تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (A)رابطه حب اهل بیت و ایمان!#
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
تشکر بابت تاپیک ارزنده........
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تشکر از مطالب خوب این تاپیک...

کربلا که میخواستم برم رفتم با یکی از دوستانم خداحافظی کنم... بهم گفت: ندا جونم سعی کن توی سفرت خیلی با اهل بیت(علیه السلام) باشی... گفتم یعنی چی؟
گفت: مثلا
هر بار که زیارت هر کدام ازائمه ی اونجا میری به نیت یکی از اهل بیت(علیه السلام) برو....
واسه یه زائر آب بیار به نیت امام حسین(علیه السلام).......
ساک یکی رو ببر به نیت امام رضا(علیه السلام).........
و ....
سعی کن باهاشون باشی...
باو جودی که همه جا یادم نبود اما همون مقدار کم هم خیلی موثربود... وقتی برگشتم به این فکر میکردم کاش ما هم همینکار رو توی خونه، دانشگاه، سرکار و.... انجام میدادیم...

بحث جالب و مفیدی بود...مرسی...Blush
"خداوند میفرماید: ای موسی عمل خالص برای من آن است که دوستانِ من را دوست بداری و دشمنانِ من را دشمن بداری این است عمل خالص برای من."

[/b]

یک سوالی که برای من مطرح میشه اینکه باز هم کاری که من از روی محبت به کسی انجام میدم ، یک جوری جنبه خودخواهی داره Huh
نمیدونم این مساله از اول اشتباه هست یا محبت درجه بندی داره ؟Huh
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۵۹)azade نوشته است: [ -> ]"خداوند میفرماید: ای موسی عمل خالص برای من آن است که دوستانِ من را دوست بداری و دشمنانِ من را دشمن بداری این است عمل خالص برای من."

[/b]

یک سوالی که برای من مطرح میشه اینکه باز هم کاری که من از روی محبت به کسی انجام میدم ، یک جوری جنبه خودخواهی داره Huh

شما چرا میری عزاداری برای امام حسین شرکت میکنی؟
چون چیزی بهت میرسه
یا چون اهل بیت عزادارن و اصلاً کاری نداری که چیزی بهت میرسه یا نمیرسه
اصلاً به خودت فکر میکنی وقتی میری برای عزاداری
یا فقط جگرسوخته ی جگرِ سوخته ی سید الشهدا هستی؟
(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۹:۰۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۵۹)azade نوشته است: [ -> ]"خداوند میفرماید: ای موسی عمل خالص برای من آن است که دوستانِ من را دوست بداری و دشمنانِ من را دشمن بداری این است عمل خالص برای من."

[/b]

شما چرا میری عزاداری برای امام حسین شرکت میکنی؟
چون چیزی بهت میرسه
یا چون اهل بیت عزادارن و اصلاً کاری نداری که چیزی بهت میرسه یا نمیرسه
اصلاً به خودت فکر میکنی وقتی میری برای عزاداری
یا فقط جگرسوخته ی جگرِ سوخته ی سید الشهدا هستی؟

اگر مداحان بزرگوار اجازه بدن که آدم فقط متوجه مصائب اهل بیت باشه و قصدشون فقط اشک ریختن مردم نباشه...

اگر مدام نبرندت در خونه این بزرگواران برای گرفتن حوائج کوچک دنیایی ..

این جوری نیست که برای گرفتن یک حاجت برم عزاداری امام حسین علیه السلام یا دیگر معصومین اما این حاجت هایی که بعضا در همین عزاداری ها ،میخوایم منافاتی نداره؟
حاجت خواستن هیچ منافاتی نداره
همه ی ما فقیر محض هستیم
چی داریم از خودمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینکه برای درخواست و حاجات دست توسل به دامن اهل بیت بزنیم خودش از مراتب بندگی خداست و خواست خداست
جزو بندگی هست
اقرار به این هست که خداوند این بزرگان را غنی بالعرض و خلیفه ی خودش قرار داده
اقرار به این هست که ای 14 معصوم ما شما رو به عنوان آبرودار ترین آبرومندان نزد خدا قبول داریم
و ما بی آبروهستیم
همین اقرار ها که در باطن درخواست حاجت به اهل بیت هست خودش عین بندگی هست

خودش تولی جستن به ولایت اهل بیت هست!!!!!!!!!!!!!!!
و ولایت اهل بیت همان ولایت الله است

مگر جز این است که خدا ما را فقیر آفریده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب مگر جز این است که فقیر محتاج است و باید برود در سراغ بی نیاز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خود خدا که ما را فقیر آفریده و میداند ما هم محتاج هستیم امر کرده که درخواست کنیم از خدا به وسیله توسل جستن به محبوبترین مخلوقاتش نزد خدا و آبرودارترین مخلوقاتش نزد خدا یعنی اهل بیت و هر کسی که به اهل بیت نزدیکتر است و در ولایت آنها فانی شده مانند حضرت ابالفضل و خانم زینب کبری و ...

خلاصه این توسل و حاجت خواهی نزد محبوبان خدا که تنها به خدا نیازمند هستند و از این لحاظ غنی بالعرضند جزوی از شوون بندگی خدا

و ما با توسل به اهل بیت درحقیقت اقرار به این داریم که شما آبرومند ترین هستید نزد خدا و محبوب خدا هستید
و این هم مراتبی از گرامی داشتند محبوبین خداست!!!!!!!
همانطور که مشاهده کردید و در آیه ی ذیل هم به آن تصریح و تأکید شده است
در قرآن مهمترین نشانه ی ایمان، حب و بغض و دوستی و دشمنی با دوستان و دشمنان خدا و اولیای خدا است
مومن با کسی که با خدا و رسولش مخالفت کند محال است که دوستی کند حتی اگر آن مخالفت کنندگان عزیزترین کسان آن شخص باشد:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم

لَا تَجِدُ قَوْمًا یُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْیَوْمِ الْآخِرِ یُوَادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَوْ کَانُوا آبَاءهُمْ أَوْ أَبْنَاءهُمْ أَوْ إِخْوَانَهُمْ أَوْ عَشِیرَتَهُمْ أُوْلَئِکَ کَتَبَ فِی قُلُوبِهِمُ الْإِیمَان ﴿۲۲-مجادله﴾

هیچ قومی را که ایمان به خدا و روز قیامت دارد نمی‏یابی که با مخالفان خدا و رسولش دوستی کنند، هر چند پدران یا فرزندان یا برادران یا خویشاوندان آنها باشند، آنها کسانی هستند که خدا ایمان را بر صفحه قلوبشان نوشته (۲۲)
بسم الله الرحمن الرحیم
واقعا ممنون علی آقا..
من همیشه ازحرفات استفاده میکنم
خدا خیرت بده..هم خودتو هم خانوادتووو...{الهی بلغ بایمان *علی* اکمل الایمان،وجعل یقین *علی* افضل الیقین،ونته بنیت *علی* الی احسن نیات وبعمله الی احسن الاعمال}

اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنابهم
سلام
تاپیک ارزشمندی ایجاد کردی حاج علی
خدا پدر و مادرت رو بیامرزه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع