(۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۵۸)dideban نوشته است: [ -> ]اصولا چه دلیلی عقلی هست که حب، عمل میاره
من خیلی در مورد این جمله ی شما اظهار نظر نمی کنم
اساس عمل کرد انسان ها بر مبنای حب و بغشان است
شما خودت رو دوستداری، دلت نمیخواد بری جهنم گناه نمیکنی (عبادت خائفین)
شما خودت رو دوستداری دلت میخواد به خودت حال بدی تلاش میکنی بری بهشت(عبادت تاجران)
شما خدا رو دوست داری دلت میخواد مورد رضای خدا عمل کنی به حرفش گوش میدی(عبادت احرار)
اساساً وقتی دو نفر به هم علاقه مند میشن سعی میکنن ظاهر و رفتارشون جور نباشه که محبوبشون رو ناراحت کنند
این اشکال شما بسیار از لحاظ منطقی...
در ضمن ما در این بخش مستند به آیات و روایات صحبت میکنیم و از خودمون قرار نیست بیان کننده ی اصول عقاید شیعه باشیم
دو حالت بیشتر نداره شما یا بیشتر از خدا و 14 معصوم میفهمی یا کمتر میفهمی
این کلام خداست در قرآن
قُلْ ما أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِلاَّ مَنْ شاءَ أَنْ يَتَّخِذَ إِلى رَبِّهِ سَبيلاً (فرقان 57)
بگو: «من در برابر آن (ابلاغ آيين خدا) هيچ گونه پاداشى از شما نمىطلبم
مگر كسى كه بخواهد راهى بسوى پروردگارش برگزيند
... قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى... (شورى 23)
بگو: «من هيچ پاداشى از شما بر رسالتم درخواست نمىكنم
جز دوستداشتن نزديكانم [اهل بيتم]
از دو آیه فوق در می یابیم که
هر کس بخواهد راهی به سمت پروردگارش برگزیند باید اهل مودت و دوستیِ اهل بیت باشد
مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ خَيْرٌ مِنْها وَ هُمْ مِنْ فَزَعٍ يَوْمَئِذٍ آمِنُونَ (نمل 89)
هر کس كارِ نيك را بیاورد پاداشى بهتر از آن دارد و آنان از وحشت آن روز ايمنند
وَ مَنْ جاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَكُبَّتْ وُجُوهُهُمْ فِي النَّارِ هَلْ تُجْزَوْنَ إِلاَّ ما كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ (نمل 90)
هر كس كار بد را انجام دهد آنها به رو در آتش سرنگون شوند آيا جز در مقابل اعمالى كه مىكردهايد سزايتان مىدهند
نکته بسیار تأمل برانگیزِ دو آیه فوق این است که در این دو آیه خداوند نمی فرمایند (( من جاء بالحسنات )) و یا ((من جاء بالسیئات )) بلکه برای ایمنی از فزع و وحشت روز قیامت آوردن یک حسنه را کافی می داند و برای سرنگونی در آتش تنها آوردن یک سیئه را .
حال سوال اساسی این است که کدام حسنه است که اگر در فردای قیامت بیاوریم از وحشت و سختی روز قیامت در امان میمانیم ؟
و کدام سیئه است که آدمی را به رو و صورت در جهنم می افکند؟
در روضة الواضعین ص 106 آمده است که امام باقر علیه السلام فرمود: مراد از حسنه ولایت و روش علی علیه السلام است و مراد از سیئه دشمنی و بغض و کینه ی اوست که با آن هیچ عملی مقبول نمیگردد
در کافی از امام صادق علیه السلام از پدر بزرگوارشان از امیر مؤمنان روایت شده است که
در مورد این آیه فرموده اند:
حسنه، شناخت ولایت و محبت ما اهل بیت است و سیئه، انکار ولایت و دشمنی با ما اهل بیت است(کافی،ج1،ص185،ح14)
خب حالا طبق فرمایش خدا در قرآن و اهل بیت شرط لازم رستگاری محبت اهل بیت هست
قید و شرط هم براش نگذاشتند (شرط کافی اون هم عمل صالح)
با توجه به اینکه مراد از سیئه و گناهی که باعث خلود انسان در جهنم میشود دشمنی و بغض و کینه ی اهل بیت است
لذا بد نیست که برائت و نفرت خود رو از دشمنان اهل بیت عصمت و طهارت صراحتاً بار دیگه اعلام کنم
لعنت خدا بر دشمنان اهل بیت و ظالمین حقشان
(۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۵۸)dideban نوشته است: [ -> ]اصولا چه دلیلی عقلی هست که حب، عمل میاره
من موندم شما با چه جرأتی رو حرف خدا حرف میزنی
خدا میگه اگه من رو دوستداری باید پیامبر رو اطاعت کنید !!!!!!!!!!!!!!!
خود خدا داره میگه نشانه ی حب واقعی اطاعت و عمل به دستور پیغمبر هست اونوفت شما این وسط حرف حسابت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُوني يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَ يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَ اللَّهُ غَفُورٌ رَحيم" (آل عمران 31)
بگو اگر خدای را دوست دارید از من(پیامبر) پیروی کنید تا خدا نیز دوستتان بدارد و گناهانتان را بیامرزد و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.
(۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۵۸)dideban نوشته است: [ -> ]محبان اهل بیت مشابه طرفداران فوتبال اند که نشسته تشویق میکنن و خوشحال یا ناراحت میشن ولی کار خاصی نمیکنن بیرون گود نشستن و میگن لنگش کن
این توهین به محبان اهل بیت است
آیا سلمان و ابوذر و مقداد و مالک اشتر از محبین اهل بیت نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعلاوه از رسول اکرم روایت داریم که : هر کس که به عمل گروهی راضی باشد از آنهاست حال اگر عمل عمل صالح باشد و او به آن عمل راضی باشد جزو صالحین است و اگر عمل زشت باشد و اوبه آن عمل راضی باشد او جزو زشت کاران است
و حتی در یکی از جنگها یکی از محبین مولا علی میاید پس از جنگ نزد ایشان و میگوید یکی از اطرافیانم نتوانست در جنگ شرکت کند
امام میپرسند آیا دلش با ما بود
او میگوید آری
امام میگوید پس در اجر ما شریک است!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعلاوه
روایت دیگری داریم از امام باقر علیه السلام
در محضر امام باقر ( علیه السلام ) بودم , مسافرى از خراسان كه آن راه دور را پیاده طى كرده بود به حضور امام شرفیاب شد . پاهایش را كه از كفش درآورد شكافته شده و ترك برداشته بود . گفت به خدا سوگند من را نیاورد از آنجا كه آمدم
مگر دوستى شما اهل البیت .
امام فرمود
به خدا قسم اگر سنگى ما را دوست بدارد , خداوند آن را با ما محشور كند و قرین گرداند و
هل الدین الا الحب آیا دین چیزى غیر از دوستى است
مردى به امام صادق ( ع ) گفت :
ما فرزندانمان را به نام شما و پدرانتان اسم مى گذاریم , آیا این كار , ما را سودى دارد ؟ حضرت فرمودند آرى به خدا قسم : و
هل الدین الا الحب مگر دین چیزى غیر از دوستى است ؟
سپس به آیه شریفه :
(( ان كنتم تحبون الله فاتبعونى یحببكم الله )) استشهاد فرمود.
اساسا علاقه و محبت است كه اطاعت آور است .
عاشق را آن یارا نباشد كه از خواست معشوق سربپیچد .
ما این را خود با چشم مى بینیم كه جوانك عاشق در مقابل معشوقه و دلباخته اش از همه چیز مى گذرد و همه چیز را فداى او مى سازد
مطالب و مباحث بسیار بدیهی است هم از لحاظ عقلی و هم از لحاظ استنادی به آیات و روایات
بداهت آن برای کسی قابل درک نیست که از نگون بختی و شقاوتش حب اهل بیت ممکن است در وجودش نباشد و یا از اوج شقاوتش احیاناً بغض آنها را در دل داشته باشد
کفی بالله شهیدا
(۸/شهریور/۹۰ ۱۴:۰۸)dideban نوشته است: [ -> ]محبت اهل بیت را داشته باشیم کافی است و در اخر به بهشت میرویم
مسیحیت (پولس) اعتقاد به فدا شدن خدوند (عیسی) به تنهایی ما را نجات میدهد و به شریعت نیازی نیست
شرکت در مجالس اهل بیت وعزاداری و شادی برای اهل بیت
دعا ذکر نماز مستحبی و.. مستحبی
روزی که باور کنم اسلام همیناست دیگه مسلمان نمیمانم
حب علی ع موجب رستگاری میشه یا اکرام ایتام؟
حب حسین ع موجب رستگاری میشه یا زندگی با عزت و جهاد با ذلت و ظلم؟
حب امام زمان ع موجب رستگاری میشه یا جهاد برای عدالت ازادی استقلال؟
حب اهل بیت ما را به هیج جا نمیبره
مثل اهل بیت شدن (در حد توان خودمان) ما را بالا میبره
----------
این حرفها نظرات شخصی بود
و مخالف فرمایشات روحانیون است و صرفا جهت تشویش اذهان عمومی بود
یه نکته ی دیگه
ما در بخش اصول عقاید شیعه یه قانون داریم
در این بخش کسی بافتنی های ذهن خودش رو در این جا قرار نمیده در مورد مسائل اعتقادی
بعلاوه
(۸/شهریور/۹۰ ۱۴:۰۸)dideban نوشته است: [ -> ]----------
این حرفها نظرات شخصی بود
و مخالف فرمایشات روحانیون است
اگه خواستید در مسائل اعتقادی اظهار فضل های خودتون رو داشته باشید تشریف میبرید در بخش سایر موضوعات یه تاپیک ایجاد میکنید و نظرات شخص خودتون رو بیان میکنید
اگه خواستید این گفتگو ادامه پیدا کنه باید با استناد به آیات قرآن و رویات کار رو دنبال بفرماید
بعلاوه
دوستان تالار رو دعوت میکنم که به این فراز سخن ایشان دقت ویژه مبذول دارند!!!!!!
(۸/شهریور/۹۰ ۱۴:۰۸)dideban نوشته است: [ -> ]----------
این حرفها
صرفا جهت تشویش اذهان عمومی بود
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!