تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۳۰/تیر/۹۳ ۱۱:۲۸)bidel نوشته است: [ -> ]سیستم عامل ملی و خوردن پول بیت المال؟ می شه بیشتر توضیح بدین؟
در ضمن. تا جایی که من خبر دارم، صنعت بازی سازی ایران مسئول نداره.
بله . مثلا در مورد سیستم عامل قاصدک که تنها یک نسخه دستکاری شده از لینوکس بود و از بی سوادی مسئولین استفاده کرده بودند . کلی بودجه گرفتند . ( یک نسخه از لینوکس رو با یه کوچولو دستکاری ظاهری به اسم سیستم عامل ملی ( بعد تغییرش دادن به بومی ) تولید کردند .
مطالعه کنید :
لینک
نقل قول:احساس می کنم این بازی هم مثل اون داستان سیسم عامل ملی فقط برای خوردن پول بیت الماله .
آخه بازی با این سطح پایین اینقدر مراسم و رونمایی داره ؟ این بازی هیچ نکته و هیچ خلاقیتی نداره .
فکر کنم سازنده های بازی از بی سوادی مسئولین دارن نهایت استفاده رو می برن .
دوستان دقت کنید من از دو کلمه ی احساس می کنم و فکر کنم استفاده کردم . یه وقت فکر نکنید خدایی نکرده دارم تهمت می زنم .
(۲۴/خرداد/۹۳ ۱۸:۳۸)رضوانه نوشته است: [ -> ][b]

پس از رونمایی از بازی"پروانه" میراث نگهبانان نور،اخبار و اطلاعات زیادی از این بازی منتشر شد و در نهایت اکنون می توانید تیزری از این بازی را دریافت فرمایید که چند روز پیش از سوی سازندگان منتشر شد.

ظاهرش وسوسه انگیزه
زمان دقیق عرضه بازی مشخص نشده ؟
منو یاد بازی Beyond good & evil می ندازه
نقل قول:بله . مثلا در مورد سیستم عامل قاصدک که تنها یک نسخه دستکاری شده از لینوکس بود و از بی سوادی مسئولین استفاده کرده بودند . کلی بودجه گرفتند . ( یک نسخه از لینوکس رو با یه کوچولو دستکاری ظاهری به اسم سیستم عامل ملی ( بعد تغییرش دادن به بومی ) تولید کردند .
من شنیده بودم سیستم ملی ایران اسمش آریوس هست
حالا اطلاع دقیق ندارم. همین آریوس رو هم شنیده بودم که بر پایه فدورا(یا شاید هم دبیان دقیق نمی دونم) هستش.
اما کاربرد سیستم عامل ملی توی مخابرات و انرژی اتمی و ... هستش
چیزی نیست که من و شما بتونیم کاربردش رو درک کنیم.
اسمش روشه: ملی! یعنی برای ملت نیست!(منظورم بانک نبود ها!)
نقل قول:bidel جان فقط شما کافیه مراسم های مختلف بازی رو به خصوص E3 رو دنبال کنی.
بتمن داره فنتزی میشه؟
خب از همون قسمت اول (تیمارستان آرکهام) فانتزی بود.
جناب عالی برو به رکوردهایی که GTA V زده یه نگاه بنداز. تو گینس رکوردش ثبت شد. خییییلی فروش کرد. در ضمن کسی میگه اساسین اصالت خودشو از دست داده که داستان رو خوب درک نکرده باشه وگرنه داستان داره به خوبی هرچه تمام تر پیش میره.
دوست عزیز من خیلی از بازیها رو نگفتم. WITCHER 3, Farcry4 و از همه مهمتر METAL GEAR SOLID V (فکر کنم همه فهمیدن چه تاکیدی رو این بازی دارم)
داداش مثله اینکه گیمر نیستی ها! درسته مثل قدیم همه بازیا توپِ توپ نیستند ولی اینجوری که شما هم میگید نیست. بدبخت این ما PC بازها هستیم که هرچی بازیه چرته براش منتشر میشه و دلمون باید به EA و UBISOFT خوش باشه وگرنه کنسول دارا غمی ندارند.
راستی فعلا ناتی داگ روی آنچارتد کار میکنه ولی نگفته برای "آخرین ما" ادامه نمیسازه.
والله چی بگم؟
بله! گیمر نیستم! این حرف ها رو از چند تا بازی ساز فقط شنیدم. در مورد بازی هم فقط بلدم اسکریپت نویسی متقارن انجام بدم. از آنچارتد هم به خاطر همین خوشم اومد. چون که توش خیلی از الگوریتم متقارن استفاده شده و خیلی درکش می کنم.
اما در مورد داستان کشیش قاتل باید گفت که الآن دزموند کدوم گوری رفت؟
جهان نابود شد و یه تمدن جدید ساخته شده. این تمدن جدید چه فرقی با تمدن قدیم داره؟
من تا نصف بلک فلگ رو رفتم اما کلیت داستان حتی در مورد نزاع تمپلار و اساسین هم نبود. فقط لباس تنش از اساسین هست. فقط یه شخصیت هست که یه اساسین رو کشته و لباسش رو پوشیده. بعد از اون رفته دنبال عیاشی و دزدی دریایی.
حالا باز هم بی خبرم.
من کنسول ندارم. فقط یه لپ تاپ نفتی دارم که برای همین بلک فلگ یه هفته دانلودش کردم و دو هفته کرک کردم تا اندازه دهن لپ تاپم بشه.
*********************
نمی خوام موضوع تاپیک منحرف بشه
بیچاره صاحب تاپیک اومد از کار های داداشش حرف بزنه یه کاری کردیم اشکش در اومد.
خانم رضوانه!
برای یه بازی نمی شه وقتی حتی داستانش رو هم نمی دونیم نقدش کنیم.
کشیش قاتل؟Huhاز فردا "خاخام قاتل" و "روحانی قاتل" و هر چرت و پرتی که دم دستمون بیاد میچسبونیم به عنوان این بازی.بابا این چیزا رو از کجا درمیارید؟ خب مجبورید مگه؟ همون بگید اساسین کرید خیلی شنگین ترید. نه فقط شما، خیلی جاها دیدم از این معنی احمقانه استفاده میکنند. بابا creed به معنی "عقیده" یا "کیش" هست.
نقل قول:
اما در مورد داستان کشیش قاتل باید گفت که الآن دزموند کدوم گوری رفت؟

جهان نابود شد و یه تمدن جدید ساخته شده. این تمدن جدید چه فرقی با تمدن قدیم داره؟

من تا نصف بلک فلگ رو رفتم اما کلیت داستان حتی در مورد نزاع تمپلار و اساسین هم نبود. فقط لباس تنش از اساسین هست. فقط یه شخصیت هست که یه اساسین رو کشته و لباسش رو پوشیده. بعد از اون رفته دنبال عیاشی و دزدی دریایی.

حالا باز هم بی خبرم.
دزموند؟ مُرد. خدا رحمتش کنه. آخرای قسمت سوم این اتفاق افتاد. این شخصیت جدید هم خود ماییم که یکی از اساسین ها هستیم و مثل "لوسی" به "ابسترگو" نفوذ کردیم.کی میگه جهان نابود شد؟ اصلا دزموند خودشو قربانی کرد که جهان نابود نشه.شما تا نصف بلک فلگ رفتی و قضیه رو نفهمیدی؟خب تابلو بود که:اساسین ها یه چیزی داشتند که نمیدونم دقیقا چی بود، (تا آخر نرفتم و اسما یادم رفته) این چیز یا همون مکعب رو یکی از اعضای اساسین که بهشون خیانت میکنه، برای یکی از عالی رتبه های تمپلار میاره که ادوارد این وسط درگیر میشه و... (نمیخوام دو ساعت کل ماجرا رو تعریف کنم) در کل اون جنگ تمپلارها و اساسین ها هنوز هم وجود داره.گفتم که باید داستان بازی خوب درک بشه. شما هم گیمر نیستی وگرنه میدونستی دوره بازیها هیچوقت تموم نمیشه. اگه GTA V رو هم بازی کنی، نظرت درباره اش عوض میشه.

رضوانه خانوم.
ما از این بازی چیزی نمیبینیم که بخوایم درباره اش نظر هم بدیم.
یه تریلر سینماتیک بسیار قشنگ بود. فقط من موندم با اون شمشیر چوبی چطوری هیولاها رو نابود میکنه؟
با دیدن تصویری از گیم پلی، حالم گرفته شد. انتظار داشتم حداقل یه عنوان سوم بخش باشه.
به نظر شما نصف اون مدل مبارزه ای که تو تریلر بود، تو بازی هست؟
-----------------------------------------------------------------
راستی به لطف و رحمت عزیزان زحمتکش در "بنیاد ملی بازی های رایانه ای" (اسمشو تریلی باید بکشه) بازی شبگرد هنوز با مشکلات حقوقی (مجوز و اینجور چیزا) مواجه هست و طبق قول سازندگان، منتشر نشده.
فکر کنم نهایت حمایت بنیاد، در همین حده!
(۳۰/تیر/۹۳ ۲۳:۴۴)bidel نوشته است: [ -> ]من شنیده بودم سیستم ملی ایران اسمش آریوس هست
. همین آریوس رو هم شنیده بودم که بر پایه فدورا(یا شاید هم دبیان دقیق نمی دونم) هستش.
اما کاربرد سیستم عامل ملی توی مخابرات و انرژی اتمی و ... هستش
DodgyDodgyDodgy
آریوس کار چندتا از بچه های فعال لینوکس ایرانه که از روی علاقه و برای راحتی کاربرای ایرانی بر پایه اوبونتو یه توزیع به اسم آریوس (Ari OS) ساختن . سیستم عامل ملی ایران نیست !‌
چیزی به اسم سیستم عامل ملی هیچ جای دنیا وجود نداره یا حداقل از این کلمه استفاده نمی کنن . این کلمه ی ملی ساخت رسانه های خودمونه (بومی بهتره چون ملی چیزیه که از صفر تا صدش رو خودت بسازی مثل همین موشک ها و ماهواره ها) .
برای انرژی اتمی و مخابرات هم از همین سیستم ها استفاده می کنند فقط از نظر امنیتی (سخت افزار ، نرم افزار، فایروال و... ) تغییراتی رو توشون می دن .
نیازی به درک نداره خیلی ساده و راحته. شما از یه سیستم عامل استفاده می کنی ( مثلا لینوکس ) و اون رو با توجه به نیازت شخصی سازی می کنی . حالا برای دفتر کارت می خوایی یا خونه یا نیروگاه برق
نقل قول:اسمش روشه: ملی! یعنی برای ملت نیست!(منظورم بانک نبود ها!)
وقتی کلمه ملی روی یه چیزی نوشته می شه یعنی برای ملت !‌.
نقل قول:چیزی نیست که من و شما بتونیم کاربردش رو درک کنیم.
شما رو نمی دونم ولی درکش اصلا سخت نیست
نقل قول:حالا اطلاع دقیق ندارم
خیلی خوبه وقتی در مورد چیزی اطلاع نداریم یه جستجو بکنیم و بعد در موردش نظر بدیم .
سلام
به نظر جاي كار داره اين بازي.. و ميتونه شخصيت پردازي جالبي روش انجام بشه. به شرطي فاكتور اسلامي ايراني توش لحاظ بشه. از لحاظ داستاني ايران خيلي غني تر از كشورهاي ديگه اس ولي خوب متاسفانه نميتونيم خوب داستانهامونو تو قالب بازي و يا حتي فيلم نمايش بديم..
نسخه آزمايشي يا دمو نداره ؟‌
سايت نداره اين بازي؟‌
از طراحات و پشتيبانانش هم بفرماييد. از چه طريقي اين بازي عرضه ميشه؟ ؟
به نظر ميتونه اين بازي شروعي باشه براي پيشرفت بيشتر و بهتر..
حالا چقدر دستمزد برادرتون شده؟ يا خودشون سرمايه گذار پروژه هستند؟
در جواب اون دوستي كه پرسيد بازي چقدر خرج داره بگم كه در مورد موتور بازي يه سرچي بكنيد. معموليترين و سطحي ترين انجين يه بازي اول شخص اكشن چيزي تو مايه هاي 100 ميليون ميشه..
بعضي از انجينها رو اصلا تا وقتي پروژتون رو نشناسن نميفروشن تا اسم موتورشون بي كيفيت نشه. قيمتها سر به فلك ميزنه..
بازي گوريلا با gwbasic‌ نيست كه يه نفر بشينه بنويسه..
نقل قول:آریوس کار چندتا از بچه های فعال لینوکس ایرانه که از روی علاقه و برای راحتی کاربرای ایرانی بر پایه اوبونتو یه توزیع به اسم آریوس (Ari OS) ساختن . سیستم عامل ملی ایران نیست !‌
چیزی به اسم سیستم عامل ملی هیچ جای دنیا وجود نداره یا حداقل از این کلمه استفاده نمی کنن . این کلمه ی ملی ساخت رسانه های خودمونه (بومی بهتره چون ملی چیزیه که از صفر تا صدش رو خودت بسازی مثل همین موشک ها و ماهواره ها) .
برای انرژی اتمی و مخابرات هم از همین سیستم ها استفاده می کنند فقط از نظر امنیتی (سخت افزار ، نرم افزار، فایروال و... ) تغییراتی رو توشون می دن .
نیازی به درک نداره خیلی ساده و راحته. شما از یه سیستم عامل استفاده می کنی ( مثلا لینوکس ) و اون رو با توجه به نیازت شخصی سازی می کنی . حالا برای دفتر کارت می خوایی یا خونه یا نیروگاه برق
ظاهراً دوباره جریان های انحصار گرا دارن ملتهب می شن!
برخی کشور ها الآن سیستم عامل ملی دارن
سیستم عامل ملی آمریکا با نام «بری» که ناسا طراحی اش کرده و خیلی می شناسم.
باهاش عمرا بتونید کار کنید چون روی پی سی خونگی قابلیت راه اندازی نداره و ده ها تجهیزات متفرقه لازمه.
سیستم عامل ملی یه اصطلاح جهانی هست و به سیستم عاملی گفته می شه که یه حکومت یا دولت برای تجهیزات رایانه ای خود در نظر می گیره و به اصطلاح اون سیستم رو برای خودش خصوصی سازی می کنه.
شما اگه سیستم عامل ملی ایران رو نصب کنی تو کامپیوترت مطمئناً چیزی حالیت نمی شه چون کامپیوتر شما در برابر اون سیستم مثل پراید در برابر نرم افزار سیستم تهویه بنزه.
وقتی نشه از این سیستم استفاده کرد آخرش باید گفت بدرد نمی خوره؟
این سیستم ها رو دستگاه های نیروگاه هسته ای استفاده می شن(به شخصه تو اخبار دیدم که از یه محیطی شبیه به دبیان توی یه دستگاه پایش استفاده شده بود)
از طرفی جمهوری اسلامی اونقده بپه نیس که بره سر کوچه دبیان بخره بیاد نصب کنه. مطمئناً حسابی عوض بدلش کردن و بدجوری خصوصی سازی شده و احمق هم نیست که نسخه رو بذاره تو بازار!
شما بهتر بود تعریف سیستم عامل ملی رو با جریان OS مطابقت می دادی. چون با تعریفی که شما داری نمی دونم این سیستم عامل ملی چه کاربردی پیدا می کنه آخر؟
یعنی به خاطر منوی فارسی من برم ابونتو بومی شده گیر بیارم؟ اینقدر بی سواد هستن کامپیوتریست ها( اونم از نوع یونیکس!)
(۳۱/تیر/۹۳ ۱۲:۲۶)bidel نوشته است: [ -> ]ظاهراً دوباره جریان های انحصار گرا دارن ملتهب می شن!
برخی کشور ها الآن سیستم عامل ملی دارن
سیستم عامل ملی آمریکا با نام «بری» که ناسا طراحی اش کرده و خیلی می شناسم.
باهاش عمرا بتونید کار کنید چون روی پی سی خونگی قابلیت راه اندازی نداره و ده ها تجهیزات متفرقه لازمه.
سیستم عامل ملی یه اصطلاح جهانی هست و به سیستم عاملی گفته می شه که یه حکومت یا دولت برای تجهیزات رایانه ای خود در نظر می گیره و به اصطلاح اون سیستم رو برای خودش خصوصی سازی می کنه.
شما اگه سیستم عامل ملی ایران رو نصب کنی تو کامپیوترت مطمئناً چیزی حالیت نمی شه چون کامپیوتر شما در برابر اون سیستم مثل پراید در برابر نرم افزار سیستم تهویه بنزه.
وقتی نشه از این سیستم استفاده کرد آخرش باید گفت بدرد نمی خوره؟
این سیستم ها رو دستگاه های نیروگاه هسته ای استفاده می شن(به شخصه تو اخبار دیدم که از یه محیطی شبیه به دبیان توی یه دستگاه پایش استفاده شده بود)
از طرفی جمهوری اسلامی اونقده بپه نیس که بره سر کوچه دبیان بخره بیاد نصب کنه. مطمئناً حسابی عوض بدلش کردن و بدجوری خصوصی سازی شده و احمق هم نیست که نسخه رو بذاره تو بازار!
شما بهتر بود تعریف سیستم عامل ملی رو با جریان OS مطابقت می دادی. چون با تعریفی که شما داری نمی دونم این سیستم عامل ملی چه کاربردی پیدا می کنه آخر؟
یعنی به خاطر منوی فارسی من برم ابونتو بومی شده گیر بیارم؟ اینقدر بی سواد هستن کامپیوتریست ها( اونم از نوع یونیکس!)
متاسفانه حرف های شما اصلا درست نیست .
تعریف و دید شما کلا اشتباه است .برای همین هر چقدر که توضیح بدم بازم درک صحییح پیدا نخواهید کرد.
منابع فارسی بسیار خوبی برای مطالعه وجود دارن که با جستجو بهشون می رسید ، امیدوارم جستجو کنید ( گرچه موضوع خیلی مهمی نیست )‌
بحث کردن با شما از نظر من تو این مورد هیچ فایده ای نداره جز اینکه تاپیک این دوست عزیزمون رو خراب تر می کنه .
موفق باشین . Wink
نقل قول:بحث کردن با شما از نظر من تو این مورد هیچ فایده ای نداره جز اینکه تاپیک این دوست عزیزمون رو خراب تر می کنه .
عمراً بشه بحث کرد وقتی سیستم عامل ملی رو مختص ایرانی ها می دونین و حتی اسمش رو فارسی ساز تصور کردین.
نقل قول:متاسفانه حرف های شما اصلا درست نیست .
اگه حرف های من مهم نیست برید و مستند «جمهوری مجازی» رو نگاه کنید.
یا مقالاتی که توی سرور KDE قرار گرفته.
سیستم عامل ملی بخشی از یک جریانی هست که من بهش می گم ابر یاکوزای اینترنتی
بهتره به سخنرانی های دنیس ریچی هم مراجعه کنید مخصوصا قسمت هایی که درباره ی همین جمهوری مجازی صحبت می کرد(بهش می گفت جمهوری تورینگ)
یا برید سایت اصلی بیت کوین و دور نمای توسعه دهندگانش رو یه نگاهی بندازید.
یا اینکه برید همین ویکی پدیا و مقاله ی Wei رو از ساتوشی ناکاتوما بخونید تا متوجه بشید.
سیستم عامل ملی
بخشی از جریان خصوصی سازی کامپیوتر هست که با عنوان پروژه جمهوری مجازی درحال گسترشه و بنیان گذارش هم دنیس ریچی هست(می تونید اولین مصاحبه رادیو بی بی سی از دنیس ریچی رو مطالعه کنید. وقتی که بهترین دستآورد کامپیوتر رو طراحی کرد)
نقل قول:منابع فارسی بسیار خوبی برای مطالعه وجود دارن که با جستجو بهشون می رسید ، امیدوارم جستجو کنید ( گرچه موضوع خیلی مهمی نیست )‌
منابع فارسی؟Big GrinBig Grin
جامعه اوپن سورس ایران 99 درصد مصرف کننده است. اونا حتی یه چیزی به نام کپی لفت(که خیلی مسخره است) رو برای خودشون درست کردن! جریان جمهوری مجازی یه جریان 100 درصد ضد مصرف کنندگی هست به شکلی که حتی هلسبرگ گفت این جریان تبدیل به یک تروریسم بزرگ اینترنتی می شه.
سیستم عامل ملی ایران رو هم از منابع همین جریان جستجو کنید نه لینک های صد من یه غازه مصرف کنندگان اینترنتی. اگه به اونا باشه که ما الآن کلی سیستم عامل ملی داریم!
در ضمن. طبق همون منابعی که ذکر شد. هیچ وقت سیستم عامل ملی رو دست شما نمی دن. پس نمی تونید در موردش قضاوت کنید. ایران هم مثل چین و ... دچار خواب کامپیوتری شده و اینجوری که می بینم حتی داره اصطلاحات رایج رو هم معنی شون رو تغییر می ده.
http://www.bazicenter.com/iran/pc/http-p.../news/5885

سلام دوستان
ببخشید که یه خرده دیر دارم جواب میدم
دوستان گرامی
پشت صحنه ای از بازی پروانه میراث نگهبانان نور آماده شده
که لینکش رو در اول ارسال گذاشتم
تقریبا همه سوال هاتون با دیدن این پشت صحنه یا مستند پاسخ داده میشه
نگاه کنید اگر سوالی بود بفرمایید
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع