وقتی یک وهابی پاپتی که هنوز بلد نیست لباس بپوشه به ایران هشدار میده که صبرشون داره سرمیاد و بازهم ما با سلام و صلوات پول این مملکت رو تقدیمشون میکنیم که بهمون توهین کنند. وقتی آب پرتقال "رانی" ساخت عربستان میاد توی دوبی شعبه میزنه تا بیشتر کنه صادراتش رو به ایران. گیریم فلان سازمان برای سود خودش و حاشیه ها حرفی نمیزنه. ما که عاقلیم چرا؟ اینهمه فقیر و بدبخت توی کشورمون داریم. پول حجتونو بدید اونا.مادر بزرگ من اینکار رو کرد. پول حج واجب رو خرج مستمند کرد و الان از خوشحالی توی پوستش نمیگنجه. ایران نیاز به باور پیروزی و تلاش برای پیشرفت داره . به عمل کار براید.خدا هم توی مکه منتظر ما ننشسته. توی دلهامونه. نصف ایران شده فقط دعا خوندن و نوحه (بدون درک اینکار و نتیجه همدلی اون) و نصف دیگه شده رمالی و فال و جادو. هر زمان کشور یک جهش میخواد بکنه یک داستان جدید علم میشه. در ضمن بزرگترین توهین و مسخره کردن ها رو من از فلسطینیهای سنی شنیدم. باید سیاست داشته باشیم. به دنیا بگیم مهربونیم (نه اینکه شاخ و شونه بکشیم) و در واقعیت خودمون رو تجهیز کنیم. دنیای جدید یعنی رابطه.نمیتونیم سرمون رو بگیریم زیر چپیه و بگیم همه چی آرومه.
به نظر من هم برای روز قدس باید یه برنامه ریزی درست و حسابی داشته باشیم . دوستان این یه فرصت طلاییه بیایید دیگه کمکم حرفا و پیشنهادایی رو که میشه عملی کرد جمع بندی کنیم و کارو شروع کنیم.
به شدت مشتاق و منتظرم
یا علی
با عرض سلام و احترام
واقعا ما نباید از این فرصتها به سادگی گذشت
ولی برای اینکه ما بتونیم در روز قدس این سایت رو به جهانیان اعلام کنیم (به گفته یکی از دوستان) ابتدا باید این ساید از چند زبان مثلا عربی و انگلیسی و حتی اسپانیایی و ... پشتیبانی کنه
من خودم چیزی در مورد این کارها بلد نیستم ولی از دوستانی که از اینجور کارها بلدن به مسئول سایت کمک کنن
تقصیر من است از این که کم می آیی
وقتی که شدم اسیرغم می آیی
این جمعه و جمعه های دیگر حرف است
آدم بشوم سه شنبه هم می آیی . . .
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
(۸/خرداد/۹۰ ۱۰:۴۱)rastin نوشته است: [ -> ] (۷/خرداد/۹۰ ۲۱:۵۴)seyyedi نوشته است: [ -> ]دوستان سلام
تا حدودا 2 ماه ديگه حج عمره برقرار هست
بعد از اون هم تعطيل ميشه و مقدمات حج تمتع آماده ميشه
حج تمتع تقريبا از 4 ماه ديگه شروع ميشه
هم براي عمره وقت داريد
براي تمتع هم وقت خيلي خوبي داريد
راستين جان طرح ها خوبه، اما هرچه گوياتر بهتر
اينا هيچ نوشته اي ندارن
از نرم افزار پابليشر آفيس براي طراحي بروشور و تركات ميتونيد استفاده كنيد
يادگيري اون 5 دقيقه زمان مي بره
علي علي
سلام :
ولی اول باید از طراح اصلی پوسترهااجازه بگیرم.
با نرم افزارpublisher قبلا کارکردم...
البته طراح که زیادداریم....
ولی بنوبه خودم سعی میکنم برای تشویق دوستان هم که شده کاری روانجام بدم...فقط اگردوستان لطف کنند متن خوبی روبنویسند....
یاحق
آره متن خوب بنویسید
طراحی هم با بر و بچ طراح انجمن
قرار بود يه تاپيك جديد ايجاد بشه تا هم كار ها معلوم بشه و هم تقسيم وظايف بشه.
چي شد؟
دوستان عزیزم این حرکت بر علیه وهابیت بسیار مهم است . دوستان مجاهد کجای کار هستند ؟ این حوزه بسیار جای کار دارد . فرهنگ سازی یک فرایند طولانی مدت است .
به امید خدا پیروزی با اسلام واقعی است
یا حق
در مورد وبلاگ و ... روي منم حساب كنيد.