تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
فیلم جدید گذاشته تلویزیون ؟ حیف از وقت که بذارید اینارو بیینید
حالا خودمونیما ، من اومدم یه اظهار نظر خلاف دیگران کردم ولی عوضش تاپیک پرطرفدار شدBig Grin
خداییش اگه من اون پستو نمیزدم الان اینهمه پست اینجا بود؟؟!
باز بگین فدایی بد...
نقل قول:آیا ناراحت نیستی که بودجه فرهنگی دولت خرج این چیزا شده؟
بعله که ناراحتم...منم نگفتم خوبه یا بده ، فقط گفتم یه هفته صبر کنیم و بعد نظر بدیم
به عبارنی ، تعادل رو حفظ کنیمBlush
چقدرم بی محتوا و بی مزست
Confused
جالبیش اینه که علاوه بر کپی دقیق از روی شخصیتهاش( به جز اون خانواده همج س ن بازBig Grin که در نسخه آمریکایی هست!)

حتی داستانهاش هم یه جوری کپی!! مخصوصا اون قسمتش که دوچرخه گم شده بودBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دقیقا کپی از روی سریال مدرن فامیلی
خب به سلامتی بعد از تلاش در Wikipedia امروز Time.com با تیتر قشنگش این قضیه رو بین المللی کرد آبروریزی بین المللی
چی باید گفت؟فقط تاسف همین
(۱۰/تیر/۹۳ ۱۷:۰۴)ضحی نوشته است: [ -> ]یعنی انقدر از نظر داستان پردازی کم آوردیم؟؟؟
خیلی وقته که سریالها کپی هستن.
مثلاً ساختمان پرشکان رو میگن کپی یک سریال به اسم Everybody Loves Raymond هست.
دکتر عباسی توی تلویزیون می‌گفت فیلم دعوت حاتمی‌کیا کپی فصل 5 یا 6(تردید از من هست) از سریال Desperate Housewives هست.
میگن سریال او یک فرشته بود کپی یک فیلم آمریکایی به اسم وکیل مدافع شیطان هست.
نمونه‌های دیگری هم بوده...

(۱۰/تیر/۹۳ ۱۷:۴۲)مصطفي مازح7610 نوشته است: [ -> ]اميدوارم كساني كه دستي به قلم دارند در اين عرصه وارد بشن واقعا خيلي ضعف داريم. با اين همه محتواي عالي و موضوعات ناب بايد كپيهاي مبتذل ارائه بشه...
برای بار nام عرض کنم: مدیران سیما اصلاً دنبال چیز خوب نیستند، وگرنه چیز خوب یافت خواهد شد إن‌شاءالله.
اینها کارشون اصلاً اینه. اصلاً‌ برای ضربه زدن به انقلاب کار میکنن. قصدشون تخریبه از اول. ثابت شده هم هست، با توجه به نمونه‌های فراوان که قبلاً گفته‌ام(مثلاً در تاپیک توجیه‌ناپذیرها و توضیحات انتهای این ارسال و ...)

(۱۰/تیر/۹۳ ۱۷:۴۲)مصطفي مازح7610 نوشته است: [ -> ]تصميم خوبي گرفتم كه امسال هيچي نبينم. ارزش ديدن ندارن واقعا.
بله. بله.
دوستان رو می‌بینم که ساده‌ترین مسائل رو از چیزی که مثلاً دینشونه نمیدونن.
آقا! حرف من رو قبول ندارید؟
اصلاً بگیم من چیزی نمیدونم از قرآن.
بالأخره قبول دارید که کار خوبیه که خودتون قرآن بخونید!
خب بخونید.
واقعاً خجالت داره که برای فیلمها و سریالها و سی‌دی‌ها و ... وقت بذاریم، ولی برای قرآن که سخن خداست...Sad
من خودم هم اینطور نیست که زیاد قرآن خونده باشم.
خیلی ساده، طبق تمایلم به دونستن آگاهی‌هایی یافته‌ام.
اینه که با خودم میگم اینها که از من کمتر آشنا هستن دیگه چقدر کم‌کار بودن....Confused

ماه رمضون خیلی خوبه.
ترتیلی که همراه با معنی از تلویزیون پخش میشه به ما امکان میده که با سرعتی متعادل آیات رو بشنویم و همزمان معناش رو بخونیم. البته ترتیل افضل هست از قرائت‌های کم‌سرعتی که دستگاه‌های آوازی بکار می‌برن و در ادای تجوید اغراق میکنن، چون ترتیل هدفش توجه به معنا هست. ماه رمضان تلویزیون ترتیل‌های خوبی پخش میکنه. مثل همون که چهارنفر به نوبت قرآن میخونن.

(۱۰/تیر/۹۳ ۱۷:۴۲)مصطفي مازح7610 نوشته است: [ -> ]سريالهاي قبلي ماه مبارك رو به ياد بيارين. مثل ميوه ممنوعه و ...... لااقل محتوا و تعاريف ارزشي داشتند
البته اشکالات سالهای پیش هم زیاد بوده.
مثلاً همین میوه ممنوعه، کاملاً در تضاد هست با اصول قرآنی.
کی گفته 70 سال عبادت یک شب به باد میره؟ خدا دق‌الباب داره، یعنی باید در خونه‌اش رو بزنیم تا باز کنه، و هرچقدر بیشتر تلاش کنیم بیشتر مرحمت میکنه(که همون تلاش ما هم مرحمت خودش هست). ولی از اون طرف هم اجازه نمیده به این راحتی‌ها بلغزیم. اول باید شیطان رو بسیار دق‌الباب کنیم تا جهنمی بشیم. خدا بر مؤمنین رحمت داره و اجازه‌ی گمراهی رو به این سادگی نمیده، وگرنه هیچکدوم احتمال هدایت نداشتیم. به قول حافظ:

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای / فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد

کی گفته میوه‌هه ممنوع بوده؟ نزدیک شدن به درخته ممنوع بوده. اینکه میوه‌هه ممنوع بوده حرف یهودیت تحریف‌شده هست.DodgyDodgyDodgy
کی گفته میوه‌هه مربوط به عشق بوده؟ اسلام کجا چنین حرفی زده؟ حتی یهودیت تحریف‌شده هم (تا جایی که عمو رائفی‌پور می‌گفت) میگه میوه‌هه مال عقل بوده(همون درخت کابالا).
و...

این ارسال در چند نقطه خطا داشت و ویرایش شد.
اينم يه مقايسه ديگه كه توسط برخي كاربران انجام شده كنار هم مقايسه كردن...
واقعا مزخرفه. حيف وقتي كه براي ديدن اين سريالها گذاشته بشه...
براي شبكه 3 متاسفم...

دانلود
من طنز های سخیف رضا عطاران رو به این کارهای وزین کپی ترجیح میدم.
برداشتن جنسیت دوست دختر یارو رو تغییر دادن Smile
(۱۲/تیر/۹۳ ۱۰:۳۰)Ali#59 نوشته است: [ -> ]طنز های سخیف رضا عطاران

DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyHuhHuhHuhHuhHuhHuhConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedAngelAngelAngelAngelAngel
(۱۱/تیر/۹۳ ۱۹:۰۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]مثلاً همین میوه ممنوعه، کاملاً در تضاد هست با اصول قرآنی.
کی گفته 70 سال عبادت یک شب به باد میره؟ خدا دق‌الباب داره، یعنی باید در خونه‌اش رو بزنیم تا باز کنه، و هرچقدر بیشتر تلاش کنیم بیشتر مرحمت میکنه(که همون تلاش ما هم مرحمت خودش هست). ولی از اون طرف هم اجازه نمیده به این راحتی‌ها بلغزیم. اول باید شیطان رو بسیار دق‌الباب کنیم تا جهنمی بشیم. خدا بر مؤمنین رحمت داره و اجازه‌ی گمراهی رو به این سادگی نمیده، وگرنه هیچکدوم احتمال هدایت نداشتیم. به قول حافظ:

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای / فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد

کی گفته میوه‌هه ممنوع بوده؟ نزدیک شدن به درخته ممنوع بوده. اینکه میوه‌هه ممنوع بوده حرف یهودیت تحریف‌شده هست.DodgyDodgyDodgy
کی گفته میوه‌هه مربوط به عشق بوده؟ اسلام کجا چنین حرفی زده؟ حتی یهودیت تحریف‌شده هم (تا جایی که عمو رائفی‌پور می‌گفت) میگه میوه‌هه مال عقل بوده(همون درخت کابالا).
و...

سلام .. ممنون دوست عزيز صد البته فرمايش شما درسته. من شكل و فرم كلي رو عرض كردم. اين كه همون كار هم ايرادات خيلي بزرگ و تابلويي داشت شكي نيست. ولي خوب روند كار ميخواست يه ارزش و معنويت رو نشون بده و يا نبودش رو... منظورم داستان و محتواي اون بود...
البته در مورد 70 سال عبادت و به باد رفتنش بستگي داره به باد رفتن به چه ديدي تعبير بشه. حتما كاري و عملي از قلم نميافته ولي همون علي نصيريان در اون سريال ارزش دنيوي و اخرويش رو به خطر يه عشق از دست داد.... بازم عرض كنم منظور من كلي بود. يا اون سريال الياس با اون پزشكه اونم خيلي ايراد داشت ولي روند كلي كار و فيلمنامه سعي داشت يه موضوع معنوي رو نشون بده و سالهاي ديگه هم همينطور.... ولي امسال؟؟؟؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع