سلام
فک کنم منظور مهسا خانم اینه که بهتره خانمها حق انتخاب داشته باشن تا اینکه یکی بهشون بگه چیکار کنن چی کار نکنن
ب عبارت دیگه صلاح مملکت خویش...
نتیجتا این بحث مورد نیاز نیست
پرونده مختومس
سوال کننده خودش جواب رو میدونه
البته نظر بی ارزش بنده مهم نیستا یوخ بکسی برنخوره لطفا

(۱۸/مرداد/۹۳ ۰:۲۴)رضوانه نوشته است: [ -> ]هم خانم ها هم آقایون باید رعایت کنن
یعنی واقعا اینطوری زندگی سالم تر و راحت تره
بعد هم اصلا خوب نیست که توی خونه لباس تنگ پوشیده بشه
من نمیدونم چرا بعضی ها اصرار دارن لباس تنگ بپوشن
صدتا مشکل بعدا پیدا میکنن
به قول اسکای بیژامه بابا رو میپوشیمو!!! و راحت تو خونه میگردیم
یه سیبم میگیریم دستمون با آرامش گاز میزنیم...
رضوانه خانم
همه که دوس ندارن بیزامه باباشونو بپوشن
میدونم شما جدی نگفتی
ولی اینم درنطربگیر خانمها آراستگی رو دوست دارن
الان با توجه ب وضع خیابونها

نه تنها مزاج خانومها بله مزاج آقایونم حتی مذهبی ها راجع به آراستگی تغییر کرده
چ بخوایم چ نخوایم پس بعضیا نمیتونن بیزامه باباشونو بپوشنو سیب گاز بزنن درحالیکه نیاز فطریشون خودآراییه و به واسطه حجابشون در بیرون منزل و عدم ازدواج

این نیاز فوران میکنه و نمیذاره با بیزامه بابا سیب گاز بزنن
(۱۸/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۷)انسان نوشته است: [ -> ]سلام
فک کنم منظور مهسا خانم اینه که بهتره خانمها حق انتخاب داشته باشن تا اینکه یکی بهشون بگه چیکار کنن چی کار نکنن
ب عبارت دیگه صلاح مملکت خویش...
نتیجتا این بحث مورد نیاز نیست
پرونده مختومس
سوال کننده خودش جواب رو میدونه
البته نظر بی ارزش بنده مهم نیستا یوخ بکسی برنخوره لطفا
جناب انسان !
ممنون از شرکتتون تو این بحث
مورد اول اینکه پرونده رو قاضی مختومه اعلام میکنه نه شاکی ومتشاکی!
و مورد دوم اینکه منظورم رو درپست قبلی ب طور مبسوط بیان کردم و اینی ک شما گفتید هم یک بخشی از قضیه است ک مهم هم هست اما همه ی قضیه نیست.
البته اگه نظر خود بنده رو بخواین با کاربر فیروزه هم نظرم

اون عکس ها برای پوشش بود
من تناقضی نمیبینم
منظور از هر لباسی، لباس های باز بود. مجبور میکنید گاهی ادم یه حرفایی بزنه
من حتی گاهی به ابجیم میگم برو ارایش کن تو خونه، خب دختره و دوست داره بش بگی چقدر خوشکله مخصوصا، حالا بماند که بعد کلی ارایش بش میگم تازه داری شبیه من میشی =))
تاکید کنم که تناقضی نمیبینم، اون عکس ها مربوط به پوشش برای بیرونه که از خیلی از مانتو های زننده، بهتره طراحیش
یه چیزیو من اضافه کتم
یکی از بدی های نسل جدید از جمله خودم اینه که دنبال قران خوندن زیاد نمیریم یا وقتی بریم یه چندتا خط عربی میخونیم و زیاد نمیفهمیم، اون وسط شاید یه ثوابی هم گیرمون اومد. از معنی دور شدیم
همیشه خط قرمز قران باشه، ادم هیچ وقت راه رو اشتباه نمیره.
توجه کنید که خدا در این ایه به پیامبر چه چیزی میگه که اعلام کنه
میگه زنان مومن و همسران و دختران! یعنی اصل پوشش برای همه یکیه و بقیه ایه که روشنه در مورد محارم
ایه 31 سوره نور
متن عربی آیه : وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَیَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُیُوبِهِنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَیْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِینَ غَیْرِ أُوْلِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ مَا یُخْفِینَ مِن زِینَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِیعًا أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
شان نزول آیه
و به زنان مؤمن بگو که چشمان خویش را ببندند و شرمگاه خود را نگه ، دارندو زینتهای خود را جز آن مقدار که پیداست آشکار نکنند و مقنعه های خود را تا گریبان فرو گذارند و زینتهای خود را آشکار نکنند ، جز برای شوهر خودیا پدر خود یا پدر شوهر خود یا پسر خود یا پسر شوهر خود یا برادر خود یاپسر برادر خود ، یا پسر خواهر خود یا زنان همکیش خود ، یا بندگان خود ،یا مردان خدمتگزار خود که رغبت به زن ندارند ، یا کودکانی که از شرمگاه زنان بی خبرند و نیز چنان پای بر زمین نزنند تا آن زینت که پنهان کرده اند دانسته شود ای مؤمنان ، همگان به درگاه خدا توبه کنید ، باشد که رستگار گردید
(۱۹/مرداد/۹۳ ۰:۲۹)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]یه چیزیو من اضافه کتم
یکی از بدی های نسل جدید از جمله خودم اینه که دنبال قران خوندن زیاد نمیریم یا وقتی بریم یه چندتا خط عربی میخونیم و زیاد نمیفهمیم، اون وسط شاید یه ثوابی هم گیرمون اومد. از معنی دور شدیم
همیشه خط قرمز قران باشه، ادم هیچ وقت راه رو اشتباه نمیره.
توجه کنید که خدا در این ایه به پیامبر چه چیزی میگه که اعلام کنه
میگه زنان مومن و همسران و دختران! یعنی اصل پوشش برای همه یکیه و بقیه ایه که روشنه در مورد محارم
ایه 31 سوره نور
متن عربی آیه : وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَیَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُیُوبِهِنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَیْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِینَ غَیْرِ أُوْلِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ مَا یُخْفِینَ مِن زِینَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِیعًا أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
شان نزول آیه
و به زنان مؤمن بگو که چشمان خویش را ببندند و شرمگاه خود را نگه ، دارندو زینتهای خود را جز آن مقدار که پیداست آشکار نکنند و مقنعه های خود را تا گریبان فرو گذارند و زینتهای خود را آشکار نکنند ، جز برای شوهر خودیا پدر خود یا پدر شوهر خود یا پسر خود یا پسر شوهر خود یا برادر خود یاپسر برادر خود ، یا پسر خواهر خود یا زنان همکیش خود ، یا بندگان خود ،یا مردان خدمتگزار خود که رغبت به زن ندارند ، یا کودکانی که از شرمگاه زنان بی خبرند و نیز چنان پای بر زمین نزنند تا آن زینت که پنهان کرده اند دانسته شود ای مؤمنان ، همگان به درگاه خدا توبه کنید ، باشد که رستگار گردید
خیلی ممنون
خوب حدود زینتی که باید آشکار بشه مورد سوال هست ک هرکس برداشت خودش رو داره.....
(۱۹/مرداد/۹۳ ۰:۰۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]من حتی گاهی به ابجیم میگم برو ارایش کن تو خونه، خب دختره و دوست داره بش بگی چقدر خوشکله مخصوصا، حالا بماند که بعد کلی ارایش بش میگم تازه داری شبیه من میشی =))
خیلی خوبه که نیازهای یه خانومو درک میکنید از این بابت خوشحالم
منتها مطمین باشید این از نظر برخی پسندیده نیست.
و مشکل من دقیقا همینجاست....
(۱۹/مرداد/۹۳ ۰:۳۳)مهسا110 نوشته است: [ -> ]خیلی ممنون
خوب حدود زینتی که باید آشکار بشه مورد سوال هست ک هرکس برداشت خودش رو داره.....
خیلی خوبه که نیازهای یه خانومو درک میکنید از این بابت خوشحالم
منتها مطمین باشید این از نظر برخی پسندیده نیست.
و مشکل من دقیقا همینجاست....
زينت
" « و لا يبدين زينتهن الا ما ظهر منها »"
كلمه " زينت " در عربی از كلمه " زيور " فارسی اعم است . زيرا زيور به زينتهائی گفته میشود كه از بدن جدا میباشد مانند طلا آلات و جواهرات ، ولی كلمه زينت هم به اين دسته گفته میشود و هم به آرايشهائی كه به بدن متصل است نظير سرمه و خضاب
مفاد اين دستور اينست كه زنان نبايد آرايش و زيور خود را آشكار سازند . سپس دو استثناء برای اين وظيفه ذكر شده است كه هر دو را مفصلا مورد بحث قرار میدهيم :
استثناء اول :
" « الا ما ظهر منها »" يعنی جز زينتهائی كه آشكار است . از اين عبارت چنين استفاده میشود كه زينتهای زن دو نوع است . يك نوع زينتی است كه آشكار است .
نوع ديگر زينتی است كه " درباره اين استثناء سه قول است : اول اينكه مراد از زينت آشكار جامهها است ( جامههای رو ) ، و مراد از زينت نهان پای برنجن ( 1 ) و گوشواره و دستبند است . اين قول از ابن مسعود صحابی معروف نقل شده است
قول دوم اينكه مراز از زينت ظاهره سرمه و انگشتر و خضاب دست است ، يعنی زينتهائی كه در چهره و دو دست تا مچ واقع میشود . اين ، قول ابن عباس است
قول سوم اينست كه مراد از زينت آشكار ، خود چهره و دو دست تا مچ است . اين ، قول ضحاك و عطا است "
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اينكه زن نسبت به محارم خود تا چه اندازه حق دارد پوشش نداشته باشد ، روايات و فتاوی مختلف است . آنچه از يك عده روايات استنباط میشود و بر طبق آن نيز بعضی از فقهاء فتوا دادهاند اين است كه از ناف تا زانو از محارم غير شوهر بايد پوشيده شود .
کامل ترین منبع در مورد حجاب
به نام خدا
نقل قول: خوب حدود زینتی که باید آشکار بشه مورد سوال هست ک هرکس برداشت خودش رو داره.....
سلام مهسا خانوم
من دقیقا متوجه سوال شما نشدم : سوالتون کلا در مورد زینته یا حد و حدود پوشش بین محارم؟؟
در مورد حد و حدود پوشش بین محارم، فقها با استناد به همین آیه گفتن که :
حجاب 3 حد و مرز داره
- یکی برای حضور بین نامحرما که حدش می شه همون وجه و کفین (+ عدم چسبان و مفسده انگیز و جلب توجه کننده پوشش)
- برای حضور در بین محارم (بجز همسر) : اینجا فقها گفتن که خانوما از گردن به پایین رو بپوشونن. آستینا هم بعضی گفتن که از بازو بند به پایین می تونن آزاد و بی حجاب بذارن بعضیام گفتن که نه از مچ بند (که البته بعضی از فقها مچ بند رو درست نمی دونن چون می گن در این صورت بین محرم و نامحرمش فرقی نیست. اینجا نظر اکثریت و قابل قبول تره رو همون بازو بند می دونن)
این بحث حد و مرز حجاب و پوشش
.
(۱۸/مرداد/۹۳ ۲۳:۳۶)مهسا110 نوشته است: [ -> ]اینها نوشته های آقای دلخسته است اینطور ک متوجه شدم خانومها باید مانع خطور کردن فکر ناجور ب ذهن مردها بشن
سلام
نه خیر ، من نگفتم باید مانع بشند ، من گفتم نباید باعث بشند.
من نمی تونم مانع مرگ کسی بشم ، اما می تونم باعث مرگ کسی نشم ، متوجه شدید منظورم رو؟
ببخشید وسط بحث!
الان حواهر جناب
Mohammad Trust
از کجا بدونه آرایشش باعث مفسده است یا نه؟
پس حجاب بین محرما نسبی میشه دیگه
مثلا اگه خواهر آقای
Mohammad Trust
پیشش آرایش کنه مفسده نداره
اما برادرای من ک میگن باید دختر توی خونه لباس گشاد بپوشه وآرایش نکنه احساس مفسده میکنن
پس حجاب نسبیه؟دربین محارم؟