به نام خدا
ببینید آیه ای که در صفحه ی قبل اومد به همراه آیه ی قبلش راهگشاست برای ماها و خودش راهو نشونمون داده :
آیه 30 سوره ی نور می گه که :
قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ »
«به مؤمنان بگو چشمهاي خود را فرو گيرند و عفاف خود را حفظ كنند اين براي آنان پاكيزهتر است. خداوند از آنچه انجام ميدهند آگاه است »
در اینجا این سوال پیش میاد که مردای مومن باید چشماشونو از چی ببندن؟
چیزی که گفته شده اینه که باید چشماشونو از همه ی حرامای الهی ببندن.
یکی از این موارد که می تونه متعلق به چشم پوشوندن بهش بشه، چیزایین که شهوت انگیزن : چه جاهایی از بدن خانومای محرم باشه و چه نوع پوشش همین خانوما.
یه سری حکم ها از این دو آیه گفته شده که حتی اون رو با مبانی عقلی هم سنجیدن اینکه عقل اجازه ی مقدمه ی حرام رو به مکلف نمی ده و خلاصه ی نتیجش می شه این که :
عقل اجازه نمی ده مرد و زن محرم مثل خواهر و برادر با لباس نامناسب در برابر هم ظاهر شن، خلوت کنن، تو مهمونیا ظاهر شن.
یه نتیجه بخوایم بگیریم :
ببینید این تاپیک تا 40 ، 50 صفحه هم جلو بره نمی تونه یه الگو و مصداق واحد رو برای پوشش تو خونه ارائه بده. حتی اگه تک تک حرفاهم مبتنی بر کتاب و سنت و عقل هم باشه نمی تونیم یه الگوی ویژه رو برای حضور خواهرا و برادرا یا مادر جلوی پسر بدیم
ولی...
ولی اون چیزی که واضحه اینه که برا خانوما باید سینه، شکم، ران، کمر، پا تا نیمه های ساق، و دستها تا آرنج به طور حتم پوشیده باشن و از آرایشهای غلیظ سر و صورت خودداری شه.(نظر فقهاست)
دیگر جاهای بدن مثل دستها تا آرنج، پاها تا نیمه ساق، سر و گریبان پیش بچه ها و برادرا لازم نیست که پوشونده شن چرا که پوشیدنشون سختی به همراه داره
البته ی البته :
اگه مردای محرمی که با همین مقدار باز و بی پوشش سر و دست خانومای محرم، به حرام میفتن، باید طبق دستور آیه نگاهشون رو بردارن، خانوما هم پوششون رو بیشتر رعایت کنن.
.
من یه حرف دیگه به عنوان حرف اخرم توی این تاپیک بزنم
قران بهترین و زیباترین چیزش اینه که گفته تفکر کنید!
فکر کردن خیلی مهمه، گفته فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید.
چندجا دیدم که بگن فلان چیز نسبیه، نمیشه گفت نسبیه، خط قرمز ها کاملا مشخصه، تنها فرقش مدل فکر کردن با یه تعداد خط قرمزه.
مثلا شما گفتید ابجی بنده چطور متوجه بشه من خوشم نمیاد، در مورد بیرون رفتن که صراحتن بهش میگم، داخل خونه هم که جدا از اینکه خودش رعایت میکنه، و صد البته مادر خونواده حتما یه چیزایی بهش منتقل میکنه، علاوه بر این دو، فکر میکنه! فکر میکنه که مثلا چرا داداشم باهام گرم نیست، چرا سر به سرم نمیذاره و ...
حرف اخر : فکر
فرصت نکردم کل صفحات جدید رو بخونم
ولی رو این جملات بدون تعصب و پیش فرض های قبل فکر کنیم
فرض بگیرید خانما از همون دوران دبیرستان ازدواج کنند یا ته تهش تا 18 سالگی
وقتی اومدن خونه شوهر لباس معنی داره؟
الان گرفتید؟
یعنی اینکه الان همه این بحث ها بخاطر این سبک زندگی غربی و ع م ر ی ماهاست
وقتی زن موقعی که شادابه بره سر خونه زندگیش بدون اینکه به این فکر کنه که پس بقیه چی میگن (این جمله خیلی ها رو تا همین الان با مخ برده ته جهنم) دیگه لباس و اینا جلو محرم بی معنی میشه
چرا باید زنان (اکثرشون>>چون برخی بدلایل مختلف شرایط براشون پیش نمیاد) عمرشون رو کنار پدر و برادر بگذرونن؟
الان دقت کنید به صحبتام
واکنش ها:
هوی عبدالرحمن تو با تحصیل زن مخالفی، تو داعشی !! تو میخوای زن به کنیزی بره ، آی شیرین عبادی بیا دادنامه رو تهیه کن ، مامانم اینا
ذیل این صحبتم
چون من خانواده های زیادی رو میشناسم در برخی کشورها
در نگاه اول ممکنه فکر کنید چقدر این بدبختا سختی میکشن چون فکر میکنید همش چادر و پوشیه دارن
ولی بعدش میبینید اتفاقا اصل زندگی رو دارن
مهمونی هاشون جدا از همه و خانما کاملا راحتن
واقعا لذت از زندگی و جوونیشون رو میبرن
نمیگم این بهترین حالته ولی سبک زندگی ما درست نیست
زن باید راحت باشه
دو حالت تو سبک زندگی های ما پیش میاد
یا حریم زن شکسته میشه چون اگر شکسته نشه میشه پژمرده و دور از اجتماع و ستم کشیده و ...
یا اینکه 20 ساعت تو شبانه روز باید سختی بکشه و چادر سرش باشه جلو نامحرم
(بحث یکمی پراکنده شد ولی منظورمو رسوندم در مورد اینکه حالت ایده آل برای زن چیه)
دوستان خیلی بحث داره پیچیده میشه
پوشش جلوی محارم خیلی هم بحث تخصصی نیست ها
اونچه واضحه جلوی مردان محرم
لباس آستین کوتاه و دامن یا شلوارک تا زانو کفایت میکنه
نظر اتفاق علما هم این است که آرایش سبک مشکلی نداره
حالا برای پوشش خانم در برابر خانم نظر نمیدم چون دوستان بحث همجنس گرایی رو پیش میکشن
(۱۹/مرداد/۹۳ ۲:۰۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]فرصت نکردم کل صفحات جدید رو بخونم
ولی رو این جملات بدون تعصب و پیش فرض های قبل فکر کنیم
فرض بگیرید خانما از همون دوران دبیرستان ازدواج کنند یا ته تهش تا 18 سالگی
وقتی اومدن خونه شوهر لباس معنی داره؟
الان گرفتید؟
یعنی اینکه الان همه این بحث ها بخاطر این سبک زندگی غربی و ع م ر ی ماهاست
وقتی زن موقعی که شادابه بره سر خونه زندگیش بدون اینکه به این فکر کنه که پس بقیه چی میگن (این جمله خیلی ها رو تا همین الان با مخ برده ته جهنم) دیگه لباس و اینا جلو محرم بی معنی میشه
چرا باید زنان (اکثرشون>>چون برخی بدلایل مختلف شرایط براشون پیش نمیاد) عمرشون رو کنار پدر و برادر بگذرونن؟
الان دقت کنید به صحبتام
واکنش ها:
هوی عبدالرحمن تو با تحصیل زن مخالفی، تو داعشی !! تو میخوای زن به کنیزی بره ، آی شیرین عبادی بیا دادنامه رو تهیه کن ، مامانم اینا
ذیل این صحبتم
چون من خانواده های زیادی رو میشناسم در برخی کشورها
در نگاه اول ممکنه فکر کنید چقدر این بدبختا سختی میکشن چون فکر میکنید همش چادر و پوشیه دارن
ولی بعدش میبینید اتفاقا اصل زندگی رو دارن
مهمونی هاشون جدا از همه و خانما کاملا راحتن
واقعا لذت از زندگی و جوونیشون رو میبرن
نمیگم این بهترین حالته ولی سبک زندگی ما درست نیست
زن باید راحت باشه
دو حالت تو سبک زندگی های ما پیش میاد
یا حریم زن شکسته میشه چون اگر شکسته نشه میشه پژمرده و دور از اجتماع و ستم کشیده و ...
یا اینکه 20 ساعت تو شبانه روز باید سختی بکشه و چادر سرش باشه جلو نامحرم
(بحث یکمی پراکنده شد ولی منظورمو رسوندم در مورد اینکه حالت ایده آل برای زن چیه)
آقای عبدالرحمن این پست شما بیش تر مربوط به تاپیک های دیگه هست
مانند یکی از تاپیک های دوستان که اسم کاملش یادم نیست ولی میدونم یه کبک توش داشت

این جا بحث ازدواج نیست بحث پوششه
بر فرض که پست شما در موضوع باشه، خب بانویی که ازدواج کرده قرار نیست تا آخر عمر با مرد های محرمش رفت و آمد نداشته باشه که پوشش در برابر آنها براش سوال نشه
ای کاش میشد تو دل هر کسی رو دید...
لپ مطلب رو خانم مصباح و اقای عبدالرحمن فرمودن
کلا خانما دوست دارن زیبا باشن و اگه در سن مناسب ازدواج کنن،اون فردی که زیبایی هاشون رو باید ببینه میبینه،حس اون خانم هم ارضا میشه و دیگه پیش محارم خودش هم لباس مناسب میپوشه(همونی که خانم مصباح اوردن).
(این راه حلشه)
حالا مسلما در بین خانوما در مهمانی،نسبت به محارم ازادی بیشتری وجود داره.
اما به قول اقای محمد تراست باید فکر کرد.
مثلا واسه یه عده که حجاب براشون بی معنیه،من این مورد رو کم ندیدم
مثلا یکی رو تو تلوزیون یا ماهواره نشون داده،بعد طرف گفته (جلوی جمع که محرم و نامحرم هست) ،عه این شبیه موهای فلانی میمونه
من خیلی عصبانی شدم،اون فرد محجبه اگه میخواست مردا بدونن که موهاش چه شکلیه که حجاب نداشت
میخوام بگم این مدل کارا هم زیاد شده که واقعا اسف باره
اما به هر حال ادما ،انسانهای اطرافشون رو میشناسن دیگه،به قول دوستان خودشون باید بنا بر اون موقعیت کنترل کنن.
یه نصیحت دوستانه،خیلی هم پیش خانوما خوش تیچ و چشم گیر نرید،چشم تون میزنن،از ما گفتن،ببخشید البته دور از این جمع اما یه درصدی از خانوما،کلا نقش خواهری سیندرلا رو بازی میکنن
یه مورد مهم دیگه ای که اغلب ازش غفلت میشه،پسر بچه ها هستن،همه منتظرن پشت لب اینا سبز شه تا جلوشون حجاب بگیرن اما پسر بچه های الان 7-8 ساله شونم(البته نه همه) خیلی چیزا رو میدونن و سرو گوششون میجنبه.
دوستم تو مهد کار میکنه،میگه بچه ها مربی هایی که ارایش میکنن و به خودشون میرسن رو بیشتر دوست دارن،حتی به زبون میارن که خاله فلانی خوشگله
تازه اینا زیر 6 سالن
اینا در ذهن بچه ثبت میشه
یا به قول فیروزه،مادرانی که پیش پسراشون رعایت نمیکنن
(بحث لباس پوشیدن شد)یکی از دوستام بهم میگفت که راحته و جلوی پسره 5 سالش لباس عوض میکنه.بعد پسرش اون موقع میاد مامانه رو بغل میکنه،تازه دوستم میگفت ببین منو خیلی دوست داره
یعنی من تا چند روز از ناراحتی از فکرش در نمی اومدم.
ادم چی بگه
خب قبول دارم که وقتی یه خانوم توی سن پایین تر ازدواج کنه نیاز به دیده شدنش کمتر میشه
قبول
ولی بحث ما اینه که همونطور که آقای aaaaa گفتن
بالاخره نیازه که اون خانم نحوه پوشش جلوی محارم هم رعایت کنه چون بالاخره ازدواج بکنه قرار نیست که با خانوادش قطع رابطه کنه!!!
و بعد اینکه
یه موردی رو بگم
به فرض خانومه ازدواج کرد
یه مشکل دیگه رعایت نکردن اون خانم جلوی فرزندانشه
که بی تعارف باعث ایجاد بلوغ زودرس! در بچه ها میشه
خیلی ها هم رعایت نمیکنن
طرف خودش حجابش بیرون خونه خوبه ها
ولی جلوی فرزندانش اصلا اهمیت نمیده
حالا برای یه خانم با سن و سال بالا شاید ایرادی نداسته باشه
ولی برای سنین پاییتر مشکلات ایجاد میکنه
خیلی ممنون از اینکه شرکت کردید تو این بحث
من جواب سوالمو گرفتم
بازم ممنونم دوستان

(۱۹/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۰)رضوانه نوشته است: [ -> ]خب قبول دارم که وقتی یه خانوم توی سن پایین تر ازدواج کنه نیاز به دیده شدنش کمتر میشه
قبول

سلام!
نه ! این برداشت اشتباه هست !
منظور این هست که خانوم با دیده شدن ارضا میشود .از توجه همسر به خودش و از اینکه میبیندش راضی می شود .
نه اینکه نیاز به دیده شدنش کمتر میشود !
خانم ها همیشه نیازبه جلب توجه دارند.
نیازهای روانی هم مثل نیاز های جسمانی هست .
مثلا وقتی مگر یک بار ادم آب می خورد . نیازش به آب تعطیل میشود . طبیعتا نه .
سلام
خب ببینید
سخت میگیریداااا!
منم همینو گفتم دیگه
هر کسی چه مرد چه زن
این نیاز به دیده شدنه درشون وجود داره
هرکسی هم میگه نه
خب بگه!
من که باور نمیکنم
یه چیز نرمال و عادیه
مثلا وقتی یه مقدار تشنه هستید و آب میخورید....نیازتون به آب در حد کم یا معمولیه
ولی وقتی سه ساعت بعدش همون یک لیوان آب رو بخورید