر: %DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AA%20%282%29.jpg]](http://ahmadchavoshi.persiangig.com/image/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AA/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AA%20%282%29.jpg)
ولی از پسش براومدم و خوب دادم