تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب دربین محارم....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
دوستان
ما چه بخوایم چ نخوایم بعضیا عقیدشون این نیست که باید تو خونه هم خیلی رعایت کنن.یا تو مجالس زنونه

قطعا این تاپیک برای گفتن نظرات مراجع تقلید زده نشده که البته اونها هم محترمه

قضیه باید یخورده باز بشه

اونایی که عقایدشون قوی تره ب من وامثال من کمک کنن تا ما هم درک کنیم

لطفا محیطی ک افراد توش هستن هم درنظر بگیرید
والا ابجی من هی پیرهنامو میپوشه، چروک میکنه Sad( Sad Sad( Sad Sad( Sad تازه اتو هم نمیکنشون

خیلی هم سخت نگیرید، خود دخترا عقلشون میرسه چطوری جلوی خونواده لباس بپوشن، البته شنیدم که بعضیا خونه بابارو با خونه شوهر اشتباه میگیرن.
باسلام
من بانظرجناب عبدالرحمن موافقم،واین نکته راهم فراموش نکنید که برهنگی(حتی درمیان زنان ومحارم) درشان اشرف مخلوقات نیست . ازابتدایی ترین نکات پس ازخلقت آدم پوشش است که خداوند متعال به دنبال چیزی جز اهمیت حیا برای برترین مخلوق خودنیست.
واقعا باید رعایت کرد به خصوص درزمان حال که بیشترنوجوانان دچاربلوغ زودرس میشوند،این نکته اهمیت رعایت حجاب را حیاتی ترمیکنه.
ومن ا...التوفیقWink
به نام خدا

(۱۸/مرداد/۹۳ ۰:۳۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]والا ابجی من هی پیرهنامو میپوشه، چروک میکنه Sad( Sad Sad( Sad Sad( Sad تازه اتو هم نمیکنشون

آقا محمد به خواهرتون بگید دیگه این کارو نکنه
پوشیدن لباس آقایون برا خانوما کراهت داره

.
(۱۸/مرداد/۹۳ ۰:۳۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]خیلی هم سخت نگیرید، خود دخترا عقلشون میرسه چطوری جلوی خونواده لباس بپوشن، البته شنیدم که بعضیا خونه بابارو با خونه شوهر اشتباه میگیرن.
ینی یه دختر باید صبرکنه تا ازدواج کنه بعد لباسای دلخواهشو بپوشه؟؟؟Dodgy

(۱۸/مرداد/۹۳ ۰:۵۴)مصباح نوشته است: [ -> ]به نام خدا
آقا محمد به خواهرتون بگید دیگه این کارو نکنه
پوشیدن لباس آقایون برا خانوما کراهت داره

جناب مصباح
این حد از رعایت حتی تو ذهن بعضیا نمیگنجه. البته من خودمو میگما.
(۱۸/مرداد/۹۳ ۰:۵۷)mahpare نوشته است: [ -> ]ینی یه دختر باید صبرکنه تا ازدواج کنه بعد لباسای دلخواهشو بپوشه؟؟؟Dodgy

نه میتونه یواشکی در حد چند ثانیه بره تو اتاقش یه پرو کنه بیاد بیرون Big Grin
زمان مدرسه یه خانومه میامد برای ما صحبت میکرد...
میگفت: آره من موقعی که دبیرستانی بودم...بلوز شلوار بودم توی خونه...بعد داداشم هر بار کلی داد و بیداد میکرد سرم که چرا دامن نمیپوشی؟
خلاصه هر بار کلی دعواشون میشده!!!!
و اون خانومه هم میگفت که آره بچه ها باید دامن بپوشید!!!!

ولی من هیچ موقع از حرفاش خوشم نمیومد....خودش هم فهمیده بودBig Grin
به خاطر اینکه وقتی خودش به زور به یه اعتقاداتی رسیده بود و میخواست ما رو مجاب کنه....برعکس زده میشدیم از اون کار

یه برادر باید با خواهرش دعوا کنه که آره باید دامن بپوشی؟؟؟
به اون چه؟؟؟!Wink
من اگر داداشم این مدلی باهام حرف بزنه جوابشو که نمیدم هییییچ٬ حسابشم میرسم!Big Grin
اما جدای از این حرفا
خودم همیشه سعی کردم از سارافون استفاده کنم توی خونمون....جلوی پدر و برادر و غیره
چون به نظرم این پوشش مناسب تره
البته من نمیخوام برای کسی نسخه بپیچم
من فقط روش خودمو گفتم و به این نتیجه رسیدم که این پوشش مناسب تره....
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱:۳۰)رضوانه نوشته است: [ -> ]زمان مدرسه یه خانومه میامد برای ما صحبت میکرد...
میگفت: آره من موقعی که دبیرستانی بودم...بلوز شلوار بودم توی خونه...بعد داداشم هر بار کلی داد و بیداد میکرد سرم که چرا دامن نمیپوشی؟
خلاصه هر بار کلی دعواشون میشده!!!!
و اون خانومه هم میگفت که آره بچه ها باید دامن بپوشید!!!!

ولی من هیچ موقع از حرفاش خوشم نمیومد....خودش هم فهمیده بودBig Grin
به خاطر اینکه وقتی خودش به زور به یه اعتقاداتی رسیده بود و میخواست ما رو مجاب کنه....برعکس زده میشدیم از اون کار

یه برادر باید با خواهرش دعوا کنه که آره باید دامن بپوشی؟؟؟
به اون چه؟؟؟!Wink
من اگر داداشم این مدلی باهام حرف بزنه جوابشو که نمیدم هییییچ٬ حسابشم میرسم!Big Grin
اما جدای از این حرفا
خودم همیشه سعی کردم از سارافون استفاده کنم توی خونمون....جلوی پدر و برادر و غیره
چون به نظرم این پوشش مناسب تره
البته من نمیخوام برای کسی نسخه بپیچم
من فقط روش خودمو گفتم و به این نتیجه رسیدم که این پوشش مناسب تره....

شما که اینقدر خوب و آروم توضیح میدید

میشه بهم بگید این نوع حجاب ینی حجاب بین محارم سلیقه ایه یا نه؟
مثلا شما این پوشششو انتخاب کردید یکی میگه زیاده رویه یکی میگه اونم نامناسبه.
معیارتون برای تمیز ایندو ازهم چیه؟
خواهش میکنم...لطف دارید
ببینید من میگم بستگی داره به افراد

یه خرده خودمونی تر و راحت تر اگر بخوام بگم

وقتی که یه شخصی( یه خانمی) اندامش معمولیه...یعنی خیلی تپل نیست
به نظر من همین که بلیز شلواری که میپوشه جذب نباشه کافیه
یا معمولی باشه یا گشاد

ولی وقتی تپل تر باشه از نظر من بلوز و شلوار کافی نیست....یعنی واقعیت اینه که خود اون خانم هم همش ناراحته
یعنی یه جوری سخته
و در این صورت یا لباسش خیلی گشادتر باید باشه یا اینکه یه خرده بلند تر

باز هم میگم این نظر و تجربه منه
و نظر دوستان دیگه هم محترمه
یا الله
با اجازه

سلام ب مموجوداته مهربونه روزهای سخت
منظورم شما خانمایید که تو گرمای تابستون چادرو مانتو و مقنعه اونم از نوع ذخیمش، میپوشیدو میرید بیرون، فقط بخاطر خدا...

واقعا سخته

راستش از نظر بنده حجاب یک مسئله ی خیلی پیچیدس

اول باید بفهمیم چرا باید حجاب داشته باشیم

ب نظرم حجاب فقط و فقط برای راحتی و پیشرفته بشره

البته سوء برداشت نشه ها: که چرا پس اروپایی ها پیشرفتشون بیشتر بوده
پیشرفت هم ابعاد مختلفی داره هم دلایل زیاد ک تو این بحث نمیگنجه

حالا چرا حجاب باعث پیشرفت میشه:

بگم مگه؟

باشه میگم

آدما(هم آقایون هم خانما) ی منبع لذت آفرین دارن ب اسم غریزه جنسی

که ظاهرا در صورت برانگیخته شدن میتونه همه ی حواس آدمو مختل کنه و کل بدن رو معطوفه خودش کنه

این منبع بجای خودش چیز بدی نیست یکی از دلایلشم اینه که همه ماها ب واسطه ی همین نیرو الان اینجا هستیم

نکته ی خیلی مهم در مورد این موضوع اینه که افسار این موجود قدرتمند که تو وجود ماست دست خودمون نیست
درسته میتونیم سرکوبش کنیم و لی نمیتونیم از بین ببریمش یا اینکه طوری باشه که هر وخ دلمون خواست فعالش کنیم

فعال کننده ی این موجود، دیدن، تصور کردن یا لمس کردن بدن یک انسان (چه مرد چه زن) یا حتی حیوان، است

یک نکته ی دیگه اینکه انسان هیچوقت از این لذت سیر نمیشه(خصوصا آقایون)

نکته آخر اینکه مرد مرد است، برادر، پدر، عمو، و... همه مردند و غریضه دارند و همینطور خانمها

یچیز دیگه: این غریضه بر خلاف فکر بعضی افراد، تو ذهنمونه نه جسممون، جسم فقط وسیلس! و هر انسانی با دیدن اندام جنس مخالف ناخودآگاه از دیدن اون لذت میبره و لحظه ای هرچند کوتاه، با تمام انرژی ذهنش رو اون موضوع متمرکز میشه

خودمم خسته شدم
بقیشو فردا مینویسم
البته این نوشته ها قرار نیست مطلقا درست باشه و احتمال اشتباه هست ک قبلش معذرت میخوام از همه بچه قدیمیا
یا علی

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع