۲۸/تیر/۹۳, ۱۵:۰۱
۲۹/تیر/۹۳, ۲۰:۱۷
??????
اونم آخرین آمارش 46 نفر ؟؟؟!!!!
کجایین پس
.
.
کجایین پس

.
(۹/تیر/۹۳ ۱:۳۴)pid='285989 نوشته است: [ -> ]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
1- Hadith2- رضوانه3- عشقم کربلا4- Hessam5- Alisolton6- help me7- فدایی ولایت8- پرنیان9- عبدالرحمن10- Bahar11- مجتبی 11012- شیدا13- نهج الحسین (علیه السلام)14- ali 6415- السا16- مجید املشی17- Aakbarib18- ساجد19- یاسین20- محمد تراست21- مجنون الحسین22- حضرت عشق23- moze8424- amirhq2125- mosi3426- رهگذر...27- Aakbarib28- Mahyamatin29- یا ابولفضل30- مرهـم31- صبا32- Night_World33- Farzaneh34- Asma35- Fiftynine36- Boghz37- هادی...38- Pure39- SkyGirl40- یه بنده خدا خارج از تالار41- بابای اسکای42- ضحی43- mahdy30na44- yeK Montazer45- baharkhanom
135 -46
........ -47
.
![[تصویر: 52828544505566928734.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/52828544505566928734.jpg)

يا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَكُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَكُمْ اِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ
اى اباعبداللّه من تسليمم و در صلحم با کسى که با شما در صلح است و در جنگم با هر کس که با شما در جنگ است تا روز قيامت
وَ لَعَنَ اللَّهُ آلَ زِيادٍ وَ آلَ مَرْوانَ وَ لَعَنَ اللَّهُ بَنى اُمَيَّةَ قاطِبَةً وَ لَعَنَ اللَّهُ ابْنَ مَرْجانَةَ
و خدا لعنت کند خاندان زياد و خاندان مروان را و خدا لعنت کند بنى اميه را همگى و خدا لعنت کند فرزند مرجانه (ابن زياد) را
وَ لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِكَ
خدا لعنت کند عمر بن سعد را و خدا لعنت کند شمر را و خدا لعنت کند مردمى را که اسبها را زين کردند و دهنه زدند و به راه افتادند براى پيكار با تو
بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِكَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَك
پدر و مادرم بفدايت که براستى بزرگ شد مصيبت تو بر من پس مى خواهم از آن خدائى که گرامى داشت مقام تو را
وَ اَکْرَمَنى بِكَ اَنْ يَرْزُقَنى طَلَبَ ثارِكَ مَعَ اِمامٍ مَنْصُورٍ مِنْ اَهْلِ بَيْتِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ و َآلِهِ
و گرامى داشت مرا بخاطر تو که روزيم گرداند خونخواهى تو را در رکاب آن امام يارى شده از خاندان محمد صلى اللّه عليه و
. [font=B Nazanin][/font]
اى اباعبداللّه من تسليمم و در صلحم با کسى که با شما در صلح است و در جنگم با هر کس که با شما در جنگ است تا روز قيامت
وَ لَعَنَ اللَّهُ آلَ زِيادٍ وَ آلَ مَرْوانَ وَ لَعَنَ اللَّهُ بَنى اُمَيَّةَ قاطِبَةً وَ لَعَنَ اللَّهُ ابْنَ مَرْجانَةَ
و خدا لعنت کند خاندان زياد و خاندان مروان را و خدا لعنت کند بنى اميه را همگى و خدا لعنت کند فرزند مرجانه (ابن زياد) را
وَ لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِكَ
خدا لعنت کند عمر بن سعد را و خدا لعنت کند شمر را و خدا لعنت کند مردمى را که اسبها را زين کردند و دهنه زدند و به راه افتادند براى پيكار با تو
بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِكَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَك
پدر و مادرم بفدايت که براستى بزرگ شد مصيبت تو بر من پس مى خواهم از آن خدائى که گرامى داشت مقام تو را
وَ اَکْرَمَنى بِكَ اَنْ يَرْزُقَنى طَلَبَ ثارِكَ مَعَ اِمامٍ مَنْصُورٍ مِنْ اَهْلِ بَيْتِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ و َآلِهِ
و گرامى داشت مرا بخاطر تو که روزيم گرداند خونخواهى تو را در رکاب آن امام يارى شده از خاندان محمد صلى اللّه عليه و
. [font=B Nazanin][/font]
۲۹/تیر/۹۳, ۲۲:۲۹
(۲۹/تیر/۹۳ ۲۰:۱۷)ali 64 نوشته است: [ -> ]??????
کجایین پس![]()
.
نگران نباش همه سخت مشغول راز و نیاز با خدان و چن روز دیگه سر و کله همه پیدا میشه
فک کنم هنوز کسی جواب نگرفته
دوستان توجه داشته باشن که انتظار نداشته باشن بعد این 40 روز خدا حوری بندازه تو دامنشون
باید اقدام کرد
۳۰/تیر/۹۳, ۱۷:۲۳
اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْياىَ مَحْيا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد
۳۰/تیر/۹۳, ۱۷:۲۸
سلام
آقا دم شما گرم!
من که دیر اومدم...!
راه نداره ما رو هم تو لیستتون جا بدید؟
آقا دم شما گرم!
من که دیر اومدم...!
راه نداره ما رو هم تو لیستتون جا بدید؟

۳۰/تیر/۹۳, ۱۷:۵۹
1- Hadith
2- رضوانه
3- عشقم کربلا
4- Hessam
5- Alisolton
6- help me
7- فدایی ولایت
8- پرنیان
9- عبدالرحمن
10- Bahar
11- مجتبی 110
12- شیدا
13- نهج الحسین (علیه السلام)
14- ali 64
15- السا
16- مجید املشی
17- Aakbarib
18- ساجد
19- یاسین
20- محمد تراست
21- مجنون الحسین
22- حضرت عشق
23- moze84
24- amirhq21
25- mosi34
26- رهگذر...
27- Aakbarib
28- Mahyamatin
29- یا ابولفضل
30- مرهـم
31- صبا
32- Night_World
33- Farzaneh
34- Asma
35- Fiftynine
36- Boghz
37- هادی...
38- Pure
39- SkyGirl
40- یه بنده خدا خارج از تالار
41- بابای اسکای
42- ضحی
43- mahdy30na
44- yeK Montazer
45- baharkhanom
135-46
47- jim.m
jim.m داداش از امروز شروع کن
135-46
47- jim.m
jim.m داداش از امروز شروع کن
۳۰/تیر/۹۳, ۱۹:۳۸
اللهم لک الحمد حمد الشّاکرین لک علی مصابهم الحمد لله علی عظیم رزیتی اللهم ارزقنی شفاعة الحسین یوم الورود ...
۳۱/تیر/۹۳, ۱۷:۵۰
.
يا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَكُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَكُمْ اِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ
۳۱/تیر/۹۳, ۲۲:۴۸
سلام
طاعات و عباداتون قبول
میخواستم بدونم اگه یک روز یادمون بره باید از اول شروع کنیم؟
طاعات و عباداتون قبول
میخواستم بدونم اگه یک روز یادمون بره باید از اول شروع کنیم؟
۳۱/تیر/۹۳, ۲۳:۳۵
فکر کنم قضاشو جا بیاریم مشکلی نداشته باشه
ادمه خب گاهی واقعا وقت نمیکنه
ادمه خب گاهی واقعا وقت نمیکنه