تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول:در جمع فامیل کلی تلاش می‌کنم یک اشاره کنم که فلان سریال تلویزیون فلان نیت بد رو داشت، بعد با رفتارم در عمل از صد تا چیز دیگه در همون راستا حمایت ضمنی می‌کنم!

مثال میزنید ؟!؟ Huh

شاید مشکل از بد دفاع کردن شما بوده باشه !!! و نتونیم اینو به همه تعمیم بدیم !!! Wink

نقل قول:طرف، یک آقای محترم، دغدغه‌ی مذهب داره میشینه سریال خارجی می‌بینه.
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز.

یعنی با این اوصاف می فرمایین صدا و سیما فیلم مستهجن هم بذاره عیب نداره ... آدم باید خودش این چیزا رو نگاه نکنه !!! BlushDodgy
خب حالا کپی سریال آمریکایی باشه چه عیبی داره؟!Huh
همینکه حتی شده واسه یه ساعت تو شبانه روز لبخند میاره رو لبای مردمی که اینروزا از فرط گرفتاری قیافه ی عبوسشون یادشون رفته، خودش خیلی ارزش دارهSmile
دست سازندگانش درد نکنه، هرچند بقول دوستان کپی باشه..Rose
(۱۹/تیر/۹۳ ۱۴:۳۷)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]خب حالا کپی سریال آمریکایی باشه چه عیبی داره؟!Huh
همینکه حتی شده واسه یه ساعت تو شبانه روز لبخند میاره رو لبای مردمی که اینروزا از فرط گرفتاری قیافه ی عبوسشون یادشون رفته، خودش خیلی ارزش دارهSmile
دست سازندگانش درد نکنه، هرچند بقول دوستان کپی باشه..Rose
خندوندن مردم به چه قیمتی دوستم!
نشون دادن یه فیلم طنز تو شبای ماه رمضون !! بهتر نبود یه فیلم درست حسابی بسازن ملت یکم به خودشون بیان مثل سالهای قبل ! یعنی اینقدر سوژه کمه؟
من با طنز و فیلم طنز مشکلی ندارم ولی این فیلم حتی غیر از ایام ماه رمضون هم بدرد نمیخوره..
رعایت کردن یکسری حریم ها و حیا از طرف زن ها هم خوب چیزیه...
هالیوود فیلم میسازه چه چیزایی که به مخاطب القا نمیکنه اونوقت سینمای ما اونم تو شبای ماه رمضون ..
ای بابا ..
(۱۹/تیر/۹۳ ۱۸:۱۴)help me نوشته است: [ -> ]خندوندن مردم به چه قیمتی دوستم!
نشون دادن یه فیلم طنز تو شبای ماه رمضون !! بهتر نبود یه فیلم درست حسابی بسازن ملت یکم به خودشون بیان مثل سالهای قبل ! یعنی اینقدر سوژه کمه؟
من با طنز و فیلم طنز مشکلی ندارم ولی این فیلم حتی غیر از ایام ماه رمضون هم بدرد نمیخوره..
رعایت کردن یکسری حریم ها و حیا از طرف زن ها هم خوب چیزیه...
هالیوود فیلم میسازه چه چیزایی که به مخاطب القا نمیکنه اونوقت سینمای ما اونم تو شبای ماه رمضون ..
ای بابا ..

فیلم درست حسابی هم ساختن، همین سریال مدینه

اون حریم ها و حیایی که میگین باید رعایت شه، وقتی تو جامعه رعایت نمیشه چه فرقی میکنه تلویزیون نشون بده یا نه؟!
اتفاقی که نباید، افتاده دوست عزیز..با یه فیلم و سریال هم نه بدتر میشه نه بهتر..بهتره خودمونو گول نزنیم..جامعه ی ما آخر بی حیایی شده..حالا گیرتون افتاده به یه فیلم طنز؟!
درضمن آخر هر قسمت هم حرفای جالبی زده میشه..واسه یه فیلم طنز باندازه کافی آموزنده هست...

پ.ن:اینروزا چرا همه تو تالار عصبانین؟اثرات روزه ست واقعا؟BlushHuh
نقل قول:اون حریم ها و حیایی که میگین باید رعایت شه، وقتی تو جامعه رعایت نمیشه چه فرقی میکنه تلویزیون نشون بده یا نه؟!
واقعا فرقی نمیکنه؟!! خیلی چیزها از همین تلویزیون شروع شد و اومد تو جامعه عزیزم یعنی رسانه تاثیری نداره!...
چرا باید یه خانوداه عادی و معمولی (وضع مالی) خونه انچنانی داشته باشه و اون مدل ماشین ها !! در صورتی که تو جامعه اینطور نیست طبقه متوسط جامعه ..
طبقه ضعیف هم که همیشه خانوماش چاد به سر بودن و یه خونه درب وداغون وگرفتار و بد بخت...
واقعا جامعه ما اینطوریه؟ تازه داماد عروس ها خونه و ماشین و همه چی شون رو به راهه؟
یعنی یه مدل دیگه نمیشد فیلم بسازن که اموزنده تر باشه! مثل چندین سال قبل ...
(۱۹/تیر/۹۳ ۱۸:۵۶)help me نوشته است: [ -> ]واقعا فرقی نمیکنه؟!! خیلی چیزها از همین تلویزیون شروع شد و اومد تو جامعه عزیزم یعنی رسانه تاثیری نداره!...
چرا باید یه خانوداه عادی و معمولی (وضع مالی) خونه انچنانی داشته باشه و اون مدل ماشین ها !! در صورتی که تو جامعه اینطور نیست طبقه متوسط جامعه ..
طبقه ضعیف هم که همیشه خانوماش چاد به سر بودن و یه خونه درب وداغون وگرفتار و بد بخت...
واقعا جامعه ما اینطوریه؟ تازه داماد عروس ها خونه و ماشین و همه چی شون رو به راهه؟
یعنی یه مدل دیگه نمیشد فیلم بسازن که اموزنده تر باشه! مثل چندین سال قبل ...

واسه وضع الان..گمون نکنم فرقی داشته باشه..
درسته از تلویزیون شروع شد ولی واقعا دیگه چی بدتر از جامعه(از لحاظ بی حیایی که فرمودین) نشون دادن؟
حرف شما درست ولی دیگه این چیزیه که تو همه فیلما هست..کاریشم نمیشه کرد..کسیم به حرف من و شما گوش نمیده..
واقعا یه مدل دیگه نمیشد بسازن..میدونین چرا؟ چون همین سازندگان فیلمها هم از خود این جامعه منشا میگیرن..چندین سال قبل وضع این نبود..
نقل قول:می‌بخشیدهااااا
میخواین صدا و سیما به کجا بره؟
طرف، یک آقای محترم، دغدغه‌ی مذهب داره میشینه سریال خارجی می‌بینه.
میخواین صدا و سیما به کجا بره؟

قصدم خدای نکرده ایراد گرفتن از شما نیست‌هاااا.
خودم هم دقیقاً همین اشتباهات رو مرتکب میشم. در جمع فامیل کلی تلاش می‌کنم یک اشاره کنم که فلان سریال تلویزیون فلان نیت بد رو داشت، بعد با رفتارم در عمل از صد تا چیز دیگه در همون راستا حمایت ضمنی می‌کنم!
دارم اشاره به این نکته میکنم که:
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز.
ما خود حجاب خودیم حافظان! از میان برخیزیم!
به قول وحید 110 آخه عزیز دل برادر اینا چه ربطی به هم دارن؟
اولا وقتی میشینیم فیلمی رو میبینیم واسه بقیه نمیگیم برین فلان فیلم رو بیینین. مخصوصا سریالایی از قبیل مدرن فمیلی.
یعنی تنها سریالی که من واسه همه توصیه میکنم که اگه دوست داشته باشن ببیننن بریکینگ بد هست
و اینکه اگه کسی نباشه این سریالا و فیلما رو ببینه و واسش نقد بنویسه اونوقت انتظار دارین هالیوود خودش بیاد واسمون نقدش کنه؟؟؟
یعنی میگین حسن عباسی و امثال حسن عباسی هم نباید فرینج و سریالای دیگه رو میدیدن و نقد میکردن چون جیییززز هست؟؟
بچه ها الان که دارم سریال رو می بینم حس می کنم یکم بهتر شده
از لحاظ محتوایی خیلی بد نیست
مخصوصا اون قسمت مربوط به انتقاد پذیری
البته هنوز قبول دارم که خز هستا
این قسمت که درباره کمک کردن بود، بد نبود ولی بازی پسربچه هه خیلی مسخره بود.
خواهرزاده منم 7 سالشه ولی اینقدر احمق نیست.
سه مدل کمک کردن رو جالب نشون داد:
سوءاستفاده از نیت خیر و گذاشتن لقمه درسته در دهان کمک گیرنده
غرور و عدم پذیرش کمک از طرف دیگران
کمک کردن با دل و جان و همه توان و تشویق دیگران برای یاری رسانی و کمک کردن.
راستی قابل توجه دوستانی که نمیدونند:
این سریال اصلا برای ماه رمضان نبود و از خیلی وقت پیش کارش آماده پخش بود. مثل دودکش که اونهم برای ماه رمضان نبود.
احساس کردم که فیلمه یه جوریه ها !‌Big Grin
نگو که دوستان بازم اسکی بازی راه انداختن تو صدا و سیما . Blush
من اصلا از این سریال مدرن فمیلی خوشم نمیاد همون سال 89 بود فکر کنم وقتی اولین قسمت هاش اومد روی نت اصلا دانلودش نکردم و سمتش نرفتم. (با اینکه موضوعش خیلی بامزه و جالب بود )
این هفت سنگ می تونست خیلی بهتر بشه . اگه تو یه زمان دیگه به غیر از ماه رمضون و این تعداد قسمت ساخته می شد .
حداقل می تونست یه کپی فوق العاده باشه . Arrogant
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع