آقای میتسونری!
فکر نمیکنم شما تا حالا پیش پزشک زنان رفته باشین...
پزشکان زنان، از زنانی که این عقیده رو دارن خیـــــــــــــــــــــــــــــــلی میبینن...
وقتی خیلی میبینن، یعنی هستن زنانی که این عقیده رو دارن...
من مبلغش نیستم...
فقط دارم میگم، کسی که خواست از دوران بارداری از همسرش دوری بگزینه، چاره اش اینه که به شیوه های دیگه همسر رو راضی نگه داره...
(۷/مرداد/۹۳ ۱۰:۱۳)Mitsonary نوشته است: [ -> ]شما از حال و شوهر اون خانوم خبر دارید؟
شما پاسخگویی اصلی به نیاز مرد رو حواله می کنید به فرعیات ، و مدعی میشوید که همه چیز خوب و خوش است...
آهاااان!!!
اینجا باید یه پرانتز باز کنم...
اگه آدم بخواد کاری بکنه که فرزندش صالح بشه، (به عقیده خودشون) جزء فرعیاته و خواسته های مرد اصلیاته؟؟!!
نه دیگه...
من نمیگم برعکسه و مرد فرعیاته ها!!!
من معتقدم هر دو اصله...
اما باید اهم و فی الاهم کرد...
یعنی 9 ماه آدم سختی بکشه که فرزندش یه عمر اذیتش نکنه، فکر میکنم ارزشش رو داشته باشه...
بازم میگم که من نه با این شیوه موافقم و نه مخالف...
اما واسه اونایی که میخوان این کار رو انجام بدن، پیشنهاد میکنم شوهرشون رو در راه های دیگه یاد کنن...
(۷/مرداد/۹۳ ۱۰:۱۳)Mitsonary نوشته است: [ -> ]خانم موزه بنده قصد تخریب شما رو ندارم ، بلکه چون برای شما ارزش قائل هستم ، دوست ندارم با حرف خودمون کسی را به گمراهی بکشونیم. 
من اصلاً چنین برداشتی نکردم...
اتفاقاً به نظرم پست های خوبی توی تاپیک های خانواده میذارین.
من هم فقط قصدم شیرین کردن زندگی های متاهلیه و لاغیر...
هم خدا راضی باشه و هم بندگان خدا...
(۷/مرداد/۹۳ ۱۰:۲۶)moze84 نوشته است: [ -> ]آقای میتسونری!
فکر نمیکنم شما تا حالا پیش پزشک زنان رفته باشین...
پزشکان زنان، از زنانی که این عقیده رو دارن خیـــــــــــــــــــــــــــــــلی میبینن...
وقتی خیلی میبینن، یعنی هستن زنانی که این عقیده رو دارن...
سرکار خانم موزه!
خیر بنده پیش پزشک زنان نرفتم...

عقیده ی نادرست که بوسیله ی یک عده به اصطلاح مذهبی در جامعه باب شده؟ منسوب به حدیثی بی دروپیکر که حتی یک کلمه از اون در اینترنت موجود نیست... ( به تحریفات احادیث برای نشان دادن چهره ای بودائی و هندویسمی از اسلام...)
از این حدیث شما اینگونه برداشت می شود که مجامعت برای روح فرزند و جنین ، مضر بوده و او را فردی شرور و ناصالح بار می آورد ...
درحالیکه از لحاظ شرع و از نظر خداوند ، یکی از لذت بخش ترین و حلال ترین کارها همبستری با همسر خویش در همه حال بجز ایام ماهانه است...
پس بعید است امری حلال در دخیل بودن شرارت کودک. ( شما با عقل درونی و حجت درونی خویش مراجعه کن ، این حدیث شما عقلانی است؟

)
نقل قول:من مبلغش نیستم...
فقط دارم میگم، کسی که خواست از دوران بارداری از همسرش دوری بگزینه، چاره اش اینه که به شیوه های دیگه همسر رو راضی نگه داره...
من تابحال همچنین چیزی نشنیده بودم ، ولی با این حرف سوم شما ، یک آپشن سومی در ذهن بنده شکل گرفت ، خیلی ها این سنت غلط رو نمی دونند ، شما یا باید اصلا این روش رو مطرح نمی کردید ، یا سعی در ریشه کردن این خرافات که در دین بصورت بدعت وارد شده ، می کردید ، که حرف شما آخرش میشه ، که نسبت به این امر بی تفاوت هستید.
نقل قول:آهاااان!!!
اینجا باید یه پرانتز باز کنم...
اگه آدم بخواد کاری بکنه که فرزندش صالح بشه، (به عقیده خودشون) جزء فرعیاته و خواسته های مرد اصلیاته؟؟!!
نه دیگه...
من نمیگم برعکسه و مرد فرعیاته ها!!!
من معتقدم هر دو اصله...
اما باید اهم و فی الاهم کرد...
یعنی 9 ماه آدم سختی بکشه که فرزندش یه عمر اذیتش نکنه، فکر میکنم ارزشش رو داشته باشه...
هردواصله ، ولی در حالیکه میشد هر دو اصل رو به یک اندازه بدان توجه کرد رو ، میگید یکیشو بیشتر بپروریم و آن یکی رو با پاسخگویی ناقص تا 9 ماه به تاخیر به اندازیم...
نقل قول:بازم میگم که من نه با این شیوه موافقم و نه مخالف...
اما واسه اونایی که میخوان این کار رو انجام بدن، پیشنهاد میکنم شوهرشون رو در راه های دیگه یاد کنن...
بالا به این حرف شما اشاره کردم ، شما بجای نفی این عمل ، به فکر پاک کردن صورت مسئله هستید...
نقل قول:من اصلاً چنین برداشتی نکردم...
اتفاقاً به نظرم پست های خوبی توی تاپیک های خانواده میذارین.
من هم فقط قصدم شیرین کردن زندگی های متاهلیه و لاغیر...
هم خدا راضی باشه و هم بندگان خدا...
شیرین کردن زندگی خانواده ها به روش اسلامی ، نه به روش ماکیاویلی...

( هدف یکی هست ولی نه به هرروش ممکن)
به نظر من این موضوع وقتی صادقه که این توجه مادر از یکم زیاد خیلی فراتر بره و این مراقبت شدید چند ماهه اول به مدت زمان طولانی تری تبدیل شه و کم کم رو به فراموشی مرد بره ، وگر نه در شرایط معمول نباید مشکلی باشه چون بچه جزئی از وجود مرد هم هست و سختی ها و شیرینی هاش رو اون هم درک میکنه.
به نظر من این موضوع میتونه از دوران بارداری شرو بشه و چه بسا اونجا شدیدتر باشه و کم کم بعد از تولد بهش دامن زده بشه
چون من خودم موردی رو دیدم که خانم در دوران بارداریش واقعا به آقا بی توجهی میکرد و واقعا رابطشون سرد شده بود
البته من و دوستانی که هنو اول راه هستیم و هنو طعم بچه دار شدن رو نچشیدیم شاید نتونیم درست قضاوت کنیم
اگربچه باعث طلاق عاطفی باشه کلیدحلش دردست پدرخانوادست.اون بایدسعی کنه تادراموربچه به خانمش کمک کنه تاهم موجب ارتباط بشه وهم ازخستگی خانم کاسته بشه.هم چنین خانم هم قدردان همسرش میشه وسعی میکنه بهش توجه کنه

اگر آقایون زمانی که همسرشون باردار میشن به این درک برسن که شرایط جسمی و روحی خانومتون فرق کرده برسن دوران بارداری همسرشون راحت تر میگذره ، بعد از بارداری هم همینطور
زمانی که کودک به دنیا میاد کارهای مادر چند برابر میشه زن و شوهر با مدیریت میتونن شرایط مناسب و به وجود بیارن
درک متقابل 2 طرف از شرایط به و جود اومده و همراهی دونفر خیلی میتونه تاثیر داشته باشه
البته همراهی و کمک خانواده دو طرف هم همینطور
پروفسور جعفریان اون قدیم ندیما میومد شبکه 5 تو برنامه "به خانه برمیگردیم" صحبت میکرد...
فارسیش خوب نبود...
میخواست به خانم ژیلا امیرشاهی بگه که "ناخدای یک کشتی در سال فلان، بهمان خدمت رو به بیساری ها کرد".
کلمه "ناخدا" رو بلد نبود...
گفت "کاپیتان" به فارسی چی میشه؟
خانم امیرشاهی گفت میشه "ناخدا"
بلافاصله گفت، نه اتفاقاً بسیار هم آدم با خدایی بود...
خانم امیرشاهی کپ کرد و گفت نمیدونم چرا بهش میگن ناخدا...
هفته بعد که دوباره پروفسور جعفریان اومد، گفت که من از یکی از متخصصان زبان فارسی پرسیدم در واقع کلمه ای که اون هفته من نمیدونستم معنیش چیه "ناو خدا" به معنی صاحب ناو بوده...
در حالی که باز هم خانم امیرشاهی داشت نگاهش میکرد...
از این اخلاق، که اگه چیزی رو ندونی و سوتی بدی، بری تحقیق کنی و درستش رو بگی، اونقدر خوشم اومد که منم این اخلاق رو واسه خودم سلکت کردم...
به نظرم این اخلاق دانشمندانه...
این که این مدت در این تاپیک حضور نداشتم و باعث ناراحتی دوستان شده بود، به دلیل این بود که برای تحقیق و بررسی رفتم.
انتقادات دوستان هم حذف شد، تا بحث از جریان اصلیش منحرف نشه...
اما انتقادات رو مد نظر قرار میدم...
بگذریم...
در مورد اون حدیث از امام جعفر صادق (علیه السلام) ، از قرار معلوم چیزی نداریم...
اما از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به امیرالمونین علی (علیه السلام) تذکر داده شده که با همسرت در حالی که بارداره نزدیکی نکن...
أبو سعيد خدرى گويد: رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله سفارشاتى به امير مؤمنان عليه السّلام كرد و فرمود: « ... يَا عَلِيُّ إِذَا حَمَلَتِ امْرَأَتُكَ فَلَا تُجَامِعْهَا إِلَّا وَ أَنْتَ عَلَى وُضُوءٍ فَإِنَّهُ إِنْ قُضِيَ بَيْنَكُمَا وَلَدٌ يَكُونُ أَعْمَى الْقَلْبِ بَخِيلَ الْيَدِ ؛ يا على در حالى كه زنت حامله است با او مواقعه مكن مگر اينكه قبلا وضو بسازى زيرا اگر در آن حال داراى فرزند شويد كور باطن و بخيل باشد».
آقای مکارم گفتن یعنی کراهت داره...
ماه هم تعیین نکردند. یعنی در تمام این مدت مکروهه...
ما قبلاً توی تاپیک های مختلف تمام حالات رو بررسی کرده بودیم و گفته بودیم که زن باردار بهتره فلان کارها رو انجام نده که مکروهه...
یکیش هم همین کاره...
پس زنان مومن سرزمین من، حق دارن که اگه فرزند صالحی میخوان، از نزدیکی با همسر دوری کنند، مگر این که وضو داشته باشند...
قدیمی ها هم میگن، بچه ای که با این شرایط به دنیا بیاد، بچه مومن و خوبی خواهد شد...
پس این تیکه از بحث فعلاً بسته شد و به نتیجه گیری رسید و بقیه مشکلاتی که بچه دار شدن میتونه به وجود بیاره رو بعداً با هم بررسی خواهیم کرد...
پ.ن:
از آقای میتسونری هم ممنونم که منو وادار به بررسی کردند.
(۱۱/مرداد/۹۳ ۱۸:۴۷)moze84 نوشته است: [ -> ]از این اخلاق، که اگه چیزی رو ندونی و سوتی بدی، بری تحقیق کنی و درستش رو بگی، اونقدر خوشم اومد که منم این اخلاق رو واسه خودم سلکت کردم...
به نظرم این اخلاق دانشمندانه...

خ خوشحالیم که برگشتید.
نقل قول:در مورد اون حدیث از امام جعفر صادق (علیه السلام) ، از قرار معلوم چیزی نداریم...
شما که خ اهل سلکتی! این اخلاق پسندیده ی درج کردن منبع هرحدیث و روایت رو هم سلکت بفرمایید.

به نوشتتون اعتبار می بخشه...
منبع حدیث بالایی هم که نوشتید رو هم درج کنید خواهشا بی زحمت
نقل قول:اما از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به امیرالمونین علی (علیه السلام) تذکر داده شده که با همسرت در حالی که بارداره نزدیکی نکن...
حرف رو یک جا کامل ننویسید ، یک جا ناقص ، الان از این جمله ی شما برداشتی اشتباه می شه.
نقل قول:پس زنان مومن سرزمین من، حق دارن که اگه فرزند صالحی میخوان، از نزدیکی با همسر دوری کنند، مگر این که وضو داشته باشند...
قدیمی ها هم میگن، بچه ای که با این شرایط به دنیا بیاد، بچه مومن و خوبی خواهد شد...
نقل قول:پ.ن:
از آقای میتسونری هم ممنونم که منو وادار به بررسی کردند.
خواهش می کنم خانوم موزه ، من بیشتر به یک علت تذکر دادم که شما ناظر هستید و بار سنگینی به دوش شماست ، چون هر حرف و جمله ای که شما می زنید ، الباقی سایر دوستان می پندارند که 100% صحیح هست ، درحالیکه همه ی ما انسانیم و ممکن الخطا. در نتیجه مسئولیت بیشتری بر دوش شماست
در پناه حضرت حق
(۱۱/مرداد/۹۳ ۱۸:۴۷)moze84 نوشته است: [ -> ]در مورد اون حدیث از امام جعفر صادق (علیه السلام) ، از قرار معلوم چیزی نداریم...
اما از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به امیرالمونین علی (علیه السلام) تذکر داده شده که با همسرت در حالی که بارداره نزدیکی نکن...
أبو سعيد خدرى گويد: رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله سفارشاتى به امير مؤمنان عليه السّلام كرد و فرمود: « ... يَا عَلِيُّ إِذَا حَمَلَتِ امْرَأَتُكَ فَلَا تُجَامِعْهَا إِلَّا وَ أَنْتَ عَلَى وُضُوءٍ فَإِنَّهُ إِنْ قُضِيَ بَيْنَكُمَا وَلَدٌ يَكُونُ أَعْمَى الْقَلْبِ بَخِيلَ الْيَدِ ؛ يا على در حالى كه زنت حامله است با او مواقعه مكن مگر اينكه قبلا وضو بسازى زيرا اگر در آن حال داراى فرزند شويد كور باطن و بخيل باشد».
آقای مکارم گفتن یعنی کراهت داره...
ماه هم تعیین نکردند. یعنی در تمام این مدت مکروهه...
ببخشید منبع این حدیث رو لطف میکنین؟

شرمنده !!!زنی که در طی 9 ماه بارداری به همسرش رو نشون نده!!! باید بهش اجازه تعدد......بده!! مرد بد بخت چه کار کنه!!!
مگه یه روز و یه هفته و یک ماهه!!!؟؟؟