تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول: در این حد سریالش خوب بوده که حتی ظاهرا کپی ایرانی اون هم خوب از آب در اومده!!![تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
منم دارم همینو میگم که هیچکی قبول نمیکنهConfusedBig Grin
ولی قبول دارید انجام چنین کاریی از سوی کارگردان محترم سریال باعث میشه یک سری تابوهایی بشکنه و حریم ها دوباره جابجا بشه

یادتونه آقای حسینی مجری که از ایران رفت باعث شد که چه چیزهایی جدیدی وارد عرصه مجری گری بشه که هم خوب بود و هم بد ...

من بیشتر از این ور قضیه ناراحتم که حرمتی شکسته شه ...
(۱۵/تیر/۹۳ ۱۵:۲۱)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]برادر توی این ماه رمضونی چرا تهمت میزنید آخه Confused

من کی گفتم کل اون فیلمو دیدم؟؟ به جان خودم همین تصویر پست اول ، تنها تصویریه که من از این فیلم دیدم
آخه چرا پشت سر مدم حرف در میارید؟ درسته بیکارم ولی نه در اون حد که این خضعبلات رو نگاه کنم Big GrinBig Grin
اون جمله که بنده درباره‌ی شما گفتم، صدالبته اولش یک «یعنی» و قبل از اون یک نقل‌قول داشت:
شما گفتید «اعتراف میکنم که کل این فیلم کپیه ، حتی بعضی دیالوگ هاش هم به عینه کپی شده ...»
خب این چه معنی میده جز اینکه شما به چند و چون نمونه‌ی اصلی واقفید؟
پس در واقع خودتون به خودتون تهمت زدید و برای خودتون حرف درست کردید.Blush

اما خب الآن که شفاف‌سازی کردید متوجه قضیه شدم.
شما طوری خودتون رو تبرئه می‌کنید از سریالهای خارجی که انگار تماشای اونها رو بسیار بد و پراشکال میدونید. نمی‌فهمم چرا کپی ایرانی‌اش رو بدون اشکال فرض می‌کنید؟!!HuhHuh
حتی اگر کپی نباشه، آیا امید داریم اینهایی که خود راه‌نیافته‌اند به ما راه بنمایانند؟
آیا اصلاً «صرفاً سرگرمی» وجود داره در دنیا؟

(۱۵/تیر/۹۳ ۱۵:۲۱)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]بعدشم سریال رو دستش نیومد (نظر شما محترم)
نظر بنده در این مورد که رو دست اون سریال یا هر سریالی اومده یا نیومده چی بود و کجا بود؟
(۱۵/تیر/۹۳ ۲۳:۵۲)درست پسند نوشته است: [ -> ]نظر بنده در این مورد که رو دست اون سریال یا هر سریالی اومده یا نیومده چی بود و کجا بود؟
سلامی دوباره
آقای درست پسند ، اول اینکه ما از طرفداراتونیم ، افتخاره که به ما گیر بدید CoolBig Grin
دوما اینکه همه ی حرفای من که در پاسخ به حرفای شما نبود . فقط یه تیکش بود . منظورم از "نظر شما" ، نظر خود شما که نبود ، کلا گفتم
اینکه این سریال کپیه رو منم محکوم میکنم و اصلا هم از همچین حرکتی خوش نمیاد...حالا اینکه میگم خودش جالب در اومده ، جدای از این قضیست و بیشتر جنبه شوخی نداره

نقل قول:شما طوری خودتون رو تبرئه می‌کنید از سریالهای خارجی که انگار تماشای اونها رو بسیار بد و پراشکال میدونید. نمی‌فهمم چرا کپی ایرانی‌اش رو بدون اشکال فرض می‌کنید؟!![تصویر: huh.png][تصویر: huh.png]
حتی اگر کپی نباشه، آیا امید داریم اینهایی که خود راه‌نیافته‌اند به ما راه بنمایانند؟
آیا اصلاً «صرفاً سرگرمی» وجود داره در دنیا؟
اون بخش حرفام که با چاشنی شوخی همراه بود...کلا چند ساله دنبال این جوابم که چرا هیچکی نمیفهمه من کی جدی ام ، کی در حال شوخی ام Huh واقعا مشکل عجیبیه توی زندگی من ، کسیو ندیدم همچین مشکلی داشته باشه Big Grin
بقیه جواب رو هم که قبل از نقل قول گفتم

خلاصه مطلب اینکه منم با حرفاتون موافقم ، خیلی نیاز نیست روم فوکوس کنید BlushCool
یا علی
ولی خودمونیم
سریالش آبکی و خز هست
حالا یه سریال خوب رو هم کپی کنند
باز آدم دلش نمیسوزه
مثل ون فیلم من و تو هست چه قدر داغونه هیچ کی رو من ندیدم کیفیت این فیلم رو از هیچ نظری تایید کنه با هیچ سلیقه ای
خدایی اینم نکه سریال بدمسیره باشه ( منصفانه ) اما خز و و آبکیه
خنده دار نیست
جذاب نیست
و اصلا احساس صمیمیت من شخصا ندارم باهاش
مثال میزنم :
بابا بچه رو برده مهد به همه می گه این پرورشگاهیه
اصلا داریم !!!
ما آشناهایی داریم و خیلی های دیگه رو هم میشناسیم بچه از پرورشگاه اوردن والا هیچ کس این تیپی برخورد نکرد !!!!
حالا اینا جدا از کپی کردنه
وقتی آدم میبینه کپی هم هست بدتر آتیش از سرش میزنه بیرون
به قول نویسنده ی تایپیک حداقل اصل سریال رو سانسور می کردید خو چه کاریه !!!!!!!
(۱۶/تیر/۹۳ ۰:۲۴)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]سلامی دوباره
علیک سلام

(۱۶/تیر/۹۳ ۰:۲۴)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]آقای درست پسند ، اول اینکه ما از طرفداراتونیم ، افتخاره که به ما گیر بدید CoolBig Grin
قربان شماRose

اولاً لطفاً نفرمایید طرفدار (چکار کنم؟ خودتون از ایراد گرفتن‌های بنده خوشتون میاد!CoolBig Grin )
اگر دوستی توی تالار داشته باشم، طبعاً خواهم شناختش وقتی که ببینم به اندازه‌ی یک دوست در نظرش اهمیت دارم.

ثانیاً :
(۱۸/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۲)درست پسند نوشته است: [ -> ]یک سوءتفاهمی هم وجود داره در مورد نیت ما از گفتن این تذکرات.Smile
ما اینجا گیر نمیدیم که این کار رو بکنید، اون کار رو نکنید! بلکه برای کسانی که طالب حرف خیر هستن، میگیم تا اگر دوست داشتن بکار بگیرن.Rose
مسائلی هم مشترک هستن و رعایت نشدنشون برای دیگران باعث آزار هست. اگر اختلاف باشه در مورد اینکه چه نظری حق ِ اعمال شدن رو داره، باز هم ما برای دیگران چیزی تعیین نمی‌کنیمAngel، بلکه صاحبان امور تالار(جناب بیداری اندیشه و جناب Mahdy2021) اظهارنظر میکنن که نیتشون در مورد راه‌انداختن این تالار چه بوده و طالب چه‌جور فضایی بوده‌اند.
البته جدیداً بر بنده معین شده که فضایی که میخوان با فضایی که به دنبالش اینجا اومده‌ام کمی متفاوت هست.

(۱۶/تیر/۹۳ ۰:۲۴)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]اون بخش حرفام که با چاشنی شوخی همراه بود...کلا چند ساله دنبال این جوابم که چرا هیچکی نمیفهمه من کی جدی ام ، کی در حال شوخی ام Huh واقعا مشکل عجیبیه توی زندگی من ، کسیو ندیدم همچین مشکلی داشته باشه Big Grin
Smile
از اونجا که می‌فرمایید این قضیه عمومیت داره، به نظرم نشونه‌ای که شما برای مشخص شدن ِ شوخی بودن حرفتون ابراز می‌کنید، برای این کار کافی نیست.
مثلاً اگر شوخی ما در میان جمله‌های جدی خودمون و یا دیگران باشه، ممکنه صرف ِ خندیدن کافی نباشه برای اینکه سخن ما شوخی گرفته بشه.

(۱۶/تیر/۹۳ ۰:۲۴)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]خلاصه مطلب اینکه منم با حرفاتون موافقم ، خیلی نیاز نیست روم فوکوس کنید BlushCool
بعله!Mat
من سریال هفت سنگ رو قسمت اولش رو دیدم دیگه نگاهش نکردم تا اینکه امروز شروع کردم همین سریال مدرن فمیلی رو ببینم
یعنی باورم نمیشد که سکانس ها همه کپی شده از اون سریال بود...
گیر کردن سر پسره لای نرده ها. شلیک با اسلحه. فقط جایگزین اون خانواده همجنس باز بهنام تشکر و دختره بود
خیلی ناراخت شدم
یه همچین سریالی اونم واسه ماه خدا.
به کجا می روی صدا و سیما؟؟؟؟؟؟
(۱۸/تیر/۹۳ ۲۳:۰۳)black نوشته است: [ -> ]من سریال هفت سنگ رو قسمت اولش رو دیدم دیگه نگاهش نکردم تا اینکه امروز شروع کردم همین سریال مدرن فمیلی رو ببینم
گیر کردن سر پسره لای نرده ها. شلیک با اسلحه. فقط جایگزین اون خانواده همجنس باز بهنام تشکر و دختره بود
خیلی ناراخت شدم
اینو که من همون اول گفتم!!

من سریال مدرن فامیلی رو دنبال میکنم(کلا سریال خارجی زیاد میبینم!)

یعنی وقتی کپی شده ایرانیش رو میبینم حالم بهم میخوره!!

خانواده که نگاه میکنن من میرم بهشون میگم الان چی میشه الان چی میشه Big GrinBig GrinBig Grin

لامصب حتی دیالوگهاش هم کپی!! ریز به ریزش کپی!!
حالا اگه مثل فیلم آتش بس که از روی آقا و خانوم اسمیت کپی کوچیک شده بود و فقط تم و سبک فیلم رو کپی میکردن باز قابل تحمل بود!!!!!(زن و شوهری که کلی مشکل دارند و میرن پیش روانشناس و داستان فیلم اینطوری روایت میشد!)

مثلا اون قسمت که پدر پسره اومده بود و کاسکو آورده بود....در سریال خارجی پدره یک سگ آورده بود!!

یا قسمت امروزش که این پیرزن و پیرمرده بودنBig GrinBig GrinBig Grin دقیقا کپی خارجی بود!!! با این تفاوت که اونجا توی یه مرکز خرید به یک پیرزن و پیرمرد برخورد کردن!

هرچی بیشتر میبینم بیشتر حالم بد میشه!!! کلی هم به خانواده اصرار میکنم بابا کانال رو عوض کنید یا اصلا بیایید من اصل خارجیش رو واستون بزارم کلی خنده دار تر و قشنگتره!!
حالا نمیدونم دوستان توجه می کنن یا نه، ولی تک تک دیالوگ ها حساب شده س و داره سبک زندگی غربی و سیاست های غربی رو آموزش میده. تو فیلما و سریالای کمدیِ هالیوود غالبا روی این 2تا مسئله دست میذارن.

مثلا تو خیلی از فیلمای کمدی، اون شعارِ نحسِ *تفرقه بینداز و حکومت کن* رو نشون میدن و خوب جلوه میدن (چون همیشه قهرمان داستان ازش استفاده میکنه بر علیه ضد قهرمان ها).

یا خیلی مسائل دیگه !
(۱۸/تیر/۹۳ ۲۳:۰۳)black نوشته است: [ -> ]من سریال هفت سنگ رو قسمت اولش رو دیدم دیگه نگاهش نکردم تا اینکه امروز شروع کردم همین سریال مدرن فمیلی رو ببینم
خیلی ناراخت شدم
می‌بخشیدهااااا
میخواین صدا و سیما به کجا بره؟
طرف، یک آقای محترم، دغدغه‌ی مذهب داره میشینه سریال خارجی می‌بینه.
میخواین صدا و سیما به کجا بره؟

قصدم خدای نکرده ایراد گرفتن از شما نیست‌هاااا.
خودم هم دقیقاً همین اشتباهات رو مرتکب میشم. در جمع فامیل کلی تلاش می‌کنم یک اشاره کنم که فلان سریال تلویزیون فلان نیت بد رو داشت، بعد با رفتارم در عمل از صد تا چیز دیگه در همون راستا حمایت ضمنی می‌کنم!
دارم اشاره به این نکته میکنم که:
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز.
ما خود حجاب خودیم حافظان! از میان برخیزیم!Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع