تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خبر های خیلی خووووب از طرف مجردها ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۷/تیر/۹۳ ۹:۵۷)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]Rose
ميگم حالا كه بازار دعا گرمه، براي من هم دعا كنيد. بالاخره خدا قوانينش تطبيقيه ما خشك مقدسيم.

یعنی من از این شوخی متنفرم...

برادر بسیار بسیار محترم نظر مثبت ما رو در مورد خودتون با این شوخی های نا به جا منفی نفرمایید . خواهشــــــــــــــــــــــــــا
(۷/تیر/۹۳ ۱۳:۲۰)مرهـم نوشته است: [ -> ]یعنی من از این شوخی متنفرم...

برادر بسیار بسیار محترم نظر مثبت ما رو در مورد خودتون با این شوخی های نا به جا منفی نفرمایید . خواهشــــــــــــــــــــــــــا
مرهم جان
من فکر کنم سوءتفاهم شد...
منظور ایشون این بود که مثلا شما برای مجردا دارید دعا میکنید برای ازدواجشون
ولی همین دعا برای متاهل ها تطبیقی میشه
یعنی مثلا زندگیشون سروسامون بهتری بگیره
یا وضعیتشون بهتر و بهتر بشه
یا دختر شوهر بدن٬ پسرشونو زن بدنSmile
فکر کنم منظور از تطبیقی این بودWink
شاید بی ربط ...ولی همیشه مرافب مهم ترین نکات باشید دوستان گرامی
راجع به ارتباطات بین کاربران !!
(۶/تیر/۹۳ ۲۰:۰۰)یا ابوالفضل نوشته است: [ -> ]ببرا بقیه هم دعا کنید تا خدا در حق خودتون مستجاب کنه.Rose
به نام خدا[تصویر: rose.png]

برا بقیه دعا کردم جواب داد --حالا نمیگم فقط به خاطر دعای من بوده ها[تصویر: cool.png][تصویر: biggrin.png]-- ولی خب الان 2ساله دارن با خوشبختی زندگی میکنن خدارو شکر[تصویر: angel.png]
کلا تو سال 90 بخت همه اطرافیان باز شد[تصویر: arrogant.png]

ما هم امیدمون فقط به خداست.

به هر حال حسبنا الله.
با نام خدا و عرض سلام به همه و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات . . .
جناب
Mohammad Trust
بهتون تبریک میگم . خیلی خوشحال شدم Wink
اما این طرف قضیه رو هم داشته باشین که تو انتخاب تون خیلی دقت کنین . پست های خیلی زیادی در این موضوع توی تالار مطرح شده که شمام خوندین و نیاز به تکرار نیست .
بعضی وقتا پیش میاد که ظاهراً یکی برا آدم دلنشین میشه ( وابسته به اتفاقات روزمره و . . . ) و دلت پیشش گیر میکنه و یه جورایی عقل انسان رو برا انتخاب صحیح کور یا کم بین میکنه که باید خیلی بهش توجه کرد و سطحی ازش نگذشت چون صحبت یک عمر زندگی هست .
ولی خوب نگران نباش چون نیتت خیره اون بالایی هواتو داره توکل به خدا برو جلو . . .

new PopupMenu("profilelink_285257");
(۸/تیر/۹۳ ۱۷:۴۷)pure نوشته است: [ -> ]به نام خدا[تصویر: rose.png]

برا بقیه دعا کردم جواب داد --حالا نمیگم فقط به خاطر دعای من بوده ها[تصویر: cool.png][تصویر: biggrin.png]-- ولی خب الان 2ساله دارن با خوشبختی زندگی میکنن خدارو شکر[تصویر: angel.png]

به هر حال حسبنا الله.
ان شا الله بخت شما هم باز میشه و خوشبخت میشینCool

بیشتر دعا کنین هم برای خودتون هم برای ما و هم برای بقیه مجردها خدا حاجت بنده های خوبشو دیر میده چون دوست داره با هاشون بیشتر حرف بزنه. ان شاالله حاجت روا باشید.
Heart
(۶/تیر/۹۳ ۱۴:۳۸)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]ثانیا من هنوز نمی دونم با خودم چند چندم! اعتقاداتی رو دوست دارم که خودم ندارم! اعتقاداتی رو دارم که خودم دوست ندارم!
به نظرتون دنبال کسی باشم که اعتقاداتی رو که دوست دارم داشته باشه، یا دنبال کسی باشم که اعتقاداتی که خودم دارم و دوست ندارم رو داشته باشه! (یه همچین ادمیم من تا بحال چنین چیزی دیده بودید؟) جدی می گما!
تابحال اینو جایی نگفتم ولی احساس می کنم اینجا بعضیا حرفم رو می فهمن!
بچه ها منم همین مشکلو دارم. ینی اعتقاداتی رو دوست دارم که خودم ندارم! اعتقاداتی رو دارم که خودم دوست ندارم!

این مشکلی ک برادرمون گفتن راه حل نداره؟

جدا خیلی آدمو اذیت میکنه

نمیذاره ادم ازدواج کنه

ممکنه حتی تنوع طلب هم بشه!
(۸/تیر/۹۳ ۱۷:۴۷)pure نوشته است: [ -> ]به نام خدا[تصویر: rose.png]

به هر حال حسبنا الله.

آقا شما دست به دعات خوبه برا ما هم دعا کن.
یاد یه فیلم افتادم
طرف خواستگاری هر کسی که بختش بسته شد بود میرفت ،بخت طرف باز میشد ولی خودش مجرد مونده بود.
(۱۷/مهر/۹۳ ۲۳:۲۵)mahpare نوشته است: [ -> ]بچه ها منم همین مشکلو دارم. ینی اعتقاداتی رو دوست دارم که خودم ندارم! اعتقاداتی رو دارم که خودم دوست ندارم!

این مشکلی ک برادرمون گفتن راه حل نداره؟

جدا خیلی آدمو اذیت میکنه

نمیذاره ادم ازدواج کنه

ممکنه حتی تنوع طلب هم بشه!

دوستان!

احیانا جهت دردو دل و زدن تشکر نگفتم این موضوع رو ها !Sad

راه حلی چیزی...Dodgy
سلام به همگی
من بعد از مدتها کاملا نیمه اتفاقی وارد این تاپیک شدم ، فکر کردم جدیده ! با اینکه خودم یادم نیست ولی با توجه به این تشکر هایی که تا هپین پست های اواخر هم زدم متقاعد شدم که قبلا اینجا بودمBig Grin

مثل اینکه ما n دوره چله بدیم هم چیزی تکون نمیخوره! دوستان عزیز برا ما هم دعا کنیدBlush
ولی واقعا به وجد اومدم ازین خبر های خوبتونDodgy بابا یه تکونی ، یه حرکتی !
دعا کنید ماهم یه روزی بیایم اینجا خبر خوش بدیمSmile
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع