دوستان عزیز ، ده و نیم هم که گذشت...ان شالله قبول باشه
ان شالله که به واسطه قبولی دعای شما ، دعای ما هم استجابت بشه
فکر کنم به سلامتی ، چله ی بعضی ها به سر رسید . اما برای من 5-6 روز مونده هنوز
پیشنهادم اینه که در صورت امکان ، این زیارت عاشورا های روزانه ، بعد از چله هم ادامه پیدا کنه . حتی اگه شده چند روز در میون
حداقلش اینه که یه ثواب درست و حسابی به جیب میزنیم

کاش برای تاپیک های این چنینی پیام دعوت فرستاده بشه.
منم دوست داشتم توی این ختم دسته جمعی شرکت کنم ولی چهل روز دیر رسیدم....

(۱۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۰۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]نقل قول:خب مشکلی وجود نداره ، شما میتونید چله تون رو از همین امروز شروع کنید
این دوره هم فقط برای این بود که دور همی یه حرکت خوب انجام بدیم. حتما که نیاز نیست چله ها گروهی باشه
همین کا رو هم میکنم ولی چله های گروهی یک مزه ی دیگه داره...نه؟

به نام خدا
خواهرا و برادرای گرامی انشاالله که قبول باشه و به زودی همه ی مجردهای عزیزمون بیان و و ما رو از استجابت دعامون با خبر کنن
انشاالله
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
از همه عزیزانی که پیشنهاد حقیر رو لبیک گفتن و امروز رو همزمان به قرائت زیارت عاشورا پرداختن کمال تشکر رو دارم ...
امروز باحال و صفاترین عاشورایی بود که تو این چهل روز خوندم و معنی انرژی در کارهای گروهی رو فهمیدم .... دلم تا مدتها بعد از تلاوت هوای گریه داشت ... ان شااله که چن روز دیگه ...
دوستان دعا کنن لطفا ...
مراقب باشید .... خیلی وقتها دعاهای مستجاب شده ما بخاطر گناهانمون رد میشه ... مراقب باشیم ... که چهل روز رویایی داشتیم ....
التماس دعای فت و فراوون
بسمه تعالی
خب دوستااااااااااااااااان مجرد و عزب خــــــــــــــــودم
از هیچکس هیچ خبـــــــــــــــری نـــــیــــــســـــتـــــــ !!
خب کم کم دور دوم چـــــــلـــــــــه رو باید شروع کنیم مث اینکه حالا حالاها باید دور هم جمع بشیم

دور اول تموم شد من هرچی منتظر موندم هیچی نشد! بابا از ته دل دعا کنید! چرا من هنوز مجردی آخه! چزا مسءولین رسیدگی نمیکنن، یکی جوابگو نیست!
سلام
(۲۳/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۰)soora نوشته است: [ -> ]دور اول تموم شد من هرچی منتظر موندم هیچی نشد! بابا از ته دل دعا کنید! چرا من هنوز مجردی آخه! چزا مسءولین رسیدگی نمیکنن، یکی جوابگو نیست!
(۲۳/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۲)ساجد نوشته است: [ -> ]بسمه تعالی
خب دوستااااااااااااااااان مجرد و عزب خــــــــــــــــودم
از هیچکس هیچ خبـــــــــــــــری نـــــیــــــســـــتـــــــ !!
خب کم کم دور دوم چـــــــلـــــــــه رو باید شروع کنیم مث اینکه حالا حالاها باید دور هم جمع بشیم

دوستان محترم و محترمه ، نگران نباشید ، گاهی باید خودتون دست بکار بشید و فقط چشم به راه نمانید و بجز دعا و نذرو نیاز خودتون استین بالا بزنید/
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ / بقره 155
وَمَا لَنَا أَلاَّ نَتَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَى مَا آذَيْتُمُونَا وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ / ابراهیم 12
توکلتون رو از دست ندین و صبر پیشه کنین
إِنَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ - هود 81
پس قبل از شروع دور دوم ...خودمون رو به صبر و رعایت تقوای الهی دعوت میکنم ...
و دوباره متذکر میشم که گناه دعاهای مستجاب شده رو ب تاخیر میاندازه ... شاید دعای داشتن همسر خوب و مون و .. ب اجابت رسیده و فقط زمانش هنوز نرسیده ...