کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تصاویری از یک تجربه متفاوت زنان ایرانی !
۱۱:۵۷, ۱۴/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۳ ۱۶:۰۱ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
تصاویری از یک تجربه متفاوت زنان ایرانی

حجاب علاوه بر ارزش فرهنگی و دینی خود می تواند بیانگر تفاوت ها باشد. تفاوت کسانی که بر حفظ کرامت خویش تاکید دارند با آنهایی که آسان تر از کنار این موضوع می گذرند.

با این حال تجربه پوشش کامل اسلامی یا همان چادر نشان می دهد که نه محدودیتی در کار است. نه حصار و نه زیر و روشدنی در ظاهر. یک تجربه که شاید برای همه ما با حضور در بقاع متبرکه رخ دهد.

[تصویر: 334705_882.jpg]

[تصویر: 334706_692.jpg]

[تصویر: 334710_396.jpg]

[تصویر: 334712_740.jpg]

[تصویر: 334713_611.jpg]

[تصویر: 334716_885.jpg]

[تصویر: 334721_556.jpg]

[تصویر: 334725_806.jpg]

[تصویر: 334728_874.jpg]

[تصویر: 334735_579.jpg]

[تصویر: 334737_593.jpg]

[تصویر: 334741_487.jpg]

[تصویر: 334743_953.jpg]

[تصویر: 334745_615.jpg]

[تصویر: 334746_565.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، Mohammad Trust ، help me ، zahra11 ، m.hossein ، السا ، S.A.M ، نرگس مهدوی ، رضوانه ، یاســین ، hamediran ، Eve ، قلب ، آفتاب ، جویای حقیقت ، بچه های گمنام

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۱۶, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۵/شهریور/۹۳ ۲:۰۹)شیدا نوشته است:  اگه حرف زینب خانوم رو با حرف خودتون مقایسه کنید فکر کنم متوجه بشید
ایشون گفتن اکثرا افراد به این نیت میرن اونجا... و خود مکان مقدس رو زیر سوال نبردن ولی جمله ای که شما نوشتین کاملا متفاوته

خانم زینب گفتن اکثر افراد به نیت یک عمل قبیح میرن اونجا (یعنی اون مکان رو برا همچین کاری برگزیدن)

حالا من گفتم اون مکان برا شوهر یابه یعنی چی؟؟؟ یعنی ادما اون مکان رو اون طور کردن ...

تازه شوهر یابی بده؟؟؟ عمل قبیحیه که نباید به امام زاده متصل بشه؟؟

یا این بده که بگیم این مکان برا ملت شده (تازه بگیم اکثر ملت) مکانی برا عمل قبیح دوست پسر یابی؟؟؟
بابا اگه یه روز خواستید از حدیث پیامبر هم دفاع کنید ببینید ارزش دفاع داره یا نه Big Grin نکنه با ملت چونه بزنید بعد بفهمید حدیث جعلی بوده...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wachowski ، بچه های گمنام
۲:۱۷, ۱۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۳ ۲:۱۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #32
آواتار
پیرو صحبت های خواهران و برادران گرامی
مشکل ما اینجاست که می آییم احکام رو با عقل ناقص خودمون سبک سنگین می کنیم !!
همچی را که با عقل ناقص خودمون نمی تونیم بسنجیم !!!
.
معلوم هست که شخص با آرایش جذاب تر میشود . این که قابل ینهان کردن نیست !
به خاطر همین گفتند حجاب کنید . هزار و یک جنیه دارد واقعا .
طرف کسی رو میبینه همسر خودش رو رها نکند . مقایسه نکنه . اگر خانواده دارد رها نکند . اگر مجرد هست دلش نلرزد ...

اصلا کسی حجاب گرفته برایش شوهر پیدا نشده ! خوش به حالش !!
کی هست که با خداوند معامله کرد و پشیمان شد ؟!!

اینکه شخصی میاد و تکریم می کند و می گوید حجاب زیبا تر هست دارد طرف دیگر قضیه را می بیند .
به ارزش معنوی حجاب توجه می کند . نه این برداشتهای شما !!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مرهم
۲:۲۷, ۱۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۳ ۲:۳۴ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۵/شهریور/۹۳ ۲:۱۶)مرهم نوشته است:  خانم زینب گفتن اکثر افراد به نیت یک عمل قبیح میرن اونجا (یعنی اون مکان رو برا همچین کاری برگزیدن)

حالا من گفتم اون مکان برا شوهر یابه یعنی چی؟؟؟ یعنی ادما اون مکان رو اون طور کردن ...

تازه شوهر یابی بده؟؟؟ عمل قبیحیه که نباید به امام زاده متصل بشه؟؟

یا این بده که بگیم این مکان برا ملت شده (تازه بگیم اکثر ملت) مکانی برا عمل قبیح دوست پسر یابی؟؟؟
بابا اگه یه روز خواستید از حدیث پیامبر هم دفاع کنید ببینید ارزش دفاع داره یا نه Big Grin نکنه با ملت چونه بزنید بعد بفهمید حدیث جعلی بوده...

تو ارسال قبلیم عرض کردم نیت افراد متفاوته
یکی به نیت حلال و یکی به نیت حرام وارد شدن حالا به ما هم ربطی نداره فقط به یکیش اشاره شد اونم از قسم نیت های حرامش

کرامت امام زادگان ما اثبات شده و نیاز نیست حقیر توضیح بدم ولی بعضی واژه ها باعث تنزل شانیت اون اماکن مقدس هستش وگرنه ازدواج و واسطه گری ازدواج که امری بسیار پسندیده هست در دین ما و من کی هستم که بخوام منکر این مسئله بشم.. هرکسی ممکنه برای پیدا کردن همسر مناسب و هم کفو خودش به یکی از این بزرگواران( علیهم السلام) متوسل بشه که کار بسیار خوبی هم میکنهAngel

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، بچه های گمنام
۲:۲۹, ۱۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۳ ۲:۳۶ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول:
به ارزش معنوی حجاب توجه می کند . نه این برداشتهای شما !!

ممنون از صحبت های متین و زیباتون

یقینا این برداشت ها غلطه ...

اما حقیقت اجتماع چی میشه؟؟؟ به حقیقت جامعه ای که توش زندگی میکنید هم نگاه کنید...

تو این جامعه تا دختر به یه حد قابل قبول زیبایی نرسه احتمال ازدواجش صفره.
ازدواج هم که رخ نده ... پشت بندش گناه هایی میاد که خیلی بزرگتر از بی حجابی هستن.

تا چند سال ؟؟؟ تا چهل سالگی مجرد باشه .. یه ادم افسرده داغون ... احتمالا با کلی گناه کبیره...
وقتی الان جوونه و میتونه سرنوشت زندگیش رو عوض کنه....
هم سرنوشت دنیاش رو هم اخرتش .
به خودش برسه ... که به وقت مناسب خودش ازدواج معقول یا نهایتا نیمه معقول داشته باشه.

حداقل ارامش روانی این دنیا رو داره ...

از طرفی مجرد موندن بهش فشار وارد نمیکنه که وسوسه گناههای وحشتناک ب سرش بزنه..

میدونید تو جامعه ای که توش زندگی میکنید چقدر پیشنهاد روابط نامشروع به دخترایی که سن ازدواجشون گذشته داده میشه؟؟

برا این فرد قبول این پیشنهاد سختتره یا کسی که شوهر داره؟

اصولا در اطراف خودتون کسایی که ازدواج کردن و بچه دارن تعادل اخلاقی توشون دیده میشه یا کسایی که سن ازدواجشون گذشته؟

(۱۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۷)شیدا نوشته است:  تو ارسال قبلیم عرض کردم نیت افراد متفاوته
یکی به نیت حلال و یکی به نیت حرام وارد شدن حالا به ما هم ربطی نداره فقط به یکیش اشاره شد اونم از قسم نیت های حرامش

کرامت امام زادگان ما اثبات شده و نیاز نیست حقیر توضیح بدم ولی بعضی واژه ها باعث تنزل شانیت اون اماکن مقدس هستش وگرنه ازدواج و واسطه گری ازدواج که امری بسیار پسندیده هست در دین ما و من کی هستم که بخوام منکر این مسئله بشم.. هرکسی ممکنه برای پیدا کردن همسر مناسب و هم کفو خودش به یکی از این بزرگواران( علیهم السلام) متوصل بشه که کار بسیار خوبی هم میکنهAngel

خب بعد از شرح مبانی رعایت عدالت توسط یک مدیر Cool میپردازیم به رعایت تقوا و طهارت گفتار یک مدیر
باز هم تاکید از حدیث پیامبر هم همینجوری دفاع نکنید...

این یکی یکی که شما در جله قرمز نوشتید یعنی پنجاه پنجاه نه واژه اکثرا

پس قبول کردید که برا ازدواج باشه موردی نداره. پس حرف منه حقیر اون قدر ها هم اشتباه نبود.

حالا توجیه بفرمایید چرا تذکر به یک ناظر داده نشده و صرفا زورتون به یه کاربر عادی میرسه؟؟
در صورتی که ایشون یک مکان مقدس رو هدفی برای نیت قبیح اکثر افراد جامعه دونستن.

تقوای الهی خیلی خیلی سخت تر از توجیح های ... هست.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wachowski ، اسکای ، بچه های گمنام
۲:۵۷, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۹)مرهم نوشته است:  ممنون از صحبت های متین و زیباتون

یقینا این برداشت ها غلطه ...

اما حقیقت اجتماع چی میشه؟؟؟ به حقیقت جامعه ای که توش زندگی میکنید هم نگاه کنید...

تو این جامعه تا دختر به یه حد قابل قبول زیبایی نرسه احتمال ازدواجش صفره.
ازدواج هم که رخ نده ... پشت بندش گناه هایی میاد که خیلی بزرگتر از بی حجابی هستن.

تا چند سال ؟؟؟ تا چهل سالگی مجرد باشه .. یه ادم افسرده داغون ... احتمالا با کلی گناه کبیره...
وقتی الان جوونه و میتونه سرنوشت زندگیش رو عوض کنه....
هم سرنوشت دنیاش رو هم اخرتش .
به خودش برسه ... که به وقت مناسب خودش ازدواج معقول یا نهایتا نیمه معقول داشته باشه.

حداقل ارامش روانی این دنیا رو داره ...

از طرفی مجرد موندن بهش فشار وارد نمیکنه که وسوسه گناههای وحشتناک ب سرش بزنه..

میدونید تو جامعه ای که توش زندگی میکنید چقدر پیشنهاد روابط نامشروع به دخترایی که سن ازدواجشون گذشته داده میشه؟؟

برا این فرد قبول این پیشنهاد سختتره یا کسی که شوهر داره؟

اصولا در اطراف خودتون کسایی که ازدواج کردن و بچه دارن تعادل اخلاقی توشون دیده میشه یا کسایی که سن ازدواجشون گذشته؟

خب بعد از شرح مبانی رعایت عدالت توسط یک مدیر Cool میپردازیم به رعایت تقوا و طهارت گفتار یک مدیر
باز هم تاکید از حدیث پیامبر هم همینجوری دفاع نکنید...

این یکی یکی که شما در جله قرمز نوشتید یعنی پنجاه پنجاه نه واژه اکثرا

پس قبول کردید که برا ازدواج باشه موردی نداره. پس حرف منه حقیر اون قدر ها هم اشتباه نبود.

حالا توجیه بفرمایید چرا تذکر به یک ناظر داده نشده و صرفا زورتون به یه کاربر عادی میرسه؟؟
در صورتی که ایشون یک مکان مقدس رو هدفی برای نیت قبیح اکثر افراد جامعه دونستن.

تقوای الهی خیلی خیلی سخت تر از توجیح های ... هست.

ببینید گرامی
خداوند به حال مردم وافق تر هست یا من و شما !؟!
خودش فرموده که حجاب بگیرید . پس حتما لازم هست .
خداوند کسی رو براش در نظر گرفته تا ابدالدهر مجرد بمونه ! مگر ایشون مجوز گناه پیدا می کنه ؟!؟!
اینها که شما می فرمایید دلیل بر مجوزه آرایش کرد نیست .
من نمی خوام مجرد بمونم پس می تونم علط لازم رو انجام بدم ؟! این که نمیشود !!!!!!
توصیه اکید به شما دارم که جو سازی نکنید !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، شیدا ، بچه های گمنام
۳:۰۹, ۱۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۳ ۳:۱۰ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #36
آواتار
(۱۵/شهریور/۹۳ ۲:۵۷)فاطمه خانم نوشته است:  ببینید گرامی
خداوند به حال مردم وافق تر هست یا من و شما !؟!
خودش فرموده که حجاب بگیرید . پس حتما لازم هست .
خداوند کسی رو براش در نظر گرفته تا ابدالدهر مجرد بمونه ! مگر ایشون مجوز گناه پیدا می کنه ؟!؟!
اینها که شما می فرمایید دلیل بر مجوزه آرایش کرد نیست .
من نمی خوام مجرد بمونم پس می تونم علط لازم رو انجام بدم ؟! این که نمیشود !!!!!!

درست میفرمایدد اما قبول دارید رسیدن به چنین بینش عمیقی که به الحمد لله در شما هست . به سطح بالایی از آموزش و تعقل نیاز داره؟
که اصولا عامه مردم جامعه این طور نیست. تفکر زیاد و عمیقی از اهداف والای خلقت ندارن.

نهایت هدفشون اینه که خوب و سالم زندگی کنن .مثلا در محله به مجرم و قاتل معروف نباشن.

خب تا عموم مردم این طور هستن.. تا تفکر ها درست نشه. تا تقوای الهی حاصل نشه... چه انتظاری داریم !!!!
والا بزرگان جامعه و معروفاش و روحانی هاش کلی مشکل دارن از عامه مردم چه انتظاریه ...

البته من خودم شبهاتی در زمینه ارایش و پوشش دارم که برام حل نشده.
ان شا الله اگر عمری بود در تاپیکی مطرح میکنم

نقل قول:توصیه اکید به شما دارم که جو سازی نکنید !

نمیدونم دقیقا منظورتون به چی هست .
ولی اگر اشاره به اعتراضات بنده دارید. خانم شیدا از دوستان تاج سر بنده هستن.
فقط من یک اخلاق گند دارم و اون اینه که اگر درک و شعور کمم به این نقطه برسه که حرفی حق هست . حتما حرف حق رو میزنم . حتی اگه بدونم بعد حرفم قراره حکم اعدام برادرم صادر بشه.

تا سیستم مدیریتی درست نشه چه انتظاری از ما بقی هست؟؟؟
این رو اینجا میگم همه جا هم میگم .. تکراری هم میگم. چون آیه قرانه..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wachowski ، اسکای
۶:۱۳, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #37

نقل قول:ناظر شما حرف اشتباه زد ---- سیستم شما هیچ برخوردی باهش نکرد

یک عضو عادی حرف اشتباه تری زد ------ سیستم شما باهاش برخورد کرد

بسم الله الرحمن الرحیم
در اینگونه از موارد در بخش اعتراضات مطرح کنید یا مستقیما به مدیریت تالار بگید قطعا رسیدگی میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مرهم ، فاطمه خانم
۱۳:۵۱, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
(۱۵/شهریور/۹۳ ۶:۱۳)Havbb 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
در اینگونه از موارد در بخش اعتراضات مطرح کنید یا مستقیما به مدیریت تالار بگید قطعا رسیدگی میشه
بسم الله الرحمن الرحیم

شما به عنوان یک شخص عاقل چند بار یک راه رو آزمایش میکنید؟

بنده قبلا این دو راه رو انجام دادم. کو نتیجه؟؟؟ اتفاقای بعدش بدتر بود اما بهتر نبود.

در ضمن به سیستم مدیریتی اینجا از طریق چند شخص متفاوت هم پیشنهاد دادم مدیریت اسلامی رو به ناظر ها و مدیر ها یاد بدید.
اما کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بزارید در ملا عام کمی بحث کنیم تا بفهمن بابا ملت این قدر هم نفهم نیستن.
شاید بعضی ها حرف نزنن ولی میفهمن.
چنان از حرف یک ناظر دیگر دفاع میکنن گویا وحی منذر الهیست.

اول بهم انتقاد کردن با زبان تند بحث میکنی... بفرمایید اینم زبان آرام و منطقی ..
نهایت جوابتون اینه که برید از دو راه که همه میدونیم هیچ نتیجه ای نمیده اقدام کن.
تا چند ساعت دیگه هم این نوشته ها به دلیل بی ارتباطی با موضوع تاپیک حذف میشه (حق دارید از این تاپیک بردارید ولی حق ندارید نابودش کنید یه تاپیک بسازید از اول تا اخر واقعا با عین نقل قول ها رو بزارید= البته این در حالیه که مدیریت علی گونه باشه)
از سیستم انتظامات بچه مدرسه ها تا نظارت های کشوری هیچ ها و هیچ جا دیده نمیشه که یک انقلاب مدیریتی بر اساس عدل و تقوای علی انجام شده باشه یا حداقل من ندیدم.
علی بودن خیلی سخته؟
وقتی ناظر شما از هر منطق و استدلالی داره استفاده میکنه که رفتار غیر عادلانه خودش رو توجیح کنه !! این نمونه بارز بردگیه! (بر مبنای تفکر شهید مطهری)
اگر تو سیستم خودتون تونستید ازادانه هم دیگر رو نقد کنید و روحیه نقد پذیری رو با استدلال عقلانی به ملت تفهیم کردید یقینا پشت سر هم ما شاهد چنین برخوردهایی از جانب مدیررا و ناظر ها نیستیم.

ما عادت کردیم صرفا مردم دار باشیم. مردم داری به قیمت اینکه خودمون رو به کری و کوری و بی عقلی بزنیم.
ما فقط عادت کردیم جوری رفتار کنیم که همه بگن به به چه شخصیت شخیصی ..

من این حرف ها رو تا روزی که عقلا کسی بهم اثبات نکنه که غلط و اشتباه هستن تو تمام تشکل و سیستم ها میزنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wachowski ، اسکای
۱۴:۴۸, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #39
آواتار
نقل قول:اگر تو سیستم خودتون تونستید ازادانه هم دیگر رو نقد کنید و روحیه نقد پذیری رو با استدلال عقلانی به ملت تفهیم کردید یقینا پشت سر هم ما شاهد چنین برخوردهایی از جانب مدیررا و ناظر ها نیستیم.
یکی از بچه های این تالار تاپیک زد که توش نقد هامون رو به نظار و مدیران وارد کنیم تا جواب بدن.
زدن تاپیک رو مخفی کردن. فقط اون بیچاره و ناظر مورد نظر می تونست ببیندش.
اکه که نشد فضای آزاد!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، Wachowski ، اسکای
۱۵:۰۶, ۱۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۱۵/شهریور/۹۳ ۳:۰۹)مرهم نوشته است:  درست میفرمایدد اما قبول دارید رسیدن به چنین بینش عمیقی که به الحمد لله در شما هست . به سطح بالایی از آموزش و تعقل نیاز داره؟
که اصولا عامه مردم جامعه این طور نیست. تفکر زیاد و عمیقی از اهداف والای خلقت ندارن.

نهایت هدفشون اینه که خوب و سالم زندگی کنن .مثلا در محله به مجرم و قاتل معروف نباشن.

خب تا عموم مردم این طور هستن.. تا تفکر ها درست نشه. تا تقوای الهی حاصل نشه... چه انتظاری داریم !!!!
والا بزرگان جامعه و معروفاش و روحانی هاش کلی مشکل دارن از عامه مردم چه انتظاریه ...
بینش عمیقی در بنده وجود نداره .
ببین یه حقیقتی یک آرمانی وجود داره که خداوند اون رو تصویر کرده و وظیفه ما این هست که از همون پیروی کنیم .
گفته خمس بده . گفته نماز بخون .
مقداری از فلسفه ی احکام رو توضیح فرموده . مقداری رو هم نگفته .
ولی وظیفه ما پیروی هست و حرف گوش کردن .
نه اینکه بگیم درد مردم این هست . مگه خداوند اطلاع از وضعیت و درد مردم نداشته (نعوذ بالله ) تا بدونه که چی رو حلال کند و چه رو حرام !؟!!!!
نقل قول:البته من خودم شبهاتی در زمینه ارایش و پوشش دارم که برام حل نشده.
ان شا الله اگر عمری بود در تاپیکی مطرح میکنم
هستیم در خدمتتون ان شاء اللهSmile

نقل قول:فقط من یک اخلاق گند دارم و اون اینه که اگر درک و شعور کمم به این نقطه برسه که حرفی حق هست . حتما حرف حق رو میزنم . حتی اگه بدونم بعد حرفم قراره حکم اعدام برادرم صادر بشه.

تا سیستم مدیریتی درست نشه چه انتظاری از ما بقی هست؟؟؟
این رو اینجا میگم همه جا هم میگم .. تکراری هم میگم. چون آیه قرانه..

آیا هرچیز که در ذهن شما هست و نظر شما هست و به ذهنتون رسیده حق هست ؟
مطالبه حق شما یک روش عجیبی هست !
سوالتون رو بفرمایید و جواب بگیرید .
من خودم چه گلی به سر اسلام زدم که اینقد از دیگران طلبکارم ؟
ناظر و کاربر چه فرقی دارند ؟ هر دو انسانن!
پس بهتر هست با آرامش سوال بپرسیم و در کنار هم چیز یاد بگیریم . عوض اینکه همدیگر رو ضایع کنیم .
افترا و انتقاد خیلی باهم دیگر تفاوت دارند ! اینها رو قاطی نکنیم !
(۱۵/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۸)Bidel.s نوشته است:  یکی از بچه های این تالار تاپیک زد که توش نقد هامون رو به نظار و مدیران وارد کنیم تا جواب بدن.
زدن تاپیک رو مخفی کردن. فقط اون بیچاره و ناظر مورد نظر می تونست ببیندش.
اکه که نشد فضای آزاد!
اون نقد نبود جناب bidel.s
درآوردن ایرادها بود .
کاری هست که اگر در قبال خودتون هم انجام بشه ، شاکی میشین.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]