تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دانلود مستند دوازدهمین امام The Twelfth IMAM
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
واقعا حاج
دست دوستان وخودتان درد نکنه عالی بود مرسی
به دلیل اینکه به عنوان منبع ارائه کننده، موظف به ارائه ی بهترین کیفیت هستیم؛ کیفیت بسیار عالی این مستند با حجم 400 مگابایت در تاپیک قرار گرفت.
همچنین ویرایش اندکی هم در کیفیت عالی علی الخصوص روی کیفیت صدا انجام شد.

مطمئن هستم و مطمئن باشید که نظرات شما و دیگر عزیزان در بهبود کارهای بعدی تاثیرگذار خواهد بود
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
با تشکر از مجید خان املشی بابت این مستند . راستش بنده ی حقیر تنها بخشی از مستند رو از آپارات دیدم و بیشتر تمرکزم رو گذاشتم روی تدوین فیلم . به لحاظ چیدن تصاویر ، مشکل بزرگی توی کار ندیدم . میشه گفت بیشتر تصاویر با متنی که در حال خونده شدنه ، قرابت داره . اما بعضی از جاها اینطور نیست . چیزی که توجه ام رو از ابتدای این مستند به خودش جلب کرد ، اشتباه ادبی بود که در ابتدای مستند رخ داد . شما قبل از « بسم الله الرحمن الرحیم » اومدی نوشتی که این مستند با محوریت مسیح ساخته شده و الی آخر . این عمل واقعا کار اشتباهیه و امیدوارم این نقیصه برطرف بشه که باید برطرف بشه . شما اگه به برنامه های دیگه نگاه کنین ، حالا نوع و محوریتش مهم نیست ، متوجه میشین که شروع هر فیلم یا مستندی با « بسم الله الرحمن الرحیم » شروع میشه و بعدش نکته ای رو قبل از شروع مستند بیان میکنن .
نکته ی بعدی ، مربوط میشه به ابتدای مستند که با فیلم World War Z شروع میشه . کشیده ی اول رو آنچنان محکم میکوبین که بیننده رو میخکوب میکنه و این باعث میشه که بقیه مستند رو ببینه . اما همینکه اون تیکه تموم میشه و نوبت به معرفی می رسه ، آهنگی که پخش میشه هیچ قرابتی با موسیقی متن فیلم World War Z نداره . بیننده اینجا یه مقدار از هیجانش کم میشه . شما بایستی آهنگی انتخاب میکردین که لااقل شبیه موسیقی متن فیلم باشه تا بتونین با همون ریتم ، معرفی افراد رو انجام بدین . در ضمن معرفی افراد خیلی مِلو انجام میشه و اصلا قرابتی با موسیقی در حال پخش هم نداره . موسیقی که داره پخش میشه ، یه موسیقی با ریتم حماسی هستش و این در حالیه که معرفی افراد داره با Fade شدن داره به نمایش در میاد . یا نباید اصلا معرفی میکردین ، یا حالا که معرفی کردین ، لااقل باید با ضرب آهنگ موسیقی این کار انجام بشه . در ضمن فونتی هم که انتخاب کردین ، مناسب مستند نیست . انشاألله توی مستندهای بعدی این موارد اصلاح بشه .
نکته ی سوم مربوط به گوینده ی متنه . شما برای خوندن متن پرده ی دوم رو انتخاب کردین و این در حالیه که گوینده مستند بایستی از پرده اول استفاده کنه . شما اگه به مستندهایی که از صدا و سیما پخش میشه دقت کنین ، متوجه میشین که گوینده ـ به عنوان مثال آقای داوود نماینده ـ همیشه از پرده ی اول صوت استفاده میکنه و این تاثیرگذاری مستند رو بیشتر میکنه . آقای داوود نماینده ، گوینده مستند فرقه های سریه . در ضمن برای ضمخت تر شدن و بم شدن صداتون یه سری تکنیک هست که اگه خواستین با پیام خصوصی بهتون آموزش بدم .
در مورد ضبط صدا که فرمودین ما یه ریکوردر هم نداریم ، اینو قبول ندارم . شما با همون سیستمی که فیلم رو تدوین کردین ، می تونین صدا ضبط کنین . اگه تدوین فیلم توی یه شهر دیگه انجام شده و شما متن رو جای دیگه خوندین ، با لپ تاپ یا PC میشه صدا رو با بالاترین کیفیت ضبط کرد . کافیه یه 40 ـ 50 تومن یه هدست خوب بخرین تا باهاش صدا ضبط کنین . نرم افزارش رو هم اگه خواستین با پیام خصوصی بهتون معرفی میکنم . حالا نمیدونم صدا رو در چه شرایط ضبط کردین ، اما برای تاثیرگذاری بیشتر ، ابتدا مستند رو بسازین و بعدش روی مستند متن رو بخونین . این کیفیت کار رو بالا میبره .
امیدوارم از بنده ی حقیر ناراحت نشده باشین . بنده ی حقیر برای بالا بردن کیفیت مستند این مطالب رو نوشتم . بنده ی حقیر شاید حدود 7 ـ 8 سالی میشه کار تدوین رو انجام میدم . سوالی بود ، بنده ی حقیر در خدمتم . . .
موفق باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد
به نکات خیلی خوبی اشاره کردی جویای حقیقت عزیز
حتما مدنظر قرار میگیره در کارهای آتی

اگر براتون مقدور بود پیشنهاد می کنم مستند رو با کیفت عالی ببنید. یه سری اشکالات ریز برطرف شده.
مجید جان جان املشی خدا قوت بنده خوب خدا
صادق باشم و فقط نظرمو بگم مجید جان واقعا در حد دیگر مستند های ساخته شدتون نیست!!!
چون دنبال کردم و طرفدار بودم اینجوری میگما برادر
حالا دلایلمو میگم تا موافق باشی با نظرم!!!(نه اینکه بد باشه ها سو تعبیر نشه اما ادامه دهنده کارت نیست متوجه منظورم میشید انشالله تا سو تفاهم نشه)
1.به نظر من اینطور به نطر میاد که خیلی عجله داشتید تو ساخت این اپیزود می دونید اطلاعات ارایه شده و در هم ریختگیش یه جورایی تو ذهن بی نظمی داره!!!
2.با نشان دادن تکه هایی از فیلم های روی پرده شاید خواسته شده که تاریخ انتشار مستند به اندازه 2 3 ماه خیلی نو باشه! اما بهتر بود وقتی صحبت از پروزه مورد نظر میشه فیلم هایی با درصد نفوذ ثابت شده و افکار غالب مشخص نمایش داده بشه نه فقط مضمون آن گرچه این قضیه یه مقدار قضیه ی خوب و خوبتر و ضربه زننده نیست
3.اگر قصد مخاطب مسیحیست پس جمله اول مستند خطاب به مسیحیت بی احترامی است!!!!قبول کنیم
اگر با اصل قضیه با اعتقاداتش مشکل داری پس وظیفت این که اول رفع ابهام کنی بعد بهش خط بدی و بگی اینجوریه یا اونجوریه!!!
داریم مقابل یه جبهه دیگر قرار می گیری که میگه من کاری به اعتقادت ندارم پس یه آزادی اندیشه هر جند قلابی داره بهش می ده اینجوری درصد باورپذیریش یه جورایی صفر میشه!!
بهتر بود اگر می خواهیم سو تعبیر از اعتقادات خودمون نشه (اگر دلیل استفاده از ان جمله این باشد) می گفتیم این مستند بر پایه ی اعتقادات برادران مسیحیست همین!!!
متوجه اید ؟ ما باورش رو اول می کوبیم میگیم اینطور نیست (باورشهها شوخی نیست) بعد میگیم حالا به من گوش کن!
و
.
.......
در کل دوست دارم و اینها فقط نظر شخصیمه موفق باشید اما از شما (باتوجه به قبلیا) بیش از اینها انتظار توجه به جزییات میرفت
امشب قسمت شد مستند و دیدم....خیلی عالی بود موفق باشید.. [تصویر: 47b20s0.gif]
بسم الله الرحمن الرحیم


خداقوت

بالاخره شاهد گام بزرگ از لوجند بودیم
انشالله که روز به روز بهتر بشه
نسبت به مستندات قبلی اکثر موارد بهبود پیدا کرده بود
البته من فارسی دیدم
فونت ها، تصاویر، گویندگی
انشالله که این نقطه ی عطفی باشه برای مستندهای مدرن
انتقادات جناب جویای حقیقت هم به نظرم بسیار به جا بود
یاعلی
(۲۴/خرداد/۹۳ ۱۱:۴۲)Justice Bringer نوشته است: [ -> ]سلام،
موضوعی که انتخاب شده رو نمیشه تو 1 مستند نیم ساعته جمع کرد. خیلی از مسائل باقی موند. یه مقدار هم به نظرم از موضوع اصلی بعضی جاها منحرف میشد. ولی در مجموع خوب بود. خدا قوت. Smile
(۲۹/خرداد/۹۳ ۰:۰۷)mamareza نوشته است: [ -> ]1.به نظر من اینطور به نطر میاد که خیلی عجله داشتید تو ساخت این اپیزود می دونید اطلاعات ارایه شده و در هم ریختگیش یه جورایی تو ذهن بی نظمی داره!!!
یه مسئله ای که در نظرات بهش اشاره شده این هست که مستند دوازدهمین امام مجموعه ای از دیتاهای پراکنده به نظر می رسه. خواستم در این مورد توضیحی عرض کنم:

زمان مستند 30 دقیقه هست. و در این 30 دقیقه به مجموعه ای از مسائل و اتفاقات اشاره شده.
با نگاهی به "متن معرفی این مستند" چارچوب مستند مشخص شده. و همه ی دیتاهای موجود در مستند در همین چار چوب هستن.
(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۶:۳۷)مجید املشی نوشته است: [ -> ]

با آغاز هزاره ی دوم میلادی روند ساخت فیلم های آخرالزمانی در هالیوود سرعت چشمگیری به خود گرفته است.
بسیاری پیروزی انقلابی مبتنی بر دین در ایران را آغازگر این جریان در سینمای غرب به ویژه هالیوود می دانند.
فیلم «مردی که آینده را دید»، اولین عکس العمل هالیوود در برابر تهاجم ایدئولوژیک انقلاب اسلامی به مکاتب مادی گرایانه ی بشر محور بود.
تصویری نادرست از ایران، اسلام و شیعه از ویژگی های این فیلم ها به صورت محسوس یا نامحسوس بوده است. با گذشت زمان این موضوع شکل واضح تری پیدا کرده است. در این بین هراساندن مردم غرب از ظهور منجی شیعیان، اصلی ترین رکن این فیلم های آخرالزمانی را به صورت پیدا و پنهان تشکیل می دهد.
به نظر می رسد با توجه به این روند در سال های آینده شاهد فیلم های صریح تری در این زمینه خواهیم بود.
با توجه به این موضوع، این مستند ضمن بررسی این جریان رسانه ای آخرالزمانی،
سعی در معرفی امام مهدی عجل الله تعالی امام دوازدهم مسلمانان شیعه نموده است.
حدس من اینه یکی از دلایلی که تصور میشه دیتاها پراکنده هست و منسجم نیست به این علته که دیتاهایی که در 30 دقیقه در مستند ارائه شده بسیار زیادن. اگر دقت کنید مستند در تمام 30 دقیقه روی اوجه و به اصطلاج فرودی نداره. در مدت زمان کم داره مجموعه ای از اطلاعات رو در اختیار مخاطب قرار میده.
به عبارت دیگه می خوام عرض کنم که با نصف اطلاعات بیان شده در این مستند میشه مستند 90 دقیقه ای ساخت.
مستند تحلیل مشخص و منسجمی رو دنبال می کنه که کاملا از "متن معرفی مستند" میشه بهش پی برد.

در ادامه به پیشهادها و نقدهایی که وارد شده بود هم پاسخ میدم ان شاءالله. خیلی خوب و مفید بوده نکاتی عزیزان بیان کردن تا به اینجا.
بسم الله

سلام

خدا قوت

کار خوبی بود...

ولی احساس می کنم به لحاظ محتوایی کاری بهتر از گروهتون انتظار داشتم...Blush

من بعنوان یک شیعه که اکثر مسائل مطرح شده رو میدونستم با دیدن مستندتون گیج شدم
احساس میکنم کمی پراکندگی داره

البته شاید برای این باشه که مخاطبان اصلی مسیحیان هستن
نمیدونم Huh

بعد امتحانات با دقت بیشتری نگاه می کنم و باز مزاحم تاپیکتون میشمBig Grin

به امید کارهای بیشتر از لوجند فیلم

موفق باشید



دانلود مستند دوازدهمین امام(The Twelfth IMAM) با حجم و کیفیت مناسب


[تصویر: ScreenShot_The_Twelfth_IMAM.jpg]



دانلود مستند The Twelfth IMAM (نسخه ی داخلی) با کیفیت مناسب و حجم 200 مگابایت از سرور مبین مدیا


صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع