۱۵/خرداد/۹۰, ۲:۰۲
۱۵/خرداد/۹۰, ۳:۵۳
من هم موافقم اگر کمکی خواستید من هم هستم گرچه که من قبلا شرکت های صهیونیستی را برای خودم تحریم کردم مثلا به جای گوشی نوکیا از مارک دیگری استفاده میکنم.
یا علی

یا علی

۱۵/خرداد/۹۰, ۱۳:۰۸
دوستان اگر لطف کنید و طرح ها و متون را ایمیل کنید،خیلی بهتر خواهد بود..
این جوری که توی تاپیک می گذارید،حجم اطلاعات سایت بالا می ره که از جهاتی بهتره اینطور نشه و فضا برای مطالب جدید بمونه...
این جوری که توی تاپیک می گذارید،حجم اطلاعات سایت بالا می ره که از جهاتی بهتره اینطور نشه و فضا برای مطالب جدید بمونه...

۱۵/خرداد/۹۰, ۱۷:۲۰
دوستان سلام
نوشتار حجم زيادي رو اشغال نمي كنه
عكس ها هم هميشه توي سايت كد ميشه
مشكلي از اين بابت نيست
بقيه صحبت هاي امام
علي علي
نقل قول:دوستان اگر لطف کنید و طرح ها و متون را ایمیل کنید،خیلی بهتر خواهد بود..
نوشتار حجم زيادي رو اشغال نمي كنه
عكس ها هم هميشه توي سايت كد ميشه
مشكلي از اين بابت نيست
بقيه صحبت هاي امام
نقل قول:صحيفه امام ج1 28 مصوبه: تعيين هيأتهاى رسيدگى به امور طلاب و امتحانات حوزه. ..... ص : 27
بايد بدانند كه «حج ابراهيمى محمدى»- صلى اللَّه عليهما و آلهما- سالهاست غريب و مهجور است، هم از جهات معنوى و عرفانى و هم از جهات سياسى و اجتماعى. و حجاج عزيز تمامى كشورهاى اسلامى بايد بيت خدا را در همه ابعادش از اين غربت درآورند، اسرار عرفانى و معنوىاش به عهده عرفاى غير محجوب. و ما اينك با بعد سياسى و اجتماعى آن سر و كار داريم كه بايد گفت فرسنگها از آن دوريم. ما مأمور به جبران مافات هستيم. اين كنگره سراپا سياست كه به دعوت ابراهيم و محمد- صلى اللَّه عليهما و آلهما بر پا مىشود و از هر گوشه دنيا و از هر فَجِّ (1) عميق در آن اجتماع مىكنند، براى منافع «ناس» است و قيام به قسط است (2) و در ادامه بت شكنيهاى ابراهيم و محمد است و طاغوت شكنيها و فرعون زدودنهاى موسى است.
در فريضه حج كه لبيك به حق است و هجرت به سوى حق تعالى به بركت ابراهيم و محمد است، مقام «نه» بر همه بتها و طاغوتهاست و شيطانها و شيطان زادههاست. و كدام بت از شيطان بزرگ امريكاى جهانخوار و شوروى ملحد متجاوز بزرگتر و كدام طاغوت و طاغوتچه از طاغوتهاى زمان ما بالاترند؟.
صحيفه امام ج1 30 نامه به آقاى محمد تقى فلسفى(لزوم پايدارى و پرهيز از تفرقه). ..... ص : 29
اعلان برائت از مشركان كه از اركان توحيدى و واجبات سياسى حج است، بايد در ايام حج به صورت تظاهرات و راهپيمايى با صلابت و شكوه هرچه بيشتر و بهتر برگزار شود و حجاج محترم ايرانى و غيرايرانى با هماهنگى كامل با مسئولين حج و نماينده اينجانب، جناب حجت الاسلام آقاى كروبى در كليه مراسم شركت نمايند و فرياد كوبنده برائت ازمشركان وملحدان استكبار جهانى و در رأس آنان امريكاى جنايتكار را در كنار خانه توحيد طنين اندازند و از ابراز بغض و كينه خود نسبت به دشمنان خدا و خلق غافل نشوند. مگر تحقق ديانت جز اعلام محبت و وفادارى نسبت به حق و اظهار خشم و برائت نسبت به باطل است؟ حاشا كه خلوص عشق موحدين جز به ظهور كامل نفرت از مشركين و منافقين ميسر شود و كدام خانهاى سزاوارتر از كعبه و خانه امن و طهارت و ناس كه در آن به هرچه تجاوز و ستم و استثمار و بردگى و يا دون صفتى و نامردمى است عملًا و قولًا پشت شود و در تجديد ميثاق الَسْتُ بِرَبِّكُم (1) بت آلههها و اربابان مُتِفَرِّقُونَ (2) شكسته شود و خاطره مهمترين و بزرگترين حركت سياسى پيامبر- صلى اللَّه عليه و آله- در وَاذانٌ مِنَ اللَّهِ وَ رَسوُلِهِ الَى النَّاسِ يَوْمَ الْحَجِّ الْاكبَرِ (3) زنده بماند و تكرار شود
صحيفه امام ج1 31 مصاحبه با مخبر مجله«ترقى»؛(ضرب و شتم مردم و طلاب توسط مأموران). ..... ص : 31
اعلان برائت كهنه شدنى نيست و نه تنها اعلان برائت به ايام و مراسم حج منحصر نشود
صحيفه امام ج1 31 مصاحبه با مخبر مجله«ترقى»؛(ضرب و شتم مردم و طلاب توسط مأموران). ..... ص : 31
اعلان برائت در حج، تجديد ميثاق مبارزه و تمرين تشكل مجاهدان براى ادامه نبرد با كفر و شرك و بت پرستها است و به شعار هم خلاصه نمىشود كه سرآغاز علنى ساختن منشور مبارزه و سازماندهى جنود خداى تعالى در برابر جنود ابليس و ابليس صفتان است و از اصول اوليه توحيد به شمار مىرود و اگر مسلمانان در خانه ناس و خانه خدا از دشمنان خدا اظهار برائت نكنند، پس در كجا مىتوانند اظهار نمايند؟ و اگر حرم و كعبه و مسجد و محراب، سنگر و پشتيبان سربازان خدا و مدافعان حرم وحرمت انبيا نيست، پس مأمن و پناهگاه آنان در كجاست؟.
صحيفه امام ج1 33 تقريظ به سيد عبدالغنى اردبيلى(شيوه نگارش تقريرات درس فلسفه). ..... ص : 33
. ممكن نيست حجاج ما به حج بروند و دست به تظاهرات عليه استكبار جهانى نزنند. اصولًا برائت از مشركين از وظايف سياسى حج است و بدون آن، حج ما حج نيست. آل سعود بدانند اگر غير از اين عمل كنند، در مقابل تمام مسلمين دنيا ايستادهاند و اگر صحيح و درست عمل كنند به نفع خودشان است.
صحيفه امام ج1 33 تقريظ به سيد عبدالغنى اردبيلى(شيوه نگارش تقريرات درس فلسفه). ..... ص : 33
امروز حَرَم، حَرَم است اما نه براى ناس، كه براى امريكا! و كسى كه به امريكا لبيك نگويد و به خداى كعبه رو آورد سزاوار انتقام خواهد شد
صحيفه امام ج1 34 نامه به آقاى ميرزامحمد ثقفى(خانوادگى). ..... ص : 34
بزرگترين درد جوامع اسلامى اين است كه هنوز فلسفه واقعى بسيارى از احكام الهى را درك نكردهاند؛ و حج با آنهمه راز و عظمتى كه دارد هنوز به صورت يك عبادت خشك و يك حركت بيحاصل و بىثمر باقى مانده است ..
حج تنها حركات و اعمال و لفظها نيست و با كلام و لفظ و حركت خشك، انسان به خدا نمىرسد
ولى چه بايد كرد و اين غم بزرگ را به
كجا بايد برد كه حج بسان قرآن مهجور گرديده است
حجِ بىروح و بىتحرك و قيام، حج بىبرائت، حج بىوحدت، و حجى كه از آن هدم كفر و شرك بر نيايد، حج نيست. خلاصه، همه مسلمانان بايد در تجديد حيات حج و قرآن كريم و بازگرداندن اين دو به صحنههاى زندگىشان كوشش كنند
ان شاء اللَّه ما نخواهيم گذاشت از كعبه و حج، اين منبر بزرگى كه بر بلنداى بام انسانيت بايد صداى مظلومان را به همه عالم منعكس سازد و آواى توحيد را طنين اندازد، صداى سازش با امريكا و شوروى و كفر و شرك نواخته شود. و از خدا مىخواهيم كه اين قدرت را به ما ارزانى دارد كه نه تنها از كعبه مسلمين، كه از كليساهاى جهان نيز ناقوس مرگ امريكا و شوروى را به صدا درآوريم
حادثه مكه منشأ تحولات بزرگى در جهان اسلام و زمينه مناسبى براى ريشه كن شدن نظامهاى فاسد كشورهاى اسلامى و طرد روحانى نماها خواهد بود
علي علي
۱۵/خرداد/۹۰, ۱۷:۵۹
به نظر من باید زنگ بزنیم دفتر علما و ازشون بپرسیم که آیا تو این شرایط خرید وسایل از عربستان مشکل داره یا نه؟؟؟ لطفا هرکی میتونه این کار رو بکنه.
۱۵/خرداد/۹۰, ۱۹:۰۴
بحثی که همزمان در کلوب "جبهه جهادگران مجازی" دنبال میشه (از پاسخ 52 به بعد ...) :
![[تصویر: s_1.gif]](http://www.cloob.com/public/public/rte/images_new/smiles/s_1.gif)
میزگرد گفتمان سیاسی - تحریم عمره (بلی یا خیر؟)
نقل قول:از جهت گیری مغرضانه و توهین به اشخاص خاص و بقیه مسائل ... خودداری فرمائید
به نظر شما تحریم حج عمره در این موقعیت که عربستان شیعیان بحرین را به خاک و خون می کشه، لازمه یا نه؟
چه راه هایی برای تنبیه آل سعود خونخوار پیشنهاد میدین؟
ف کریمی:
نقل قول:"یه متن نامه درخواست از مراجع تقلید تهیه بشه که تکلیف رو با این وضعیت برای ما مشخص کنند و اعلامی داشته باشند ، این رو هر فرد برای سایت مرجع تقلید خودش بفرسته ، و این کار رو به صورت موج از همه دوستان خواهش کنیم انجام بدن، اگر متن اون نامه رو موافق هستن و یا متنی مشابه رو برای دفتر و یا سایت مرجع خودشون بفرستن ، غیر از این طریق دوستان طلبه که دسترسی به علما دارند هم حضورا پیگیر این موارد باشند"
منصوره مرگان ازغدی:
نقل قول:من نظرم اینه با این شکلی که الان دارن مردم رو کیلویی می برن عمره و هر کسی رو با هر تیپی می بزن ... صلاح نیست
از طرفی اونجا گاهی شرایط خیلی خوبی برای رسوندن صدای انقلاب به مردم کشورهای مصر و ترکیه و سوریه و مالزی و ... فراهم میشه. مخصوصا مصری ها و ترک ها خیلی آماده اند.
از یه طرف دیگه وهابی ها دارن شدیدا علیه شیعه کار میکنند و به زبان انگلیسی و فارسی در بقیع و حرم و ... افکار وهابی رو اشاعه میدن و چون از همه تیپ ایرانی الان میرن عمره ... شاید این حرفها روی اونها هم اثر بذاره. مخصوصا من برای دخترهای دانش آموز دیدم که تو حرم مسجد النبی وقتی خانمها رو جمع میکنن و منتظرند که نوبت ایرانی ها بشه که برن تو حرم، مبلغ های زن وهابی میان به فارسی صحبت می کنند و خیلی چیزها رو می برن زیر سوال، بدون اینکه بعدا این شبهات برطرف بشه.
نظر من اینه که در اعتراض به عربستان،
***قیمت عمره رو خیلی ببرن بالا تا هر کسی نتونه بره.
*** از طرفی افرادی رو خودمون بفرستیم عمره که مبلغ ابدیده و زبده باشن. الان بعثه خیلی منفعله. اگه یه عده برن عربستان که تبلیغ خوب بکنند، عربستان خودش یه راهی پیدا میکنه که ما رو راه نده عمره!! و ما رو مسدود کنه، براش بد تموم میشه و وجهه خوبی نداره.
*** یک کار خوب دیگه اینه که اجازه ندن از یه میزانی بیشتر ارز از کشور خارج بشه. مثلا به هر زائر یه میزان دلار در حدی که بتونه مختصر خریدی بکنه و برای رفت و امدش احیانا و ... بدن.
کاری که دوران جنگ می کردن.
خودم (سرود پیروزی):
نقل قول:یه سوال مهم؟
الان برای عربستان سود اقتصادی حاصل از حضور ایرانیها تو عمره مهم تره یا جلوگیری از حضور ایرانیها برای جلوگیری از صدمه خوردن مبانی فکریشون که تو افکار عمومیشون گسترش دادن؟
من فکر میکنم به حداقل رسوندن رفتن به عمره و همزمان خرید نکردن از بازارهای عربستان، میتونه تاثیر کوتاه مدت خوبی داشته باشه ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان یه سوال ریشه ای تر به ذهنم رسید که بهش توجه نکرده بودم ... اینکه اصلا جهاد یعنی چی؟ اینکه اگر بدون صدور حکم جهاد، یک حرکت خودجوش مردمی (در هر زمینه ای) شکل بگیره، آیا میشه اسمش رو جهاد گذاشت؟
اگه جهادی در کار باشه باید واقعا بر مبنای حرکت امام حسین (علیه السلام) حرکت کرد ولی در نبود عامل جهاد دیگه نمیشه چنین مقایسه ای داشت ...
شاید یک منتظر:
نقل قول:به نظر من وقتی امام حسین در سال 61 هجری حج رو نیمه تمام رها کرد و سمت کوفه حرکت کرد ، به جز قیام ، قصد داشت مواردی رو برای آیندگان تببین کنه . مواردی بسیار مهم و سرنوشت ساز .
حضرت سیدالشهدا با این کار به همه مسلمین نشون داد که جهاد در راه خدا از حج واجب تره . به نظر من وقتی این حرکت حضرت در موعد حج تمتع که از واجباته اتفاق افتاد دیگه تکلیف در مورد حج عمره که از مستحباته اظهر من الشمسه .
اینکه بنا به زنجیر های دنیوی که به پای ما بسته شده و نمیتونیم به کمک برادران و خواهران مظلوم بحرینیمون بریم . دیگه این حداقل کاریه که میتونیم در اعتراض به جنایت آل سعود و حمایت از شیعیان مظلوم بحرین انجام بدیم رو نباید دریغ کنیم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوتا مسئله هست . اول اینکه اصولا توی این وضعیت حج رفتن جایزه یا نه ؟ آیا کسی که حج عمره میره برای ثواب ، ثوابش رو میبره ، یا برعکس کباب میشه . مسئله دوم بعد از حل شدن مسئله اوله . اینکه اگه بهمون ثابت شد حج رفتن الان اشکال داره ، حالا بیایم راهکار بدیم که چه کار کنیم ؟
من صحبت های شما رو مر مورد مسئله دوم قبول دارم . اینکه باید یواش یواش مردم آماده بشن . و بهترش اینکه که اول خرید از عربستان رو تحریم کنیم
اما هدف من از طرح این عنوان بیشتر حل مسئله اوله . اینکه به دوستان اثبات کنیم اصلا عمره رفتن الان اشکال داره . حالا اگر این مسئله حل بشه اون وقت میایم با هم راهکار میدیم
-------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من سوال زیر رو تقریبا از تمام مراجعی که امکان استفتاء از طریق وب سایت ایشان بود پرسیدم . اما تا کنون فقط حضرت آیت الله مکارم شیرازی پاسخ دادند که پاسخ ایشون این بود .
سوال :
ضمن عرض سلام
سوالم از حضرت آقا این است که با وضع موجود بحرین و جنایات ددمنشانه آل سعود در قبال شیعیان مظلوم آنجا، تکلیف در مورد سفر حج عمره چیست ؟ آیا رفتن به حج عمره جایز است ؟ آیا این استدلال که به دلیل حمایت از شیعیان مظلوم بحرین و اعتراض به جنایات آل سعود بعد از سالها انتظار برای رسیدن نوبت تشرف به عمره ، به این سفر نرویم ، درست است ؟
ثواب ترک عمره برای حمایت از مظلومین بیشتر است یا اینکه دلیلی برای این کار نیست و بهتر این است که به سفر عمره برویم ؟
اما جواب ایشان :
:: با اهداء سلام و تحیت؛ جواب : در تمام طول تاریخ زیارت بیت الله الحرام و بسیارى از مراقد ائمه(علیهم السلام) غالباً مستلزم پرداخت وجوهى به ظالمین بوده است. اگر این گونه کمک ها اشکال داشته باشد، باید هم زیارت خانه خدا تعطیل شود و هم زیارت مراقد ائمه (علیهم السلام) و این کار هرگز به مصلحت اسلام نیست.
پرستو مهاجر:
نقل قول:بله به نظر من هم باید تحریم بشه.من هم موافقم که حتی اگر بر فرض که هیچ خریدی از اون جا صوت نگیره قیمت به دست اوردن خود عمره برای این که سعودی ها به هدفشون برسن کافیه.این به نظر من ضعف ایران رو داره نشون میده که به جای این که اونها از ما بخوان که مسائل سیاسی رو در عمره و اعزام زائرانمون دخالت ندیم ما از اون ها خواهش میکنیم که این مسائل رو دخالت ندن و اونها به ما قول میدن.که خب اخرشم زیر قولشون بزنن.اصلا جدای این به نظر من حج عمره وقتی هیچ وجوبی نداره و فقط در حد یک امر مستحبی تلقی میشه رفتنش الان در این وضعیت کار خیلی نادرستیه.به نظر من علاوه بر این که باید ستاد حج و زیارت یه کاری کنه باید هرجور هست مردم رو از این وضعیت اگاه کرد.باور کنید خیلی ها بودن که وقتی من این موضوع رو بهشون گفتم اصلا خبر نداشتن.میگفتن عه مگر ال سعود داره شیعه های بحرین رو میکشه؟؟!!!!
مردم عامیانه هنوز خیلی هستند که از اخبار مثل ما هر روز و هر دقیقه با خبر نمیشن.و البته وقتی که باخبر میشن حرفم رو قبول میکنن و قید عمره رفتن رو میزنن.
من هم با اقای سرود پیروزی موافقم.بهترین راه الان که در دسترس ما باشه اینه که خویشان نزدیکمون رو از این امر باخبر کنیم که یا قید رفتن رو بزنن و یا این که حداقل از اونجا خرید نکنن.
سایه ازغدی:
نقل قول:اگه افرادی رو برای تبلیغ بفرستن زمینه بین مردم خیلی فراهمه برای پذیرش
حتی بین خود مردم عربستان چه شیعیانشون و حتی سنی مذهبها ! اما باید بگیم خفقان زیادی حاکمه
تازه چند سال پیش که هنوز خبری از بیداری اسلامی و....نبود که ما حج بودیم یه دوست سعودی هم پیدا کردیم و همسرم کلی باهاش حرف زد البته خودش پیشقدم شد وقتی از تیپ ما فهمید ایرانی هستیم، اهل تسنن هم بود اما از وهابی ها بیزار بود شماره موبایل به هم دادیم و در ارتباط هم بودیم ،با یه چند تا شیعه هم آشنا شدیم و حرف زدیم اما
چیزی که تو کلام و رفتار همشون پیدا بود ترس از روحیه ی وهابی ها بود تا این حد که وقتی حرف میزدیم قرار بر این بود که اگه کسی رد شد که قیافش وهابیه دیگه کلام قطع
از نوع حرف زدنشون میشد شدت خفقانی که اونجا وجود داره رو به وضوح فهمید مردم خیلی میترسیدن ...
اینا چندتایی از نظرات بودن ...
۱۶/خرداد/۹۰, ۱۰:۲۵
انشا الله در اسرع وقت با چند تا از علما تماس میگیرم و نظرشون رو می پرسم...
اگر نظر علما هم مثبت باشه میشه افراد بیشتری رو به این کار ترغیب کرد.
اگر نظر علما هم مثبت باشه میشه افراد بیشتری رو به این کار ترغیب کرد.
۱۶/خرداد/۹۰, ۱۱:۲۰
سلام
امیدوارم این ها فقط حرف نباشه و عملی بشه . ما هم تا جایی که میتونیم کمک میکنیم.
امیدوارم این ها فقط حرف نباشه و عملی بشه . ما هم تا جایی که میتونیم کمک میکنیم.
۱۶/خرداد/۹۰, ۱۹:۱۸
![[تصویر: 4806.jpg]](http://www.bidarynews.com/a/uploads/4/8/4806.jpg)
به گزارش "بیداری اسلامی"، مردم مظلوم و شجاع بحرین دیشب سی و پنجمین قربانی خود را تقدیم اسلام و آزادی و کرامت بحرین کردند.
رژيم وهابي آل سعود و آل خليفه كه اين روزها جناياتي از قبيل انهدام مساجد، آتش زدن قرآن و هتك حرمت به نواميس مسلمين را در پرونده سياه خود دارد در اقدامي ننگين كه يادآور سنت هاي اعراب جاهلي قبل از اسلام است، دختر خردسالي به نام فاطمه علي خليل را به شهادت رساندند.
بنا بر گزارشات رسيده از بحرين، در حمله شب گذشته ماموران امنیتی بحرین به مراسم عزاداری امام هادی علیه السلام در ستره که با گاز اشک آور و نارنجک های صوتی انجام گرفت ، "فاطمه علی خلیل " دختر 9 ساله بحرینی بر اثر استنشاق گاز اشک آور به شهادت رسید .
به این ترتیب نام این کودک بی گناه بحرینی به عنوان سی و پنجمین شهید در تاریخ مبارزات مردم بحرین علیه ظلم و جنایات رزیم ال خلیفه به ثبت رسید.
در همین حال یک عضو جنبش وفاق بحرین با محکوم کردن این جنایت گفت: این شرایط اوضاع را بدتر میکند.
سید هادی گفت: برگزاری مراسم عزاداری امامان مظلوم شیعه در بحرین امری عادی است و ما چندین قرن آن را انجام دادهایم.مقامات گفتند که به مراسم مذهبی حمله نمیکنند ولی آنها این کار را انجام دادند.
این درحالیست که یک مقام دولتی هرگونه درگیری گسترده در اطراف منامه را تکذیب کرد.وی به خبرگزاری رویترز گفت: واقعا هیچ گونه درگیری وجود نداشت.
این مقام دولتی مدعی شد که اوضاع باثبات است و به حالت عادی بازگشته است.
۱۶/خرداد/۹۰, ۲۰:۰۱
بسم الله الرحمن الرحيم
با اجازه از خواهر گراميmehrnaz به درخواست و برخي دوستان گرامي ديگر قرار بر اين شد كه وبلاگ "نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم"آدرس زيرباشد،اميدواريم از ما دلگير نباشيد.
كاربران محترم تالار اگر قصد نوشتن در وبلاگ را دارند ميتوانند در بخش اعلام نظرات آمادگي خودشون رو اعلام بفرمايند(با همين اسم مستعار فعلي تالار)تا بتوانند فقط مطلب ارسال كنند و فقط امكان ويرايش اونرو داشته باشند.ايميل از ياد نرود.
البته ميتوانيد درمورد كيفيت هردو وبلاگ نظر بدهيد.(يعني انتخاب با راي عموم است)
وبلاگ نهايي جهاد در برابر نسل كشي شيعه
با اجازه از خواهر گراميmehrnaz به درخواست و برخي دوستان گرامي ديگر قرار بر اين شد كه وبلاگ "نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم"آدرس زيرباشد،اميدواريم از ما دلگير نباشيد.
كاربران محترم تالار اگر قصد نوشتن در وبلاگ را دارند ميتوانند در بخش اعلام نظرات آمادگي خودشون رو اعلام بفرمايند(با همين اسم مستعار فعلي تالار)تا بتوانند فقط مطلب ارسال كنند و فقط امكان ويرايش اونرو داشته باشند.ايميل از ياد نرود.
البته ميتوانيد درمورد كيفيت هردو وبلاگ نظر بدهيد.(يعني انتخاب با راي عموم است)
وبلاگ نهايي جهاد در برابر نسل كشي شيعه