شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۸/مرداد/۹۰ ۰:۱۰)هدهد نوشته است: [ -> ]اجازه دارم یه تاپیک ایجاد کنم که منتقل کننده مطالب کتاب ((پاسخ جوان شیعی به پرسش های وهابیان))؟ اگه تفرقه ایجاد نکنه؟...یه نمونه بروشور خوب هم بگذارید لطفا تا بنده هم یاد بگیرم...چندتا طرح پوستر هم دارم ولی بیشتر کاریکاتوریه چه کار کنم باهاشون؟؟؟
(۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۸)هدهد نوشته است: [ -> ]
فکر کنم من سوال پرسیدم ؟؟؟؟
من کار گرافیکی بلد نیستم شما اپ کن بزار بچه ها روش کار کنن
در مورد تایپیک با پ.م از مدیرا کسب تکلیف کنید.
یاعلی
با عرض سلام و احترام
دوستان فکر خیلی خوبیه ولی مردمان ما عادت کردن که سوغاتی بخرن...
ما باید با این عادت مبارزه کنیم بعد بریم سراغ حججاج
به امید ظهور که صد البته نزدیک است
(۸/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۸)Sarbaze Monji نوشته است: [ -> ]با عرض سلام و احترام
به امید ظهور که صد البته نزدیک است
جواب نظر شما رو قبلا داده ام
(۴/تیر/۹۰ ۹:۰۲)محمود نوشته است: [ -> ]سلام من یکبار قبلا گفتم اقایون /خانمها
ماکه نمیخوام سر خودمون رو شیره بمالیم؛بعضی ایرانی اگر یه قم برن 10کیلو سوهان میخرن
گفتم چاره کار اینه که در فرودگاه یا یجای شهر یه فروشگاه مخصوص خرید حجاج بزنن
بعد فرهنگسازی کنن با انیمیشن .
بعد در این فروشگاه باید جنس ایرانی بفروشن ولی با کیفیت اینطوری هم پول ما از چرخه داخلی خارج نمیشه و هم به جیب وهابیا نمیره وهم از تولید داخل حمایت میشه و باعث اشتغال زایی میشه. وقتی میگیم جوون بیکاره ایا نباید ما هم کاری کنیم؟
همینجا میخوام بگم تورو خدا نگین ای مردم عربستان چه گناهی کردن و ال و بل
همونطور که حضرت علی (علیه السلام) در بخشی از خطبه ی 27 نهج البلاغه فرمودن:
شگفتا به خدا که هماهنگی این مردم در باطل خویش و پراکندگی شما در حق خویش؛ دل را می میراند و اندوه را تازه میگرداند .زشت بادید!و از اندوه بیرون نیایید که اماج تیر بلایید. وبر شما غارت میکنند و ننگی ندارید.
بیایید فکر کنید اگر مردم عربستان تحت فشار قرار بگیرن ممکنه علیه سعودی ها انقلاب کنن
بابا ریشه ای تر فکر کنید.
به نظر شما اگر عربستان یه همچین موقعیتی داشت استفاده نمیکرد؟ پس وای بر ما در پراکندگی حقمان.
یا علی
یاعلی
(۸/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۸)Sarbaze Monji نوشته است: [ -> ]با عرض سلام و احترام
دوست خوبم خريد سوغات در سفر از موارديه كه در احاديث و روايات خيلي روش تاكيد شده.
تا اين حد تاكيد شده كه اگر اشتباه نكنم پيامبر فرمودن اگر پولي نداشتيد سوغات بخريد از خاك اون مكاني كه رفتيد مقداري با خود براي سوغات اهل منزل بياريد.
اصل سوغات خريدن كار بدي نيست.
چطور و چقدر و از كجا خريدنش مهم.
الان هم به دليل مبارزه با آل سعود اين مطلب تهميت بيشتري پيدا كرده.
وگرنه شما براي خريد سوغات از سوريه و عراق و..... مشكلي نداريد(البته به شرطي كه چيني نباشه)
با عرض سلام و احترام
جناب "ريحانه الرسول" حق با شماست ولی در حال حاضر ما باید کاری انجام دهیم تا حداقل کاری به نشانه مخالفت انجام داده باشیم
به هر حال اگه شما یا هر دوست دیگه ای پیشنهاد کاربردی تر و بهتری سراغ داره مثلا" اینکه ............. بگه تا در مورد اون مانور بدیم تا حداقل کاری کرده باشیم تا فرداها پشیمان نباشیم که چرا دست روی دست گذاشتیم
موفق باشید
به امید ظهور
به نظر من نبايد فرصت روز قدس رو ازدست داد
چون اين روز در تمام جهان پوشش خبري داره .
اگر بتونيم مطالب و بروشور ها و حتي طراحي هاي خوبي براي اين روز آماده كنيم و يا يه عده همشكل و هم صدا توي تظاهرات حركت بكنن و با پلاكارد هاي خاصي داشته باشن ميتونن توجه مردم و رسانه ها رو جلب كنن.
شايد زدن يه ايستگاه در مسير تظاهرات تو شهر هاي بزرگ هم بتونه تاثير گذار باشه.
باز هم هرچي بزرگتر ها بگن.
به نکته جالبی اشاره کردید راهپیمایی روز قدس!
میتونیم برای سایت هم تبلیغ کنیم زیر شعارها در پلاکاردها هم آدرس سایت رو بنویسیم
بهتر این تاپیک را متوقف کنیم
و تاپیک جدیدی مثلا با نام نسل کشی مسلمانان جهاد را اغاز کنیم2 و در ان فعالیتها را با محور بندی و تقسیم وظایف دنبال کنیم
مستند
بروشور برای عامه حجاج
تکثیر بیانات امام خمینی پیرامون حج (حتی بدون کار گرافیکی)
وبلاگ
راهپیایی قدس
از نظر من یک تاپیک جدید و خانه تکونی میتونه یه رونق دوباره به این موضوع بده
به نام خدا
با نخریدن جنس وکالا کاری پیش نمیره پول حجاج ایرانی نباشه با فروش کمی نفت بیشتر جبرانش میکنه مگه ندیدید که برای تامین نفت امریکا واسرائیل سهمیه بندی اپک رو هم زیر پا میگذاره این کشور به هچی پا بند نیست نه دین نه قرار داد نه شرافت عربی هیچی تنها راهش سرنگونی حکومت ستمگرشه اونا فقط اسمشون خادم الحرمین و گرنه برا شرافت عربیشون هم که شده چشمشون رو کشتار مردم غزه فلسطین که از یک نژاد وخونند نمیبستند استعمار همه جیزشون رو گرفته غیرت .مردانگی. اسلام حتی اسب اصیل عربیشون رو اخته کرده
من هم با ايجاد يه تاپيك جديد موافقم
بايد كارها تا قبل از نيمه رمضان تقسيم بندي و معلوم بشه
من يه مدت سرم شلوغه نميرسم خيلي كمك كنم.
ولي تلاش ميكنم كه خودم رو برسونم
من فكر ميكردم اطلاعات دسته بندي شده باشه ولي گويا اطلاعات خام بودن كه زمان ميبره مرتب كردن شون
ولي سعي ميكنم سريعتر اين كار رو انجام بدم و چند تا بروشور هم آماده كنم
انشاالله