تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعوت به قرائت چهل روز زیارت عاشورا برای مجرّدان تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
عرض کنم که دختر خانم ها همون دعا رو بخونن کافیه و علاوه بر اینکه یه نمازیه میگن نمیذاره ادم نادرستی بیاد خواستگاریشون.

واسه پسرا فرق میکنه ، طرف نشسته توی خونه ، روزی هزار تا هم زیارت عاشورا بخونه ، بازم فرقی نمیکنه. مشکلی هم ازش حل نمیشه. باید دنبال تحصیل و درامد زایی بشه. نه درامدی که بشه یه خونواده رو باش چرخوند ، درامدی که بتونه یه نفرو شام ببره بیرون مثلا ! تا طی یکی دو سال اوضاع خودشو ردیف کنه. اگه فکر الانمو ، دو سه سال پیش داشتم ، الان بچه هام اندازه شماها بودن Big Grin

ولی جدا از شوخی ، ادم باید لیاقت خودشو نشون بده. باید نشون بده میتونه از عهده ی قستمی از زندگی مشترک برمیاد.
بسم الله..

هرکی موافقه اسمش رو به پایین اسم حقیر اضاف کنه
1) ساجد
2 ) علی 64
3) پرنیان
4)صبا
5) help me
6)فدایی ولایت
7)Hadith
8)Farzaneh
9)....?
حقیر هم اونجور که باید نخوندم ....حلال کنید...

التماس دعا.
سلام بر جميع دوستانHeart

موافقم آقا محمد..............

با تمام وجود از خدا ميخوام در مورد ازدواج ،نظر لطفشو شامل حال همه دوستاي گلم در بيداري انديشه بيندازد
بسم الله..

هرکی موافقه اسمش رو به پایین اسم حقیر اضاف کنه

1) ساجد
2) علی64
3) پرنیان
4)صبا
5) help me
6)فدایی ولایت
7)Hadith
8)Farzaneh
9)شیدا
10)...
منم متاسفانه چله م بهم خوردSad ولی 5 شنبه میخونم به امید خدا در کنار شما دوستان
ساعت 22:30 دقیقه پنجشنبه 16 مرداد

یا علی/ التماس دعا
حدیث گرامی ممنون که اسم من رو از لیست خارج کردید....
(۱۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۱)مرهـم نوشته است: [ -> ]حدیث گرامی ممنون که اسم من رو از لیست خارج کردید....

تعمدی نبود خانم،حواسم نبود شما داخل نقل قول،اسمتون رو اضافه کردید.
من ارسال آقای فدائی ولایت رو کپی کرده بودم.
ویرایش کردم ارسالم رو.
(۱۴/مرداد/۹۳ ۱۹:۰۴)Hadith نوشته است: [ -> ]تعمدی نبود خانم،حواسم نبود شما داخل نقل قول،اسمتون رو اضافه کردید.
من ارسال آقای فدائی ولایت رو کپی کرده بودم.
ویرایش کردم ارسالم رو.

خب جبران شما اثری در نتیجه نداد Dodgy

یعنی تا حالا تو عمرتون ادمی به گیری من دیده بودید Big Grin
ببخشید بچه ها صرفا محض مزاح بود ..
به نام خدا

1) ساجد
2 ) علی 64
3) پرنیان
4)صبا
5) help me
6)فدایی ولایت
7)مرهم
8)hadith
9)farzaneh
10)شیدا
11)؟؟؟

ببخشید دوستان من اصلا تو چله نبودم ولی منم به نوبه خودم واسه همه مجردای تالار بعلاوه دوستان و نزدیکانم دعا میکنم و انشاالله که موانع و مشکلات به زودی از سر راه همه برداشته بشه و همگیتون بیاید و خبر ازدواجتون رو بدید
راستی به قول آقای محمد ، برادرا باید یه تکونی به خودشون بدن دیگه
به نام خدا

سلام بردوستان بزرگوارم
بنده دراین ختم سعادت حضوررونداشتم
ولی هرروز زیارت عاشورارومیخونم
روز آخرمنم باشمابزرگواران همراه وهم پامیشم که دردعاکردن باشماشریک باشم
اسمم روبه ادامه لیست اضافه نکردم ولی اگه دوست داشتین اسم منم به لیستتون اضافه کنیدBlushBlush

عاقبت به خیربشیم صلواتHeart
بچه ها من چله اولیم ول شد ولی دوباره روز عید فطر دوباره یه چلی ورداشتم خدارو شکر جوابم گرفتم......
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع