اون دو تصویر نشوندهنده ی حمایت های پشت دو تا جریان هستن. منتها ببخشید دو تا جبهه ی خوب و بد با حجاب زن درست کردید.معلومه که سازنده ی مستند کدوم تفکر رو حمایت میکنه . اما بدونه که جریان مقابل رو که تا دقیقه ی 26 همراه کرده دور میکنه . جالب اینجاست تنها تار موی زن ، نمیشه حکم خوب و یا بد بودن .
ببخشید اگر قراره این مستند رو برای انگلیسی زبان ها پخش کنید . کلا اون تیکه رو حذف کنید. مورد داشتیم از تصویر دوم میترسیده که این ترس هم افتخاری نیست.
(۲۴/خرداد/۹۳ ۱۶:۵۶)SkyGirl نوشته است: [ -> ]اون دو تصویر نشوندهنده ی حمایت های پشت دو تا جریان هستن. منتها ببخشید دو تا جبهه ی خوب و بد با حجاب زن درست کردید.معلومه که سازنده ی مستند کدوم تفکر رو حمایت میکنه . اما بدونه که جریان مقابل رو که تا دقیقه ی 26 همراه کرده دور میکنه . جالب اینجاست تنها تار موی زن ، نمیشه حکم خوب و یا بد بودن .
ببخشید اگر قراره این مستند رو برای انگلیسی زبان ها پخش کنید . کلا اون تیکه رو حذف کنید. مورد داشتیم از تصویر دوم میترسیده که این ترس هم افتخاری نیست.
خیلی خوب توضیح دادید و کار منو هم راحت کردید
خیلی ساده و همه فهم توضیح میدم که جا بیفته.
اول بگید از کجا فهمیدید که جناح خوب کدوم هست و جناج بد کدوم؟!!!
در تصاویری که در مستند بود مشخص شده بود خوب ها و بدها؟!!!
خیــــــــر
مسئله ی بعدی:
آیا تصویری که دیدید دروغین و غیر واقعی بود؟!
خیــــــــر
در دقیقه ی 26 دو تصویر واقعی می بینیم. در مستند که قضاوتی نکردیم. کردیم؟!
پس شما چطور فهمیدید خوب ها کیان بدها کیان؟!
بله من هرچی اون دقیقه رو جلو عقب کردم نتونستم به این نتیجه که خانوم اسکای میگن برسم

خانم اسکای این مستند رو آقا املشی ساختن تاپیکه فلانی نیستش که

پس مثل من خوش بینانه نگاه کنید بهش
(۲۴/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۹)مجید املشی نوشته است: [ -> ]خیلی خوب توضیح دادید و کار منو هم راحت کردید
خیلی ساده و همه فهم توضیح میدم که جا بیفته.
اول بگید از کجا فهمیدید که جناح خوب کدوم هست و جناج بد کدوم؟!!!
در تصاویری که در مستند بود مشخص شده بود خوب ها و بدها؟!!!
خیــــــــر
مسئله ی بعدی:
آیا تصویری که دیدید دروغین و غیر واقعی بود؟!
خیــــــــر
در دقیقه ی 26 دو تصویر واقعی می بینیم. در مستند که قضاوتی نکردیم. کردیم؟!
پس شما چطور فهمیدید خوب ها کیان بدها کیان؟!
1) دو پوشش مختلف ، دو تضاد ، کدوم طبق چارچوب اسلامی درسته ؟ یادمون باشه مستند اسمش هست امام دوازدهم . پس مقایسه با اسلام اشتباه نیست.
مقایسه باور های اسلامی و پوشش و چارچوب اسلامی ، همش مشخص کرد کدوم جبهه به نظر مستند ساز خوبه . به منم همین ایده رو تلقین کرد.منتها من جبهه گرفتم و همون لحظه گفتن شیطنت سیاسی
2) تصاویر دروغین نبود .اما همش نبود .
منتها این تو مستند انگلیسی ، بر خلاف ایده ی اصلی مستند ساز جواب میده. به پوشش ها حساس هستن. یه جور اسیری میدونن .
حتی این رو هم ندونن ، دو مدل مختلف حجاب ، هم اجبار میدونن .
من تنها به عنوان یه بیننده ی ساده نظراتم رو گفتم .
باور کنید من اون لحظه این چیزا به ذهنم رسید. غلط هم باشه من نظرمو گفتم .
من اصلا نظرمو نگم میمیرم

(۲۴/خرداد/۹۳ ۱۷:۲۸)SkyGirl نوشته است: [ -> ]1) دو پوشش مختلف ، دو تضاد ، کدوم طبق چارچوب اسلامی درسته ؟ یادمون باشه مستند اسمش هست امام دوازدهم . پس مقایسه با اسلام اشتباه نیست.
مقایسه باور های اسلامی و پوشش و چارچوب اسلامی ، همش مشخص کرد کدوم جبهه به نظر مستند ساز خوبه . به منم همین ایده رو تلقین کرد.منتها من جبهه گرفتم و همون لحظه گفتن شیطنت سیاسی
2) تصاویر دروغین نبود .اما همش نبود .
منتها این تو مستند انگلیسی ، بر خلاف ایده ی اصلی مستند ساز جواب میده. به پوشش ها حساس هستن. یه جور اسیری میدونن .
حتی این رو هم ندونن ، دو مدل مختلف حجاب ، هم اجبار میدونن .
من تنها به عنوان یه بیننده ی ساده نظراتم رو گفتم .
باور کنید من اون لحظه این چیزا به ذهنم رسید. غلط هم باشه من نظرمو گفتم .
من اصلا نظرمو نگم میمیرم 
خانوم اسکای بنده در مقام قضاوت کننده نیستم. قضاوت با مخاطب مستنده
اما بزارید از زاویه ی دیگه هم قضیه رو ببینیم
شما دوتا تصویر دیدید.
در باورهاتون خوب ها رو باحجاب میدونستید و بدها رو بی حجاب. البته بدون پوشش بودن
یکی از پارامترها و شاخصه های بدهاست.
براااای همین بود که سریع جبهه ی خوب و بد براتون تداعی شد
و وقتی اون دو تصویر حجاب رو با باور سیاسی گره میزد؛ دیدید که اااا اشتباه شده که!
بسم الله
خدا قوت، ان شاء الله بزودی شاهد سایر کارهای شما باشیم.
یا علی مدد
مجید جان به نظر صدای گوینده کمی نویزی هست. کاریش نمیشه کرد؟ یکمی هم انگار مونو هست صدای گوینده...
(۲۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۳)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]مجید جان به نظر صدای گوینده کمی نویزی هست. کاریش نمیشه کرد؟ یکمی هم انگار مونو هست صدای گوینده...
درسته. بعضی از جاها یه نویزی وجود داره.
(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۶:۳۷)مجید املشی نوشته است: [ -> ]
مدنظرمون بود که به مناسبت نیمه ی شعبان این مستند رو ارائه کنیم
و کمبود زمان باعث شد نتونیم مستند رو با کیفیت بسیارعالی آپلود و منتشر کنیم.
همچنین ویرایش اندکی رو هم در کیفیت عالی علی خصوص روی کیفیت صدا شاهد خواهیم بود.
امروز ان شاء الله کیفیت اصلی مستند ارائه میشه. قاعدتا کمی از این نقیصه برطرف میشه.
راستش رو بخواید هیچ امکاناتی نداریم. با دست خالی داریم ارائه می کنیم این مستندها رو.
حتی یه ریکوردر ساده برای ضبط حداقلی صدا هم نداریم! صدای گوینده با گوشی موبایل ضبط شده!
سلام . جناب آقای املشی جا دارد از شما و سایر دست اندرکاران مستند تقدیر و تشکر کنم . مطالب خیلی خوبی ازش یاد گرفتم . ممنون
خیلی زحمت کشیدین