تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصاویری از یک تجربه متفاوت زنان ایرانی !
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
تصاویری از یک تجربه متفاوت زنان ایرانی

حجاب علاوه بر ارزش فرهنگی و دینی خود می تواند بیانگر تفاوت ها باشد. تفاوت کسانی که بر حفظ کرامت خویش تاکید دارند با آنهایی که آسان تر از کنار این موضوع می گذرند.

با این حال تجربه پوشش کامل اسلامی یا همان چادر نشان می دهد که نه محدودیتی در کار است. نه حصار و نه زیر و روشدنی در ظاهر. یک تجربه که شاید برای همه ما با حضور در بقاع متبرکه رخ دهد.

[تصویر: 334705_882.jpg]

[تصویر: 334706_692.jpg]

[تصویر: 334710_396.jpg]

[تصویر: 334712_740.jpg]

[تصویر: 334713_611.jpg]

[تصویر: 334716_885.jpg]

[تصویر: 334721_556.jpg]

[تصویر: 334725_806.jpg]

[تصویر: 334728_874.jpg]

[تصویر: 334735_579.jpg]

[تصویر: 334737_593.jpg]

[تصویر: 334741_487.jpg]

[تصویر: 334743_953.jpg]

[تصویر: 334745_615.jpg]

[تصویر: 334746_565.jpg]
معنی چادر عوض کردی آقا
حواست هست !

راستی این عکس ها اتفاقی نیستند همشون با یه نیتند کلی آدم با نیت یکسان از فیس بوک اوردید یا یه کار سازماندهی شدهاست یانه بی خبری
(۱۴/مرداد/۹۳ ۱۲:۱۷)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]
راستی این عکس ها اتفاقی نیستند همشون با یه نیتند کلی آدم با نیت یکسان از فیس بوک اوردید یا یه کار سازماندهی شدهاست یانه بی خبری
چه نیتی ؟
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من هم متوجه نیت بدی که پشت این عکس هاست نشدم ولی اگه توضیح بدین ممنون میشم.

چیزی که من از این عکس ها برداشت کردم اینه که حجاب تنها زیبایی خانم ها در اجتماع به حساب میاد نه چهره های هزار رنگ و ...
خدا خودش هممون رو هدایت و آگاه کنهAngel

انشاءالله
اینجا امامزاده صالحه...
اینجا اکثراً میرن که دوست پسراشون رو از امامزاده صالح بگیرن...
خعلی اونجا کسی تو مود رعایت حجاب نیست...
اگه شاه عبدالعظیم بود، باز مردم خودجوش بیشتر مراقب بودن...
اما خوب، نمیشه از ابتکار این کار گذشت...
جالب بود.
خودمونیماااااا( من و همه بچه های سایتBig Grin!)
به نظرم
تصاویر سمت چپ خیلی زیبا تره
اصلا حجاب زیباتره
من بارها این رو گفتمSmile

راستی! این خانم یکی مونده به آخری چقدددر شبیه دختر دایی منهBig Grinاصلا خودشه!
البته یه دو سالیه رفته استرالیا...نمیدونم کِی اومده اینجا عکس گرفته!!!Wink
خب البته من نمی تونم به طور قطعیت بگم
اما ببینید این خانوم ها اومدن به طور هماهنگ این عکس ها رو گرفتند چون همشون در یک نقطه هستند با یک حالت
اومدن یه جوری تیپ هاشون هست که از اقشار مختلفه ( دانشجویی - پای شکسته و....)
و من فکر می کنم با توجه به عنوان که میگه تجربه ای متفاوت این رو بگم که داره حجاب رو و چادر رو یک سنت معرفی می کنه که هر خانومی اون رو تجربه می تونه کرده باشه تجربه ای متفاوت انگاری حالا چادر چه قدر غریبه است
برداشت من اینه و البته می تونه غلط باشه و حتی دمی تونه درست باشه اما اون چیزی که مهمه اینه که منابع این عکس ها کدوم سایته!!!!
این عکسا فتوشاپه واقعی نیست . نگاه کنید حتی شکل ایستادن آنها با چادر و بدون فرقی نمی کنه فقط چادر اضافه شده . این یکم عجیب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۱۵/مرداد/۹۳ ۱۰:۴۱)یا ابوالفضل نوشته است: [ -> ]این عکسا فتوشاپه واقعی نیست . نگاه کنید حتی شکل ایستادن آنها با چادر و بدون فرقی نمی کنه فقط چادر اضافه شده . این یکم عجیب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرق داره
کجاش شبیه ؟!!
عکسا فتوشاپ نیست حالت دستهاشون کاملا متفاوته
اما غرض عکاس
"
به گزارش میهن پست – حجاب علاوه بر ارزش فرهنگی و دینی خود می تواند بیانگر تفاوت ها باشد. تفاوت کسانی که بر حفظ کرامت خویش تاکید دارند با آنهایی که آسان تر از کنار این موضوع می گذرند. با این حال تجربه پوشش کامل اسلامی یا همان چادر نشان می دهد که نه محدودیتی در کار است. نه حصار و نه زیر و روشدنی در ظاهر. یک تجربه که شاید برای همه ما با حضور در بقاع متبرکه رخ دهد.
مرضیه حیدر زاده عکاس خبرگزاری مهر با حضور در حرم مطهر امامزاده صالح (علیه السلام) تهران در مقایسه ای جالب عکس بانوان را با چادر و مانتو با یک بگراند در کنار هم قرار داده است که از دیدگاه ما زیبایی حجاب در این تصاویر می تواند برای هر بیننده ای قابل لمس باشد ، البته قضاوت و نگاه شما درباره این تصاویر می تواند متفاوت باشد."
هر کس عکسا رو ببینه بدون پیش فرض ،از محجبه ها یه حس خوب و زیبایی معنوی بهش دست میده.
ایده جالبی بود.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع