خیلی بهتر شد که اصلاً قصد ازدواج و صیغه هم نداره...
کار خدا رو واسه انتقام راحت تر کرد...
توی این جامعه و امروز، یه آقا خیلی کمتر از اونچه برای معشوقه اش خرج میکنه برای همسرش خرج میکنه. (البته به جز مهریه)
ایشون یه مدتی که مجبور شد رنگ و وارنگ واسه به قول اسکای اون گیس بریده خرج کنه، حساب کار دستش میاد...
این جور دخترا تا طرف رو تا قطره آخر ندوشن ولش نمیکنن...
برای من مثل روز واضحه که این آقا با ایدزی، هپاتیتی چیزی مثل هاپو پشیمون میشه و برمیگرده...
امیدوارم اون روز اون خانم به خواست خدا چنان زندگی خوبی داشته باشه که مرده دو دستی بکوبونه تو سرش...
اما اسکای خانم!
اجازه دارم بگم عزیزم؟
عزیزم!
موضوع حرفات نیست که معتقدم در بسیاری از موارد درسته...
موضوع لحنته که در بسیاری موارد تند و تیزه و جانب دارانه است...
توی فیلم محمد رسول الله وقتی جعفر بن ابی طالب با یه سری از مسلمونا میرن حبشه، یه بابایی به نام عمر میاد که پسشون بگیره...
بعد شروع میکنن به بحث کردن و عمر میگه ما زن ها رو هرگز مساوی با مردها نمیدونیم و شروع میکنه توهین به زن ها...
جعفر طیار یه حرف خیلی جالب میزنه...
میگه:
"ای عمر! در این میان به رحمی که از آن متولد شدی احترام بگذار"
حالا ای اسکای!
در این میان به پدر خود احترام بگذار...
مردای خوب کم نیستن...
وقتی میگی همه مردا جنسشون شیشه خرده داره، طبیعیه که اگه همه جملات بالاش هم درست باشه، یه مقاومتی برای شنیدن حرفات ایجاد میشه...
در نهایت هم یه نتیجه گیری واسه دخترا بکنم:
اگه یه پسری یه روزی واسه خاطر شما از خیر خانواده اش گذشت و پاشو کرد تو یه کفش که الا و بلا من همین دخترو میخوام، بدونین که یه روزی هم واسه یه دختر دیگه جلوی شما وا میایسته...
آتیش تند زود هم به خاکستر تبدیل میشه...
دخترای خوب!
با کسی ازدواج کنین که اول خانواده اش از شما خوششون بیاد، بعد مامانش یقه پسرش رو بگیره و بیاره خواستگاری...
نه این که اول پسره خوشش بیاد و بعد مامانش رو ورداره بیاره خواستگاری...
حالا از ما گفتن...
آقا پسرای ماخوذ به حیا و مذهبی هم بدونین!
پدر شما هم روزگار شما رو گذرونده...
اگه نگین که من زن میخوام، براشون جای سواله...
خجالت نداره که...
چطور روتون میشه مامانتون لباسای چرکتون رو از زیر تخت و کمد بیرون بکشه و اتاقتون رو هی مرتب کنه، اما روتون نمیشه یک کلمه بگین من زن میخوام...
اگه روتون نمیشه بگین " من عااااشق بچه ام... اینقدر از این زن و شوهرا که دست بچه شون رو میگیرن خوشم میاد..."
دیگه رد خور نداره که همه میترکن از خنده!!!