بسم الله الرحمن الرحیم
بی مقدمه میرم سر اصل قضیه
چندی پیش تو یه جمع دخترونه کشوری . یه استادی اومده بود حرفای جالبی میزد ... خواستم اینجا حرفای ایشون رو با شما به اشتراک بزارم
ایشون میگفتن شما لازم نیست عاقلانه ازدواج کنید .
اقا اصلا ما نمیخوایم شما عاقلانه فکر کنید ... همون احساسی برخورد کنید بهتره .
دختر همچین که خواست عاقلانه ازدواج کنه همه چیز رو خراب کرد ...
ایشون استدلالشون این بود که اوج احساسات و نیاز دختر تو سن 17 .18 سالیه که ازدواج هم باید تو همین سن رخ بده .
اگه سنش بره بالا هر چی که بالاتر میره عاقلانه تر فکر میکنه. دیگه سختشه یه پسر بی کار یا بی ماشین یا بی خونه رو بپذیره و سختی زندگی باهاش رو به دوش بکشه .. حق هم داره . چون عاقلانست..
تو خونه باباش همه چیز حی و حاضر .چرا بره خونه یکی دیگه سختی بکشه؟
این میشه که قحطی ازدواج میاد
نظر ایشون این بود که پدر دختر از نظر ایمان و صالح بودن پسر رو سنجش کنه ... دیگه به هیچ چیز کار نداشته باشه .
دختر خانم هم عاشقانه به اونی که پدرش مهر تایید رو زده نگاه کنه . اگر به دلش نشست که در غالب موارد اینگونست. حله ..
دختر اینجوری بخاطر حرارت احساساتش حتی حاضره با اون پسر تو یه زیر زمین هم زندگی کنه ..
اما وای به حال روزی که دختر بخواد عاقل باشه ....
من جملات ایشون رو تا حدود زیادی تایید میکنم.
خیلی از دوستام رو دیدم که تو سن پایین ازدواج های سختی رو داشتن اما همیشه خوشحال و راضی بودن . از طرفی دختر هایی بودن که تو سن بالا ازدواج داشتن و همیشه نغ زندگیشون رو داشتن میزدن.
من از اکثر کسایی که سن بالا داشتن و ازدواج کردن شنیدم که منو نصیحت میکنن مبادا ازدواج کنی ...
سلام
مرهم جان خب این ازدواجی که شما هم گفتی از زبان استاد، عاقلانه ست دیگه
پدر که مهر تایید زده و پسر متدین و با ایمانی رو شایسته ی گردوندن یه زندگی دیده ، میشه عاقلانه دیگه

(۱۲/مرداد/۹۳ ۱۴:۱۳)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام
مرهم جان خب این ازدواجی که شما هم گفتی از زبان استاد، عاقلانه ست دیگه
پدر که مهر تایید زده و پسر متدین و با ایمانی رو شایسته ی گردوندن یه زندگی دیده ، میشه عاقلانه دیگه
درسته حرف شما
اما صرفا از دید دختر خانم داریم مسئله رو نگاه میکنیم .. که ایا عاشقانه یا عاقلانه !!!!
بسم تعالی
بنده دیدگاه این اقا رو نمیپسندم. نباید به خاطر یک سوء برداشت یا مشکلات به وجود اومده ، اصل قضیه رو برد زیر سوال!
ببنید انتخاب باید عاقلانه باشه.
اما معیار انتخاب عاقلانه چیه؟
مسلما معیار نباید مادی باشه. معیار انتخاب عاقلانه باید معنوی باشه.
مثلا اگه جوون نماز خون نبود (چه پسر چه دختر) و علاقه ای هم نداشت(کلا تارک الصلاة بود)، اینجا است که باید از احساسات دور شد و بر پایه عقلانیت و منطق تصمیم گرفت و ازدواج با این فرد رو منتفی کرد.
اما اگه جوون از نظر مادی وضعش خوب نبود(چه دختر چه پسر!!!) اینجا هم باید از احساسات دور شد - یعنی از احساساتی مثل ازدواج با یک انسان مایه داری که بهترین ماشین و خونه و... رو داره - و باید با منطق به قضیه نگاه کرد - یعنی باهم بودن و باهم ساختن زندگی -.
طبق معمول کلی نوشتم، پاک شد !
خلاصه ش این بود که گفتم خونواده ها مشکل دارن، خراب شدن، فعلا فعلنا هم درست نمیشن، حداقل یه 20 سال طول میکشته تا نسل ما یه کاری کنه، نسل فعلی در مقوله ی ازدواج گند زده! با عرض معذرت
بسم الله الرحمن الرحیم
عاقلانه یا عاشقانه؟
اقای اسلام گرامی
ازدواج برای یه دختر مثلا من نوعی اصلا عاقلانه نیست!!!!
چرا این حرف رو میزنم.
دختری که تو خونه باباش همه جور امکانات در اختیارشه. پول کافی ، امکانات کافی،
بدون هیچ دغدغه و نگرانی .
نیاز عاطفیم هم با محبت خانواده و برادر و پدرم حل میشه و ما بقی مسائل هم به دختر فشاری نیاره (که دقیقا با گذر سن همینطوره)
خب چه لزومی داره این دختر نوعی ازدواج کنه؟
بشور و بساب و بپز ...
سر یه تایم مشخصی از خواب بیدار شو و مدام به خودت برس و ...
تازه مردها هم که ما شا الله مغرور مدام باید بله چشم هم بهشون بگی تا راضی شن.
چند سال میگذره مجبوری که بار دار بشی کلی رنج رو تحمل کنی .
خب منی که مشکلی ندارم دارم تو عشق و صفای مجردی زندگی میکنم چرا باید ازدواج کنم؟
یقینا ازدواج کار عاقلانه ای نیست .
... الان ازدواج دختر تا سن سی سالگی هم که روتین شده. چه لزومی داره ازدواج کنم؟
واقعا چه لزومی داره که ازدواج کنم؟
نقل قول:دختری که تو خونه باباش همه جور امکانات در اختیارشه. پول کافی ، امکانات کافی،
بدون هیچ دغدغه و نگرانی .
نیاز عاطفیم هم با محبت خانواده و برادر و پدرم حل میشه و ما بقی مسائل هم به دختر فشاری نیاره (که دقیقا با گذر سن همینطوره)
خب چه لزومی داره این دختر نوعی ازدواج کنه؟
نیازی که از طریق همسر (جنسی و عاطفی) برطرف می شود هرگز از طریق هیچ یک از افراد خانواده در هر شان و رتبه ای که باشند برطرف نخواهد شد. همچنین تعاملی که بین زن و شوهر در جریان زندگی زناشویی به وجود می آید در رشد و تعالی هر کدام از زوجین نقش مهمی دارد که در هیچ یک از جریان های دیگر زندگی چنین اثری را نمی توان دید و اصولا جای گزینی ندارد .
من خونه بابام هم پول داشتم و هم ماشین و ...
اما همزبون و همدل نداشتم...
کسی که قربون صدقه ام بره و قربون صدقه اش برم رو نداشتم...
بابای آدم نمیتونه این جای خالی رو پر کنه...
پس اگه خانم عاقل باشه، ازدواج میکنه و اگه احساساتی باشه و احساس غرور و تکامل فردی سر تا پاش رو گرفته باشه، احتیاجی به شوهر احساس نخواهد کرد...
مگه زندگی همه اش پوله که انسان با عقل و شعور به اون درجه از طرز تفکر برسه که اگه من پول دارم، دیگه احتیاجی به شوهر ندارم...
اون آدم شوهر نمیخواد که...
یه کیف پول تمام نشدنی میخواد...
والا...
جدیداً هر کسی میخواد یه جمله ای بگه که مثل آقای شریعتی در تاریخ ماندگار بشه...

والا...
سلام.
اول اينكه جواب سوال عاقلانه يا عاشقانه شمارو بدم.(البته با اجازه)
ازدواج بايد عاقلانه باشه نه عاشقانه.ازدواجهايي كه هم عاقلانست و هم عاشقانه كه عاليه.ولي اگه قرار باشه بين عاقلانه و عاشقانه يكي رو انتخاب كنيد به نظر من
عاقلانش بهتره.
نظر اين دكتر محترم هم تا حدود زيادي براي دورانهاي قديم صدق ميكنه.دختر 17 ساله امروزي كه عاشقانه ازدواج كنه بدون در نظر گرفتن جنبه هاي عاقلانش ممكنه ،قبل از ازدواج تصورش از زندگيش خيلي رويايي باشه و بعدا ببينه كه مسئوليت تو زندگي نقشش خيلي پر رنگ تر از روياست.واسه همين متاسفانه جا ميزنه.
اتفاقا آمار طلاق دخترهاي كم سن و سال خيلي بيشتره.مخصووصا دخترهايي كه عاشقانه تصميم گرفتن.
پس خوبه كه در درجه اول زندگيت عاقلانه باشه .
و اما در مورد ارسال آخر شما.
ببينين مرهم خانم امكان نداره اعضاي خونواده محبت همسر رو بتونن جبران كنن.همه ما خونواده هامونو دوست داريم خيليامونم مشكل مادي و عاطفي نداريم ولي همه ذاتا ميل به ازدواج دارن.امكان نداره ي زن يا مرد بگه من ازدواج رو دوست ندارم.!!
خدا ماها رو آفريده و داره دستور ميده به ازدواج و ميگن ا
گه ميخوايد آرامش داشته باشيد ازدواج كنيد.پس خدا ميدونه مهر و عاطفه بين زن و شوهر خيلي بيشتر و متفاوت تر از اعضاي خونوادست.
هر چيزي جاي خودش رو داره.
ازدواج باعث ميشه ببيني با همه ادعايي كه داريم ميتونيم از عهده ي مسئوليت بر بيايم يا نه.
ي جورايي فكر كن ميخواي خودتو محك بزني+همه خوبيهاي ديگه كه مجردي نداره.
من هم دوران مجردي فوق العاده خوب و شادي داشتم و هم از متاهلي راضي هستم.
هر دوره اي ي خوبي داره.بستگي داره ببينيم اين هنر رو داريم كه ازش استفاده كنيم يا نه.
التماس دعا