(۷/تیر/۹۳ ۹:۵۷)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]
ميگم حالا كه بازار دعا گرمه، براي من هم دعا كنيد. بالاخره خدا قوانينش تطبيقيه ما خشك مقدسيم.
یعنی من از این شوخی متنفرم...
برادر بسیار بسیار محترم نظر مثبت ما رو در مورد خودتون با این شوخی های نا به جا منفی نفرمایید . خواهشــــــــــــــــــــــــــا
(۷/تیر/۹۳ ۱۳:۲۰)مرهـم نوشته است: [ -> ]یعنی من از این شوخی متنفرم...
برادر بسیار بسیار محترم نظر مثبت ما رو در مورد خودتون با این شوخی های نا به جا منفی نفرمایید . خواهشــــــــــــــــــــــــــا
مرهم جان
من فکر کنم سوءتفاهم شد...
منظور ایشون این بود که مثلا شما برای مجردا دارید دعا میکنید برای ازدواجشون
ولی همین دعا برای متاهل ها تطبیقی میشه
یعنی مثلا زندگیشون سروسامون بهتری بگیره
یا وضعیتشون بهتر و بهتر بشه
یا دختر شوهر بدن٬ پسرشونو زن بدن

فکر کنم منظور از تطبیقی این بود

شاید بی ربط ...ولی همیشه مرافب مهم ترین نکات باشید دوستان گرامی
با نام خدا و عرض سلام به همه و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات . . .
جناب
Mohammad Trust
بهتون تبریک میگم . خیلی خوشحال شدم

اما این طرف قضیه رو هم داشته باشین که تو انتخاب تون خیلی دقت کنین . پست های خیلی زیادی در این موضوع توی تالار مطرح شده که شمام خوندین و نیاز به تکرار نیست .
بعضی وقتا پیش میاد که ظاهراً یکی برا آدم دلنشین میشه ( وابسته به اتفاقات روزمره و . . . ) و دلت پیشش گیر میکنه و یه جورایی عقل انسان رو برا انتخاب صحیح کور یا کم بین میکنه که باید خیلی بهش توجه کرد و سطحی ازش نگذشت چون صحبت یک عمر زندگی هست .
ولی خوب نگران نباش چون نیتت خیره اون بالایی هواتو داره توکل به خدا برو جلو . . .
new PopupMenu("profilelink_285257");
(۶/تیر/۹۳ ۱۴:۳۸)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]ثانیا من هنوز نمی دونم با خودم چند چندم! اعتقاداتی رو دوست دارم که خودم ندارم! اعتقاداتی رو دارم که خودم دوست ندارم!
به نظرتون دنبال کسی باشم که اعتقاداتی رو که دوست دارم داشته باشه، یا دنبال کسی باشم که اعتقاداتی که خودم دارم و دوست ندارم رو داشته باشه! (یه همچین ادمیم من تا بحال چنین چیزی دیده بودید؟) جدی می گما!
تابحال اینو جایی نگفتم ولی احساس می کنم اینجا بعضیا حرفم رو می فهمن!
بچه ها منم همین مشکلو دارم. ینی
اعتقاداتی رو دوست دارم که خودم ندارم! اعتقاداتی رو دارم که خودم دوست ندارم!
این مشکلی ک برادرمون گفتن راه حل نداره؟
جدا خیلی آدمو اذیت میکنه
نمیذاره ادم ازدواج کنه
ممکنه حتی تنوع طلب هم بشه!
(۱۷/مهر/۹۳ ۲۳:۲۵)mahpare نوشته است: [ -> ]بچه ها منم همین مشکلو دارم. ینی اعتقاداتی رو دوست دارم که خودم ندارم! اعتقاداتی رو دارم که خودم دوست ندارم!
این مشکلی ک برادرمون گفتن راه حل نداره؟
جدا خیلی آدمو اذیت میکنه
نمیذاره ادم ازدواج کنه
ممکنه حتی تنوع طلب هم بشه!
دوستان!
احیانا جهت دردو دل و زدن تشکر نگفتم این موضوع رو ها !
راه حلی چیزی...

سلام به همگی
من بعد از مدتها کاملا نیمه اتفاقی وارد این تاپیک شدم ، فکر کردم جدیده ! با اینکه خودم یادم نیست ولی با توجه به این تشکر هایی که تا هپین پست های اواخر هم زدم متقاعد شدم که قبلا اینجا بودم
مثل اینکه ما n دوره چله بدیم هم چیزی تکون نمیخوره! دوستان عزیز برا ما هم دعا کنید

ولی واقعا به وجد اومدم ازین خبر های خوبتون

بابا یه تکونی ، یه حرکتی !
دعا کنید ماهم یه روزی بیایم اینجا خبر خوش بدیم